IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евала на Венгер, обаче. Единственият начин да поддържа мита, че му е млад отбора е да купува такива младежи.
    http://www.gol.bg/arsenal/2011-04-15...-talant.102742
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Виейра: Арсенал си има всичко друго, липсва му само манталитет
      gong.bg
      "Навремето Тони Адамс и Мартин Кион си слагаха главата там, където сега играчите не смеят да си сложат даже и крака", коментира легендата на Арсенал

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Сигурен съм, че световните таланти на футбола ще си счупят краката да отидат да играят в Арсенал. Отбор, който в последните години е спечелил само Audi Cup. ХАХАХ

Нямате, нито парите на Челси и Сити, нито историята на Ливърпул, за да се борите за подписа на доказани футболисти от световна класа. True story.
        Поне обиграват играчи за Шити
        Явно школата на последните не е качествена!!!

Коментар

• Сигурен съм, че световните таланти на футбола ще си счупят краката да отидат да играят в Арсенал. Отбор, който в последните години е спечелил само Audi Cup. ХАХАХ

Нямате, нито парите на Челси и Сити, нито историята на Ливърпул, за да се борите за подписа на доказани футболисти от световна класа. True story.
          Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          А Арсенал със сигурност остават в Венгер, но им идват и малко парички за трансфери!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            А Челси по всяка вероятност взимат Хидинк
            Нема да го земат ...
            (поне така пишеше в световната мрежа)
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А Арсенал със сигурност остават в Венгер, но им идват и малко парички за трансфери!

Коментар

• А Челси по всяка вероятност взимат Хидинк
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ами аз съм по-скоро песимистично настроен относно тази възможност, защото до момента всичко са само слухове и цитати на "приятели на Муринио", но пък никога не се знае.

Сега по-важно е да купим крило и два креактивни халфа и няма кой да ни бутне от първото място в следващите 4-5 години в Англия.
                  Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  По този въпрос дори и аз съм съгласен с вас... и че е най-подходящия наследник на САФ и също така, че е много вероятно това наистина да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Е това, ако стане ще е рай. Дори не смея да си помисля, че е възможно, но на този етап няма по-добър избор за заместник на САФ от Мурионио.
                    По този въпрос дори и аз съм съгласен с вас... и че е най-подходящия наследник на САФ и също така, че е много вероятно това наистина да се случи.
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Е това, ако стане ще е рай. Дори не смея да си помисля, че е възможно, но на този етап няма по-добър избор за заместник на САФ от Мурионио.

Коментар

• Моуриньо: Аз ще наследя Сър Алекс начело на Юнайтед
                        gong.bg

Жозе Моуриньо е сигурен, че ще наследи Сър Алекс Фъргюсън начело на Манчестър Юнайтед, съобщава английският вестник „The Sun”.
                        Специалния се надява да поеме „червените дяволи” след края на следващия сезон, когато се очаква Сър Алекс да сложи край на кариерата си.
                        Още през миналия месец Моуриньо изрази желанието си да се завърне „вкъщи” в Англия, а пред приятели е споделил, че пътят пред него към Юнайтед ще бъде отворен през лятото на 2012-а година. Единственият проблем би бил, ако Фърги реши да продължи да води своя отбор.
                        Моуриньо има още три години по договора си с Реал, но няма проблем да напусне „белия балет” по всяко време.
                        Самият Фъргюсън също намекна, че е много вероятно Моуриньо да бъде неговият наследник. „Жозе е голям мой приятел. Говорили сме много пъти за бъдещето и разбирам желанието му да се завърне в Англия. Но е трудно за мен да кажа, кога моята позиция ще бъде свободна. Моето здраве ще реши”.
                        Босовете на „червените дяволи” също са големи привърженици на Специалния и най-вероятно ще се спрат на него в избора си на наследник на Фъргюсън. Другият кандидат е мениджърът на Евертън Дейвид Мойс, но успехите на португалеца най-вероятно ще наклонят избора към него.
                        Ей т'ва ако стане очаквания апокалипсис може и да не се състои...и да властваме в Премиършип още 20на години

Коментар

• след като николай_михайлов обяви в шоуто на иван&андрей, че иска да се омъжи (на 11.50 минута в клипа), веднага се появиха и първите кандидати Турски гейове влюбени в Ники Михайлов

Коментар

• Всъщност Ван Дер Сар не е стигнал максимума си - ето един парагвайски вратар какво прави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Въпреки очивидните резултати, ас па мисла, че Съра е педерас по отношениена Митко !!!
                              И за мене ако ше го продаа, напрао да га слага на тезгяа и да зимаме у Мюнхен ...
                              Па Грахът, кат спре да му връзва повече от акъля, ше го питам изкуфелее чичак ...
                              Ай сиктир... Ама баш като му потръгна сезона и го запейчи ...
                              Педерас Ви казвам ...
                              дъртия е рядко мръсно копеле и чист педер@ст

като го разкарат от мангалчестър ще излезнат на яве доста истории

а като спрат да ги подпират и като вземат да ги режат ще има вой до небесата

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Въпреки очивидните резултати, ас па мисла, че Съра е педерас по отношениена Митко !!!
                                И за мене ако ше го продаа, напрао да га слага на тезгяа и да зимаме у Мюнхен ...
                                Па Грахът, кат спре да му връзва повече от акъля, ше го питам изкуфелее чичак ...
                                Ай сиктир... Ама баш като му потръгна сезона и го запейчи ...
                                Педерас Ви казвам ...
                                +1 по принцип съм съглаен с мението ти, Но от друга страна, така е винаги с путките - всеки ги фака, щото те си мълчат и само го поемат, като мълчаливо преглъщат обидата под формата на бяла течност ама да не се отплесвам - за национален предател, накзанието от съдбата му е напълно резонно. Все пка не е from London, a e важно и з акой отбор търкаш резервната скамейка, нали Явно на всички в Манчо им е ясно, че Барбукта предпочита да търка пейакат в Манчо, отклокото да се поти и да се доказва другаде - седиш или търчиш заплатакат си тече. Затова и го ебават
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

X