Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДа се задържи нафтата на тез цени 3-5 години и ще стане кат в Украйна.
Революцията не им мърда, освен ако не се демократизират до тогава или спешно не забогатеят по някъв начин.
И Сорос ако се гътне до тогава няма да има кой да обвинявате.
The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Ох, много добре ви разбираме. И правим разликата. Все пак, 4% спад е осезаем, някои страдат силно, едни пари претичат у други...Ама фобията не е признак, че някой може да смята или, че разбира от икономика. Те и фИлиите не са, разбира се но, ако на мен ми стиска да си призная, се съмнявам за вас, скъпи тролци. Живот и здраве, с времето, нещата ще се изяснят. Сега са по-скоро пропагандно-рекламни напъни. ЖувЕйти!The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНяма да те разбере...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНяма да те разбере...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМожем да измерим БВП то на русия и в Йени, швейцарскки франкове и дори китайски юани - навсякъде ще има над 30% спад
Но неясно как спада е само 4%. руснаците в Русия сигурно се превиват от смях - или от мъка - като гледат как ги лъжат в очите.
Коментар
-
Одному отчаяно защитнику амбразуре, посвешаеться...
Семён Слепаков – «Хорошего вам настроения! (Обращение к народу)песня на слова Дмитрия Медведева
https://www.youtube.com/watch?v=Q8v2WIvEJ3c
Здравствуйте все российские люди, я ваш премьер.
Чтобы жили вы лучше, мы приняли ряд эффективных мер.
Круглосуточно, не смыкая глаз, мы работали,
занимались мы вашими нуждами и заботами.
И я рад сообщить вам итоги работы последних лет:
Результаты есть, просто денег нет.....
Припев:
Хорошего вам настроения
Хорошего вам настроения
Хорошего вам настроения
Вы держитесь здесь, просто денег нет
Всё рассчитано, всё работает как часы у нас:
Продаётся лес, продаётся нефть, продаётся газ,
Заключаются сделки крупные с иностранцами,
И текут отовсюду большие потоки финансов к нам.
Такого подъёма страна не видела много лет,
Чем гордиться - есть, просто денег нет.
Припев:
Хорошего вам настроения (держитесь там)
Хорошего вам настроения (просто денег нет)
Хорошего вам настроения
В общем, такие у нас хорошие новости,
В отпуск уходим мы радостно, с чистой совестью,
В награду за то, что работали мы, не смыкая глаз,
Ждут роскошные яхты и самолёты нас.
Ждут Мальдивы, Монте-Карло, Лондон и Пхукет.
Мы бы взяли вас, просто денег нет.
Припев:
Хорошего вам настроения (и всего доброго)
Хорошего вам настроения (здоровья главное)
Хорошего вам настроения (главное это здоровье)
Хорошего вам настроения
Хорошего вам настроения (осенью увидимся)
Хорошего вам настроения
Вы держитесь здесь, просто денег нет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДанните които съм ти дал са от валутния пазар - съвсем реални данни. данните за БВП по пазарни цени са от федеалната статистическа служба на Русия http://www.gks.ru/wps/wcm/connect/ro...ics/accounts/#
И двете неща са си съвсем истински.И в долари нещата са почти като тази статистика която бях дал по надолу, В евро са следните
2013 БВП 1,6 трилиона
2014 1,13
2015 1,06.
В евро не става чак 50% спад но и 32% за три години не изглежда никак добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение4 %, не 50 %. Дадох ти линк. Там едни професорчета от Oxford, Princeton, London School of Economics, последното не е училище, че като ти знам английския ще почнеш да ми обясняваш, че не ти се занимава с някакви школски преподаватели, та тези юнаци са ги смятали и съветвали списващите сайтчето.
Увъртай го колкото искаш, спадът е 4 %, смятай го и във виетнамски донги ако щеш.
И двете неща са си съвсем истински.И в долари нещата са почти като тази статистика която бях дал по надолу, В евро са следните
2013 БВП 1,6 трилиона
2014 1,13
2015 1,06.
В евро не става чак 50% спад но и 32% за три години не изглежда никак добре.
Коментар
-
Когато искам да се огледам, за да си видя кривиците, определено, старая се да не се оглеждам в криви огледала. Валутните огледала са криви и зависят от всякакви политически ветрове, подухвания и урагани.
Затова, хората са измислили и други показатели. "Равновесието" преиграва, знае го, но опитва да ни навие, че видиш ли, понеже ние не харесваме преиграването, значи, сме криви, прости, грешни и още каквито се сетите.
Та, не бих драматизирал. Обективността не му е нито цел, нито нужда. Няма да ни разбере или, дори и да ни разбира, няма да "предаде своите". Виж, платят ли му...
...тогава, друга работа. Сега е тази.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи можем да го мерим и в евро - разликата няма да е много голяма. Пак ще е огромен спад.
Ето ти го и в рубли БВП в рубли 2013 бвп 71 трилиона рубли, 2014 78 трилиона, 2015 80,8 трилиона
Курс на рублата към долара 2013 33 рубли за долар, 2014 54 рубли за долар, 2015 70 рубли за долар
Към еврото 2013 45 рубли, 2014 69 рубли, 2015 76 рубли.
Хайде сега ми кажи как успя да го докараш само до 4% спад от както са в рецесия, та тези юнаци са ги смятали и съветвали списващите сайтчето.
Увъртай го колкото искаш, спадът е 4 %, смятай го и във виетнамски донги ако щеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Значи ....ако пия сега 5 бири по 2 лева БВП е 10 лева.....обаче ако пия 3 бири по 10 лева БВП е 30 лева....и обратно....руснаците сега пият двойно по-евтина водка измерена в долари....знчи пият по-малко....
И понеже рублата се обезценила двойно БВП паднал наполовинадай линк...къде го пише...
Когато в БГ 96г един долар от 60лв стана 2000-3000лв ....БВП е паднал 30-50 пъти ли....Тука седим и се смеем
...даже един авер ще те публикува във фейса
....
Коментар
Коментар