IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Доста верни неща. И аз не виждам защо Боко трябва да подава оставка, ако загуби президентските избори. Няма никаква причина. Мандатът на парламента е 4 години.
    Обаче Бойко никой не го би по главата да заявява че ще си подаде оставката, ако загуби избора за президент. Сам си е виновен. Сега вече трябва задължително да си подаде остаката.
    Ама пък парламентът не е длъжен да я приеме... Ако парламентът не я приеме, то Боко си продължава.... Така е по конституция.
    Да се маха за какво ни е да ни излага по светът ли?Да виждате в ЕС някой с неговата визия и прическа?А и такъв простак

Коментар

• Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнение
      Червена воня се носи по форума.Може би пак ще има ограждения около парламента и президенството!
      Цеца има газове.
      Това ще да е причината. Няма от къде другаде.

Коментар

• Кандидатът за президент Димитър Маринов - Пищова заплаши да се самоубие пред Централната избирателна комисия след 15 дни. Това потвърди неуспелият кандидат за "Дондуков 2" пред Дарик. Преди това обаче Пищова започва гладна стачка пред ЦИК и след това е решил да се самоубие. Причината - липсвали му 20 000 гласа от Лондон. Пищова ще пусне жалба до ЦИК, но независимо от решението, заплаши със самоубийство. „Ще се обеся пред ЦИК след 15 дни", категоричен беше Пищова пред Дарик.
        http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1620581

Ако няма въже, да ми се обади чрез форума. Ще му дам. Здраво въже, алпинистко.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Аз лично нямам нещо против горното, дори като човек който не е гласувал за него на първия тур. Просто снощи докато го слушах (май за пръв път толкова дълго) ми направи добро впечатление, а и се яви като независим кандидат нищо че после бе подкрепен от Столетницата, и че вице му е една от двете...олицетворяващи я за добро или лошо в последните години Лично аз не виждам защо правителството трябва да подава оставка при евентуалният му избор за Президент след седмица! Добруването на България трябва да започне от някъде, а защо това да не е от една здрава и сплотена коалиция между ляв президент и дясно правителство, колкото и условни да изглеждат тези два термина вглеждайки се в детайлите които ги убославят...

Да живее България, но най-вече истинските Българи които я населяват!

П.П. Съни, ти ползваш ли метрото?
          Доста верни неща. И аз не виждам защо Боко трябва да подава оставка, ако загуби президентските избори. Няма никаква причина. Мандатът на парламента е 4 години.
          Обаче Бойко никой не го би по главата да заявява че ще си подаде оставката, ако загуби избора за президент. Сам си е виновен. Сега вече трябва задължително да си подаде остаката.
          Ама пък парламентът не е длъжен да я приеме... Ако парламентът не я приеме, то Боко си продължава.... Така е по конституция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
            голяма турска радост днес има тук.. шуменска..
            Чакаме денят Х: Приятно време - нито е топло, нито е студено. Птичките са спрели за кратка почивка в шуменските лозя, следвайки древния път Виа Понтика, чийто маршрут свързва Балтика и Африка.

Гроздоберът е привършил, радвайки 'орицата с плътните и тежки чепки. Земята вече стене от наслада, поради падналия товар и се надига пръхнейки. Точно когато няколко месечно птиче весело изчуруликва на майка си, че вече отново ще може да лети ...
            .... се чува самотен изстрел

Коментар

• Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнение
              Червена воня се носи по форума.Може би пак ще има ограждения около парламента и президенството!
              ооо, СоКоЛоВ, пак ли си тука бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                Гигов Шумен се излага гласувате за мутрата
                Да бе мам.... им.
                Само от една година сме под герберска власт и още не са се осрали видимо. Пък и кмета е хитряга. Не случайно беше резидент на Държавна сигурност във Шуменския гарнизон.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Румен Радев ще спечели!
                  Но Барби ще стои ...че ГЕРБ се готвят за парламентарни ....
                  Аз лично нямам нещо против горното, дори като човек който не е гласувал за него на първия тур. Просто снощи докато го слушах (май за пръв път толкова дълго) ми направи добро впечатление, а и се яви като независим кандидат нищо че после бе подкрепен от Столетницата, и че вице му е една от двете...олицетворяващи я за добро или лошо в последните години Лично аз не виждам защо правителството трябва да подава оставка при евентуалният му избор за Президент след седмица! Добруването на България трябва да започне от някъде, а защо това да не е от една здрава и сплотена коалиция между ляв президент и дясно правителство, колкото и условни да изглеждат тези два термина вглеждайки се в детайлите които ги убославят...

Да живее България, но най-вече истинските Българи които я населяват!

П.П. Съни, ти ползваш ли метрото?
                  Last edited by kev; 07.11.2016, 21:30.

Коментар

• Червена воня се носи по форума.Може би пак ще има ограждения около парламента и президенството!

Коментар

Какво приемаш? Че ще си заличиш ника завинаги, ако Румен Радев спечели? Кажи го с думи бе.
                      Гигов Шумен се излага гласувате за мутрата

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Нали доскоро джафкаше през ден в темата: До Инвестор и да се жалваш как можело така да се говори за жоженцето.

Ами, аз не съм излъгал. Никой не го отразява тоя: в Юръп, Сев. Америка + почти цялата Ю.Америка + 5/6 от Африка, 1/3 от Азия и цяла Австралия.

Така добре ли съм ти го описал, за да си го представиш. За бедният мужик остава само да се търкаля в калта след литър самогон, понеже за да излезе от "рая" навсякъде му искат визи.

П.П. Но имат хубаво творчество, понеже техните писатели отдавна са уловили т.нар. трагична обреченост да се родиш и пукнеш в държава без перспектива.

Дерзай!
                        Марандитко пак обърка желаното с действителното.Има една държава Филипините се казва вземи прочети за Президента там и се учи

Коментар

Може. На предните избори имаше много по-голям процент щото няма ограничение за брой секции.
                          голяма турска радост днес има тук.. шуменска..

Коментар

Румен Радев ще спечели!
                            Дай Боже тази вечер ме спечели и мен.Генерала е умен хладнокръвен и интелигентен мъж.Пълна противоположност на тъпите мутри.Израства всеки ден и се учи.Ще бъде отличен Президент за разлика от досегашните мухльовци и шматароци

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Не съм съгласен, цвета е синьо-виолетов
                              Баш кафяв си си

До вчера не беше ли за Трайчо Трайков: ...пък днес с Лукарски и Борисов

Трайчо Трайков: НЕ съм се съгласил да дам подкрепата си за кандидата на ГЕРБ.

Коментар

Румен Радев ще спечели!
                                A човечето ще смени ли?? Защото са си лика прилика- и двамата пенсионери

Коментар

Working...
                                X