Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнениеЧервена воня се носи по форума.Може би пак ще има ограждения около парламента и президенството!
Това ще да е причината. Няма от къде другаде.
Коментар
-
Кандидатът за президент Димитър Маринов - Пищова заплаши да се самоубие пред Централната избирателна комисия след 15 дни. Това потвърди неуспелият кандидат за "Дондуков 2" пред Дарик. Преди това обаче Пищова започва гладна стачка пред ЦИК и след това е решил да се самоубие. Причината - липсвали му 20 000 гласа от Лондон. Пищова ще пусне жалба до ЦИК, но независимо от решението, заплаши със самоубийство. „Ще се обеся пред ЦИК след 15 дни", категоричен беше Пищова пред Дарик.
Ако няма въже, да ми се обади чрез форума. Ще му дам. Здраво въже, алпинистко.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАз лично нямам нещо против горното, дори като човек който не е гласувал за него на първия тур. Просто снощи докато го слушах (май за пръв път толкова дълго) ми направи добро впечатление, а и се яви като независим кандидат нищо че после бе подкрепен от Столетницата, и че вице му е една от двете...олицетворяващи я за добро или лошо в последните годиниЛично аз не виждам защо правителството трябва да подава оставка при евентуалният му избор за Президент след седмица! Добруването на България трябва да започне от някъде, а защо това да не е от една здрава и сплотена коалиция между ляв президент и дясно правителство, колкото и условни да изглеждат тези два термина вглеждайки се в детайлите които ги убославят...
Да живее България, но най-вече истинските Българи които я населяват!
П.П. Съни, ти ползваш ли метрото?
Обаче Бойко никой не го би по главата да заявява че ще си подаде оставката, ако загуби избора за президент. Сам си е виновен. Сега вече трябва задължително да си подаде остаката.
Ама пък парламентът не е длъжен да я приеме... Ако парламентът не я приеме, то Боко си продължава.... Така е по конституция.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеголяма турска радост днес има тук.. шуменска..
Гроздоберът е привършил, радвайки 'орицата с плътните и тежки чепки. Земята вече стене от наслада, поради падналия товар и се надига пръхнейки. Точно когато няколко месечно птиче весело изчуруликва на майка си, че вече отново ще може да лети ...
.... се чува самотен изстрел
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнениеЧервена воня се носи по форума.Може би пак ще има ограждения около парламента и президенството!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеГигов Шумен се излага гласувате за мутрата
Само от една година сме под герберска власт и още не са се осрали видимо. Пък и кмета е хитряга. Не случайно беше резидент на Държавна сигурност във Шуменския гарнизон.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеРумен Радев ще спечели!
Но Барби ще стои ...че ГЕРБ се готвят за парламентарни ....Лично аз не виждам защо правителството трябва да подава оставка при евентуалният му избор за Президент след седмица! Добруването на България трябва да започне от някъде, а защо това да не е от една здрава и сплотена коалиция между ляв президент и дясно правителство, колкото и условни да изглеждат тези два термина вглеждайки се в детайлите които ги убославят...
Да живее България, но най-вече истинските Българи които я населяват!
П.П. Съни, ти ползваш ли метрото?Last edited by kev; 07.11.2016, 21:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакво приемаш? Че ще си заличиш ника завинаги, ако Румен Радев спечели? Кажи го с думи бе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНали доскоро джафкаше през ден в темата: До Инвестор и да се жалваш как можело така да се говори за жоженцето.
Ами, аз не съм излъгал. Никой не го отразява тоя: в Юръп, Сев. Америка + почти цялата Ю.Америка + 5/6 от Африка, 1/3 от Азия и цяла Австралия.
Така добре ли съм ти го описал, за да си го представиш. За бедният мужик остава само да се търкаля в калта след литър самогон, понеже за да излезе от "рая" навсякъде му искат визи.
П.П. Но имат хубаво творчество, понеже техните писатели отдавна са уловили т.нар. трагична обреченост да се родиш и пукнеш в държава без перспектива.
Дерзай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМоже. На предните избори имаше много по-голям процент щото няма ограничение за брой секции.
Коментар
-
Но Барби ще стои ...че ГЕРБ се готвят за парламентарни ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе съм съгласен, цвета е синьо-виолетов
До вчера не беше ли за Трайчо Трайков: ...пък днес с Лукарски и Борисов
Трайчо Трайков: НЕ съм се съгласил да дам подкрепата си за кандидата на ГЕРБ.
Коментар
-
Но Барби ще стои ...че ГЕРБ се готвят за парламентарни ....
Коментар
Коментар