IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Да ти имам въображението… Обикновено си по-творчески настроен.
    Пак опираме до това - кой какво си въобразява. Ще видиш, защото големите карти не са в ръцете на Европа. Европа е регионална сила, а не е глобална сила. Толкоз е видно. Глобалните играчи са трима - американци, китайци , руснаци и техните магарета, които не ги броим.

Коментар

То ясно. Затваряме темата, щото сега имаме по-важна дискусия
      По дискусията-очаквам скоро да има мирен договор..Русия е готова за мир в замяна на снемането на санкциите.
      Излезе информация какво е било американското предложение за мир-Русия запазва Крим и Луганск,а връща новозавладените земи в Донецк и в Запорожието.Украйна се отказва от членство в НАТО и се изтегля от Крим. И се снемат санкциите. Предложението е добро и за двете страни.
      Last edited by mirodes; 01.03.2025, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
        Във всеки случай за тази среща американците се бяха подготвели и очакваха Земенски безропотно да им оближе топ...е и след това да им подари каквото там си бяха намислили и да им благодари! Не знам как си бяха представили, че ще се случи. Дори и Земенски да искаше да го направи, никой в Украйна нямаше да го позволи. Просто защото американците не предложиха никакви гаранции за сигурност, нито дори и ,,честната" дума на путин.
        ​​​​​​Мисля си, че Тръмп го е страх да направи това което трябва и единствено което прави е да отложи това което е неизбежно за някой от следващите президенти, който ще има топки да го свърши!
        Много точен коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Може да си сигурен, че милиони украинци, чийто роднини са на фронта с радост биха подкрепили мирен договор.
          А 100 процента гаранции за мир никой не може да даде,когато става въпрос за чужда държава.
          А Тръмп със сигурност иска мирен договор, щото тая война е бреме за САЩ. Щото нито е изгодно САЩ да продължи да налива пари в Украйна, нито пък да спре помощта и Путин да завладее Украйна.
          Тц. Оня ден и в женската тема го казах. Корави хора са украинците. Господ да ги пази. Не реват и не се огъват.

Коментар

Бонке-опитваш се да изглеждаш умна,ама не ти се получава. Какъв Чингис хан е спряла Европа, когато той е умрял много преди монголите да достигнат Европа.А когато монголите са достигнали Европа те са разгромили европейците и само вътрешни противоречия са им попречили да завладеят цяла Европа. Ханибал е воювал с Рим,но е бил съюзник с македонците и някои племена, живеещи на Апенинския полуостров и с галите в Алпите.
            А инките и Индия са подчинени от различни държави, които са били във война помежду си.НИКОГА Европа не е била единна.Дори,когато османците са настъпвали Англия и Франция не са се били срещу тях.
            Европа никога не е била единна, и в това е нейната сила. Държавите хем се бият помежду си, хем се съюзяват при нужда срещу нашественици. Гърците са го измислили и са разгромили невероятната тогава сила - Персия. Това е успешен модел, проблемен, но прави Европа най-добрият континент за живот.
            Централизираната азиатщина създава огромни империи на глинени крака. Народите там тънат в страх, подчинение и мизерия.

Сега е дошъл точно такъв момент - могъщи европейски държави да се обединят с обща цел. Испания, Великобритания, Франция, Германия, Полша вече са там. Скандинавците също, прибалтийските и чехите също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
              Във всеки случай за тази среща американците се бяха подготвели и очакваха Земенски безропотно да им оближе топ...е и след това да им подари каквото там си бяха намислили и да им благодари! Не знам как си бяха представили, че ще се случи. Дори и Земенски да искаше да го направи, никой в Украйна нямаше да го позволи. Просто защото американците не предложиха никакви гаранции за сигурност, нито дори и ,,честната" дума на путин.
              ​​​​​​Мисля си, че Тръмп го е страх да направи това което трябва и единствено което прави е да отложи това което е неизбежно за някой от следващите президенти, който ще има топки да го свърши!
              Може да си сигурен, че милиони украинци, чийто роднини са на фронта с радост биха подкрепили мирен договор.
              А 100 процента гаранции за мир никой не може да даде,когато става въпрос за чужда държава.
              А Тръмп със сигурност иска мирен договор, щото тая война е бреме за САЩ. Щото нито е изгодно САЩ да продължи да налива пари в Украйна, нито пък да спре помощта и Путин да завладее Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Аааа, аз това го говоря още от самото начало. Никога не съм си представял по-друг завършек.
                Да ти имам въображението… Обикновено си по-творчески настроен.

Коментар

Е чакай малце де. Мачът едва започва ти вече даваш служебни победи.
                  Аааа, аз това го говоря още от самото начало. Никога не съм си представял по-друг завършек.

Коментар

Верният отговор е 1.
                    То ясно. Затваряме темата, щото сега имаме по-важна дискусия

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ние сме в Европа и затова сме на страната на губещите. Това, че се придържаш - проява на сила ли е или е констатация?
                      Е чакай малце де. Мачът едва започва ти вече даваш служебни победи.

Коментар

• Във всеки случай за тази среща американците се бяха подготвели и очакваха Земенски безропотно да им оближе топ...е и след това да им подари каквото там си бяха намислили и да им благодари! Не знам как си бяха представили, че ще се случи. Дори и Земенски да искаше да го направи, никой в Украйна нямаше да го позволи. Просто защото американците не предложиха никакви гаранции за сигурност, нито дори и ,,честната" дума на путин.

Коментар

Скудоумието ражда два типа обиди към жените, айде от мен да мине три типа обиди:

1. На сексуална основа
                          2. На възраст и
                          3. На външен вид

Отклоняваме се. На кой залагаш? На тръмп или на европата?
                          Верният отговор е 1.

Коментар

Много грозна.То и аз се бъзикам понякога с нея и Бонка, ама никога не бих си позволил така да ги обиждам.На Матейко не му издържаха нервите.
                            Той тепърва следва да ги пази, щото започна обръщането на палачинката. Тук без ирония - събитие от световна величина.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

свобода за росимир матеевич!
                              той е двойно-троен руски агент
                              Липсват ми големите червени букви като на партийно събрание.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

каква ли е била
                                Скудоумието ражда два типа обиди към жените, айде от мен да мине три типа обиди:

1. На сексуална основа
                                2. На възраст и
                                3. На външен вид

Отклоняваме се. На кой залагаш? На тръмп или на европата?

Коментар

Working...
                                X