IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

има, има от какво да се срамуваш.
    когато правиш сравнение между процесите в две държави в един и същи период, не може толкова леко да ти убегне, че докато американските земевладелци са губили масово земите си заради невъзможност да изплащат кредититите си по време на Великата депресия, в същото време в Сталиновата държава са национализирали земята...защото така.
    След това докато американските фермери са били на купони за храна, долу горе по същото време при твоя човек е имало "Голодомор", някой му викат и геноцид.
    Колкото до по общата ти теза, че Сталин е велик.
    Имах момент, в който съм се колебал, че все пак е противоречива личност.
    Тогава просто се опитах да разбера нещо за близките му.
    Приключих с проучването, след като разбрах, че дори най-близката му душа е предпочела да се самоубие, вместо да живее с него.
    Не е задължително да го харесваш ...и аз не хресвам Чърчил .

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

T'килата , това е положението ... такова е нивото на тия , към които съм го адресирал...колкото до срама , нямам от какво да се срамувам .
      има, има от какво да се срамуваш.
      когато правиш сравнение между процесите в две държави в един и същи период, не може толкова леко да ти убегне, че докато американските земевладелци са губили масово земите си заради невъзможност да изплащат кредититите си по време на Великата депресия, в същото време в Сталиновата държава са национализирали земята...защото така.
      След това докато американските фермери са били на купони за храна, долу горе по същото време при твоя човек е имало "Голодомор", някой му викат и геноцид.
      Колкото до по общата ти теза, че Сталин е велик.
      Имах момент, в който съм се колебал, че все пак е противоречива личност.
      Тогава просто се опитах да разбера нещо за близките му.
      Приключих с проучването, след като разбрах, че дори най-близката му душа е предпочела да се самоубие, вместо да живее с него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Много ниско качество пропаганда.
        и въпреки това може да въздейства върху хора с изпържени от наркотиците мозъци или просто слабоумни хора.
        На модераторите ще им става все по сложна работата.

майна, как не те е срам поне от майка ти?

T'килата , това е положението ... такова е нивото на тия , към които съм го адресирал...колкото до срама , нямам от какво да се срамувам .

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=6hhZnFjjrh0
          Почему Запад так не любит Сталина?!

Филмчето се препоръчва на евроатлантическо-соросоидно ориентираните потребители .
          Много ниско качество пропаганда.
          и въпреки това може да въздейства върху хора с изпържени от наркотиците мозъци или просто слабоумни хора.
          На модераторите ще им става все по сложна работата.

майна, как не те е срам поне от майка ти?

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/makedonia-ev...-26423597?nt=4

Пред гръцкия президент Прокопис Павлопулос , Вучич заяви, че ЕС е разрушил европейското право, признавайки Косово.

Случаят с Каталуния е пример за двойните аршини на ЕС, заяви сръбският президент. За Каталуния - не може отцепване, за Косово може, е смисълът на думите му.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ма ти що не казваш че САЩ и ЕС са тва.Реши ли някой да се цепи и почват реките от кръв.Са за Родопите.Ми кат решат добре разделяме се цивилизовано и ставаме добри съседи.Другия вариант е терор война много невинни и безсмислени жертви.Как ме виждаш да ходя да се бия за имотите на Буци Рошко Баневци Домусчиевци и олигархията?????Боли ма фара за българските чорбаджии изедници.
              Има много... резонанс в главата ти.
              След като каза за Родопите, спомени и за пиринска Македония. Също за видинския край, и не забравяй все пак за южна Добруджа.
              А колкото до буци и останалите, сами си ги избрахте.
              Да не съм ви гласувал аз я...
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=6hhZnFjjrh0

Филмчето се препоръчва на евроатлантическо-соросоидно ориентираните потребители .
                Не им пускай такива филмчета на западниците, че ще вземат се фърлат,,,,,,,,, в отчаяние и самосъжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Благодаря за историята. Във варна живях и аз на тази улица, но не знаех до сега нищо за този генерал
                  Те това е пренаписаната история по новому. На соросойдите им трябва случай в които България и Русия са воювали и понеже няма взеха че в демокрацията си написаха такава битка.

Някъде четох истинските събития според което в това " епично " сражение всъщност са участвали едно казашко разузнавателно отделение състоящо се то десетина руски войника и са дали 3 / три / жертви .......... На този фронт са били основно Румънци с малко Казаци за дигане на духа. От нашата страна сме били заедно с Турски войски в Добруджа ...но и това се премълчава щото е някак си неудобно...

Ма кои го интересува истината , историята нали я пишат победителите.....
                  Last edited by markov; 02.10.2017, 21:30.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Обяснението за манталитета на днешните тарикати по върховете е много просто: селскотаркатски, крадлив, чуждопоклоннически, рускосервилен и комунистическо-социалистически, сбъркан, изкривен, ненаказан произход.
                    Не е руско а американо о меркелосервилен

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Спарт, въпроса с признаването на малцинства е нож с две остриета. Постави този въпрос например в България. Как би се отразило например признаването на етническо малцинство да речем в Родопите и евентуално референдум за отделянето му?
                      Има една държава обаче за която подобни въпроси са правилни и принципни, обаче когато става въпрос за тази същата държава, ще удави желаещите за отцепване в реки от кръв...
                      Ма ти що не казваш че САЩ и ЕС са тва.Реши ли някой да се цепи и почват реките от кръв.Са за Родопите.Ми кат решат добре разделяме се цивилизовано и ставаме добри съседи.Другия вариант е терор война много невинни и безсмислени жертви.Как ме виждаш да ходя да се бия за имотите на Буци Рошко Баневци Домусчиевци и олигархията?????Боли ма фара за българските чорбаджии изедници.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Schnee Maker​Results: 34% YES, 28% NO, 38% PUTIN--- това е от чата на линка по долу

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Случайная прохожая спела с уличными музыкантами - 'Такого, как Путин'

https://www.youtube.com/watch?v=zNAYlvWfAMs

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=-6wZPWKud4s

Как М.С.Горбачев продавал СССР.Откуда за границей дорогая недвижимость.

И защо западът толкова обича Горбачов.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=6hhZnFjjrh0

Коментар

• - Възниква и въпросът - как обвиняемият Сундберг замина за чужбина? Нали той има мярка за неотклонение ? Някой следи ли за изпълнението на мярката за неотклонение на обвиняемите ? Още повече когато те са чужди граждани? - Този случай поражда освен материалноправни, и процесуални въпроси. Мярката за неотклонение има за цел да попречи на обвиняемия да се укрие и да осуети привеждането в изпълнение на влязлата в сила присъда (чл. 57 НПК). Спазването на мярката за неотклонение се контролира от органите на МВР. Мярката за неотклонение действа докато присъдата влезе в сила, т.е. докато се произнесе окончателно последната съдебна инстанция. Но в разглеждания случай присъдата на обвиняемия Сундберг още не е влязла в сила. И въпреки това той избяга в чужбина. Сундберг напусна страната въпреки мярката за неотклонение и без да изпълни наложеното му наказание - без да плати глобата. Излиза че законът е само празно пожелание, за изпълнението на което никой не отговаря. Поставя се въпросът, кой държавен орган допусна обвиняемият Сундберг да избяга в чужбина и защо? Наблюдаващият прокурор направи ли необходимото, за да предотврати това бягство? Съгласно правило, което действа от десетилетия, когато образува дело срещу чужд гражданин, наблюдаващият прокурор е длъжен да уведоми главна прокуратура. Още повече, че се касае за дело, което предизвика голям обществен интерес. - Възможно ли е външни сили да са въздействали върху нашите съдебни органи, за да пуснат обвиняемия да избяга от България . Какво показва Вашата дългогодишна практика? - Най-вероятно е точно така. В моята 44-годишна практика като съдия и прокурор съм имал поне стотина случая, при които обвиняемият е чужденец. И във всичките тези случаи външни фактори са опитвали да ми въздействат, за да смекча положението на обвиняемия. Но нито веднъж не съм се поддал на натиска. Най-често той идва от посланици и консули на чуждите държави. Още в началото на съдебната ми кариера - през далечната 1974 г., имах големи неприятности с Министерството на правосъдието, затова че като районен съдия във Варна пратих в затвора двама германци за тежко престъпление на Златните пясъци. Друг случай. Преди години арестуваха един англичанин – гнусен педофил, който използваше и интернет. Посолството на Великобритания положи много усилия, за да ме убеди да го пусна и да избяга от България. Когато удариха на камък, въздействаха върху зам.-директора на Националната следствена служба, който взе делото от Варненската районна прокуратура и се опита да го скрие, но неуспешно. По този повод, когато беше в България, при при мен дойде и министърът на правосъдието и главен прокурор на Великобритания. След като го запознах с работата на прокуратурата, той си призна, защо е дошъл. Но прави му чест, че реагира дружески и Великобритания отпусна средства за обучение на българските прокурори по дългосрочен проект. Министърът постъпи като човек от висок ранг. Не всички случаи обаче, имат такъв щастлив край. Спомням си МВР залови двама американски войници да продават наркотици в Пловдив, които отказаха дори да покажат паспортите си. Нашите големци (премиер, президент и други) се намесиха, за да им помогнат. Но не успяха да ме впечатлят много. След време, при първа възможност, те ми отмъстиха. Сигурен съм, че са го направили от уважение към евроатлантическите ценности, а не защото обичат да се подмазват на чужди началници.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/inte...ews547768.html

Коментар

Working...
                                X