Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
366 години са нужни на Източна Европа, за да достигне заплатите в Германия
Автор: Гласове
Според изчисления, направени от профсъюзите в Чехия ще са нужни 366 години на Източна Европа, за да достигне нивата на заплатите в Германия, ако продължават да се повишават с тези темпове, това съобщи в студиото на "Денят започва" по БНТ Лука Византини - генерален секретар на Европейската конфедерация на профсъюзите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАКО имаха двигатели с по 690 ТОНА тяга всеки един, както се твърди за F1, дали нямаше пак да имат ракета с товароподемност като Сатурн -5? "Изгубили технологията". То да не са шикалки, мощни корпорации с милиардни архиви...и едни чертежи и описания на толкова стратегически разработки да "изгубят"? Или нямат нужните стомани, машини, агрегати, по-нова и надеждна автоматика?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
пееефски ли бе!...сакън, на кого ни оставяш бащице!!!! Отидоа по дяволите и пиг и близ и сие., мъка, мъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е па друго си е да си одил по луната ...
Коментар
-
АКО имаха двигатели с по 690 ТОНА тяга всеки един, както се твърди за F1, дали нямаше пак да имат ракета с товароподемност като Сатурн -5? "Изгубили технологията". То да не са шикалки, мощни корпорации с милиардни архиви...и едни чертежи и описания на толкова стратегически разработки да "изгубят"? Или нямат нужните стомани, машини, агрегати, по-нова и надеждна автоматика?
Коментар
-
Аааа така! За малко да забравя за Луната ейй!
Смешници, на "луната" ще ми ходят....дето всеки знае, че е "луната" е ламБа високо у небето и цереУ всека вечер я палят и гасят да може овцете долу да знаят кога да си легат, че утре са пак на работа рано "сутрин', налЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКакво ще става с делянчо, оставката подал , много бил обиден...сакън, на кого ни оставяш бащице!!!! Отидоа по дяволите и пиг и близ и сие., мъка, мъка.
Коментар
-
То там са традиции ...и на луната беха ...
Смешници, на "луната" ще ми ходят....дето всеки знае, че е "луната" е ламБа високо у небето и цереУ всека вечер я палят и гасят да може овцете долу да знаят кога да си легат, че утре са пак на работа рано "сутрин', налЕ?
Коментар
-
И аз това казвам. ИЗМАМНИЦИ бе!
Абе холивудски бози на ИЗМАМНИЦИ.
То там са традиции ...и на луната беха ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТези самолети, на многократно излъчените фейкови кадри, преди и по време на удара в сградите, НЕ хвърлят сянка - а уж били от метал? - за разлика от пламъка, който е от газове. Холивуд системно се дъни.И аз това казвам. ИЗМАМНИЦИ бе!
Друго просто доказателство, че Земята е плоска е.....правилно- никой в Австралия не пада с главата надолу, което неминуемо щеше да се случи, ако наистина бяха от долната страна на измисленото "кълбо"!!!
....пък и водата от океаните щеше да се излее. Абе холивудски бози на ИЗМАМНИЦИ.
Коментар
-
Мхм...както самолети съборили кулите близнаци...на пепел ги направили тея самолети да знайш...
Коментар
-
Модерацията, да се разберем: Докато която и да е гнида от тези две-три, които протежирате, не спре да ме нарича "измамник", или поне не ме осъди за измама, си запазвам правото да я наричам, както аз сам реша. Писна ми на члена. Не аз започнах и с години ги търпя тези лекета, баста. А вие, ако така милеете за тях, явно, не сте по-различни.
Спомнете си колко пъти пиша тук, да ме дадат на прокуратурата и т.н. - НИЩО. ЗНАЧИ?!?
.Last edited by Pyramid; 03.10.2017, 12:27.
Коментар
-
4ervenasgan
Junior Member
Заслужил
инвеститор Днес, 08:31
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Интересно ми е, че същият този ЕС, сега се прави на ощипана мома...
Измамник, да не би Рахой и паравоенните франкистки отряди да са избили хиляди каталунци по подобие на милошевските бандити, без да разберем?
А туй тука не е обида , а мибова ? Абе научете се да мерите с един аршин бе !
Коментар
Коментар