IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    м + б = вл
    Предавам се. Не можах да сметна дешифрирам м + б = вл

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Съгласен съм с теб Умно е момчето, предприемчиво Синът му също

Само едно не мога да разбера !
      Защо когато и други проявяват следи от разум и му посочат някои дребни грешки,
      се озлобява и пада на каруцарско ниво

Аз никога не съм бил ревнив към по-умните от мен,
      (сега за да не го озлобя пиша: М е по-умен от Б )
      винаги съм се възхищавал и учил от тях,
      винаги съм гарантирал, че правя и ще правя грешки - има вероятност <> 0.

И съм бил благодарен на коректорите.
      м + б = вл
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
        Матвеич, ти си моето вдъхновение
        Вероятно земна зодия. Вероятно телец.
        Извънземните пасти да ядат!
        Съгласен съм с теб Умно е момчето, предприемчиво Синът му също

Само едно не мога да разбера !
        Защо когато и други проявяват следи от разум и му посочат някои дребни грешки,
        се озлобява и пада на каруцарско ниво

Аз никога не съм бил ревнив към по-умните от мен,
        (сега за да не го озлобя пиша: М е по-умен от Б )
        винаги съм се възхищавал и учил от тях,
        винаги съм гарантирал, че правя и ще правя грешки - има вероятност <> 0.

И съм бил благодарен на коректорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ако започнеш да даваш източници, различни от Тик-ток, може и някой да ти повярва .....
          Властите пазят мълчание по тия въпроси,как да публикувам неща от официални институции?
          И в случая са прави, щото ще настане масова истерия.Да си прочел,че в небето над Пазарджик има НЛО от десетина дена?И че хеликоптер ги е снимал отблизо?Нито има такава информация в медиите, нито снимки.И това са неща,които ЛИЧНО съм наблюдавал.
          Така че няма проблем да спра да публикувам неща от Тик ток в тоя форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

Не съм сигурен наистина ли не ме разбра или цялата работа е да трупаш отговори или да захранваш гледания в тикток докато се правиш на глупав. Повтарям. Въпросната планета никога не е виждана нито от телескоп в космоса нито от земята. Съществуването и е открито чрез гравитационни сметки на звездата първо. После е потвърдено мисля с изследване на спектъра. НЯМА визуално изображение на въпросната планета дори под формата на един пиксел. Как и с какво някой е видял светлини на планета, която никога не е виждана не знам. Тия учени европейски - канадски - искам препратки към работата им. Не видеа от тикток.
            Обекта - на няколко светлинни години е с големина няколко милиона кв км. Според това на колко светлинни години от нас ще кажеш ще е - 3-30 пъти по-голям от Слънцето. Това е отбелязано на 1 пиксел на Джеймс (просто телескопа НЕ МОЖЕ да види нещо по-малко, сега остава да има и големина и форма и да е няколко пиксела). Ако това нещо идва към земята със скорост близка до скоростта на светлината споко - нищо няма да усетим. Няма да има кораби няма да има и инвазия, ще мине през Слънчевата система без дори да разберем. Промяна в курса на въпросното нещо как е оценена?

Има ли някъде изобщо написано, че въпросна тема е обсъждана в конгреса? Как и от къде е инфото? Пак ли тикток? Видях и други линкове от там. Кои полети са отменени в САЩ? Отворих например Дълес във Вашингтон - всичко си лети по разписание. Ама не - вместо здрав разум и проверка - тикток... Не отварям видеата - но по описанието - някой заснел видео как извънземно сваля атомна бомба от ракета? ...

НЛО е съвсем друга тема... Но горенаписаното е огромен буламач според мен.

ПС. сега разбирам защо има държави, които забраняват Тикток.
            НЕ ТЕ РАЗБИРА. Не може. Вместо това, се занимава да разнася (псевдо)художествените измислици на такива, които се гъбаркат с естествени интелекти като неговия. ТОВА се нарича информационен шум но, в детската му стая е станало тихо и той се притеснява, че децата му, може с нещо сериозно да са се заели имопитва да ги разсее. После (възможно) и да се усети, коко безценно време и внимание (им) е прахосал но, гаранция -Франция.

Коментар

• mirodes, всеки изкуствен спътник който е на няколко стотин км. като застанеш в една равнина с орбитата му се вижда по този начин.
              D.Y.F-091066

Коментар

Ако започнеш да даваш източници, различни от Тик-ток, може и някой да ти повярва .....
                Има да чакаш … и внимавай, че ще мине на ю тюб.

Коментар

Попитай го и за рецепти за готвене и ще останеш шашната. Направо му кажи "в хладилника имам това, това и това" и след това го накарай да ти даде рецепта за готвене с тези продукти. След това го накарай да ти даде пълен списък с всички витамини и минерали, както и техните количества за всеки един продукт, и после го накарай да изчисли и цялата рецепта какви съставки има, какви калории, пробиотици и всичко останало в една порция от тази рецепта.

Може и обратното задание - кажи какви хранителни добавки се нуждае твоя организъм и после го накарай да направи рецепта за ястие с тези хранителни добавки. Например искаш ястие за диабетик с повишено съдържание на Магнезий, Витамин D и Omega 3, без глутен, но с много фибри и пробиотици.
                  Матвеич, ти си моето вдъхновение

Вероятно земна зодия. Вероятно телец.

Извънземните пасти да ядат!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Естествено, че има и клипове,които са създадени от ИИ.И те веднага си личат. Но има и хиляди, които са заснети от камери и телефони на случайни хора.
                    Аз също няколко нощи подред наблюдавах НЛО близо до дома ми и публикувах снимка. Нямам професионална камера и го заснех с телефона и се вижда основно светлина.

Купил съм на децата телескоп и довечера ако се появи ще го огледам подробно и ще дам по-подробно описание. Всъщност НЛО са няколко и всяка вечер покрай някое от тях минава хеликоптер. Дали е случайно?
                    Ето клипове на извънземни генирирани с ИИ и такива заснети с телефон.
                    https://vm.tiktok.com/ZNewhrVCD/
                    https://vm.tiktok.com/ZNewhxJ51/
                    https://vm.tiktok.com/ZNewhrVRN/

Коментар

• Mateev, колко милиарди се похарчиха за това нещо - ето го и резултата.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Какъв им е въглероднияпечатък. Да им сложим еко категория на чиниите
                        - Данък, винетна такса и застраховка платили ли са си ? Ето откъде ще се напълни бюджета.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Имам една новина, която много ще разочарова mirodes. Зададох си въпроса колко на брой изкуствени интелекти има в интернет, които са в състояние да генерират фотореалистично видео само по текстово описание. Потърсих в Google, както и попитах ИИ, и отговорът е повече от стряскащ - има стотици ИИ, тясно специализирани да генерират видеоклипове. Не очаквах да има толкова бързо развитие на ИИ, но явно съм сбъркал. В интернет вече има ИИ под път и над път. Повечето са безплатни или се плащат смешни месечни такси.

Избрах си първия срещнат ИИ от поне 50 предложени от Google (https://www.imagine.art/) и му направих елементарно задание с 3-4 думи - искам междузвезден кораб в полет. Генерацията отне около 2 минути и ооо чудо - получих страхотен фотореалистичен клип със страхотен като дизайн космически кораб, движещ се покрай мене на фона на звездното небе.

И ако реша да загубя 1-2 дена време, ще напълния тик-ток с поне 100 клипа на НЛО-та, космически кораби, извънземни и какво ли не още. После ще ползвам други ИИ, композиращи музика (също има доста такива) и трети ИИ, говорещи като коментатори на английски език (също има такива) и в новинарски стил да разказват някаква фантастична история за даденото НЛО или космически кораб как бил кацнал едикъде си и как зелените човечета отишли да се почерпят в най-близката кръчма.

И сега знаете ли какво?
                          Ами вече съм убеден, че 99% от всички клипове в тик-ток са просто фантазии на един или друг НЛО маниак, който посредством ИИ ги е визуализирал тези фантазии, и след това генерира клип след клип, за да заработи някой друг долар от измислената от него сензация.

Още веднъж - каквото и да показва даден клип, каквато и да е неговата музика и какъвто и да е неговия текст от някой коментатор - всичко това за броени минути се прави от ИИ, стига някой да не го мързи да разцъква с мишката и да дава текстови напътствия.
                          Естествено, че има и клипове,които са създадени от ИИ.И те веднага си личат. Но има и хиляди, които са заснети от камери и телефони на случайни хора.
                          Аз също няколко нощи подред наблюдавах НЛО близо до дома ми и публикувах снимка. Нямам професионална камера и го заснех с телефона и се вижда основно светлина.

Купил съм на децата телескоп и довечера ако се появи ще го огледам подробно и ще дам по-подробно описание. Всъщност НЛО са няколко и всяка вечер покрай някое от тях минава хеликоптер. Дали е случайно?
                          Ето клипове на извънземни генирирани с ИИ и такива заснети с телефон.
                          https://vm.tiktok.com/ZNewhrVCD/
                          https://vm.tiktok.com/ZNewhxJ51/
                          https://vm.tiktok.com/ZNewhrVRN/

​​​​​​​
                          Attached Files
                          Last edited by mirodes; Днес, 10:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

Не съм сигурен наистина ли не ме разбра или цялата работа е да трупаш отговори или да захранваш гледания в тикток докато се правиш на глупав. Повтарям. Въпросната планета никога не е виждана нито от телескоп в космоса нито от земята. Съществуването и е открито чрез гравитационни сметки на звездата първо. После е потвърдено мисля с изследване на спектъра. НЯМА визуално изображение на въпросната планета дори под формата на един пиксел. Как и с какво някой е видял светлини на планета, която никога не е виждана не знам. Тия учени европейски - канадски - искам препратки към работата им. Не видеа от тикток.
                            Обекта - на няколко светлинни години е с големина няколко милиона кв км. Според това на колко светлинни години от нас ще кажеш ще е - 3-30 пъти по-голям от Слънцето. Това е отбелязано на 1 пиксел на Джеймс (просто телескопа НЕ МОЖЕ да види нещо по-малко, сега остава да има и големина и форма и да е няколко пиксела). Ако това нещо идва към земята със скорост близка до скоростта на светлината споко - нищо няма да усетим. Няма да има кораби няма да има и инвазия, ще мине през Слънчевата система без дори да разберем. Промяна в курса на въпросното нещо как е оценена?

Има ли някъде изобщо написано, че въпросна тема е обсъждана в конгреса? Как и от къде е инфото? Пак ли тикток? Видях и други линкове от там. Кои полети са отменени в САЩ? Отворих например Дълес във Вашингтон - всичко си лети по разписание. Ама не - вместо здрав разум и проверка - тикток... Не отварям видеата - но по описанието - някой заснел видео как извънземно сваля атомна бомба от ракета? ...

НЛО е съвсем друга тема... Но горенаписаното е огромен буламач според мен.

ПС. сега разбирам защо има държави, които забраняват Тикток.
                            Ти нещо много насериозно си се взел.Това е форум, не официална институция.Аз представям информация, която съм видял в социалните мрежи и която естествено не е официална.Който иска да не й вярва,негова си работа.
                            Така че щом си мислиш,че всичко това, което се случва е измама,твоя си работа. Не държа да убеждавам никого. Всеки сам си преценява на какво да вярва и на какво не.
                            За мен лично е достоверна, но както казах всеки сам да си прецени дали да й вярва.или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                              В добавка моят чат джипити ми прави супер хороскопи
                              Попитай го и за рецепти за готвене и ще останеш шашната. Направо му кажи "в хладилника имам това, това и това" и след това го накарай да ти даде рецепта за готвене с тези продукти. След това го накарай да ти даде пълен списък с всички витамини и минерали, както и техните количества за всеки един продукт, и после го накарай да изчисли и цялата рецепта какви съставки има, какви калории, пробиотици и всичко останало в една порция от тази рецепта.

Може и обратното задание - кажи какви хранителни добавки се нуждае твоя организъм и после го накарай да направи рецепта за ястие с тези хранителни добавки. Например искаш ястие за диабетик с повишено съдържание на Магнезий, Витамин D и Omega 3, без глутен, но с много фибри и пробиотици.
                              Last edited by Mateev; Днес, 09:16.

Коментар

Имам една новина, която много ще разочарова mirodes. Зададох си въпроса колко на брой изкуствени интелекти има в интернет, които са в състояние да генерират фотореалистично видео само по текстово описание. Потърсих в Google, както и попитах ИИ, и отговорът е повече от стряскащ - има стотици ИИ, тясно специализирани да генерират видеоклипове. Не очаквах да има толкова бързо развитие на ИИ, но явно съм сбъркал. В интернет вече има ИИ под път и над път. Повечето са безплатни или се плащат смешни месечни такси.

Избрах си първия срещнат ИИ от поне 50 предложени от Google (https://www.imagine.art/) и му направих елементарно задание с 3-4 думи - искам междузвезден кораб в полет. Генерацията отне около 2 минути и ооо чудо - получих страхотен фотореалистичен клип със страхотен като дизайн космически кораб, движещ се покрай мене на фона на звездното небе.

И ако реша да загубя 1-2 дена време, ще напълния тик-ток с поне 100 клипа на НЛО-та, космически кораби, извънземни и какво ли не още. После ще ползвам други ИИ, композиращи музика (също има доста такива) и трети ИИ, говорещи като коментатори на английски език (също има такива) и в новинарски стил да разказват някаква фантастична история за даденото НЛО или космически кораб как бил кацнал едикъде си и как зелените човечета отишли да се почерпят в най-близката кръчма.

И сега знаете ли какво?
                                Ами вече съм убеден, че 99% от всички клипове в тик-ток са просто фантазии на един или друг НЛО маниак, който посредством ИИ ги е визуализирал тези фантазии, и след това генерира клип след клип, за да заработи някой друг долар от измислената от него сензация.

Още веднъж - каквото и да показва даден клип, каквато и да е неговата музика и какъвто и да е неговия текст от някой коментатор - всичко това за броени минути се прави от ИИ, стига някой да не го мързи да разцъква с мишката и да дава текстови напътствия.
                                В добавка моят чат джипити ми прави супер хороскопи

Коментар

Working...
                                X