Целта НЕ Е да те обиди човек. Просто, няма НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕФЕКТНО ВИДЕО.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Каква илюзия-нали имам очи и видения. Ти на балото черно викаш и настояваш ,че си прав.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Вместо да твърдиш, че било "физически невъзможно", защо не опиташ да се запиташ И, принозвестна подготовка, илюзията може и да се получи. Разбираш ли, какво се казва ИЛЮЗИОНИЗЪМ?
Това е (странна но, ефектна) смес от наука, изкуство, сръчности и апаратура, съчетани с много подготовка, тренировка и декори която, НИ КАРА ДА МИСЛИМ, че наблюдаваме конкретно, планирано и подготвенонот визуалния артист, явление, действие и т.н. Съчетана с драмаична обстановка и подгряване на публиката, ИЛЮЗИЯТА може да бъде изключително въздействащи и...нямаща НИЩО ОБЩО с фактите.Нима мислиш че, илюзионистите НАИСТИНА си отрязват главите или си разполояват асистентките?
ПОРАСНИ, МОЙТО МОМЧЕ.
Коментар
-
Физически е невъзможно това да стане. Евентуално би могло хеликоптер да я вдигне във въздуха ,но видимо НЛО на клипа не е хеликоптер. Същото по вид НЛО МНОГОКРАТНО е заснето на клипове. Включително как го преследва изтребител.А как би могло да се направи тъй, ЩОТО ПУБЛИКАТА ДА ВИДИ това, което искаме?
Това е (странна но, ефектна) смес от наука, изкуство, сръчности и апаратура, съчетани с много подготовка, тренировка и декори която, НИ КАРА ДА МИСЛИМ, че наблюдаваме конкретно, планирано и подготвенонот визуалния артист, явление, действие и т.н. Съчетана с драмаична обстановка и подгряване на публиката, ИЛЮЗИЯТА може да бъде изключително въздействащи и...нямаща НИЩО ОБЩО с фактите.Нима мислиш че, илюзионистите НАИСТИНА си отрязват главите или си разполояват асистентките?
ПОРАСНИ, МОЙТО МОМЧЕ.
Коментар
-
Абе човек, Холивуд какви ли не чудеса е правил на екрана и какво, всички те ли са факт? Ами ако някой млад спец по ефектите се е упражнявал? "Няма никаква логика." е само заклинание. Правдивото твърдение би било И аз без да се шегувам, бих ти повярвал. И НА МЕН не ми е известна. Ала хората на планетата сме много и колкото хора, толкова логически схеми съществуват, възведени в още неизвестно колко висока степен. Ако не си чувал, Природата има по-силно въображение от всички нас, взето заедно.
Коментар
-
Как ще направиш постановка с НЛО,което влачи пума под себе си във въздуха?Това е НЕВЪЗМОЖНО да се направи и няма никаква логика някой да го прави.- На МЕН не ми е известна логиката.
Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 17:32.
- 1 like
Коментар
-
Аз не знам, защо е решил някой да го прави но, ако го е решил? Какво правим тогава? И как се инсценира, също не знам. Знам само че, светът познава много инсценировки, като например сблъсъка на самолет (минимум, на втория) в международния търговски център в Ню Йорк, на 11.09.2001-ва, след което, започна "войната с тероризма" (т.е. САЩ - в Афганистан, уж срещу Ал Каида), също провикацията на немците на полската граница през 1939-та и т.н. Допускам също, за забавление или за демо страция на някаква своя нова технология, или за отвлича е на вниманието, докато се обира банка наблизо.
Да ти кажа и нещо за ел.мобиллте, които (уж безпричинно), се самозапалват, например: Напълно възможно е, наблизо, (под земята, да речем) да пре инава силов ел.кабел и да се прави комутация на линията от диспечера, или да възниква късо съединение или нещо от вида. В такъв момент, РЯЗКАТА ПРОМЯНА в тока и магнитното поле около кабела, пресичайки навитите на бобина електроди на клетките, от които, поне единият е замасен, напр.катодът), предизвиква импулсно пренапрежение ежду него и другия, става елвктрически пробив, и започва късо съединение, по подразбиране, водещо до пожар. А, отвън, наблюдателят с просто око, не вижда това и му се струва, че е "безпричинно". А причина си имат всички събития без квантовите, като при тях, причина е простото съществуване на вероятност, която, в един момент, също се реализира (като например, разпадът на атомното ядро).
Та, да обобщим: НЕ Е НУЖНО ное да.знаем причините на нещо, за да.се.реализира то. Познанието на нещата БИ МОГЛО да помага обаче, ако целим да снижим тази вероятност, напр. вземайки мерки за защита. Какви - това е отделен въпрос.
Коментар
-
Ами не,не ми се иска да са извънземни, щото това означава, че никой не е в безопасност. Особено децата.
И едното дете е циганче. То така лесно ще влезе някой чужд човек в циганска махала и да го подмами. Ако не си наясно циганите не си стоят по къщите през деня, а са постоянно на улицата. Непознат човек веднага ще направи впечатление, още по-малко ще има възможност да подмами дете.Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 17:22.
Коментар
-
И защо ще прави някой инсценировка?Каква полза ще има от това?И то с пума-много опасен хищник.Как се инсценира отвличане на пума във въздуха?Ти хептен не мислиш.
Да ти кажа и нещо за ел.мобиллте, които (уж безпричинно), се самозапалват, например: Напълно възможно е, наблизо, (под земята, да речем) да пре инава силов ел.кабел и да се прави комутация на линията от диспечера, или да възниква късо съединение или нещо от вида. В такъв момент, РЯЗКАТА ПРОМЯНА в тока и магнитното поле около кабела, пресичайки навитите на бобина електроди на клетките, от които, поне единият е замасен, напр.катодът), предизвиква импулсно пренапрежение ежду него и другия, става елвктрически пробив, и започва късо съединение, по подразбиране, водещо до пожар. А, отвън, наблюдателят с просто око, не вижда това и му се струва, че е "безпричинно". А причина си имат всички събития без квантовите, като при тях, причина е простото съществуване на вероятност, която, в един момент, също се реализира (като например, разпадът на атомното ядро).
Та, да обобщим: НЕ Е НУЖНО ное да.знаем причините на нещо, за да.се.реализира то. Познанието на нещата БИ МОГЛО да помага обаче, ако целим да снижим тази вероятност, напр. вземайки мерки за защита. Какви - това е отделен въпрос.
Коментар
-
Когато на везните е животът на някой свръхновата, едночасов полет с хеликоптер се плаща на мига. Освен това, може децата да са били подмамени да идат там, а.може имс автомобил, и дори на магаре са са били отведени.
И едното дете е циганче. То така лесно ще влезе някой чужд човек в циганска махала и да го подмами. Ако не си наясно циганите не си стоят по къщите през деня, а са постоянно на улицата. Непознат човек веднага ще направи впечатление, още по-малко ще има възможност да подмами дете.
Коментар
-
Ти, думата "инсценировка", не я ли знаеш?Last edited by mirodes; 03.02.2025, 16:13.
Коментар
-
А аз пък съм обнадежден от възможността да се появят извънземни. Това би ни дало възможност да се освободим от примитивното съперничество между кланове, племена, нации, корпорации, олигархии... и представата за това съперничество като игра с нулева сума. Сиреч дърпането на килимчета, отнемането на чуждото като начин за печалба, кютека като висша форма на комерсиално взаимодействие и т.н. ... ще станат ненужни при възможността да разширим производствата и износа към други светове. Нема да е нужно да се крадем помежду си, като ще има извънземни. И много други ползи и блага. Обнадежден съм. Донякъде.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Шоу на куков ден Случайно е видян и заснет от зрителите на детски футболен мач.
- 1 like
Коментар
-
Това е безсмислица. Нали ще го видят тоя хеликоптер и ще съобщят на властите. Кой ще рискува така?И откъде ще знае,че точно тогава ще има сами деца в тоя район. А полет с хеликоптер струва скъпо.
А, така ни се щеше да са виновни извънземните.Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 16:53.
- 1 like
Коментар
-
...И пох хилядите "ах!" и "ох!" на Публиката. Шоу.
- 1 like
Коментар
Коментар