Сега от приказка на приказка, ватата ще изкара Генерал Радев и вицекикимората соросоиди.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗа тая ли "велика" страна иде реч...
Обявиха епидемия от ХИВ в Екатеринбург
1,8% от жителите на четвъртия по големина град в Русия имат вируса на СПИН
http://clubz.bg/46483-obqviha_epidem...v_ekaterinburg
"Горна Волта с ракети"
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми тя излезе в документите на сорос- получавала е дарения- така че какво да говорим кой ще управлява бг- пременил се илия, погледнал се пак в тия
я дай линк, ти нали обичаш, да искаш линкове, покажи сега..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТова че го издига БСП, ПРОМЕНЯ ВСИЧКО!
А вицекикимората до него?
И тя ли е от ЦРУ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМного странно за кандидат на БСП, отявлени плювачи на свободата.
Явно отново се налага, да ви се пояснява, че правилната империя на злото е Русия.
Изпита за пилот в кравария е бомбардиране на болници, погребения, дискотеки, сватби и разбира се митинги. Ти твоя изпит взе ли го?? Нали обясняваше че си бил пилот на детско хвърчило
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми не пише да е бил в русия. И защо тогава го плюете човека?? Той си е ваше момче. Това че го издига БСП не променя нищо. Само да стане прецедент и ще поведе армията срещу руснаците
А вицекикимората до него?
И тя ли е от ЦРУ?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеНе пише, да е бил в Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗа тая ли "велика" страна иде реч...
"Горна Волта с ракети"The strongest stand last.
Коментар
-
За тая ли "велика" страна иде реч...
Обявиха епидемия от ХИВ в Екатеринбург
1,8% от жителите на четвъртия по големина град в Русия имат вируса на СПИН
http://clubz.bg/46483-obqviha_epidem...v_ekaterinburg
"Горна Волта с ракети"
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеО ти пак на всяко гърне мерудия.Не не се радвам и току що гигов почти ме разубеди да ходя да гласувам.Но определено най противен е Трайчо и след него стрината с фалшивата диплома
В крайна сметка когото "преброи" Тиквата.
------------------------
Какво означава "пак ли на всяко гърне.."??
не стига че ти четем селските клюки за комшиите и къщите им...
а защо това е възможно, е въпрос към дежурния...?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТи сега на Радев ли се радваш, че не ти се разбира..?
Коментар
-
Гигов с тоя генерал като му гледам биографията явно сме служили заедно през 1985г в Каменец.На 12 април курсантите последен курс идваха да летят в Каменец...Тогава дойде и един приятел Анатоли Кръстев.Малко преди това един голям руски транспортен самолет кацна и свалиха от него 22 самолета Миг 21 и два Миг 23.23 ките отлетяха после но 21 ците останаха и точно тоя випуск пръв почна да лети на 21...Майор Михо Михов беше командир на полка а кмета беше командир на първа ескадрила.Там летяха....Не съм сигурен че Румен Радев е бил отличника на випуска друго име ми се върти в главата ама все пак не съм сигурен затова ще си замълча.Пръв на 21 ца излетя Анатоли още през юни....После стана началник на училището в Долна Митрополия после докара едни учебни пилатуси после ходи да учи в САЩ и след това отиде в София.Не знам защо не го направиха началник на ВВС.Майка му почина миналата година а брат му продаде къщата в село и те така не сме виждали вече две три години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеТрайко шушумигарски скъса три чифта обувки да обикаля партийния дом и паметника на Червената армия.Интересно защо никой не го пита за шистовата газ дето беше тръгнал да докарва американците в Добруджа и как така по негово време заявките за фотоволтаици в НЕК на цена 800 лева мегавата стигнаха 13000 мегавата.Да разкаже кои уреди и дали случайно олигарха Прокопиев не е сре уредените.....Трайко е една нагла крадлива и корумпирана кукла на конци.Смешник.Ма как само се дърви на Русия ше ме скъса от смехThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСлушам снощи т.нар. "дебат" по БТВ. По-скоро надплюваница.
Най-голямо впечатление ми направи Трайчо-деформатора. Питат го нещо за бежанците, той дрънка за Путин, питат го нещо за седемте турци, предадени на Ердоганя на заколение от нашите безгръбначни идиоти, Трайчо пак почва Русия... така.... Путин онова....
Също като Мирча Кришан едно време за краставицата. Или като един тукашен трол с обсесивно-компулсивно разстройство на тема "комунизъм"
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТам, където съм сложил многоточието е членството на Радев в БКП. Бил е член, бил е. Сигурен съм. Над 90-95% от курсантите ставаха членове на Партията. Това беше закон божи. Един прекрасен ден те викат при ЗКПЧто на батальона и той ти нарежда да подадеш молба за членство в БКП. Така ставаше с всички. Така е станало и с Радев. Няма как да е иначе. А Радев като отличник сигурно е станал партиен член доста рано, вероятно в трети курс. И е изобщо НЕМИСЛИМО да откажеш и да не подадеш молба за членство в Партията. Ще те изхвърлят на момента от военното училище.
Коментар
Коментар