If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
РОСТОВ-НА-ДОНУ, 26 июля. /Корр.ИТАР-ТАСС Дмитрий Буянин/. Несколько десятков украинских военнослужащих оставили свои воинские части и в субботу вечером перешли на российскую территорию, сообщил ИТАР-ТАСС руководитель пресс-службы пограничного управления ФСБ РФ по Ростовской области Василий Малаев.
"Около 20.30 мск 41 украинский военнослужащий оставил свои воинские части и прибыл на украинский пункт пропуска "Изварино". Они обратились к ополченцам с просьбой оказать им помощь при переходе на территорию России в связи с тем, что они не желают воевать против собственного народа", - сказал Малаев.
Он добавил, что все украинские военнослужащие уже перешли на территорию России через российский пункт пропуска "Донецк".
ГРОЗНЫЙ, 26 июля. /Корр. ИТАР-ТАСС/. Глава Чеченской республики создал собственный санкционный список и внес туда президента США Барака Обаму и ряд чиновников Еврсоюза. Об этом он написал на одной из своих официальных страниц в социальных сетях.
Опубликован обновленный черный список ЕС по России и Украине
"Весь мир стал свидетелем трагедии народов Ливии, Сирии, Ирака, Афганистана. А в последнее время и Украины. Под видом экспорта демократии в этих странах убивают мирных граждан, женщин, стариков, детей, уничтожают города, религиозные святыни. Прямую ответственность за все происходящее несут США и Евросоюз. Действия их руководителей являются государственным терроризмом, направленным против стран и народов", - отметил Рамзан Кадыров................
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
шоту те уфажам - хлъц - и ще ти отгаваря
----------------------------------
Мен чул ли се ме да обвинявам руснаците за нещо, украинците и так далее ....
Да си позволя да се хваля с трупове, както БГ матрьошките месеци наред? ( от типа днес кой колко е убил )
Ноу, Бъди - ноу .... - но Джуджето да отрича, че има намеса в независима държава като Украйна - йес, йес, йес .....
Утре по тази логика - може да сте вие. Капиш? Не съм сигурен, че ви хареса! Не съм!!
П.П. Нека разследване приключи, макар че следи се заметоха и всичко ще е политическо решение. Жалко за избитите в този безумен маратон по мерене на пишки.
Жалко!! ( за вас сеир - за 'орицата трагедия ).
Засрамете се поне малко!! Отделете по дреха, която не носите и по едно одеало и я пратете към Украйна.
Там умиргат хора, а не "бройки"?
Уважавал ма той!!! Нанайци.
Що тогаз са дрънкаш с форумците и дръжиш страната на форумциците?
И най-паче тормозиш бате ти Пешо?
Не мое ви превъртам със скролера чаршафите.
Нейсе...
Намеса има от сички страни. Вклучително и от българия/с нейната ненамеса/. Щот, ако сме народ, ще се обединим в една обща позиция. Че тогаз после да помагаме.
Примерно, като както на себе си помогнаме.
А пък това твоето е сиромахилство.
Ти да си чул Горна Волта да ни крепна уя в прехода ни към демокрация?
Поне некой и друг вожд на племе да беха откомандировали преди време, беки да прифанат поне отмалко нашто политишън. И шамани имат ...
Ма не би.
А на УСА-та свой представител пратиа-а-а...Един, ама от сой.
И го крепеха. Къде с рогозка, къде с тепсия, къде с магия. Ей на, издигна се човека и ся помага на сичкото племена по сичото кълбенца..
..............
Майтап, майтап, ма нощя съм сменял колелцето/и бутоните/ на мишката. От запецнаха.
Този природен газ за блокчето в Севлиево няма нищо общо с природния газ добит през рафинериите и минат с маркери за цвят или мирис.
През тръбопроводите само им отнемат конденз преди да ги нагнетят или смучат по трасетата.
---------------------------
Ето ти формулката как се смятат за газопреносна мрежа:
Отделните променливи са обединени в динамичен логлинеен лагов модел:
t,i 0,i y,i t-1,i G,i G,t,i E,i E,t,i F,i F,t,i m,i t,i z,i t,i t,i y β β y β p β p β p β m β z ε , (1.1)
С t=1,2,3…ti са означени годините, за всяка отделна страна , където:
t,i y =ln(потреблението на природен газ на глава от населението в битов сектор в
година t),
-------------------------------------
За останалите компоненти от формулката съм сигурен, че ще ни ги кажеш докато спрягаш глагола: "Смотан съм, бабо, много съм смотан. Послепис: Най-смотаният. Твой Пацо
Пак си писал свободни съчинения и си измислил несъществуващ разговор.Марандитко осем години съм работил в тец чийто котли работеха на газ,Вземи се сопри и не открувай топлата вода всеки ден
шоту те уфажам - хлъц - и ще ти отгаваря
----------------------------------
Мен чул ли се ме да обвинявам руснаците за нещо, украинците и так далее ....
Да си позволя да се хваля с трупове, както БГ матрьошките месеци наред? ( от типа днес кой колко е убил )
Ноу, Бъди - ноу .... - но Джуджето да отрича, че има намеса в независима държава като Украйна - йес, йес, йес .....
Утре по тази логика - може да сте вие. Капиш? Не съм сигурен, че ви хареса! Не съм!!
П.П. Нека разследване приключи, макар че следи се заметоха и всичко ще е политическо решение. Жалко за избитите в този безумен маратон по мерене на пишки.
Жалко!! ( за вас сеир - за 'орицата трагедия ).
Засрамете се поне малко!! Отделете по дреха, която не носите и по едно одеало и я пратете към Украйна.
Оливър Стоун - трикратният носител на Оскар (за военните епоси „Взвод” и „Роден на 4 юли”, както и за „Среднощен експрес”) написа:
"Не вярвайте на медиите, които обвиняват Русия в свалянето на Боинга."
............................
"Това е твърде хубаво, за да е истина. След това масово втурване на американските медии да произнасят присъди, моля да прочетете тези страхотни различни гледни точки... (…) Това е ненужно опасна ситуация, подклаждана от американската политика."
Стоун публикува линкове към статиите на журналистите Робърт Пери и Пепе Ескобар, които твърдят, че е голяма вероятността самолетът да е свален от украинските военни.
Няма да има и ще плащате като побъркани, както при "картинката" наречена със странното име АЕЦ Белене.
2 млрд. потънали там за "развойна" дейност и сега арбитраж за още 3 млрд. дето ще ви осъдят. Общо 5 млрд = 7% от БВП на БГ.
Схемата е същата като с пАтока. Разликата е, че тук еВането ще е двойно - понеже БГ матрьошките се опитват да усвояват средства от ЕС по фондовете и да ги прехвърлят към Раша ( тук още 1% от БВП към Раша ).
Ти средства по Оперативни програми на ЕС видял ли си да стигнат до нормален човек или бизнес? Всичко се обира по документи още в Софето, па после нека ви и съдят.
Те - това ти е Ю.пАтока - 1 картинка и 1 заварка - после кихайте, че и децата ви и всяка година 10% от БВП ги няма - заминали за "плащания", заминали все в една посока - при Джуджо
Защо търговски баланс на БГ с ЕС е положителен? Само с Джуджето върви нон-стоп на 10% минус от БВП на станата? Задавал ли си си този въпрос някога.
И 200 подлоги ( БГ матрьошки ) нон-стоп спамят форумите с възхвала за Путьо?
Демек - 2-но увеличаване на пенсии и мин. раб. заплата за БГ не е проблем - но БГ матрьошките вземат от залъка на родителите и децата си, за да ги дадат на Ботокса да ги дава на техните. Странно ли ще е днес да кажеш на детето си - дръж 20 кинта и утре ще имаш толкова - ако искаш ги изхарчи или на баща си?
Затова са тия дитирамби и оди. Трябва ви Пиночет в момента!! Аз мога да го направя, но не искам. Не искам да се цапам с кръв.
Изродчетата фашистки продължават с престъпленията срещу човечеството:
РИА Новости: Украинската армия е обстрелвала град Донецк с фосфорни боеприпаси
26 Юли 2014 | 06:51 | Агенция "Фокус"
Донецк. Представители на самопровъзгласилата се Донецка народна република съобщават, че украинската армия е обстрелвала през нощта срещу събота град Донецк и гара Мандрикине с фосфорни боеприпаси, предаде РИА Новости.
Фосфорните боеприпаси са забранени от Женевската конвенция.
Представител на Генералния щаб на Русия в петък каза в ефира на телевизия Россия-24, че украинските сили за сигурност най-малко шест пъти са използвали фосфорни боеприпаси при обстрели в Източна Украйна.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Ей, тук ти качвам формулката, че доле не се разбира погледнах.
Чакам те да се посмееш още как се преобразува природен газ в такъв за битово ползване, че си ми забавен. Като Шапката, дето го питах има ли представа на колко градуса ( целзий ) се втечнява природен газ и той изръси една камара глупости като теб тогава, ама поне млъкна.
Та, газ за битов сектор ( битова газ ) не е газ от пърдене на домакинствата, както си мислиш. Отделно, че онова е съвсем друг газ, ама к'во да ти обяснявам като си решил да си останеш объл и упорит доживотно.
Бе друго си е експерт по всичко завършил уикипедия да ти обясни.Случайно да ти е ясно че Природния газ не мирише затова му слагат добавки за да мирише.Инак докато разбереш че има теч и си думнал.Ма ти за концентрации и взривоопасни смеси едва ли си чувал.За наредба 21 също не си чувал.Я ни светни в уикипедия какво пише по въпроса и се изрепчи че знаеш всичко
Краставицата, бе краставицата .....
Този природен газ за блокчето в Севлиево няма нищо общо с природния газ добит през рафинериите и минат с маркери за цвят или мирис.
През тръбопроводите само им отнемат конденз преди да ги нагнетят или смучат по трасетата.
---------------------------
Ето ти формулката как се смятат за газопреносна мрежа:
Отделните променливи са обединени в динамичен логлинеен лагов модел:
t,i 0,i y,i t-1,i G,i G,t,i E,i E,t,i F,i F,t,i m,i t,i z,i t,i t,i y β β y β p β p β p β m β z ε , (1.1)
С t=1,2,3…ti са означени годините, за всяка отделна страна , където:
t,i y =ln(потреблението на природен газ на глава от населението в битов сектор в
година t),
-------------------------------------
За останалите компоненти от формулката съм сигурен, че ще ни ги кажеш докато спрягаш глагола: "Смотан съм, бабо, много съм смотан. Послепис: Най-смотаният. Твой Пацо
Робърт Пери е американски журналист, носител на престижната награда "Джордж Полк". Той става много популярен с разследванията си за "Асошиейтед прес" и "Нюзуик" по аферата "Иран контри", както и за американската операция срещу никарагуанските партизани през 1985 г., свързана с незаконния трафик на кокаин в САЩ. Сега Робърт Пери привлече вниманието на американското общество с политическите си разследвания "Отвори очи"-те за ситуацията в Източна Украйна.
Коментар