IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега от приказка на приказка, ватата ще изкара Генерал Радев и вицекикимората соросоиди.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      За тая ли "велика" страна иде реч...

Обявиха епидемия от ХИВ в Екатеринбург
      1,8% от жителите на четвъртия по големина град в Русия имат вируса на СПИН
      http://clubz.bg/46483-obqviha_epidem...v_ekaterinburg

"Горна Волта с ракети"
      Не се показвай много много че ей сега ще дойде номче и ще обясни как си плакал освен в час по химия , ами и в часа по физика, а за физическото когато мара те ступа да не говорим

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Ами тя излезе в документите на сорос- получавала е дарения- така че какво да говорим кой ще управлява бг- пременил се илия, погледнал се пак в тия
        къде била излязла?

я дай линк, ти нали обичаш, да искаш линкове, покажи сега..

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Това че го издига БСП, ПРОМЕНЯ ВСИЧКО!
          А вицекикимората до него?

И тя ли е от ЦРУ?
          Ами тя излезе в документите на сорос- получавала е дарения- така че какво да говорим кой ще управлява бг- пременил се илия, погледнал се пак в тия

Коментар

Много странно за кандидат на БСП, отявлени плювачи на свободата.

Явно отново се налага, да ви се пояснява, че правилната империя на злото е Русия.
            правилната империя на злото е Русия- не , това не е вярно- правилната империя на злото е краваристан, с главен янки черния саруман, сега искат саруманка която се напикава да си сложат. Има още няколко дни и ще разберем
            Изпита за пилот в кравария е бомбардиране на болници, погребения, дискотеки, сватби и разбира се митинги. Ти твоя изпит взе ли го?? Нали обясняваше че си бил пилот на детско хвърчило

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Ами не пише да е бил в русия. И защо тогава го плюете човека?? Той си е ваше момче. Това че го издига БСП не променя нищо. Само да стане прецедент и ще поведе армията срещу руснаците
              Това че го издига БСП, ПРОМЕНЯ ВСИЧКО!
              А вицекикимората до него?

И тя ли е от ЦРУ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                Не пише, да е бил в Русия.
                Ами не пише да е бил в русия. И защо тогава го плюете човека?? Той си е ваше момче. Това че го издига БСП не променя нищо. Само да стане прецедент и ще поведе армията срещу руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  За тая ли "велика" страна иде реч...

"Горна Волта с ракети"
                  Ха хааа...

Коментар

• За тая ли "велика" страна иде реч...

Обявиха епидемия от ХИВ в Екатеринбург
                    1,8% от жителите на четвъртия по големина град в Русия имат вируса на СПИН
                    http://clubz.bg/46483-obqviha_epidem...v_ekaterinburg

"Горна Волта с ракети"

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                      О ти пак на всяко гърне мерудия.Не не се радвам и току що гигов почти ме разубеди да ходя да гласувам.Но определено най противен е Трайчо и след него стрината с фалшивата диплома
                      Най-противен е Бисер ПЕТНОТО, после Радо Шишарката...

В крайна сметка когото "преброи" Тиквата.
                      ------------------------

Какво означава "пак ли на всяко гърне.."??

не стига че ти четем селските клюки за комшиите и къщите им...

а защо това е възможно, е въпрос към дежурния...?

Коментар

Ти сега на Радев ли се радваш, че не ти се разбира..?
                        О ти пак на всяко гърне мерудия.Не не се радвам и току що гигов почти ме разубеди да ходя да гласувам.Но определено най противен е Трайчо и след него стрината с фалшивата диплома

Коментар

• Гигов с тоя генерал като му гледам биографията явно сме служили заедно през 1985г в Каменец.На 12 април курсантите последен курс идваха да летят в Каменец...Тогава дойде и един приятел Анатоли Кръстев.Малко преди това един голям руски транспортен самолет кацна и свалиха от него 22 самолета Миг 21 и два Миг 23.23 ките отлетяха после но 21 ците останаха и точно тоя випуск пръв почна да лети на 21...Майор Михо Михов беше командир на полка а кмета беше командир на първа ескадрила.Там летяха....Не съм сигурен че Румен Радев е бил отличника на випуска друго име ми се върти в главата ама все пак не съм сигурен затова ще си замълча.Пръв на 21 ца излетя Анатоли още през юни....После стана началник на училището в Долна Митрополия после докара едни учебни пилатуси после ходи да учи в САЩ и след това отиде в София.Не знам защо не го направиха началник на ВВС.Майка му почина миналата година а брат му продаде къщата в село и те така не сме виждали вече две три години.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            Трайко шушумигарски скъса три чифта обувки да обикаля партийния дом и паметника на Червената армия.Интересно защо никой не го пита за шистовата газ дето беше тръгнал да докарва американците в Добруджа и как така по негово време заявките за фотоволтаици в НЕК на цена 800 лева мегавата стигнаха 13000 мегавата.Да разкаже кои уреди и дали случайно олигарха Прокопиев не е сре уредените.....Трайко е една нагла крадлива и корумпирана кукла на конци.Смешник.Ма как само се дърви на Русия ше ме скъса от смех
                            Ти сега на Радев ли се радваш, че не ти се разбира..?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Слушам снощи т.нар. "дебат" по БТВ. По-скоро надплюваница.
                              Най-голямо впечатление ми направи Трайчо-деформатора. Питат го нещо за бежанците, той дрънка за Путин, питат го нещо за седемте турци, предадени на Ердоганя на заколение от нашите безгръбначни идиоти, Трайчо пак почва Русия... така.... Путин онова....

Също като Мирча Кришан едно време за краставицата. Или като един тукашен трол с обсесивно-компулсивно разстройство на тема "комунизъм"
                              Трайко шушумигарски скъса три чифта обувки да обикаля партийния дом и паметника на Червената армия.Интересно защо никой не го пита за шистовата газ дето беше тръгнал да докарва американците в Добруджа и как така по негово време заявките за фотоволтаици в НЕК на цена 800 лева мегавата стигнаха 13000 мегавата.Да разкаже кои уреди и дали случайно олигарха Прокопиев не е сре уредените.....Трайко е една нагла крадлива и корумпирана кукла на конци.Смешник.Ма как само се дърви на Русия ше ме скъса от смех

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Там, където съм сложил многоточието е членството на Радев в БКП. Бил е член, бил е. Сигурен съм. Над 90-95% от курсантите ставаха членове на Партията. Това беше закон божи. Един прекрасен ден те викат при ЗКПЧто на батальона и той ти нарежда да подадеш молба за членство в БКП. Така ставаше с всички. Така е станало и с Радев. Няма как да е иначе. А Радев като отличник сигурно е станал партиен член доста рано, вероятно в трети курс. И е изобщо НЕМИСЛИМО да откажеш и да не подадеш молба за членство в Партията. Ще те изхвърлят на момента от военното училище.
                                Да да аз кат новобранец ядех семки в строя и една свиня дебела капитан Абрашев ме видя.Тоя маймун беше закапиче и редовно се заяждаше с мен след този случай.Но през 1985 като решиха да пращат войници в кеча за да строим Никопол Турну Мъгурели реших да приключвам с авиацията.Но ротния ме заключи в канцеларията и каза че аз няма да ходя в кеча.Отворих прозореца излязох отзад и след 50 метра отидох в канцеларията на това говедо Абрашев.Тоя като ме видя и подивя започна да крещи и да ми раздава 10 дена арести.За малко да му кажа тпруууууууу успокой се и почеши коня зад опашката ама се сдържах.Все пак тоя накрая ме попита как така се осмелявам..Казах му че искам в кеча и тоя пъросигнален прост комунист каза да считам въпроса за уреден....После обратно през прозореца в канцеларията.И те така тоя тъпак ме прати в кеча.А там си отживях.Строихме един блок до оградата на ШЗО то в Плевен към Панорамата.Направиха ме командир на зидарите и пазач на обекта.Така станах приятел със сума ти офицери от школата колко вар и цимент съм и раздал мокети мивки врати.

Коментар

Working...
                                X