Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
То ясно. Затваряме темата, щото сега имаме по-важна дискусия
Излезе информация какво е било американското предложение за мир-Русия запазва Крим и Луганск,а връща новозавладените земи в Донецк и в Запорожието.Украйна се отказва от членство в НАТО и се изтегля от Крим. И се снемат санкциите. Предложението е добро и за двете страни.Last edited by mirodes; 01.03.2025, 11:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеВъв всеки случай за тази среща американците се бяха подготвели и очакваха Земенски безропотно да им оближе топ...е и след това да им подари каквото там си бяха намислили и да им благодари! Не знам как си бяха представили, че ще се случи. Дори и Земенски да искаше да го направи, никой в Украйна нямаше да го позволи. Просто защото американците не предложиха никакви гаранции за сигурност, нито дори и ,,честната" дума на путин.
Мисля си, че Тръмп го е страх да направи това което трябва и единствено което прави е да отложи това което е неизбежно за някой от следващите президенти, който ще има топки да го свърши!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Може да си сигурен, че милиони украинци, чийто роднини са на фронта с радост биха подкрепили мирен договор.
А 100 процента гаранции за мир никой не може да даде,когато става въпрос за чужда държава.
А Тръмп със сигурност иска мирен договор, щото тая война е бреме за САЩ. Щото нито е изгодно САЩ да продължи да налива пари в Украйна, нито пък да спре помощта и Путин да завладее Украйна.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бонке-опитваш се да изглеждаш умна,ама не ти се получава. Какъв Чингис хан е спряла Европа, когато той е умрял много преди монголите да достигнат Европа.А когато монголите са достигнали Европа те са разгромили европейците и само вътрешни противоречия са им попречили да завладеят цяла Европа. Ханибал е воювал с Рим,но е бил съюзник с македонците и някои племена, живеещи на Апенинския полуостров и с галите в Алпите.
А инките и Индия са подчинени от различни държави, които са били във война помежду си.НИКОГА Европа не е била единна.Дори,когато османците са настъпвали Англия и Франция не са се били срещу тях.
Централизираната азиатщина създава огромни империи на глинени крака. Народите там тънат в страх, подчинение и мизерия.
Сега е дошъл точно такъв момент - могъщи европейски държави да се обединят с обща цел. Испания, Великобритания, Франция, Германия, Полша вече са там. Скандинавците също, прибалтийските и чехите също.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеВъв всеки случай за тази среща американците се бяха подготвели и очакваха Земенски безропотно да им оближе топ...е и след това да им подари каквото там си бяха намислили и да им благодари! Не знам как си бяха представили, че ще се случи. Дори и Земенски да искаше да го направи, никой в Украйна нямаше да го позволи. Просто защото американците не предложиха никакви гаранции за сигурност, нито дори и ,,честната" дума на путин.
Мисля си, че Тръмп го е страх да направи това което трябва и единствено което прави е да отложи това което е неизбежно за някой от следващите президенти, който ще има топки да го свърши!
А 100 процента гаранции за мир никой не може да даде,когато става въпрос за чужда държава.
А Тръмп със сигурност иска мирен договор, щото тая война е бреме за САЩ. Щото нито е изгодно САЩ да продължи да налива пари в Украйна, нито пък да спре помощта и Путин да завладее Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Аааа, аз това го говоря още от самото начало. Никога не съм си представял по-друг завършек.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е чакай малце де. Мачът едва започва ти вече даваш служебни победи.
Коментар
-
Верният отговор е 1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ние сме в Европа и затова сме на страната на губещите. Това, че се придържаш - проява на сила ли е или е констатация?
- 1 like
Коментар
-
Във всеки случай за тази среща американците се бяха подготвели и очакваха Земенски безропотно да им оближе топ...е и след това да им подари каквото там си бяха намислили и да им благодари! Не знам как си бяха представили, че ще се случи. Дори и Земенски да искаше да го направи, никой в Украйна нямаше да го позволи. Просто защото американците не предложиха никакви гаранции за сигурност, нито дори и ,,честната" дума на путин.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Скудоумието ражда два типа обиди към жените, айде от мен да мине три типа обиди:
1. На сексуална основа
2. На възраст и
3. На външен вид
Отклоняваме се. На кой залагаш? На тръмп или на европата?
Коментар
-
Много грозна.То и аз се бъзикам понякога с нея и Бонка, ама никога не бих си позволил така да ги обиждам.На Матейко не му издържаха нервите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
свобода за росимир матеевич!
той е двойно-троен руски агент
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
каква ли е била
1. На сексуална основа
2. На възраст и
3. На външен вид
Отклоняваме се. На кой залагаш? На тръмп или на европата?
Коментар
Коментар