IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    нищо ти нямаше до онзи ден ................ какво ти става?

мисля, че тази година ще бутнат дебелия балет на финала и там ще ви разпорят .................. нищо, че мъдориньо не обича да бие с голяма разлика ................. още повече пък на финал
    Точно! И Мауриньо (така му е името ) ще стане първият треньор в историята с 3 Кеш-а с различни отбори! Само една малка поправка - на финала най-вероятно ще са с Шалке

Коментар

• Груец, за пореден път ще ти кажа че не няколко пасове с пета и изваждане на нож на отбор от долната част на таблицата не печелят титли, а това го прави постоянната игра на отбора.

Просто първата част на сезона ни носеше Бербатов, сега Рууни. Това е.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• на нас , привържениците на АРСЕНАЛ е добре, ако мангалчестър се класират на финала за ШЛ ------------ нямам нищо против и дори ви стискам палци

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Аз мисля че нито аз, нито Никола сме казали, че играта ни е много добра!
          Факт е, че е най-добрата от всички английски отбори (тук феновете на Арсенал ще спорят, ама добре се вижда и в преките ни двубои и в развитието на сезона в лигата).
          За сега имаме 7 мача, за да вземем титлата, 2 мача, за да вземем ФА къп и 3 мача за да играем на финал в ШЛ! Разбира се последното ще е най-трудно, но да ни пишат сигурен губеш на евентуален финал ще е меко казано смешно!
          Принципно си прав, но само да те поправя - играта на Манчо не е най-добрта, а най-постоянната. Аз лчино мисля, че във всеки период от сезона имаше по-добър отбор от тях, но сумарно никой не показа постоянството на Манчо. Искрено се надявам и вие като Арсенал да не седнете от 4 стола на бахура (поне първенството вземете, другото не ме касае), защото подобно опарване си го имам отпреди 3 години - Рейнджърс водеха с 10 точки на Селтик 7 кръга преди края( а аз им заложих почти 5 цифрена сума за шампион), ама им върза в ЛЕ (където играеха за спорта), съсредоточиха се там и накрая останаха с пръст в гъз - просто се надцениха. Ако Манчестър се вложат в ШЛ също ше се надценят брутално - и двата испански отбора са класи над тях и нищо чуднода загубят и Шипъ покрая ШЛ.

Виж при Арсенал беше друго - те бяха като България в Междусъюзническата: бранеха и 4-те фронта, взместо да се съсредоточат на 1 или макс. 2, (е, нашите срещу мамалигите нямат нищо, но така е приказката) и накрая Барса ги смаза изотзад(със съдийска аванта), така както на нас ни го натопорчват мамалигите и те изпуснаха всичко - та даже и КК, точно както Бг изпуска да смачка поне Малякия, които ни отстъпват с много във военно отношение тогава - други времена, ама поуките си остават......
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Факт е, че е най-добрата от всички английски отбори (тук феновете на Арсенал ще спорят, ама добре се вижда и в преките ни двубои и в развитието на сезона в лигата).
            За сега имаме 7 мача, за да вземем титлата, 2 мача, за да вземем ФА къп и 3 мача за да играем на финал в ШЛ! Разбира се последното ще е най-трудно, но да ни пишат сигурен губеш на евентуален финал ще е меко казано смешно!
            нищо ти нямаше до онзи ден ................ какво ти става?

мисля, че тази година ще бутнат дебелия балет на финала и там ще ви разпорят .................. нищо, че мъдориньо не обича да бие с голяма разлика ................. още повече пък на финал

Коментар

ми аз изобщо не ви пиша на финал щото ако повторите тая игра и 2я мач тоя път едва ли ще имате такъв късмет . не знам как може да говориш че Юнайтед бил най-добрият английски отбор след като Челси ви надигра 1я мач .нека мине реванша пък тогава ще говорим пак - аз от Юнайтед засега не виждам кой знае какво като игра освен пословичния им късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                ми те и феновете на Байерн ми се смяха миналата година като им разправях че ЛВГ не става ама видяхме каква стана - тя истината лъсва рано или късно . късметът е до време
                щом мислите че Юнайтед с подобна игра може да хаправи нещо значи сте сложили розовите очила като ония комик фин. министъра

Коментар

Като чета коментарите на феновете на Челси и Арсенал, с колко голяма разлика ще паднем от БарЦелона/Риал се сещам за следното:

Лафонтен
                  Лисицата и гроздето

Една изгладняла лисица попадна под лозница с надвиснали червени узрели гроздове. - Харесва ми цвета на това грозде - промърмори си лисицата. Ще се опитам да го стигна с един скок. И тя направи един скок, ала гроздето беше много нависоко и колкото и да повтаряше опита, не успя дори да го докосне с муцуната си. Тогава, за да се утеши, гдето не е могла да го стигне, каза ядосана: Гроздето е много кисело... Не заслужава вниманието ми.
                  ми те и феновете на Байерн ми се смяха миналата година като им разправях че ЛВГ не става ама видяхме каква стана - тя истината лъсва рано или късно . късметът е до време
                  щом мислите че Юнайтед с подобна игра може да хаправи нещо значи сте сложили розовите очила като ония комик фин. министъра

Коментар

• Като чета коментарите на феновете на Челси и Арсенал, с колко голяма разлика ще паднем от БарЦелона/Риал се сещам за следното:

Лафонтен
                    Лисицата и гроздето

Една изгладняла лисица попадна под лозница с надвиснали червени узрели гроздове. - Харесва ми цвета на това грозде - промърмори си лисицата. Ще се опитам да го стигна с един скок. И тя направи един скок, ала гроздето беше много нависоко и колкото и да повтаряше опита, не успя дори да го докосне с муцуната си. Тогава, за да се утеши, гдето не е могла да го стигне, каза ядосана: Гроздето е много кисело... Не заслужава вниманието ми.

Коментар

• испанския съдия просто ги нагласи мангалчестър защото ще са по-удобни на двата испански гранда

испанците играят футбол от по-висока класа за разлика от рендетата на сърЪ

испанския полуфинал се явява финал преди финала ...................... "две мнения по въпроса няма" както обича да казва "инвеститора на депозит"

пеньо наскоро ми призна в едно лично съобщение, че баба му била по-голяма инвеститорка от него ---- тя имала 50 годишен депозит в ДСК, а неговия бил само от две години в КТБ

Коментар

• коментарът ми за мача - слаб и късметлийски Юнайтед победи напълно НЕзаслужено Челси със силната подкрепа на съдията и класата на Руни и единствената си свестна атака за цял мач.

ПС - САФ може да се заблуждава колкото си иска но с такава игра и Ернандес титуляр рано или късно ще лапнат бастуна ако не от Челси то от Барса или Реал

Коментар

• man_united, не им се връзвай на хейтърите, а си ги прихранвай.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Аз не разбрах какъв тоя Nikola и фен на кой отбор е ,че толкова " компетентно " се изказва по всички футболни въпроси
                            ------------------------------------------------------------------
                            Груйо , разбира се ,че имаше 2 дузпи ....Но не знам , тука сигурно има фенове на МЮ и имам опасения че повечето са дървеняци и за да не им развалям рахатлъка на невежеството ,най-отговорно заявявам : " Не , нямаше дузпи! Всичко си беше точно с изключение на спестените червени директни картони на Жирков и Есиен ! МЮ надиграха домакините по всички показатели ...Карлето е по -малоумен от НеЯсен Петров ,а САФ е по велик и от Паро Никодимов ! "
                            Не!
                            Имаше 3-4 дузпи, но съдията не ги свири!
                            Рууни вкара от засада и е виновен че при всяко отиграване го ритаха отзад по кокалчетата!
                            Татко Карло е велик, щото си изкара най-добрия футболист да почива за реванша, а Алекс Фъргюсън хич не я разбира тази игра!!!

АААА ДА НЕ ЗАБРАВИМ, МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД ИМАХА НЕВЕРОЯТЕН, СТРАХОТЕН КЪСМЕТ И ВМЕСТО ДА ПАДНАТ С 5-6 ГОЛА (3-4 ВКАРАНИ ДУЗПИ И ОЩЕ 1-2) ВЗЕХА ЧЕ БИХА И Е*ХА МАМАТА НА МЕЧТИТЕ НА АБРАМОВИЧ!!!

Коментар

• "Rooney banned for eight games for celebrating in front of Chelsea fans, inciting crowd"

Коментар

• Фен съм на Гигант Белене. Какъв е проблема?
                                Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Аз не разбрах какъв тоя Nikola и фен на кой отбор е ,че толкова " компетентно " се изказва по всички футболни въпроси

Коментар

Working...
                                X