Първоначално изпратено от Pyramid
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Last edited by mirodes; 03.02.2025, 21:43.
-
.. И, като почнахме, се сетих:
Бях мнохо малък, около 3÷4 годишен и дядо ми, светла му памет, криеше зад един леген една малка кратунка, около 8÷10 см. И казваше да клекна и, там кратунката "изникваше", когато се надиганех, все едно, съм я "снесъл/измътил". Така точно и не му улових трика но, Голям смях падаше. Кой да ти каже, колко жесток присмехулник ще излезе от мен, тогава.
- 1 like
Коментар
-
Значи трикът е такъв (тук спекулурам):
Отива фокусникът Х при управата на стадион У и се разбират да поделят приходите от реклама, срещу което,
1.Фокусникър ползва терена за експеримента си и , АЛО успее,
2.Публикува клипа в Интернет а там, СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО И В МНОГО ПОВЕЧЕ МИЛИОНА ЕМИСИИ, ГО РАЗНАСЯТ РАЗНИНПОЛЕЗНИИДИОТИ КАТО В., НАПРИМЕР.
От големия форумен резонанс се вижда че, Х.е успял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами ето, Илюзията в действие.
...и после някои се питат, как да станали толкова добри илюзионистите: С УПРАЖНЕНИЯ. РАБОТА МУ Е МАЙКАТА. Ама не в зяпанр на долнопробни клипове, ами в изучаването на физика, оптика, психология и много, МНОГО МАНИПУЛАЦИИ.
.https://vm.tiktok.com/ZNeohmSDa/
Ето тук го преследва изтребител.Last edited by mirodes; 03.02.2025, 21:17.
Коментар
-
По това, че си изтърваш нервите разбирам, че съм прав. Благодаря за което.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами, щото имам разум, затова реших, че е НЛО.А очевидидци на събитието казват в клипа, че това е планински лъв-популярното название на пумата в САЩ.Все пак го гледат отблизо и могат да разпознаят, че това е пума.А и се вижда, че става въпрос за голяма котка,която прилича или на лъвица или на пума. Логично е да се предположи, че е пума,щото в САЩ на свобода лъвове няма.
...и после някои се питат, как да станали толкова добри илюзионистите: С УПРАЖНЕНИЯ. РАБОТА МУ Е МАЙКАТА. Ама не в зяпанр на долнопробни клипове, ами в изучаването на физика, оптика, психология и много, МНОГО МАНИПУЛАЦИИ.
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNeoh11K6/
Каква анимация,клипа е сниман с телефон от зрители на футболен мач.То бива да си фатмак, ама твоето минава всякакви граници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Как реши на този замазан клип, че пумата е пума и НЛО-то е НЛО? И какво общо има това с извънземните?Last edited by mirodes; 03.02.2025, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИма там замазани петна, груба първолашка анимация, ама "Експерт Вергилчо " видял, разбрал, проверил... Сигурно е, казвам ти. Като 2+2=3.
Каква анимация,клипа е сниман с телефон от зрители на футболен мач.То бива да си фатмак, ама твоето минава всякакви граници.Last edited by mirodes; 03.02.2025, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Как реши на този замазан клип, че пумата е пума и НЛО-то е НЛО? И какво общо има това с извънземните?
Коментар
-
Как ще направиш постановка с НЛО,което влачи пума под себе си във въздуха?Това е НЕВЪЗМОЖНО да се направи и няма никаква логика някой да го прави.
Коментар
-
Е да, де! Имаш очи и видишь...ТОВА, КОЕТО СЕ ИСКА И Е ЗАЛОЖЕНО В ИЛЮЗИЯТА ОЩЕ ПРИ ПРОЕКТИРАНЕТО НА ФОКУСА.
Коментар
-
"PICSELL"= "PICTURE + CELL". Събираш, подреждаш, модулирани (всеки идивидуално и съвместени във времето) едни цввтни точици /чертички/ и, от мястото, от което гледаш, "виждаш" някакъв образ, подвижен или не, и някакви "действия", като ФАКТЪТ Е ЧЕ, МОЗЪКЪТ ТИ ДОИЗГРАЖДА ВСИЧКО ТОВА от единични части до обща картина. Нея, разбира се, ТАМ я няма,.тя се формира в главата ти.
...И ти твърдиш че, си видял. Няма лошо. Признавам.
Ама всичко е сдъвкано и обработено преди това.
- 1 like
Коментар
Коментар