IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
    Дотам ли я докарахте? Ми те са ви разгонили фамилията арабелите.
    Абе май вече им писна съвсем на франсетата (и на мен),
    и масово ще гласуват за "Rassemblement national" , намерения за гласуване между 34% и 37%

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

"Nouveau Front populaire" (27-30%) - "Нов Народен Фронт"
      Сбирщина от троцкисти, марксисти, сталинисти, комунисти, социалисти, еколози, ислямисти и т.п. сволочь.

Казват:
      • Французите, родени от френски родители, представляват сериозен проблем за сплотеността на обществото.
      • Les français nés de parents français posent un problème sérieux à la cohésion de la société.
      Дотам ли я докарахте? Ми те са ви разгонили фамилията арабелите.

Коментар

• "Nouveau Front populaire" (27-30%) - "Нов Народен Фронт"
        Сбирщина от троцкисти, марксисти, сталинисти, комунисти, социалисти, еколози, ислямисти и т.п. сволочь.

Казват:
        • Французите, родени от френски родители, представляват сериозен проблем за сплотеността на обществото.
        • Les français nés de parents français posent un problème sérieux à la cohésion de la société.

Коментар

• Следващите важни избори във Франция са предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат на 30 юни и 7 юли 2024 г. Ето кои са основните моменти, които трябва да запомните:
          • Първият тур ще се проведе в неделя, 30 юни 2024 г., а вторият тур - в неделя, 7 юли 2024 г.[1][3].
          • Тези избори следват разпускането на Националното събрание, обявено от президента Еманюел Макрон на 9 юни 2024 г.[2][3].
          • В избирателните списъци за тези избори са включени приблизително 49,5 милиона французи[3].
          • Гласоподавателите ще гласуват в 577 избирателни района, за да изберат колкото се може повече депутати, които да заседават в Националното събрание[3].
          • Избирателните секции са отворени в континентална Франция и Корсика. Някои отвъдморски територии и френски граждани в чужбина вече гласуваха в събота, 29 юни, поради часовата разлика[3].
          • Резултатите ще бъдат обявени от 20:00 ч. в деня на вота[3].
          • Последните социологически проучвания показват, че "Rassemblement national" води по намерения за гласуване (между 34% и 37%), следван от "Nouveau Front populaire" (27-30%) и Президентското мнозинство "Ensemble" (19-21%)[4].
          • За да бъде избран на първия тур, кандидатът трябва да получи повече от 50% от подадените гласове и брой гласове, равен най-малко на 25% от регистрираните гласоподаватели[3].
          • Избирателната активност ще се следи особено внимателно, като преди гласуването вече са регистрирани над един милион пълномощници[3].
          Тези предсрочни парламентарни избори са от решаващо значение за определяне на състава на новото Народно събрание и потенциално могат да повлияят на политическата посока на страната за години напред.

Цитати:
          [1] https://www.service-public.fr/partic...osdroits/F1939
          [2] https://www.elections.interieur.gouv.fr/en
          [3] https://www.francetvinfo.fr/election...r_6627207.html
          [4] https://www.lalibre.be/international...HZETCGTKZHQXE/
          [5] https://www.elections.interieur.gouv.fr/scrutins

Коментар

• Нямам обяснение за този разгърнат абсурд. Разкарват човек с очевидна деменция като чучело, събират милиони за кампанията му, Клуни, Джулия и Обама ръкопляскат, а целият умнокрасив американски елит се прави, че няма слон в стаята. Всички тези хора наричат Путин, който е най-нормалният и трезвомислещ световен лидер, "луд", а издигат един безпомощен 81-годишен старец с деменция за втори мандат с холивудски блясък. На тези хора трябва да се гледа като на болни, а не като пример за подражание. Това е тотално изперкване, каквито са съпътствали човека в неговата история от Каин до днес. От една страна имаме щастието да видим как се оглупява от успех и гордост (при това оглупяват цели нации и една цяла цивилизация), а от друга да си дадем сметка как са се случвали всички човешки ексцесии в близкото и далечно минало - ето по този гламав начин. Всички виждат очевидното, но са вцепенени да помръднат и да разкъсат завесата на заслепението.

дачков
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Още едно решение на тез малоумни дебили.
              Нали са еко, зилени сделки бля бля.
              Въвеждат мито от 38% на екологичните КИТАЙСКИ КОЛИ?
              Искат да караме дизел и бендзин да замърсяваме !?!?!?!?

Коментар

• FRANCE, парламентарни избори 7/7/2024 и 14/7/2024
                За Rassemblement National (RN) биха гласували 31% от избирателите, за левия алианс - 28%, а за Renaissance/alliés - 18%.
                RN получава 31 % от гласовете, Левият алианс - 28 %, Renaissance - 18 %, LR - 6,5 %, DVG/PS - 5 %, Reconquête - 4 %, DVD/LR - 2 % и другите листи - 5,5 %. RN може да има солидно относително мнозинство.

RN (92%) и Renaissance (92%) биха се радвали на почти перфектна подкрепа от своите избиратели на европейските избори през 2024 г.

Левият алианс би имал гласовете на 87% от избирателите на LFI/Aubry, 78% на EELV/Toussaint и 65% на PS/Glucksmann.

Според нашата прогноза, основана на сегашното съотношение на силите, измерено чрез намеренията за гласуване, резултатите от предишни избори и политическата история на всеки избирателен район, Rassemblement National (RN) ще спечели между 220 и 270 места, Левият алианс - между 150 и 190 места, Ренесанс - между 90 и 130 места, LR/DVD - между 30 и 40 места, а останалите политически сили - между 10 и 20 места.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Смел патреот, поклом!
                  тез ли да защитавам или па да си давам ЖИВОТА?

Политикът от „Алтернатива за Германия“ Мари-Терез Кайзер беше призната за виновна, тъй като е публикувала статистически данни за груповите изнасилвания в отговор на новината, че афганистанските мигранти ще бъдат преместени в нейния окръг.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха. Аз съм си ДОМА. Кой иска да оди на майната си да гони михаля прав му път.
                    Ако има война в БЪЛГАРИЯ ще избягам в другия си дом - в АТИНА.
                    В други държави дом НЯМАМ - не смятам да ходя там и не ми пука, ко ще всички да са изтрепят.
                    Ако стане война в цяла европа имам оферта на БАЛИ от една мацка та дрънка. Ще си пръцкам там па ти се бий за тоз де духа
                    Смел патреот, поклом!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

А ти що не си на фронта,ами дремеш тук? По една Лада дават
                      И колко трябва да ти е акъла,при всичките тези източници,за разлика от русия,мозъка да ти е още на пилешко ниво и да не разбираш къде се намираш?
                      ха ха. Аз съм си ДОМА. Кой иска да оди на майната си да гони михаля прав му път.
                      Ако има война в БЪЛГАРИЯ ще избягам в другия си дом - в АТИНА.
                      В други държави дом НЯМАМ - не смятам да ходя там и не ми пука, ко ще всички да са изтрепят.
                      Ако стане война в цяла европа имам оферта на БАЛИ от една мацка та дрънка. Ще си пръцкам там па ти се бий за тоз де духа

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        то за там се иска пушечно месо, не вече опушено
                        А ти що не си на фронта,ами дремеш тук? По една Лада дават
                        И колко трябва да ти е акъла,при всичките тези източници,за разлика от русия,мозъка да ти е още на пилешко ниво и да не разбираш къде се намираш?

Коментар

Една идея ми хрумна.Всички бежанци в Европа да се изпращат на фронта в Украйна.Щом искат да живеят в демокрация,да се борят за нея.
                          Който оцелее ,да му се дава ЕУ гражданство.
                          то за там се иска пушечно месо, не вече опушено

Коментар

Една идея ми хрумна.Всички бежанци в Европа да се изпращат на фронта в Украйна.Щом искат да живеят в демокрация,да се борят за нея.
                            МНого умна идея, привествам с 2 ръце. Напиши на урсулката идеята си, тя ще я доразвие и реализира/ ако още е на власт

Коментар

• Една идея ми хрумна.Всички бежанци в Европа да се изпращат на фронта в Украйна.Щом искат да живеят в демокрация,да се борят за нея.

Коментар

• Е това стана

Коментар

X