IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Какви перални, какви магарета, какво съм пропуснала? Докладвай!
    само имай търпение
    тук периодично се появяват
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Бонке-опитваш се да изглеждаш умна,ама не ти се получава. Какъв Чингис хан е спряла Европа, когато той е умрял много преди монголите да достигнат Европа.А когато монголите са достигнали Европа те са разгромили европейците и само вътрешни противоречия са им попречили да завладеят цяла Европа. Ханибал е воювал с Рим,но е бил съюзник с македонците и някои племена, живеещи на Апенинския полуостров и с галите в Алпите.
      А инките и Индия са подчинени от различни държави, които са били във война помежду си.НИКОГА Европа не е била единна.Дори,когато османците са настъпвали Англия и Франция не са се били срещу тях.
      “Аптеките” обаче са разгромени и завладени през 1492 г. от мойте хора . Инките тоже.
      Така, че бонка частично има право. Пиши го там и Александър Македонски и наполеон .
      Last edited by Selena2024; 01.03.2025, 10:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Добре, как различаваш тези, на които се подават рублите от джобчето, от тези, на които се подават доларите от джобчето? Има ли разлика между едните и другите? Заемането на страна на едните или другите разсъдък ли е или емоционално преживяване?
        не харесвам бюрократщината на ЕС и шапката от ЕК, но в момента си мисля, че трябва да се придържаме към политиките на Европа, защото сме в Европа, Русия и САЩ имат една цел - да разцепят Европа и да имат зони на влияние...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Обидил ме бил нещо. Баннали са го. Мдам
          Потрай. Ще довтаса.
          Два слона в стъклария не ти ли стигат?
          Е ти не прочете ли за какво бе баннат?Заради възможно най-грозната обида към жжена.Заслужено го баннаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            къде е матейко
            искам да знам, пак ли е сърдит и гневен на тръмплинчо
            Обидил ме бил нещо. Баннали са го. Мдам
            Потрай. Ще довтаса.
            Два слона в стъклария не ти ли стигат?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в началото като тръгна проекта му симпатизирах, защото Кузман беше ОК като икономически журналист, но после видях, че рублите се подават от джеба на костюмчето и е поредния проект, който да запълни нишата на периодично осиращите се псевдо патриоти подкрепяни от масква
              Ясно....
              Мантрите и тезите на соросоид - лумпена .....''който не мисли като мен , не иска розови прайдове и задължителни ваксини , не харесва наркомана, бабоевеца и либералните евратлантици - плащат му в рубли , които даже му старчат от джобчето''

По доста от темите тук си фалирал със съвети , препоръки и мнения...............Доказано е !
              Сега искаш и Европа да вкараш в твоето русло.........

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Бе к'ви са тия халюцинации, да не са прекалили извънземните с теб снощи? Европа винаги се е състояла от много държави, често воюващи помежду си. Но умее да се мобилизира. Разгромявала е Персия, арабския халифат и османската империя. Спряла е Крес, Ханибал, Атила и Чингиз хан. Подчинила е империи на хиляди километри, като инките, аптеките и Индия.
                Бонке-опитваш се да изглеждаш умна,ама не ти се получава. Какъв Чингис хан е спряла Европа, когато той е умрял много преди монголите да достигнат Европа.А когато монголите са достигнали Европа те са разгромили европейците и само вътрешни противоречия са им попречили да завладеят цяла Европа. Ханибал е воювал с Рим,но е бил съюзник с македонците и някои племена, живеещи на Апенинския полуостров и с галите в Алпите.
                А инките и Индия са подчинени от различни държави, които са били във война помежду си.НИКОГА Европа не е била единна.Дори,когато османците са настъпвали Англия и Франция не са се били срещу тях.

Коментар

не по-лош от тези за пералните и магаретата
                  Какви перални, какви магарета, какво съм пропуснала? Докладвай!

Коментар

Добре, как различаваш тези, на които се подават рублите от джобчето, от тези, на които се подават доларите от джобчето? Има ли разлика между едните и другите? Заемането на страна на едните или другите разсъдък ли е или емоционално преживяване?
                    Матей (не матейко) 7:20.

Коментар

къде е матейко
                      Матвеевич е заключен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

САЩ от десетилетия са 50 на 50.Затова често победата се решава в няколко щата и то с малко гласове. Навремето Буш стана президент с 600 гласа повече във Флорида. Там поляризацията на тема политика е огромна за разлика от нас.Както виждаш и в темата за вътрешна политика няма такива страсти и я поддържат Матейко и Барбарела.Другите,включително и аз,сме доста по-умерени.
                        И никакъв международен гаф не е щото Тръмп така или иначе е недолюбван от политиците в Западна Европа Интересите на САЩ по никакъв начин няма да пострадат.
                        Така е. По фактологията спор няма. Тънкият момент е друг: колко ключови фигури от собствената му група ще го подкрепят след вчерашните събития?

Според мен си е гаф откъдето и да го погледнеш. Не му носи позитиви нито вътре, нито навън. Вместо да изпише вежди избоде очи подпомагнат от онова недоразумение до него.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в началото като тръгна проекта му симпатизирах, защото Кузман беше ОК като икономически журналист, но после видях, че рублите се подават от джеба на костюмчето и е поредния проект, който да запълни нишата на периодично осиращите се псевдо патриоти подкрепяни от масква

Коментар

• къде е матейко
                            препоръка е

Коментар

• https://www.mediapool.bg/es-svobodni...tml-Шапки долу пред Зеленски.

Коментар

Ами те и евреи и иранци, и индийци и пакистанци, и севернокорейци и непалци са ядрени сили. Не е добър довод това.
                                не по-лош от тези за пералните и магаретата
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X