IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

...
    Сега конкретно за Боце Паша - тук много хора пропускат няколко основни факта:
    - санирането с държавни - това му донесе поне 200К гласа - моят свекър почти се сбил с колегите си (бачка в Благоевград), които му се обидили и го нарекли олигофрен, щото нямало да гласува за Тиквата, тъй като щял да им спре санирането - представи си само!!! А това са държавни пари, но за частна кауза - велика далавера, признавам му го!
    - всички местни бизнеси бачкат или с Боце Паша, или с Доган Паша - затова и въпреки Ердоган, ДПС размаза Дост-а, а въпреки недоволството от Тиквата ГерП размаза и ще продължи да размазва БСП, освен в измислени изборчета като това за Президент - то и там щеше да смечели, ама лиУи дебелото не може да се кандидатира, щото нямаше 40 години. Та от местния бизнес са му поне 300К гласа - местните феодали са си местни феодали - хубаво нещо са съвестта и убежденията, ама хлебеца на децата е по-мил - тъжно, но факт
    - купен вот - поне 200К - тук отново Боце Паша и Доган Ефенди са номер едно и определени райони в градовете си гласуват за тях
    - десен вот - само да не са комунистите на власт- едно 200К, дето ще гласуват за която и да е партия, която е най-голяма и има анти комунистическа реторика
    - и му станаха едни 200-300К, които са му реалният актив - хора поместа, семйствата им и истинските вярващи в каузата герП

.....
    'псулютну, както казват в кръчмата. Ей го на и в моята секция (в леко селски квартал на не-столичен град) Боко има резултат 48% .. Трите десни коалиции не могат да съберат дори гласовете, дадени за аптекаря (8,6%), камо ли за "патриотите" (12%)....
    Ама нали направи парк пред читалището, че и нов път до квартала, как да гласуват хората.

Не можех да не ти върна плюса!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

А един мармот...

И как точно най-новата дясна партия е антисистемна? С финансирането си? Ти знаеш ли откъде дойдоха толкова пари за (както самите те не спират да повтарят) "едни десет седмици"? Или с това, че удобно бе създадена точно преди парламентарните избори с едничката цел да раздели и без това разделеното дясно? Това че не се коалира с РБ (уж да се дистанцират от партньор на управляващите доскоро) и с НР (незнайно защо), а само с неизвестно с какво атрактивната партия Зелените (вероятно 254-тата Еко-партия у нас) вероятно също ги прави антисистемни? Антисистемни сигурно са и очевадно инсценираните "атаки от Прас-прес", за които ежедневно ни напомняха от партията?

Ами ДОСТ? Това че сега само те получават пари от Турция, а не ДПС, прави ли ги автоматично антисистемни?

На мен ми се струва, че ББ в крайна сметка се оказа най-хитрия политик за последните 30 години. Уж заради егото си, ама предсрочните избори елиминираха най-големия му pain-in-the-ass, а именно десните, редуцира влиянието на ДПС и вкара повече от удобните патриоти и резервния отбор на ГЕРБ от Варна. Шах и мат.
      май така стана наистина ......проблема е че мандата ще е двугодишен , щото при първия признак че им пада популярността коалиционните партньори ще се разбягат или ще почнат яко популизъм
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Аз гласувах за БСП, за да не върна на власт Борисов но едно вече е ясно.
        БСП направиха голяма грешка. Всички знаем,че БСП и старите дс ченгета контролират съд и прокурори, но не направиха нищо да вкарат в затвора някой дупетат от предишната коалиция. Само пушилка. Само от РБ. ГЕРБ са партия на БКП. Те заедно с БСП имат една и съща функция - да пият кръвта и парите на хората. Основната цел на едните и другите е да крадът с пълни шепи и да дават само на едни фирми + фирмите на ДПС. СЛушах всяко едно обещание на бойко, даже си ги записах. Искам да видя какво ще направи и този път този клоун със смешните му калинки. Всеки път обещават борба с корупцията и организираната престъпност и накрая един здрав и голям за избирателите им и народа. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦЯТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ. БОЙКО И ТОЗИ МАНДАТ ЩЕ ПАЗИ ОБЕДИНЕНИТЕ МАФИОТИ ДА КРАДЪТ ПАРИТЕ ОТ СТРОЕЖА НА ГРАНИЦАТА. КАК УНГАРИЯ Я НАПРАВИ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, А НАШАТА ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ СЕ СТРОИ. Специални поздрави за Валери симеонов и майките на всички гласували за обединените мафиоти. Да е честито и на Болен - ще има парички за една нова почивка във Варадеро с нашите пари. Промяната ще дойда от народа,не от политиците, те са си същите, но като гледам и тъпя народ ...... най-добре,че нямам почти нищо в тая държава
        Last edited by prectical; 27.03.2017, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Браво 4 лексикални, 1 правоговорна и 4 пунктуални грешки. Няма да споменавам синтактичните и морфологичните
          А многострадалния французин ..остави дребните закачки ама поне се извини за спама дето ден и нощ го тиражираше тук .... какво стана що нито едни психо десни не влязоха у парламента ?

Нещо анкети , линкове от дневник няма ли да сложиш , и ако може с увеличени цветни букви ...
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Аз гласувах за Да България срещу коирупцията..Никак не ми харесва, че милиционеркомунистите се правят на десни, а истинските десни са извън парламента..За мен най- добрият вариант е да се разберат докато мине председателството на ЕС да има експертно правителство без превес на партиите..И после пак нови избори..И на БСП и на ГЕРБ сме им сърбали попарата и ги знаем какво правят и колко могат..
            О, Кире, инвеститоре велик, как ще я караме нататък, като до 4% не можеш да смяташ!?

Коментар

А един мармот...

И как точно най-новата дясна партия е антисистемна? С финансирането си? Ти знаеш ли откъде дойдоха толкова пари за (както самите те не спират да повтарят) "едни десет седмици"? Или с това, че удобно бе създадена точно преди парламентарните избори с едничката цел да раздели и без това разделеното дясно? Това че не се коалира с РБ (уж да се дистанцират от партньор на управляващите доскоро) и с НР (незнайно защо), а само с неизвестно с какво атрактивната партия Зелените (вероятно 254-тата Еко-партия у нас) вероятно също ги прави антисистемни? Антисистемни сигурно са и очевадно инсценираните "атаки от Прас-прес", за които ежедневно ни напомняха от партията?

Ами ДОСТ? Това че сега само те получават пари от Турция, а не ДПС, прави ли ги автоматично антисистемни?

На мен ми се струва, че ББ в крайна сметка се оказа най-хитрия политик за последните 30 години. Уж заради егото си, ама предсрочните избори елиминираха най-големия му pain-in-the-ass, а именно десните, редуцира влиянието на ДПС и вкара повече от удобните патриоти и резервния отбор на ГЕРБ от Варна. Шах и мат.
              Така, бих ти един плюс, защото го заслужаваш, особено за последното изречение - много ми се искаше Ярешки да не влезе, ама ей-гоВна, влезе - поредният шматарок-патерица тип Бареков, лудото Яне, Бялата Златка, Жоржи Ганчев-Банчев и т.н.
              Сега, за да ми се смееш още повече, ще разкрия тайната на вота (хем аз хич не съм анонимен тук и много хора ме знаят) - аз също гласувах за даЙ, България - причината беше много проста - аз съм заклет анти-Боковист, но:
              - за Корнелия няма как да гласувам, не сам чак толкова проЗ,
              - за патрЕотите няма как да гласувам (а съм заклет националист, до степен на шовинизъм понякога) - виж докъде се докараха "националистическите" партии у нас, след като са ясна подлога на всички власти
              - за турските партия - е, няма как
              - за Ярешки - ми да гласувам по-добре за Боко директно, за какво да гласувам за патерицата му?
              - останаха десните партии - за Ръбовете - невъзможно - пак е по-добре да гласувам директно за Боко, отколкото за патерицата му
              - останаха ми Рамадан и Дай-те - не съм привъженик на нито една от двете, но тази втората просто я разцепиха от негативен Пр от всичките прас медии. Ясно, че няма как да са им чисти парите на 100%, но каква ми е алтернативата? А трябва да гласувам

Сега конкретно за Боце Паша - тук много хора пропускат няколко основни факта:
              - санирането с държавни - това му донесе поне 200К гласа - моят свекър почти се сбил с колегите си (бачка в Благоевград), които му се обидили и го нарекли олигофрен, щото нямало да гласува за Тиквата, тъй като щял да им спре санирането - представи си само!!! А това са държавни пари, но за частна кауза - велика далавера, признавам му го!
              - всички местни бизнеси бачкат или с Боце Паша, или с Доган Паша - затова и въпреки Ердоган, ДПС размаза Дост-а, а въпреки недоволството от Тиквата ГерП размаза и ще продължи да размазва БСП, освен в измислени изборчета като това за Президент - то и там щеше да смечели, ама лиУи дебелото не може да се кандидатира, щото нямаше 40 години. Та от местния бизнес са му поне 300К гласа - местните феодали са си местни феодали - хубаво нещо са съвестта и убежденията, ама хлебеца на децата е по-мил - тъжно, но факт
              - купен вот - поне 200К - тук отново Боце Паша и Доган Ефенди са номер едно и определени райони в градовете си гласуват за тях
              - десен вот - само да не са комунистите на власт- едно 200К, дето ще гласуват за която и да е партия, която е най-голяма и има анти комунистическа реторика
              - и му станаха едни 200-300К, които са му реалният актив - хора поместа, семйствата им и истинските вярващи в каузата герП

Та още много ще го чакате Боце Паша да сдаде властта - това няма как да стане. Трябва антисистемен играч - един се пробва (бареката с кинтата на КТБ), но веднага му отнеха патерицата в лицето на МВРО (какво падение са тези олигофрени, но това е друга тема), а след това му фалираха и поддръжката от финансово естество, докато спасиха друга (ама за нея да си мълчим). Другият антисистемен и рейтингов е само Учиндолския, но явно му казаха да не се напряга засега, а за някакъв по-късен етап, пък и него вече го готвят с изцяло черен ПР. Толкоз, чекайте го още Баце Боце, ама нЕма да стане - нито той, нито ДПС (щото те са скачени съдове във феодално-финансово отношение) ще паднат, докато държат бизенеса/властта в ръцете си. Тук няма феномени, няма Ердогани, Путлери и т.н. - жив прагмазитзъм на олигархията. И изход няма. Няма и да има скоро, а народецът ни си е ок, ако има и кой да му санира панеляка на аванта - ехееей....
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

В момента икономиката расте с 3.5%! Това малко или много е? А при малко усилия от Боко можем лесно да скочим на 4%-5% и тогава това което ми пишеш няма да има значение. За мен Единствената партия алтернатива беше Да България!
                Махни процент и половина инфлация и 1% индуциран от еврофондове и получаваме 1% реален растеж на икономиката.Това малко или много е?
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Искрено се чудя на акъла на лековерните: Времето не се връща назад, физически, старите решения са изчерпани, а те продължават, като коч с рогата, да правят едно и също, а да искат друго, т.нар. от БСП "Промяната". А на простия въпрос "-На какво отгоре?" - почти или напълно лишени от смисъл отговори. "Радикална Промяна" поискаха други едни приятели и вик "Напред!", дори, се чу...а номерата- от СТАРИЯ репертоар.
                  "-Парите са малко" ?
                  - Грешка. Не знаят какво да правят с наличните. Резултатът е в графата "и други".
                  Малшанс?
                  - Не точно. Вратата е отворена, ама е тясна. И трябва чист да влезеш, без дебелащини. Така ми се удъвкаха всички, мЪка.
                  Мъка.
                  Last edited by Pyramid; 27.03.2017, 12:26.

Коментар

• За мен иронията на самообявилото се за автентично дясно се съдържа в изборния резултат на 25 мир, където и радан, и бойкикев в челен сблъсък загубиха от ... от ... от ... чуколов, от т.нар. чуколина, от осъден хулиган с мътен и блуждаещ взор, дясната ръка на кокаиновия волен.
                    НР и ДаБГ си утрепаха лидерите, абсолютни аматьори!
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение

За какво съболезнования?
                      Определено не и за парите.

Всъщност е точно за това:

Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение
                      ...Опитах се да помогна на хората, които смятах, че ще направят възможно аз и децата ми да се завърнат в България. За момента с ужасно мръсния въздух, разсипването на природата, липсата на работещо правосъдие, неработещото здравеопазване - това не е възможно. ....
                      И аз за пореден път гласувах, само че да мога да задържа децата си тук. Не се получи и този път.
                      Обаче, имам неприятното усещане, че точно хората, които ни обещават чист въздух, закон и ред, са просто кукли в ръцете на онези, които не искат това да се случи никога.

Коментар

Искрени съболезнования!
                        За какво съболезнования? Нищо кой знае какво не е станало, съвестта ми е чиста. Опитах се да помогна на хората, които смятах, че ще направят възможно аз и децата ми да се завърнат в България. За момента с ужасно мръсния въздух, разсипването на природата, липсата на работещо правосъдие, корупцията, неработещото здравеопазване - това не е възможно. Не стана този път, но ще продължим да даряваме и занапред.
                        Last edited by coolio; 27.03.2017, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение

Голяма част от финансирането дойде от обикновени хора като мен живеещи в чужбина, а и в България и нямащи нищо общо с политиката, само аз съм дарил 5К, а имам много приятели, които също преведоха лични пари на Да, България в името на каузата.
                          Искрени съболезнования!

Коментар

• Аз гласувах за Да България срещу коирупцията..Никак не ми харесва, че милиционеркомунистите се правят на десни, а истинските десни са извън парламента..За мен най- добрият вариант е да се разберат докато мине председателството на ЕС да има експертно правителство без превес на партиите..И после пак нови избори..И на БСП и на ГЕРБ сме им сърбали попарата и ги знаем какво правят и колко могат..

Коментар

• Честит ви кабинет ББ3. И на десни, и на леви. И хАрэ Бананата. С всичките откровени глупости за "антисистемните" партии.

Коментар

А един мармот...

И как точно най-новата дясна партия е антисистемна? С финансирането си? Ти знаеш ли откъде дойдоха толкова пари за (както самите те не спират да повтарят) "едни десет седмици"?
                                Голяма част от финансирането дойде от обикновени хора като мен живеещи в чужбина, а и в България и нямащи нищо общо с политиката, само аз съм дарил 5К, а имам много приятели, които също преведоха лични пари на Да, България в името на каузата.

Коментар

Working...
                                X