IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ще дойде някой новоизлюпен комсомолски секретар като Кузман с Костюмчето и ще му каже, ааа чакай в новий мир по 1 жилище на глава... ще го видя после къде се прехласва по тия хибридни герои
    Те така са били и бг фабрикантите на 08/09/1944 г.

Интересна позиция е да режеш клона, на който ти седят маломерките, да се упражняваш в капитализъм и да хвалиш Путин. Има тука още двама трима форумни герои с подобно мислене. Виновен е естествено неестественият начален соц генезис, който обременява мисленето. А си ги харесвам - иначе са готини пичове и успешни в сегашната среда.

Ако обаче средата рязко се измени … не ми се мисли какъв вой ще настане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не са мантри, брат. Още не осъзнаваш какво се случва. Отидоха ти маломерките при подобен сценарий.
      ще дойде някой новоизлюпен комсомолски секретар като Кузман с Костюмчето и ще му каже, ааа чакай в новий мир по 1 жилище на глава... ще го видя после къде се прехласва по тия хибридни герои
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аpple са щели да инвестират 500 милиарда долара в САЩ. И това е само началото, много други компании ще правят инвестиции в САЩ. Щото Тръмп е преди всичко бизнесмен и знае как да привлече капитали.
        Европа няма нито ресурсите, нито възможностите да е конкурент на САЩ и изобщо не трябва да се опитва и да го прави.Трябва да си кюта под крилото на САЩ като военна закрила, а не да влиза в конфронтация.
        https://vm.tiktok.com/ZNdJqHaCr/
        Ето какво казва един от най-известните украински блогъри. Който със сигурност е не по-малък патриот от Зеленски.
        Ако Зеля е патриот, аз и китаец не съм, а гърбът ми е отпред. Европа ИМА И ресурсите И възможностите успешно да се конкурира с щатите (правила го е) но, е много заблудени и в момента, и И куца Лидерството. Та, понеже без Лидери не става, а там са заети да си търсят проблеми, нещата не отиват на добре.
        Last edited by Pyramid; 01.03.2025, 12:12.

Коментар

• Зелю Зелев успял да ядоса много американците ! Вижте го глупакът какви ги плещи:

Вика на американците - вие сте си добре - далече сте, имате си океан, ама скоро и вие ще го усетите...

Тръмп веднага му се изрепчи: - Абе не ни казвай ние какво ще усетим... внимавай ти да не усетиш нещо...
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Влез в коментарите под водещите им медии. Картинката е по-различна.
            Либерастите са по-активни по форумите.На тях идеологията им осмисля живота. Избирателите на Тръмп си гледат семействата,работата,хобитата.

Коментар

• Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнение
              Сега следва много кофти развитие - Зеленски не се държа така по собствена инициатива. Тръмп не може да отстъпи, защото представлява САЩ. До седмица общественото мнение в Северна Америка може да започне да се завърта срещу конкурентните предложения на ЕС към Украйна, които вероятно ще се приемат за причина че няма сделка между Тръмп и Зеленски. При това Стърмър събира европейски лидери, а именно британците и французите измислиха контрапредложението. Много кофти развитие на ситуацията струва ми се идва.
              Залагам на французите и британците при създадената ситуация. Обикновено преговорите за нещо важно имат няколко кръга.

Коментар

• Сега следва много кофти развитие - Зеленски не се държа така по собствена инициатива. Тръмп не може да отстъпи, защото представлява САЩ. До седмица общественото мнение в Северна Америка може да започне да се завърта срещу конкурентните предложения на ЕС към Украйна, които вероятно ще се приемат за причина че няма сделка между Тръмп и Зеленски. При това Стърмър събира европейски лидери, а именно британците и французите измислиха контрапредложението. Много кофти развитие на ситуацията струва ми се идва.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това в някакъв измислен свят ли е?В Тик ток ми излизат десетки клипове на американци,които казват, че се гордеят с Тръмп заради поведението му.
                  А тия,които не го харесват, ще си го плюят винаги каквото и да направи.В САЩ мненията за и против Тръмп са поляризирани. Само дето повечето американци са зад него и го избраха да ги представлява.
                  Влез в коментарите под водещите им медии. Картинката е по-различна.

Коментар

В момента темата е перфекно балансирана и имаме всички гледни точки. Няма обиди, уважават се различните мнения. Постигнали сме ниво. Просто ще видим кой ще напипа истината
                    Да, така е, нямаме простотии, има отделни закачки в приемлив формат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                      Рейтинга на Тръмп пада главоломно. След вчерашните изпълнения, едва ли някой се съмнява, че му хлопа дъската! Май ще го запомнят като президента който заети Америка!
                      Това в някакъв измислен свят ли е?В Тик ток ми излизат десетки клипове на американци,които казват, че се гордеят с Тръмп заради поведението му.
                      А тия,които не го харесват, ще си го плюят винаги каквото и да направи.В САЩ мненията за и против Тръмп са поляризирани. Само дето повечето американци са зад него и го избраха да ги представлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ако забелязваш, едните казват на другите, че не знаят какво се случва, и обратно. Мислиш ли, че има надежда за истината? В този случай идва на помощ един хит на Леонардо - Събудих се и открих, че останалите все още не са се събудили. Това е препратка към тайните му знания. Леонардо е бил запознат, че съществуват категории, които по-късно са били назовани като съзнание и подсъзнание. Е, доказано е, че 80%от хората живеят на автопилот. И се иска специално усилие от всеки един, за да излезе от това състояние. А аз си мисля, че не 80%, а 180% живеят в своя сън.
                        В момента темата е перфекно балансирана и имаме всички гледни точки. Няма обиди, уважават се различните мнения. Постигнали сме ниво. Просто ще видим кой ще напипа истината

Коментар

Цяла сутрин четох американски форуми. Половината американци са отвратени, а другата половина твърдо подкрепят тръмп. Позната картинка. Като цяло да си слон в стъклария си има съотвените последици. Особено в дипломацията.

Тя и Маргарет Тачър си беше бакалска дъщеря, но чак до такива груби бакалски сметки на международната сцена не е стигала. Все пак британците имат стил и традиции.
                          Тръмп е събирателен образ. И Путин е събирателен образ. И Си е събирателен образ. А заспалите ги виждат като някакви отделни персони, които подобно на тях решават своите лични житейски драми в избора по рафтовете в кварталния магазин. Има исторически личности, които се появяват в особени моменти и приковават погледите като хипнотизатори заради тежкото си присъствие, но те не излизат от контекста на историческия наратив, който не е по силите да бъде определян от един човек.

Коментар

Не са мантри, брат. Още не осъзнаваш какво се случва. Отидоха ти маломерките при подобен сценарий.
                            Ако забелязваш, едните казват на другите, че не знаят какво се случва, и обратно. Мислиш ли, че има надежда за истината? В този случай идва на помощ един хит на Леонардо - Събудих се и открих, че останалите все още не са се събудили. Това е препратка към тайните му знания. Леонардо е бил запознат, че съществуват категории, които по-късно са били назовани като съзнание и подсъзнание. Е, доказано е, че 80%от хората живеят на автопилот. И се иска специално усилие от всеки един, за да излезе от това състояние. А аз си мисля, че не 80%, а 180% живеят в своя сън.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

И Цицерон не би могъл да придаде по-дълбок смисъл на случващото се.
                              Цяла сутрин четох американски форуми. Половината американци са отвратени, а другата половина твърдо подкрепят тръмп. Позната картинка. Като цяло да си слон в стъклария си има съотвените последици. Особено в дипломацията.

Тя и Маргарет Тачър си беше бакалска дъщеря, но чак до такива груби бакалски сметки на международната сцена не е стигала. Все пак британците имат стил и традиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

в тая тема /и предходната, с ваксините/ това ми е най-интересното
                                мислещи хора, някак успяват да скъсат всякаква връзка с главния
                                и да повтарят мантрите на мас медиите

Коментар

Working...
                                X