IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Ето и вашия идол какво казва:
    че откога Бобито Борисов е авторитет?С това, че превежда статиите и статистиките от ингилизките източници, дето му ги пускат като част от договора за предаването на Шипъ ли Че оя няма едно собствено мнение - всичко му е копи/пейст, като осбено ми е смешен с ингилизкото: Нека да имаме доверие в съдиите - то зат'ва и ингилизките съдии са най-слабите на континента и на острова, който се води към него Нашите са корумпирани, ингилизките са бездарни или както казваше Томето - правени са в г.з......

Виж и какви играчи има в Англия, и какви в Испания (не говоря за националите, че там е още по трагично положението), Виж и ако един футбалер го искат Барса и Реал, и Манчо и Арсенал, къде ще отиди. Виж и каква звезда е в хита на сезона Тотнъм, смъртната резерва на Реал - Ван Дървар. Мога още много да пиша,но има ли смисъл? Английкото първенство е добро (е, има прекалено много дърводелци по моите стандарти, ама в Инглизия им се кефят, особено ако са и грозни), но Шпаньолското е единственото силно
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ето и вашия идол какво казва:

Първоначално изпратено от Боби Борисов на 07.04.2011 | 15:18
      Поне за последните 10 години това е най-силният сезон във ВЛ. Много хора бъркат силен сезон с един или два силни отбора.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Съгласен съм с Никола, че англ.първенство е най-интересното и най-равностойното!

Мисля, че 2/3 от това се дължи на спадането на класата на Ман Ю, Челски, Арсенал, Ливърпуул , Тотнъм, Шити, Евертън и Астън Вила!
        Останалото можем да го пишем в следствие на повишаване класата на отбори като Стоук, Бирмингам, Болтън, Фулъм и разбира се новаците УБА, Блепул и Нюкясъл!

А относно представянето в ШЛ - не може винаги да са по 3 на полуфиналите. Мисля че тогава просто останалите бяха зле, но в последните години отбори като Барса, Интер, Байерн наваксаха много и с различна тактика стигнаха до титли и финали! Все пак колелото се обръща и след 2 сухи години и с 10% шансове на финала Манчо може да отстрами английския футбол на УЕМБЛИ

ЛЕ Въобще не я гледам, щото английските отбори там играят по-зле и от Карлинг къп даже. Фулъм бе единственото изключение май. А виж испанските отбори там сигурно за взели 7 от последните 10 - намират я много интересна тая купа!
        Last edited by man_united; 07.04.2011, 17:16.

Коментар

Ами тези хора са гледали доста повече футбол от теб и мен взети заедно. Пък и повечето са бивши футболисти, така че според мен знаят какво говорят.
          Не твърдя, че не разбират, а че, подобно на теб, и те не са безпристрастни, когато става дума за техните отбори. Още навремето англичаните са си били високомерни на тема футбол, мислейки, че след като те са измислили тази игра, футбол се играе само и единствено на Острова. Отказвали са да участват в първите издания на световните първенства пак поради тази причина. Както много добре знаем, обаче, английският отбор нито е най-силният в света, нито според постиженията си, е дори в топ 5... Леко лирично отклонение, за което се извинявам
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ти не правиш никаква разлика между силен шампионат и силен отбор. Когато един отбор стане шампион с над 15 точки разлика шампион това говори само и единствено за безумно слаб шампионат и един наистина силен отбор. Виж разликите в Италия и Испания последните години. Там има по един отбор, който е ясно че ще стане шампион, просто защото имат по 6 мача, в които не се знае какво ще стане.

В Англия е точно обратното там имаш 40 мача, в които едва в 10-14 мача може да се чувстваш фаворит. Всички останали отбори са просто толкова изравнени и сили, че не е истина просто.

Между другото моето мнение е споделяно от сигурно 90% от спортните журналисти на острова. Доста съм учуден, че мислите че първенството е слабо.

Много е слабо сравнение в ШЛ. Тази година Англия имаше най-много представили на 1/4 финалите....
            Виж сега, аз правя много добре тази разлика и съм напълно наясно кое какво е Колкто ида ти е мъчно, мнението ми е, че единственото наистина силно пъвенство в момента е Примера. Вярно, че двата коня там са недостижими за останалите, но виж фактите:
            Втория в Испания размаза жестоко петия в Англия (същият този пети отстрани водача в Калчото и тогава залетяха едни дитирамби за финал и т.н.)
            Първия в Испания се изгаври с втория в Англия (според много народ най-добрия отбор в Англия) и ако не бяха букмейкърските врътки щшха да ги цепнат и двата мача.
            Третия в Испания явно продаде мача с Жалке, пък може и Жалке да са много силни - де да знам, но все пак игар 1/8 финал в ШЛ
            A пък четвъртия отнесе втория в Италия и вече е на 1/4 финал в ЛЕ

Ето това е силно първенство, да не говорим, че ако тръгнем по твоята логика (моята е намеса на букита) е и много по-интересно: предпоследният отнесе първия с 2:0 и то на неговия терен - дет се еика в ни един мач не може да си сигурен
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами тези хора са гледали доста повече футбол от теб и мен взети заедно. Пък и повечето са бивши футболисти, така че според мен знаят какво говорят.
              Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Тези същите по това време миналата година си мислеха, че националният им отбор ще стане световен шампион

Коментар

....Между другото моето мнение е споделяно от сигурно 90% от спортните журналисти на острова. Доста съм учуден, че мислите че първенството е слабо.
                ...........
                Тези същите по това време миналата година си мислеха, че националният им отбор ще стане световен шампион

Коментар

• Ти не правиш никаква разлика между силен шампионат и силен отбор. Когато един отбор стане шампион с над 15 точки разлика шампион това говори само и единствено за безумно слаб шампионат и един наистина силен отбор. Виж разликите в Италия и Испания последните години. Там има по един отбор, който е ясно че ще стане шампион, просто защото имат по 6 мача, в които не се знае какво ще стане.

В Англия е точно обратното там имаш 40 мача, в които едва в 10-14 мача може да се чувстваш фаворит. Всички останали отбори са просто толкова изравнени и сили, че не е истина просто.

Между другото моето мнение е споделяно от сигурно 90% от спортните журналисти на острова. Доста съм учуден, че мислите че първенството е слабо.

Много е слабо сравнение в ШЛ. Тази година Англия имаше най-много представили на 1/4 финалите....
                  Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Наричам слаб и шампионат, в който лидера има едва 3-4 победи като гост. Наричам слаб и шампионат, в който на втория в класирането му вкарват 4 гола за 30 минути. Наричам слаб и шампионат, в който големите звезди са ръгачи като Тевез, Рунтавия и Адам и т.н. и т.н.

Ама ти си пристрастен, та така

Коментар

• А бе слаб слаб, ама интересен е този шампионат. И не може да отречете, че в повечето от най-интересните мачове е замесен Арсенал Е, изключвам последния мач на Юнайтед с Чуковете, който между другото ми донесе добра печалбица с обрата си, но кога иначе ще видите някой до 35-тата минута да води с 4:0, а после едвам да запази точката при 4:4, да те обърне кръвния враг до 3:2, след като си му повел с 2 бързи гола и супер игра, един от най-слабите отбори да ти вкара 5 гола в двата мача и да ти вземе 4 точки (УБА), да нахендриш с лекота най-богатия и "звезден" отбор на собствения му стадион с 0:3 (Ман Сити), да трепериш при всяка атака на противника заради "супер стабилните" вратар и защитници, и дори двата домакински мача срещу слабаци в които не можеш да вкараш гол и завършват 0:0 (Съндърланд и Блякбърн) да са пълни с положения, динамика и интрига до края! Е, това е тоя сезон Арсенал, и дори да не вземем никоя от потенциалните в един момент 4 купи, ще си останем един от най-футболните и желани за наблюдаване отбори в Премиършип тоя сезон Обаче все още ми се струва, че най-интересното предстои
                    Лека вечер и бъдете здрави!

Коментар

• ... към мнението на Грую ще добавя, че само преди 2 или 3 сезона, 3 от 4-те полуфиналиста в ШЛ бяха представители на PL. Това достатъчно красноречиво говори по-силни ли са същите тези отбори в сравнение с тогава или не

Коментар

Голът е уникален. Безбожен пас на Карик, уникално спиране на Гигс и изрудско завършване на Руни. И всичкото това на такава скорост.. Чист футболен рецитал е това.

Моята теза е точно обратната. Това е един от най-силните сезони на премиършип. Силите са толкова изравнени, че не мога да си представя дори как трезво мислещ човек може да развива тезата, че шипъ бил слаб.

На върха са три отбора, при които разликата я правят само мениджърите - Ние, Арсенал и Челси.

Втората група от отбори са Тотнъм, Сити и Ливърпул, които ще се борят за 4тото място догодина, като всеки един от тези отбори може да бие по всяко време първата група отбори.

При отборите от средата на таблицата е същото положението.

А тази година в борбата за изпадане са замесени цели 10 отбора. Как може да твърдиш, че това е най-слабия сезон на шипа не разбирам....
                        Ами не съм съгласен с тезата ти - колко английски отбора ще имаш на 1/4 финалите за ЛЕ и ШЛ? И защо - клизми на Манчо и Тотнъм на 1/8 финалите, излагация на Арсенал и само Челси се класираха безпроблемно, ама срещу кого? Да припомня ли безумните отпадания на Ливера и Шити? Това колко пъти се е случвало - толкова слабо представяне в Европа? Да, ще имаме англичани на Уембли, ама само заради супер слабия Жалке, с който ще играят Аз го наричам слаб шампионат този, в който лидерът го бие последния, дето е толкова слаб, че сигурно и Левски, и ЦСКА ще го бият (това го мисля сериозно - и двата отбора биха били Уулвс). Наричам слаб и шампионат, в който лидера има едва 3-4 победи като гост. Наричам слаб и шампионат, в който на втория в класирането му вкарват 4 гола за 30 минути. Наричам слаб и шампионат, в който големите звезди са ръгачи като Тевез, Рунтавия и Адам и т.н. и т.н.

Ама ти си пристрастен, та така

Коментар

• Голът е уникален. Безбожен пас на Карик, уникално спиране на Гигс и изрудско завършване на Руни. И всичкото това на такава скорост.. Чист футболен рецитал е това.

Моята теза е точно обратната. Това е един от най-силните сезони на премиършип. Силите са толкова изравнени, че не мога да си представя дори как трезво мислещ човек може да развива тезата, че шипъ бил слаб.

На върха са три отбора, при които разликата я правят само мениджърите - Ние, Арсенал и Челси.

Втората група от отбори са Тотнъм, Сити и Ливърпул, които ще се борят за 4тото място догодина, като всеки един от тези отбори може да бие по всяко време първата група отбори.

При отборите от средата на таблицата е същото положението.

А тази година в борбата за изпадане са замесени цели 10 отбора. Как може да твърдиш, че това е най-слабия сезон на шипа не разбирам....

Коментар

Груец, за пореден път ще ти кажа че не няколко пасове с пета и изваждане на нож на отбор от долната част на таблицата не печелят титли, а това го прави постоянната игра на отбора.

Просто първата част на сезона ни носеше Бербатов, сега Рууни. Това е.

да де, нали и аз казвам същото - най-постоянни сте в един безумно слаб сезон на Шипъ. Относно петичките и т.н. - говори с колегата Юмайтед, той сутринта се кефеше на гола на Рунтавия и обясняваше, че това отличавало един вид отбори от друг

Казах ти вече - дано да не се седнете (поне за шипъ) и вие като Арсенал на бахура

Коментар

• Определено няма да им е лесно. Блекпуул определено ще напънат обезверената до болка клоака - Арсенал, но в крайна сметка мисля че ще успеят да си вземат своето и да се сринат срещу Ливърпуул и Тотнъм.
                              Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              За вас ще е добре първо да биете Блекпуул, щото "отбора на сезона" в ПЛ да не ви "разпори" и борбата за титлата да свърши още през уикенда!
                              Last edited by Nikola; 07.04.2011, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                                на нас , привържениците на АРСЕНАЛ е добре, ако мангалчестър се класират на финала за ШЛ ------------ нямам нищо против и дори ви стискам палци
                                За вас ще е добре първо да биете Блекпуул, щото "отбора на сезона" в ПЛ да не ви "разпори" и борбата за титлата да свърши още през уикенда!

Коментар

Working...
                                X