IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Смешно ръководство си има нашата държава, смешно и жалко!

Впрочем, на мен лично, Георгиева ми е една идея по-удачна кандитатура - обиграна в обещанията и гръмките думи и недотам доброто изпълнение(няколкото водни бедствия в БГ. Но има хъса да се бори на всяка цена, понякога това е силно

Нямам идея Бокова имаше ли шанс , но Кристалина със сигурност няма и причината за това е проста:

Доколкото знам семейството и заедно с нея живеят в САЩ от доста години а Русия и Китай няма как да допуснат за генерален секретар на ООН де факто да е американски гражданин.......просто ще има вето от някои от двата постоянни членове.

Историята показва че на този пост Руснак или Американец не се допуска и затова се избира някои от по-периферна страна .......
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Сега ще загубим два часа да му обяснявам какво е решението на министерския съвет.....за Бокова...
      Няма решение на министерски съвет за жабокова
      Yeah

Коментар

Мдаа, и то за нищо, ей така, от простотия до шия...както казва българинът

От липса на Ясна и Последователна политика или поне разумно, Интелигентно лавиране )
        Правителството ни се люшка като кораб без мачта и опърпани платни ...

Не била пряк избор Бокова на ГЕРБ, ми хубаво....то туй е положение от 2 години?!
        Къде спаха да я сменят преди да й пуснат кандидатурата преззимата???

То, същото като АЕЦ Белене - ще го има, няма да го има - 8 години борисовски и сега плащаме ....резила

Да я бяха сменили преди 2 години или поне преди няколко месеца, когато вече по медиите масово се обсъждаха мераците на К. Георгиева, а не да пускат Бокова по пързалката!

Впрочем, на мен лично, Георгиева ми е една идея по-удачна кандитатура - обиграна в обещанията и гръмките думи и недотам доброто изпълнение(няколкото водни бедствия в БГ. Но има хъса да се бори на всяка цена, понякога това е силно качество в заплетени кризи... Една идея ми е по-ведра и като излъчване...

Абсурден е начинът, по който се разви играта.
        Така не се печели!
        там е и нейния проблем ,.....
        никой не обича безпардонни и егоистични и самовлюбени същества още повече ръководител на ООН...
        Всяка страна ще си каже ами ако застане срещу мен ,тогава ще трябва да я елиминираме.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Я покажи, дай линкче да видим дали в издигната официално от. България?

А за лъжите... Всеки мурзилски пост е лъжа.
          изобщо не мисля да си губя времето да ти търся линкове ))
          Това е официално твърдение на Б.Борисов и на Митов!
          Не им ли вярваш?
          Впрочем и изслушванията в ООН дотук бяха на ... Национални кандидатури

Наздраве чебурашке

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Станахме за смях от Ванкувър до Врадивосток,после искаме да ни приемат насериозно.Нито едната ще изберат нито другата,мен ме хваща срам от комбинациите
            Бойкови, за теб не знам?
            Мдаа, и то за нищо, ей така, от простотия до шия...както казва българинът

От липса на Ясна и Последователна политика или поне разумно, Интелигентно лавиране )
            Правителството ни се люшка като кораб без мачта и опърпани платни ...

Не била пряк избор Бокова на ГЕРБ, ми хубаво....то туй е положение от 2 години?!
            Къде спаха да я сменят преди да й пуснат кандидатурата преззимата???

То, същото като АЕЦ Белене - ще го има, няма да го има - 8 години борисовски и сега плащаме ....резила

Да я бяха сменили преди 2 години или поне преди няколко месеца, когато вече по медиите масово се обсъждаха мераците на К. Георгиева, а не да пускат Бокова по пързалката!

Впрочем, на мен лично, Георгиева ми е една идея по-удачна кандитатура - обиграна в обещанията и гръмките думи и недотам доброто изпълнение(няколкото водни бедствия в БГ. Но има хъса да се бори на всяка цена, понякога това е силно качество в заплетени кризи... Една идея ми е по-ведра и като излъчване...

Абсурден е начинът, по който се разви играта.
            Така не се печели!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
              Тия хептен изтрещяха , ясно че е личен избор ама да го плаща армията

Американските военни ще изхарчат милиони долари за смяна на пола
              Между US 30 и 140 военни предпочитат хормоналната терапия, а между 25 и 130 ще поискат да им бъде направена операция за смяна на пола
              Ако комунистите се борят за комунистическо общество, капиталистите за капиталистическо общество. Как да наречем пиндо елита, който налага свят без морални прегради, свят на пеерасите, зоофилите, педофилите и прочие извратености... Туморът, Гнойния цирей, Хамерика трябва да бъде унищожена!

Коментар

Ти не можеш да пишеш грамотно, пък чак и на експерт се правиш,

Знаеш ли колко е приличен форума, като няма простаци и провокатори ....
                При теб е по рождение....
                Некой казват че требва и да има простаци иначе как ще правим разлика помежду си....
                Сега ще загубим два часа да му обяснявам какво е решението на министерския съвет.....за Бокова...

Коментар

Да се чуди човек, КОЙ лъже повече - Ти, Борисов или Митов
                  Я, виж сайта на ООН-то от февруари
                  Я покажи, дай линкче да видим дали в издигната официално от. България?

А за лъжите... Всеки мурзилски пост е лъжа.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тия хептен изтрещяха , ясно че е личен избор ама да го плаща армията

Американските военни ще изхарчат милиони долари за смяна на пола
                    Между US 30 и 140 военни предпочитат хормоналната терапия, а между 25 и 130 ще поискат да им бъде направена операция за смяна на пола

Във въоръжените сили на САЩ в момента служат между 1320 до 6630 транссексуални и според оценки на компанията RAND Corp., провела изследване за министерството на отбраната на САЩ, между 30 и 140 души от тази бройка предпочитат хормоналната терапия, а между 25 и 130 ще поискат да им бъде направена операция за смяна на пола, пише USA Today.
                    В документите на министерството се казва, че „ако възможността на военнослужещия да продължи службата си зависи от състоянието на здравето му или от медицинско лечение, свързано с промяна на пола, военнослужещият ще получи съответната помощ”. След като лечението бъде одобрено от лекар, то ще трябва да бъде съгласувано с командването.

Изпълнителният директор на „Съюза на свещениците за религиозна свобода” Рон Крювс смята, че подобни разходи далеч не са най-добрия начин за изразховането на военния бюджет и хорските ресурси, защото за занятията и оказването на психологическа помощ на транссексуалните се изразходва твърде много време.

При това самите транссексуални твърде много ще отсъстват от службата си заради. Например, хормоналната терапия отнема 21 дни плюс 90 дни за възстановяване, а след операцията за смяна на пола се изискват 135 дни за възстановяване. При това, тук не се отчитат възможните усложнения. Според статистиката, усложнения получават между 6 и 20% от транссексуалните.
                    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Би ли обяснил за каква комбинация става въпрос?
                      Понеже си малко бавен, ще ти подскажа, че България не е издигала кандидатурата на Бокова.
                      Да се чуди човек, КОЙ лъже повече - Ти, Борисов или Митов
                      Я, виж сайта на ООН-то от февруари

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                        «Въоръжавайте се, но не (само) с търпение!» Видовден иде!

Изменниците да му мислят! Няма да има хеликоптери от покрива на посолството. Световната мутра вече не командва света, затънала е в борчове и е обект на открити подигравки и унижения. Преди няколко дни Путин ги предупреди, че ако направят някое рязко движение, ще "усетят болката". Ще видим на изборите им. Ако сложат Хилари, значи ще се опитват още да правят бъркотии. Ако сложат Тръмп, значи са приели офертата на Русия и Китай за по-меко приземяване и ще се пазарят.

https://www.facebook.com/notes/%D0%B...37328339638324
                        Аз си спомням от учебниците, че заборчялата Османска империя наричаха болния човек на Европа, след което се разпадна. Крайно време е в дискусиите да се появят, като субекти ФЕД и банките, ФЕД и Хамерика са различни неща... Хамерика просто е един инструмент, един безмозъчен военен ботуш

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Станахме за смях от Ванкувър до Врадивосток,после искаме да ни приемат насериозно.Нито едната ще изберат нито другата,мен ме хваща срам от комбинациите
                          Бойкови, за теб не знам?
                          Би ли обяснил за каква комбинация става въпрос?
                          Понеже си малко бавен, ще ти подскажа, че България не е издигала кандидатурата на Бокова.

Коментар

То слухове всякакви, но никой, особено от левите, не казва дали кандидатурата на Бокова е била официално издигната от България...
                            Бойкови, за теб не знам?
                            Last edited by Grosss; 30.09.2016, 19:35.

Коментар

То слухове всякакви, но никой, особено от левите, не казва дали кандидатурата на Бокова е била официално издигната от България...

Слуховете са си слухове, но ЕurAktiv /георги готев с агентурен псевдоним иванов/ пуска зловонни руски партенки, които други агенти-явочници да разпространяват по форумите... Лъжата им, че американските ракети ще се местят от Инджирлик в Румъния беше първата от поредицата ...
                              Изобщо всички мухлясали клетки на ДС са мобилизирани в хибридната война ...
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                http://www.breitbart.com/london/2016...erg-gathering/

ИНТЕРЕСНО..Описва се , че е натрапена Кристалина Георгиева след срещата при Билдерберг..

Коментар

Working...
                                X