Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСъгласен съм с теб Умно е момчето, предприемчиво Синът му също
Само едно не мога да разбера !
Защо когато и други проявяват следи от разум и му посочат някои дребни грешки,
се озлобява и пада на каруцарско ниво
Аз никога не съм бил ревнив към по-умните от мен,
(сега за да не го озлобя пиша: М е по-умен от Б )
винаги съм се възхищавал и учил от тях,
винаги съм гарантирал, че правя и ще правя грешки - има вероятност <> 0.
И съм бил благодарен на коректорите.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеМатвеич, ти си моето вдъхновение
Вероятно земна зодия. Вероятно телец.
Извънземните пасти да ядат!
Само едно не мога да разбера !
Защо когато и други проявяват следи от разум и му посочат някои дребни грешки,
се озлобява и пада на каруцарско ниво
Аз никога не съм бил ревнив към по-умните от мен,
(сега за да не го озлобя пиша: М е по-умен от Б )
винаги съм се възхищавал и учил от тях,
винаги съм гарантирал, че правя и ще правя грешки - има вероятност <> 0.
И съм бил благодарен на коректорите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ако започнеш да даваш източници, различни от Тик-ток, може и някой да ти повярва .....
И в случая са прави, щото ще настане масова истерия.Да си прочел,че в небето над Пазарджик има НЛО от десетина дена?И че хеликоптер ги е снимал отблизо?Нито има такава информация в медиите, нито снимки.И това са неща,които ЛИЧНО съм наблюдавал.
Така че няма проблем да спра да публикувам неща от Тик ток в тоя форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Не съм сигурен наистина ли не ме разбра или цялата работа е да трупаш отговори или да захранваш гледания в тикток докато се правиш на глупав. Повтарям. Въпросната планета никога не е виждана нито от телескоп в космоса нито от земята. Съществуването и е открито чрез гравитационни сметки на звездата първо. После е потвърдено мисля с изследване на спектъра. НЯМА визуално изображение на въпросната планета дори под формата на един пиксел. Как и с какво някой е видял светлини на планета, която никога не е виждана не знам. Тия учени европейски - канадски - искам препратки към работата им. Не видеа от тикток.
Обекта - на няколко светлинни години е с големина няколко милиона кв км. Според това на колко светлинни години от нас ще кажеш ще е - 3-30 пъти по-голям от Слънцето. Това е отбелязано на 1 пиксел на Джеймс (просто телескопа НЕ МОЖЕ да види нещо по-малко, сега остава да има и големина и форма и да е няколко пиксела). Ако това нещо идва към земята със скорост близка до скоростта на светлината споко - нищо няма да усетим. Няма да има кораби няма да има и инвазия, ще мине през Слънчевата система без дори да разберем. Промяна в курса на въпросното нещо как е оценена?
Има ли някъде изобщо написано, че въпросна тема е обсъждана в конгреса? Как и от къде е инфото? Пак ли тикток? Видях и други линкове от там. Кои полети са отменени в САЩ? Отворих например Дълес във Вашингтон - всичко си лети по разписание. Ама не - вместо здрав разум и проверка - тикток... Не отварям видеата - но по описанието - някой заснел видео как извънземно сваля атомна бомба от ракета? ...
НЛО е съвсем друга тема... Но горенаписаното е огромен буламач според мен.
ПС. сега разбирам защо има държави, които забраняват Тикток.
Коментар
-
mirodes, всеки изкуствен спътник който е на няколко стотин км. като застанеш в една равнина с орбитата му се вижда по този начин.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ако започнеш да даваш източници, различни от Тик-ток, може и някой да ти повярва .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПопитай го и за рецепти за готвене и ще останеш шашната. Направо му кажи "в хладилника имам това, това и това" и след това го накарай да ти даде рецепта за готвене с тези продукти. След това го накарай да ти даде пълен списък с всички витамини и минерали, както и техните количества за всеки един продукт, и после го накарай да изчисли и цялата рецепта какви съставки има, какви калории, пробиотици и всичко останало в една порция от тази рецепта.
Може и обратното задание - кажи какви хранителни добавки се нуждае твоя организъм и после го накарай да направи рецепта за ястие с тези хранителни добавки. Например искаш ястие за диабетик с повишено съдържание на Магнезий, Витамин D и Omega 3, без глутен, но с много фибри и пробиотици.
Вероятно земна зодия. Вероятно телец.
Извънземните пасти да ядат!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Естествено, че има и клипове,които са създадени от ИИ.И те веднага си личат. Но има и хиляди, които са заснети от камери и телефони на случайни хора.
Аз също няколко нощи подред наблюдавах НЛО близо до дома ми и публикувах снимка. Нямам професионална камера и го заснех с телефона и се вижда основно светлина.
Купил съм на децата телескоп и довечера ако се появи ще го огледам подробно и ще дам по-подробно описание. Всъщност НЛО са няколко и всяка вечер покрай някое от тях минава хеликоптер. Дали е случайно?
Ето клипове на извънземни генирирани с ИИ и такива заснети с телефон.
https://vm.tiktok.com/ZNewhrVCD/
https://vm.tiktok.com/ZNewhxJ51/
https://vm.tiktok.com/ZNewhrVRN/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Какъв им е въглероднияпечатък. Да им сложим еко категория на чиниите
D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИмам една новина, която много ще разочарова mirodes. Зададох си въпроса колко на брой изкуствени интелекти има в интернет, които са в състояние да генерират фотореалистично видео само по текстово описание. Потърсих в Google, както и попитах ИИ, и отговорът е повече от стряскащ - има стотици ИИ, тясно специализирани да генерират видеоклипове. Не очаквах да има толкова бързо развитие на ИИ, но явно съм сбъркал. В интернет вече има ИИ под път и над път. Повечето са безплатни или се плащат смешни месечни такси.
Избрах си първия срещнат ИИ от поне 50 предложени от Google (https://www.imagine.art/) и му направих елементарно задание с 3-4 думи - искам междузвезден кораб в полет. Генерацията отне около 2 минути и ооо чудо - получих страхотен фотореалистичен клип със страхотен като дизайн космически кораб, движещ се покрай мене на фона на звездното небе.
И ако реша да загубя 1-2 дена време, ще напълния тик-ток с поне 100 клипа на НЛО-та, космически кораби, извънземни и какво ли не още. После ще ползвам други ИИ, композиращи музика (също има доста такива) и трети ИИ, говорещи като коментатори на английски език (също има такива) и в новинарски стил да разказват някаква фантастична история за даденото НЛО или космически кораб как бил кацнал едикъде си и как зелените човечета отишли да се почерпят в най-близката кръчма.
И сега знаете ли какво?
Ами вече съм убеден, че 99% от всички клипове в тик-ток са просто фантазии на един или друг НЛО маниак, който посредством ИИ ги е визуализирал тези фантазии, и след това генерира клип след клип, за да заработи някой друг долар от измислената от него сензация.
Още веднъж - каквото и да показва даден клип, каквато и да е неговата музика и какъвто и да е неговия текст от някой коментатор - всичко това за броени минути се прави от ИИ, стига някой да не го мързи да разцъква с мишката и да дава текстови напътствия.
Аз също няколко нощи подред наблюдавах НЛО близо до дома ми и публикувах снимка. Нямам професионална камера и го заснех с телефона и се вижда основно светлина.
Купил съм на децата телескоп и довечера ако се появи ще го огледам подробно и ще дам по-подробно описание. Всъщност НЛО са няколко и всяка вечер покрай някое от тях минава хеликоптер. Дали е случайно?
Ето клипове на извънземни генирирани с ИИ и такива заснети с телефон.
https://vm.tiktok.com/ZNewhrVCD/
https://vm.tiktok.com/ZNewhxJ51/
https://vm.tiktok.com/ZNewhrVRN/
Last edited by mirodes; Днес, 10:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Не съм сигурен наистина ли не ме разбра или цялата работа е да трупаш отговори или да захранваш гледания в тикток докато се правиш на глупав. Повтарям. Въпросната планета никога не е виждана нито от телескоп в космоса нито от земята. Съществуването и е открито чрез гравитационни сметки на звездата първо. После е потвърдено мисля с изследване на спектъра. НЯМА визуално изображение на въпросната планета дори под формата на един пиксел. Как и с какво някой е видял светлини на планета, която никога не е виждана не знам. Тия учени европейски - канадски - искам препратки към работата им. Не видеа от тикток.
Обекта - на няколко светлинни години е с големина няколко милиона кв км. Според това на колко светлинни години от нас ще кажеш ще е - 3-30 пъти по-голям от Слънцето. Това е отбелязано на 1 пиксел на Джеймс (просто телескопа НЕ МОЖЕ да види нещо по-малко, сега остава да има и големина и форма и да е няколко пиксела). Ако това нещо идва към земята със скорост близка до скоростта на светлината споко - нищо няма да усетим. Няма да има кораби няма да има и инвазия, ще мине през Слънчевата система без дори да разберем. Промяна в курса на въпросното нещо как е оценена?
Има ли някъде изобщо написано, че въпросна тема е обсъждана в конгреса? Как и от къде е инфото? Пак ли тикток? Видях и други линкове от там. Кои полети са отменени в САЩ? Отворих например Дълес във Вашингтон - всичко си лети по разписание. Ама не - вместо здрав разум и проверка - тикток... Не отварям видеата - но по описанието - някой заснел видео как извънземно сваля атомна бомба от ракета? ...
НЛО е съвсем друга тема... Но горенаписаното е огромен буламач според мен.
ПС. сега разбирам защо има държави, които забраняват Тикток.
Така че щом си мислиш,че всичко това, което се случва е измама,твоя си работа. Не държа да убеждавам никого. Всеки сам си преценява на какво да вярва и на какво не.
За мен лично е достоверна, но както казах всеки сам да си прецени дали да й вярва.или не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеВ добавка моят чат джипити ми прави супер хороскопи
Може и обратното задание - кажи какви хранителни добавки се нуждае твоя организъм и после го накарай да направи рецепта за ястие с тези хранителни добавки. Например искаш ястие за диабетик с повишено съдържание на Магнезий, Витамин D и Omega 3, без глутен, но с много фибри и пробиотици.Last edited by Mateev; Днес, 09:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИмам една новина, която много ще разочарова mirodes. Зададох си въпроса колко на брой изкуствени интелекти има в интернет, които са в състояние да генерират фотореалистично видео само по текстово описание. Потърсих в Google, както и попитах ИИ, и отговорът е повече от стряскащ - има стотици ИИ, тясно специализирани да генерират видеоклипове. Не очаквах да има толкова бързо развитие на ИИ, но явно съм сбъркал. В интернет вече има ИИ под път и над път. Повечето са безплатни или се плащат смешни месечни такси.
Избрах си първия срещнат ИИ от поне 50 предложени от Google (https://www.imagine.art/) и му направих елементарно задание с 3-4 думи - искам междузвезден кораб в полет. Генерацията отне около 2 минути и ооо чудо - получих страхотен фотореалистичен клип със страхотен като дизайн космически кораб, движещ се покрай мене на фона на звездното небе.
И ако реша да загубя 1-2 дена време, ще напълния тик-ток с поне 100 клипа на НЛО-та, космически кораби, извънземни и какво ли не още. После ще ползвам други ИИ, композиращи музика (също има доста такива) и трети ИИ, говорещи като коментатори на английски език (също има такива) и в новинарски стил да разказват някаква фантастична история за даденото НЛО или космически кораб как бил кацнал едикъде си и как зелените човечета отишли да се почерпят в най-близката кръчма.
И сега знаете ли какво?
Ами вече съм убеден, че 99% от всички клипове в тик-ток са просто фантазии на един или друг НЛО маниак, който посредством ИИ ги е визуализирал тези фантазии, и след това генерира клип след клип, за да заработи някой друг долар от измислената от него сензация.
Още веднъж - каквото и да показва даден клип, каквато и да е неговата музика и какъвто и да е неговия текст от някой коментатор - всичко това за броени минути се прави от ИИ, стига някой да не го мързи да разцъква с мишката и да дава текстови напътствия.
- 1 like
Коментар
Коментар