IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз не разбрах какъв тоя Nikola и фен на кой отбор е ,че толкова " компетентно " се изказва по всички футболни въпроси
    ------------------------------------------------------------------
    Груйо , разбира се ,че имаше 2 дузпи ....Но не знам , тука сигурно има фенове на МЮ и имам опасения че повечето са дървеняци и за да не им развалям рахатлъка на невежеството ,най-отговорно заявявам : " Не , нямаше дузпи! Всичко си беше точно с изключение на спестените червени директни картони на Жирков и Есиен ! МЮ надиграха домакините по всички показатели ...Карлето е по -малоумен от НеЯсен Петров ,а САФ е по велик и от Паро Никодимов ! "
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      да, точно защитата е нещото, което прави Манчо - затова и играта им е грозна и никой не ги харесва, за разлика от Арсенал. ефективността е друга бира, но всеки фен си има приоритети - аз като неутрален харесвам повече мачовете на Арсенал и Тотнъм и ако има мач на Манчо и Шити и на тези двата - винаги избирам лондончани В мача с Челси беше същото - един случаен гол с греда от единственото положение на Манчо в мача и опълчение. Челси имаха 2 100%-ви плюс 1,5 дузпи
      Всеки отбор се съобразява с играчите, с които разполага. Аз направо се чудя как успяваме да играем добре в защита след като постоянно страдаме от контузии. Халфовете ни също не са на ниво този сезон, така че е нормално да търсим по бърз футбол, без да мачкаме топката, а пас атака по крилото центиране и гол!...
      А за това че гола е случаен позволи да не се съглася! Първото полувреме определено надиграхме Челскито и гола си падна заслужено. Второто полувреме САФ прибра отбора, за да търси контраатаки, но такива почти нямаше (като изключим положението в което Чех изби топката пред главата на грахчето).

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Апропо, защо Нанистия не играе - и той ли е с треньорска контузия, като Барбуката
      Нормално е след връщането в игра на Валенсия и Парк, да почне четиримата с Гигс да ги върти по двете крила - все пак играем още на три хора! Пък и формата на Нани доста спадна напоследък - снощи с нищо не се забеляза освен с един шут покрай вратата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facebook
        Сложете този текст на стената си, ако сте вкарали поне толкова голове за Челси, колкото е вкарал Фернандо Торес...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Прати ми адреса на който да я пратя на ЛС.
          те личните съобщения се четат от повечето читатели на форума

.......... така, че тука ще ти дам адреса:

получател: полки

Коментар

• Прати ми адреса на който да я пратя на ЛС.
            Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
            Ники, гледам, че я имаш тази книжка --- прати ми я с наложен платеж да я чете на децата като ги приспива майка им
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Наистина в някои мнения, касаещи Ливърпул допускам определени..... хм "залитания", но признай, че далеч не съм най-пристрастния участник тук
              ооо, не си -даже май си най-непристрастния фен, В сравнение с полки, никола, манчо, греъм, кеж и т.н., направо си безпристрастен. Но пък всеки фен си има правото на пристрастия, стига да не изпада съвсем във крайности, но пък ако няма крайности, няма да има кой да ни разсмива
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                +1, както обикновено точен коментар, ама това е защото не играят Ливера ........
                Наистина в някои мнения, касаещи Ливърпул допускам определени..... хм "залитания", но признай, че далеч не съм най-пристрастния участник тук

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Съгласен съм си Никола!
                  Ние за разлика от Арсенал владеем играта в защита! По-миналата година спечелихме титлата след поредица мачове от по 1-0, просто нямаше как да пуснем гол!

Има една мъдрост, че мач с мач не си прилича! Барса ако не могат да вкарат гол 20на минути става нервни, а отзад са пълна скръб! Даже вчера при тази игра мача спокойно можеше да завърши 4-2 например и гостите да имат шанс!
                  А ВСЕ ПАК ФИНАЛА Е НА УЕМБЛИ, т.е. ще сме почти домакини АКО СТИГНЕМ!

Сега в важно да бием Фулъм в първенството и да чакаме вторника! Челси ще трябва да ни бият на Олд Трафорд, където този сезон имаме МНОГО ПОБЕДИ и ТРИ РАВЕНСТВА!!!!
                  да, точно защитата е нещото, което прави Манчо - затова и играта им е грозна и никой не ги харесва, за разлика от Арсенал. ефективността е друга бира, но всеки фен си има приоритети - аз като неутрален харесвам повече мачовете на Арсенал и Тотнъм и ако има мач на Манчо и Шити и на тези двата - винаги избирам лондончани В мача с Челси беше същото - един случаен гол с греда от единственото положение на Манчо в мача и опълчение. Челси имаха 2 100%-ви плюс 1,5 дузпи

Който и английски отбор да играе с Барса (стига да не е на Камп Ноу) ще бъде домакин - просто публикта на Барса е смешна. Бях на 1/2 финала с Челси на Кампа и смешната (поне за ингилизки стандарти, сравнена с Ливера примерно) публика на Челси ги надвикваше постоянно. Така че няма значение къде ще е мача - Барса ще има по-малко фенове от другия отбор на финала. да не говорим, че според мен Моу ще ги бие веднъж в 4-те мача и ще ги отстрани за ШЛ, пък те нека си вземат там карслките купи и смешното първенство от 2 коня - станаха като шотландците

Апропо, защо Нанистия не играе - и той ли е с треньорска контузия, като Барбуката
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ники, гледам, че я имаш тази книжка --- прати ми я с наложен платеж да я чете на децата като ги приспива майка им

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Полки, горещо ти препоръчвам тази книга.

Коментар

• ХАХАХААХА
                      Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      ще прошаваш невежеството ми, ама Леброн няма ли точно толкова титли, колкото Шипъ имате вие

Коментар

• ще прошаваш невежеството ми, ама Леброн няма ли точно толкова титли, колкото Шипъ имате вие

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Равенството беше справедлив изход за английския мач, но станалата пословична некадърност на испанските съдии (продължавам да твърдя, че са доста по-слаби от нашите) плюс една-две феноменални намеси на ван дер Сар дадоха победата на МЮ. Когато видях, че Бербо липсва в стартовия състав на МЮ, трябваше веднага да сменя канала и да гледам шоуто на Меси и "пълнежа", но в крайна сметка не го направих, което си беше грешен избор отвсякъде. Поне за реваншите е ясно какво ще се гледа, защото МЮ-Челси е единствената двойка, победителят от която все още не е ясен
                          +1, както обикновено точен коментар, ама това е защото не играят Ливера А за пълнежа - аз гледах репортажа на мача и честно казано 5:3 или на 4 би бил доста реален резултат - просто Шахтарите тръгнаха да се надиграват с Барса, а който и отбор да тръгне да се надиграва с барса, отнася 5-ка, с или без Меси - Реал и Левски , са типичните примери. За реванша не съм много наясно и аз - за Челси този мач е мачът на сезона, а за Манчо - не е (на тях им трябва bel19ve), освен ако дъртия алкохолик не е решил нещо друго в алкохолен делириум

Коментар

• ЛеБрон Джеймс стана акционер в Ливърпул, иска успехи като на червените

Първоначално изпратено от ЛеБрон
                            18 шампионски титли. Виждам себе си, опитвайки се да достигна техните успехи...

Коментар

• Полки, горещо ти препоръчвам тази книга.

Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                              Никола, последно имаше ли дузпа или нямаше?

в 7.57 часа си написал

а в 9.17 часа си на противоположно мнение

последно на кое мнение се спираш?

Коментар

• Никола, последно имаше ли дузпа или нямаше?

в 7.57 часа си написал

Дузпа имаше, а Торрес трябваше да бъде да получи........
                                а в 9.17 часа си на противоположно мнение

Всичко опира до това, че съдията не бил отсъдил някаква невъзможно трудна за обсъждане дузпа.
                                последно на кое мнение се спираш?

Коментар

Working...
                                X