IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Въпреки очивидните резултати, ас па мисла, че Съра е педерас по отношениена Митко !!!
    И за мене ако ше го продаа, напрао да га слага на тезгяа и да зимаме у Мюнхен ...
    Па Грахът, кат спре да му връзва повече от акъля, ше го питам изкуфелее чичак ...
    Ай сиктир... Ама баш като му потръгна сезона и го запейчи ...
    Педерас Ви казвам ...
    Това е така, ама футбола се е комерсиализирал до нема и къде.
    Ония от Мексико след всеки мач правели предавене за Ернандес и нали смяташ как интереса клати сър-а.......
    Ман. сигурно продват милиони фанелки и какви ли не атрибути в Мексико, тук у нас кво да продадат....абе педерас е и за мен....

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
      той им е точно половин отбор и прави разликата между нас и тях
      До известна степен си прав,...но не съвсем! Ние сега се оказваме с резерви във всички линия, а вашите са само в халфовата - резервните защитници не стават (те всъщност резервите играят в момента щото титулярите ви са контузени) и резервните ви нападали хич ги няма!

Вашият шанс е че играете само на едно хоро, но се надявам от него да хванете калъфката

Коментар

• Въпреки очивидните резултати, ас па мисла, че Съра е педерас по отношениена Митко !!!
        И за мене ако ше го продаа, напрао да га слага на тезгяа и да зимаме у Мюнхен ...
        Па Грахът, кат спре да му връзва повече от акъля, ше го питам изкуфелее чичак ...
        Ай сиктир... Ама баш като му потръгна сезона и го запейчи ...
        Педерас Ви казвам ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          man_united, забрави да споменеш може би най-важният ви и стойностен футболист, който винаги ви е вадил в трудни моменти, дори и вече на 41 години...
          той им е точно половин отбор и прави разликата между нас и тях

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            man_united, забрави да споменеш може би най-важният ви и стойностен футболист, който винаги ви е вадил в трудни моменти, дори и вече на 41 години...
            Не съм го забравил - той е като скала отзад и по-възможност не влиза в ротациите
            За това не е поста ми!

Коментар

• man_united, забрави да споменеш може би най-важният ви и стойностен футболист, който винаги ви е вадил в трудни моменти, дори и вече на 41 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Аз лично съм на мнението, че през 90те бяхме най-добрия отбор в света, но нека да не навлизаме в спорове на тази тема.

Винаги съм казвал, че за мен най-важното е 19. Няма по-важна титла от тази за всеки фен на mufc. Проблемът за нас в момента е че всеки мач ни е като финал и не знам, дали в крайна сметка ще успеем да издържим на напрежението.
                Хубавото за нас, че важни играчи се върнаха от контузии точно на време!
                Сега имаме 3 опции в атака - Рууни, Грахчето и Барбуков
                Доста в халфовата линия - Гигс, Карик, Андерсон, Нани, Валенсия, Парк, Фабио, Скоулс, Гибсън. (единствено Шлетчър ни липсва още).
                И достатъчно в защита Рио, Видич, Евра, Рафаел, О'Ший, Смолинг, Евънс и Браун

Така напрактика имаме 2 отбора, което се видя срещу Фулъм и Челси. Имаме сили да вземе шипа, ФА къп и да играем финал в ШЛ, а там - каквото сабя покаже!

Коментар

• Аз лично съм на мнението, че през 90те бяхме най-добрия отбор в света, но нека да не навлизаме в спорове на тази тема.

Винаги съм казвал, че за мен най-важното е 19. Няма по-важна титла от тази за всеки фен на mufc. Проблемът за нас в момента е че всеки мач ни е като финал и не знам, дали в крайна сметка ще успеем да издържим на напрежението.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Вие гледайте Шипъ да не изпуснете - калсирането на финала за ШЛ, като и сигурната загуба там са в кърпа вързани
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• гледам, че съм нацелил сумата която ще се отдели за трасфери

Продаваме Фабрегас за 40 КК паунда и с парите Арсен да направи шампионски отбор и да не се оплаква, че няма кинти Малко нагличко, ако е така.
                    Фабрегас не струва 40к паунда ............. не забравяй, че за деветката на нюкясъл платиха 35К лири ............ така, че за Сеск поне 60К .............. вече ти написах, че, ако Фабрегас бъде продаден с парите от този трансфер ще се купят футболисти отделно от 40К лири отделени за това

Венгер иска среща за да се обсъди правата му при новия ред в клуба ---- той иска сам да определя трансферната политика и иска точно такива гаранции, че без негово съгласие няма да се прави нищо за напред

Единсветната положителна (поне от моята гледна точка) новина е, че рашъна не се е отказал и след 2-3 години, когато бизнес модела на самоиздръжка на Арсенал писне на феновете (може и повече време да отнеме - все пак ингилизките фенове са малоумни точно като доберман: като захапе и не пуска, докато не му разбиеш главата), то тогава рашъна ще изкупи акциите на реднека (който няма тъпите скрупули на разните лейдита и сърове, за него всичко е бизнес) и може би след около 5 години Арсенал ще тръгне нагоре. Може би, а може и да греша
                    и аз съм доволен, че рашъна отказва да продаде акциите си, както отказаха и феновете от продажба

знаеш, че феновете с акции си имат организация и имат сила с техните 10% акции и не са поединично

добре е да има коректив на Крьонке

Коментар

Загубите ни от немски отбори през 1997 и 2002 на полуфинали срещу Борусия и Леверкузен са достатъчна причина за повишено внимание. Като добавим към това и загубата на 1/4 финала миналата година от Байерн нещата стават по-ясни.

По принцип не играем добре срещу немски отбори в крайната фаза на ШЛ.
                      97 Борусия бяха много, ама много силен отбор, а вие бяхте калъфи и си получихте заслуженото. През 2002 трябваше да ви се върне за ултре, мега, гига късметлийския финал от 99 (тогава намразих Юнайтед, преди това им бях полуфен), а и много подценихте Леверкузен. Миналата година и Байерн взеха лек реванш за 99-та. така че всичко бе закономерно, според мен. Сега вече нямате вересии към съдбата за дойчовските отбори, а и да сравняваш жалкото подобие на отбор Жалке (Интре бяха единственият тим срещу който имаха шанс/заради маллоумния тренер - -дано да го разкарат скорострелно/ - убеден съм, че и Шахтарите щяха да ги отнесат с разлика) с онзи отбор на Дортмунд си е направо кощунство. Само при мега дивно подценяване имат шанс, съчетано с контузия на Дер Сар-а, зашитата да се е напила (или поне съра да се е напил и да не пусне Рои, Видич и Евра) и напред да пуснат Барбуката, че той обича да се размеква като играе с близки до сърцето му отбори (справка Леверкузен - Цска, дето и двата мача Цска играха 12:10)

Вие гледайте Шипъ да не изпуснете - калсирането на финала за ШЛ, като и сигурната загуба там са в кърпа вързани
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да и като се събуди краката ти бяха отвити.

Сити ще ги бием, за свраките обаче не знам.. Там честно казано равенството е най-логичния резултат.

Вие, обаче няма да вземете повече от 4 точки от следващите ви три мача.
                        Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Като добавим и факта, че настроението ви ще е влошено от евентуалните загуби от Сити за купата и Нюкясъл за първенство, а Арсенал ще е победил Ливера и Тотмън... нещата наистина не изглеждат добре за вас преди мачовете с Миньорите и нали знаете, че пред винкела всички са равни
                        Все пак, късмет ви желая!
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                          чичка, ти каза, че нямало бероец на световното в мексико 1986, аз те опровергах. вместо да се скрие от срам, ония продължава да се излага.
                          пеньо , не съм видял някой от бирету да играе в национала --- не знам какво си доказал --- твърдиш, че драголов е играл в мексико ли?

Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                          кажи кои футболисти от Тракия и Славия бяха на световното? колко минути игра Пашев на световното
                          пеньо, сам можеш да провериш колко мача играха Атанас Пашев, Костадин Костадинов и Васко Симов на световното

пеньо, ако познаеш кой беше треньор на славия ще ти разкажа една интересна случка от онези години

и какво значение и отношение към титлата на Берое има броя на националите?
                          пеньо, как какво отношение има броя на националите --- нямате един футболист който е ставал за нещо --- само дърводелци събрани

че ние миналата година взехме Купата на България без нито един национал.
                          познаваш ли по-достоен носител на Купата на България в цялата история на БГ футбола,
                          пеньо, няма по-недостоен носител на купата който да съм виждал ---- мачове срещу отбори от Б група и изпадащи от А ---- домакинство срещу кака цецка в което цял мач играете пред вашата игра ............. бетер опълченците на шипка

за Пловдив - дай да видим някой линк. нали в нета ти е силата. аргументирай се поне веднъж. иначе теб ако те слушаме, майните са открили сигурно Америка, топлата вода и колелото
                          пеньо, английски историци публикуваха изследването си кой е най-стария град в европа в който живота никога не е прекъсвал и в топ 5 в света ----> купи си книжки и прочети ако се интересуваш от история, но като те знам на какво ниво ти е английския знам , че нищо няма да разбереш

- превод от английски на български - "netware" се превежда като "нетвърк"
                          - превод от български на английски - "хайърсъзов" се пише на английски така "haersyzow"

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Ако Хунтелаар се възстанови от контузията и Рангник го пусне в игра ще бъде EPIC FAIL за тях! В момента Раул и Еду се справят доста добре, но срещу Рио и Видич ще ВИДЯТ голям зор!
                            Рангник ми изглежда разумен човек и не ми се вярва да гласува доверие на Хунтелаар
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Загубите ни от немски отбори през 1997 и 2002 на полуфинали срещу Борусия и Леверкузен са достатъчна причина за повишено внимание. Като добавим към това и загубата на 1/4 финала миналата година от Байерн нещата стават по-ясни.

По принцип не играем добре срещу немски отбори в крайната фаза на ШЛ.
                              Като добавим и факта, че настроението ви ще е влошено от евентуалните загуби от Сити за купата и Нюкясъл за първенство, а Арсенал ще е победил Ливера и Тотмън... нещата наистина не изглеждат добре за вас преди мачовете с Миньорите и нали знаете, че пред винкела всички са равни
                              Все пак, късмет ви желая!

Коментар

• Ако Хунтелаар се възстанови от контузията и Рангник го пусне в игра ще бъде EPIC FAIL за тях! В момента Раул и Еду се справят доста добре, но срещу Рио и Видич ще ВИДЯТ голям зор!

Коментар

Working...
                                X