IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не те знам кой си и не ми пука, но това което говориш са пълни глупости. Запада и не само той/ турция също/ съсипаха производството на бг. Затова аз и много други като мен са в този запад. Помниш ли че в бг се произвеждаше мая за хляб- оцетна фабрика русе я правеще. Да ти кажа какво стана- дойдоха турците купиха завода, машините изнесоха хората уволниха. И ти сега ядеш бг хляб с турска мая. Примерите са безброй
    Vate be ti четеш ли се какво пишеш надолу?

Определено има връзка между логореята и мурзиланството.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
      Сега да ти кажа ... от тия твои 90 % кадърен народ дето е "навънка" , едва ли и 5 % работят като "я лекари, я инженери или университетски преподаватели "... останалото народ с "вишу" бачка наравно с местните дето имат максимум средно образование ...или кара такси ...
      Това от моя дългогодишен опит в Италия и Германия .
      ​​​​​​Твоят опит явно е такъв, моят - коренно противоположен. Както казах, работата опира до средата, от която произхожда човек и в която съответно ще попадне - образованите хора със знания и умения няма да останат на улицата, докато у нас почти задължително ще са на дъното. Нормално е на всеки лекар да се падат по 10 пациента на западната социална система (миячи на чинии).

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
        И според мен обезлюдяването е сред основните проблеми на България, но причините за това не са в Запада. Хубаво е да сме реалисти и преди всичко да търсим причините в себе си, защото е несериозно все другите да са ни виновни. Виновни сме, че търпяхме, виновни сме, че все още търпим.
        Не те знам кой си и не ми пука, но това което говориш са пълни глупости. Запада и не само той/ турция също/ съсипаха производството на бг. Затова аз и много други като мен са в този запад. Помниш ли че в бг се произвеждаше мая за хляб- оцетна фабрика русе я правеще. Да ти кажа какво стана- дойдоха турците купиха завода, машините изнесоха хората уволниха. И ти сега ядеш бг хляб с турска мая. Примерите са безброй

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

Негрите не са ли хора, уааа?

Забравил си какво беше или не си успял да се приспособиш към промените.

Е, аз пък помня... Политобучението започваше от детската градина. На 4 бях потресен от разкритието, че Георги Димитров е нашия баща, а Партията - наша майка. Подобни глупости ни се набиваха в главите ежедневно от най-ранна детска възраст с очевидната цел да се пречупи критичното мислене в зародиш и да се разклатят устоите на семейството като институция. Резултатът беше поколения от еничери и безродници, които бяха верни на Партията и чиито деца после с нетърпение избягаха. Спомняш си, предполагам, как при Оруел децата бяха най-ревностните пазители на "партийните ценности" и с удоволствие предаваха родителите си. И тука беше същото - всеки втори пееше срещу всички останали. Не се чуди, защо децата ти са избягали - нормално е да искат по-добър живот. Ако не за себе си, то поне за собствените си деца. В този смисъл те са доста по-отговорни в личен план от всички ония, които прививаха врат в името всеобщото светлото комунистическо бъдеще.

И според мен обезлюдяването е сред основните проблеми на България, но причините за това не са в Запада. Хубаво е да сме реалисти и преди всичко да търсим причините в себе си, защото е несериозно все другите да са ни виновни. Виновни сме, че търпяхме, виновни сме, че все още търпим.
          Само червена гнида би се подиграла с България, величаейки диктатурата на родните предатели.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• [QUOTE=blqblq;n3236955]

"Относно "превиването" на врат на Запад... това зависи от средата. 90% от хората, които познавам и са в чужбина са я лекари, я инженери или университетски преподаватели. Тези хора в БГ щяха да са яко нагъзени за 500 лева месечно, докато на Запад ценят знанията и уменията им и никой не се опитва да ги навежда, след като веднъж са се доказали. "

Сега да ти кажа ... от тия твои 90 % кадърен народ дето е "навънка" , едва ли и 5 % работят като "я лекари, я инженери или университетски преподаватели "... останалото народ с "вишу" бачка наравно с местните дето имат максимум средно образование ...или кара такси ...
            Това от моя дългогодишен опит в Италия и Германия .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Ами надали ще обясниш примерно без епитети - то това ви е в кръвта - празни клишета без връзка с реалността.

Мога да попитам и защо след 500 години робство кражбата е престъпление , а след 45 години свобода да не се краде - значи си луд.

И стига с вече с тези надупвания на Русия ,всяка империя си е гледала интереса , а не този на България.
              То по твоята логика сега трябва пък да съм благодарен на американците че са ни освободили от комунизма.
              Отговорът е малко закъснял, но какво да се прави, стремя се да не пиша във форуми в работно време. обратното е просто едно комунистическо поведение, което странно е твърде типично за повечето русофоби и върли либерали.
              Съжалявам, но без епитети няма как да се мине. На тъпия пример, не може да се каже, че е умен, а примерът с Бареков е доста глуповат, като нивото на въпросния журналист и дава доста добра представа за полващия подобни примери.
              През 18-ти и 19-ти век в Европа започва движение на много народи за национална независимост, което дава отражение и по нашите земи. Именно това е причината за появата на такива фигури като Левски, Ботев, Бенковски и много други, сред които и споменатия Чардафон Велики. Историческите реалности не предполагат поява на такива фигури в края на 20-ти век. Елементарно, Уотсън, ама трябва и малко мислене, не става само с клишета като това за какво му било в кръвта нна някого.

А иначе задникът си е твой може да се дупиш на когото си искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                И ти смяташ че "избягването" е нормалното решение , отговорното ... и пред кого "прививат" врат там на Запад ... я доразвий тезата си ...
                Не съм писал, че бягството е решение, а че е разбираемо - човек, особено ако е живял в кенеф, иска да даде шанс поне на децата си. В този смисъл това е съвсем нормално. Ясно е, че за останалите в кенефа това е проблем, а не решение. И едните, и другите имат своите аргументи - в крайна сметка става дума за личен избор. Важното в случая е, че никой не ни е виновен - сами сме създали въпросния кенеф и нещата ще вървят все надолу и надолу, докато не поемем поне минимална отговорност за бъдещето си, вместо да се джафкаме кой ни е виновен. Тези, които са избягали, са направили личен избор и са поели съответната отговорност, докато тука само си чешем езиците.

Относно "превиването" на врат на Запад... това зависи от средата. 90% от хората, които познавам и са в чужбина са я лекари, я инженери или университетски преподаватели. Тези хора в БГ щяха да са яко нагъзени за 500 лева месечно, докато на Запад ценят знанията и уменията им и никой не се опитва да ги навежда, след като веднъж са се доказали. Миячите на чинии са били миячите на чинии и в България.

За себе си съм избрал да остана в кенефа, т.е. предпочитам да бъда част от вероятното решение, отколкото част от неизбежния проблем. Рано или късно стадото ще се пробуди.

Коментар

• [QUOTE=blqblq;n3236944]

"Не се чуди, защо децата ти са избягали - нормално е да искат по-добър живот. Ако не за себе си, то поне за собствените си деца. В този смисъл те са доста по-отговорни в личен план от всички ония, които прививаха врат в името всеобщото светлото комунистическо бъдеще."

И ти смяташ че "избягването" е нормалното решение , отговорното ... и пред кого "прививат" врат там на Запад ... я доразвий тезата си ...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Ай имай деца и кат станеш на 50 да отидат да слугуват по къщите на негрите па да те видя тогава.Говорите за Турското робство.Боже не мога да повярвам че има толко тъпи и заблудени българи да дават децата си доброволно за еничари.
                    Негрите не са ли хора, уааа?

Забравил си какво беше или не си успял да се приспособиш към промените.

Е, аз пък помня... Политобучението започваше от детската градина. На 4 бях потресен от разкритието, че Георги Димитров е нашия баща, а Партията - наша майка. Подобни глупости ни се набиваха в главите ежедневно от най-ранна детска възраст с очевидната цел да се пречупи критичното мислене в зародиш и да се разклатят устоите на семейството като институция. Резултатът беше поколения от еничери и безродници, които бяха верни на Партията и чиито деца после с нетърпение избягаха. Спомняш си, предполагам, как при Оруел децата бяха най-ревностните пазители на "партийните ценности" и с удоволствие предаваха родителите си. И тука беше същото - всеки втори пееше срещу всички останали. Не се чуди, защо децата ти са избягали - нормално е да искат по-добър живот. Ако не за себе си, то поне за собствените си деца. В този смисъл те са доста по-отговорни в личен план от всички ония, които прививаха врат в името всеобщото светлото комунистическо бъдеще.

И според мен обезлюдяването е сред основните проблеми на България, но причините за това не са в Запада. Хубаво е да сме реалисти и преди всичко да търсим причините в себе си, защото е несериозно все другите да са ни виновни. Виновни сме, че търпяхме, виновни сме, че все още търпим. ​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata

С ръце ли ... ?
                      Не ! Импотех действа само с уста

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Доколкото знам в Чили свободно влизат инвестиции,но излизането е трудно ако не и невъзможно.Ние сме разграден двор ,гледай
                        какви я вършат италиянци,гърци и тем подобни мошенници.
                        Oбяснете по-подробно моля,

Коментар

Доколкото знам в Чили свободно влизат инвестиции,но излизането е трудно ако не и невъзможно.Ние сме разграден двор ,гледай
                          сложно му е, той само до пиночет е стигнал.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Как всичко ковто се спечели отива навън?
                            Пояснете моля.

Коментар

Господ си знае работата,сега 3та -5та степен, след 5-6 години от 6та нагоре
                              Какъв Пиночет те гони тебе,не виждаш ли че всичко което се спечели тук отива навън?
                              Как всичко ковто се спечели отива навън?
                              Пояснете моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

За да стане и България държава със стабилна икономика трябва да използваме методите на Пиночет.
                                Господ си знае работата,сега 3та -5та степен, след 5-6 години от 6та нагоре
                                Какъв Пиночет те гони тебе,не виждаш ли че всичко което се спечели тук отива навън?
                                Ако се появи някой като Ердоган ще вдигнете демократичен вой до Свети Петър.
                                Last edited by Grosss; 11.09.2017, 15:49.

Коментар

X