IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Georgi Simeonov:Гласовете ви виждам.

Бурса-Цецка Цачева - 835 гласа,а за Ген.Румен Радев - 7;

Буюуккаръштъран - Ц.Цачева - 383 гласа,а за Ген.Р.Радев - 0;

Измир - Ц.Цачева - 1292, а за Ген.Р.Радев - 10;

Истанбул -Ц.Цачева - 109, а за Ген.Р. Радев - 26;

Одрин - Ц.Цачева - 298 гласа, срещу 15 за Ген.Р. Радев;
    E,u !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Боко все някога ще изгуби избори!Ако не се смени караула в ГЕРБ!Но мисля,че няма да е сега!Натрупаната неприязан е голяма , но не достатъчна!А и няма структура,която да го пребори сега!Така че,не се надайте,знаете кои!!!Трудно ще му е,но няма да загуби!!!
      Всеки, който се изтъпани по този модел от 72 години насам, е загубил.

Подмениха ви модела с някаква республика, която фалирга ( СССР ). Имунитетът на БГ Империя да изкара хиляди години никога не е бил республика. Това е чуждо тяло, което върви с нескопосана съдебна система, псевдо демокрация и сие.

Пример: Т.нар. Първа БГ империя ( както я пишат в читанките ) представлява боилски съвет от 500 рода. Те по всяко време могат да свалят владетеля си, ако се усъмнят, че започва да става чужда пионка и да работи против БГ интерес.

Справка: Гражданската война в БГ през 8-9 век, когато само за 40 години литват зелките на над 10 владетеля, защото провеждат про-византийска политика.

На дръвника, семействата им и так далее ...

П.П. Иначе не става. Тук дядото най-големият шумкар, а днешната му внучка била най-голямата анти-шумкарка? Алоууу ...

Коментар

• Georgi Simeonov:Гласовете ви виждам.

Бурса-Цецка Цачева - 835 гласа,а за Ген.Румен Радев - 7;

Буюуккаръштъран - Ц.Цачева - 383 гласа,а за Ген.Р.Радев - 0;

Измир - Ц.Цачева - 1292, а за Ген.Р.Радев - 10;

Истанбул -Ц.Цачева - 109, а за Ген.Р. Радев - 26;

Одрин - Ц.Цачева - 298 гласа, срещу 15 за Ген.Р. Радев;

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Дъме,

аз най-много ще се изкефя да изберете тая кукумявка ( Радев ), лежала и прегазена 3 часа на магистрала Тракия и тъкмо надигаща си муцуната, когато вижда, че насреща идва 40 тона ТИР.

П.П. Нека завърти БГ към Азия и тогава ти първи ще излетиш от Германия, шматарок. А, после само с виза още от Калотина = 60 ойрос

Искам да го видя това. Ще висиш в панелката си в БГ и ще гледаш тъжно чашата за кафе с лика на Путя, купена от битака за 2 левас.
          Боко все някога ще изгуби избори!Ако не се смени караула в ГЕРБ!Но мисля,че няма да е сега!Натрупаната неприязан е голяма , но не достатъчна!А и няма структура,която да го пребори сега!Така че,не се надайте,знаете кои!!!Трудно ще му е,но няма да загуби!!!Въпроосът е дали няма да е пирова победата!!!
          Last edited by kefala; 07.11.2016, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Мога допълня ........... - погледни малко по-назад какво писах
            Да, допълни, ако обичаш ( Бенатова )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Дъме,

аз най-много ще се изкефя да изберете тая кукумявка ( Радев ), лежала и прегазена 3 часа на магистрала Тракия и тъкмо надигаща си муцуната, когато вижда, че насреща идва 40 тона ТИР.

П.П. Нека завърти БГ към Азия и тогава ти първи ще излетиш от Германия, шматарок. А, после само с виза още от Калотина = 60 ойрос

Искам да го видя това. Ще висиш в панелката си в БГ и ще гледаш тъжно чашата за кафе с лика на Путя, купена от битака за 2 левас.
              Марандитко ти да не заместваш Стамболов?Или най после си намери работа като нископлатен партиен агитатор.Кого плашиш????Аз съм българин домът ми е тук семейството ми е тук работата приятелите земята ми е тука,тука са гробовете на баба дядо татко леля вуйчо какви визи бе кретен?Тука съм се родил тука ще умра
              Са остава да ми запееш за Русия Путин и кирливите еврофондове дето нито Плевен нито Търново видяха.Боли ма кура че софийските тарикати нема кво да краднат.С фондове и без фондове все ми е тая пътя до село целия в дупки и трапища ти за визи ми дрънкаш къде ша ходиш кат нямаш два кинта и джоба?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Аз лично нямам нещо против горното, дори като човек който не е гласувал за него на първия тур. Просто снощи докато го слушах (май за пръв път толкова дълго) ми направи добро впечатление, а и се яви като независим кандидат нищо че после бе подкрепен от Столетницата, и че вице му е една от двете...олицетворяващи я за добро или лошо в последните години Лично аз не виждам защо правителството трябва да подава оставка при евентуалният му избор за Президент след седмица! Добруването на България трябва да започне от някъде, а защо това да не е от една здрава и сплотена коалиция между ляв президент и дясно правителство, колкото и условни да изглеждат тези два термина вглеждайки се в детайлите които ги убославят...

Да живее България, но най-вече истинските Българи които я населяват!

П.П. Съни, ти ползваш ли метрото?
                Съгласна съм, и не съм писала, че трябва да си подава оставката.
                Личностите са важни за силна политика - не ги виждам у нас, може би, сега Радев ще е човек с характер....но говорим за Правителството.
                Винаги съм мислила, че важна е базата - законите и Контрола, иначе лесно и стойностни хора биха се поддали ...
                Та, човекът Борисов няма особено значение, по-важни са рамките в обществените отношения.
                Проблемът е само, че той и кликата му са силна пречка за промяна

Но мисля, че заплахите му, че ще си подаде оставката имаха 2 страни:
                - да сплаши ...народа - днес си и довършва израза - "Отивам си аз - идва ДПС и БСП" - шок и ужас, като че ли не е основният му партньор в парламента ДПС по всички сериозни финансови въпроси, вкл и 16 млрд. заем, Пенсионните фондове и бюджета
                - но и ... просто, защото мисли, че може да му се наложи, естествено за него е добре първо да си има негов президент и не се щади откъм манипулации
                Снощи писах това по подбен въпрос на Имхотеп
                Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Не ми изглежда като да иска просто да напусне....
                Няма полезен ход.
                От няколко месеца коалицията му се крепи на ...барековите и атака...(за спешни случаи...по финансови въпроси - на дпс)
                Беше ясно, че Реформаторите след тези избори окончателно ще се раздробят и остава и без тях.
                А заявката на Каракачанов да се кандидатира и силното му говорене на анти бежанска вълна съвсем го остави в задънена улица.
                Днес вече е ясно, че Патриотите ще искат да си осребрят тези гласове, ако сега изпуснат шанса, после може и да ги няма, така че най-вероятно, след балотажа ще стане ясно, че ще търсят изява и по други въпроси за сблъсък с Борисов и печелене на симпатии. Сами трудно могат да предизвикат предсрочни, но ще се постараят ...
                БСП засега са слаби, мисля, че ще търсят още малко позитиви, освен Радев
                Мога допълня и някои паралелни участници, които се задействаха - погледни малко по-назад какво писах

П.П...много рядко
                Last edited by съни(тя); 07.11.2016, 22:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Баце трябва да подаде оставка, по-бързичко да я подаде някак си ... софрата е пълна, 3,44 млрд. излишък, 13 млрд резервен фиск, 46 млрд. общ резерв, 6 % икономически ръст, под 7 % безработица ... добре е, ще има и за сирийските авантюри на блатния гном, и за захлебване на един случаен армейския деградант, преформатиран в президент. Каквото остане ще го лапнат прегладнелите активисти на баба позитания и сараите.

На выборах в Болгарии лидирует пророссийский кандидат

Ликуй, народе!
                  Колко глупости си написала и само с едно изречение !

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Не знам как е спечелила цеца в чужбина- аз , жена ми и мои приятели чакахме около 1,5 часа за да гласуваме- от 5 човека никой не е гласувал за цеца- за каракачана, за генерала, за енчев- да но не и за цеца. Когато си тръгвах опашката сигурно беше поне 2 пъти по голяма- това във франкфурт
                    Дъме,

Коментар

Не сме президентска република, за да се бърка в структурата и състава на правителството
                      Президентът има достатъчно възможности за политика!
                      Това, че последният беше в максимална степен зависим от премиера обезличи малко представата ...
                      Вярвам да се заеме бързо със съда и политическите назначения
                      Съни специално за теб да чуеш идиота Митов

http://imedia.bnt.bg/predavanyia/osh...va-rumen-radev

Коментар

• Баце трябва да подаде оставка, по-бързичко да я подаде някак си ... софрата е пълна, 3,44 млрд. излишък, 13 млрд резервен фиск, 46 млрд. общ резерв, 6 % икономически ръст, под 7 % безработица ... добре е, ще има и за сирийските авантюри на блатния гном, и за захлебване на един случаен армейския деградант, преформатиран в президент. Каквото остане ще го лапнат прегладнелите активисти на баба позитания и сараите.

На выборах в Болгарии лидирует пророссийский кандидат

Ликуй, народе!
                        Yeah

Коментар

• Не знам как е спечелила цеца в чужбина- аз , жена ми и мои приятели чакахме около 1,5 часа за да гласуваме- от 5 човека никой не е гласувал за цеца- за каракачана, за генерала, за енчев- да но не и за цеца. Когато си тръгвах опашката сигурно беше поне 2 пъти по голяма- това във франкфурт

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            Президента Радев може да работи с Буци при условие Митов Ненчев Пепи белото и куневица да хващат гората и на тяхно място министри от ПФ и ГЕРБ а министър председател Фандъкова или кмета на Бургас или Дончев
                            Не сме президентска република, за да се бърка в структурата и състава на правителството
                            Президентът има достатъчно възможности за политика!
                            Това, че последният беше в максимална степен зависим от премиера обезличи малко представата ...
                            Вярвам да се заеме бързо със съда и политическите назначения

Коментар

Румен Радев ще спечели!
                              Но Барби ще стои ...че ГЕРБ се готвят за парламентарни ....
                              Стой стой!

От орален , проблема може да стане ана.лен.
                              Тъй де, от херпес на хемороиди!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Аз лично нямам нещо против горното, дори като човек който не е гласувал за него на първия тур. Просто снощи докато го слушах (май за пръв път толкова дълго) ми направи добро впечатление, а и се яви като независим кандидат нищо че после бе подкрепен от Столетницата, и че вице му е една от двете...олицетворяващи я за добро или лошо в последните години Лично аз не виждам защо правителството трябва да подава оставка при евентуалният му избор за Президент след седмица! Добруването на България трябва да започне от някъде, а защо това да не е от една здрава и сплотена коалиция между ляв президент и дясно правителство, колкото и условни да изглеждат тези два термина вглеждайки се в детайлите които ги убославят...

Да живее България, но най-вече истинските Българи които я населяват!

П.П. Съни, ти ползваш ли метрото?
                                Президента Радев може да работи с Буци при условие Митов Ненчев Пепи белото и куневица да хващат гората и на тяхно място министри от ПФ и ГЕРБ а министър председател Фандъкова или кмета на Бургас или Дончев

Коментар

Working...
                                X