IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    ...И, като споменах орел...а как ти се струва "уловени с мрежа и издигнати с хеликоптер" за същите цели? Много обнагляха тези търговци на органи.
    Това е безсмислица. Нали ще го видят тоя хеликоптер и ще съобщят на властите. Кой ще рискува така?И откъде ще знае,че точно тогава ще има сами деца в тоя район. А полет с хеликоптер струва скъпо.
    Last edited by mirodes; 03.02.2025, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Орелът вдига козела и го пуска, да се пребие.И после го яде на земята, а не го носи в гнездото си.Има сила да го носи само няколко секунди.Щеще до има останки от трупа. И естествено е възможно да са отвлечени за органи, но това предполага тези деца да са следени и да са отвлечени докато се движат по ежедневния си маршрут.А и в двата случая тия деца са отишли сами извън града в безлюдни местност.Естествено и там може да са отвлечени от случайно преминаващи хора, но е малко вероятно да се е случило.
      А това с пумата е 100 процента автентично.Тя се носи във въздуха под НЛО,което като вид многократно е заснето, включително има клип как изтребител преследва подобно НЛО.
      ...И пох хилядите "ах!" и "ох!" на Публиката. Шоу.

Коментар

Това, с "пумата" (и всякаквите светлинки около нея за цвят и привкус), е чиста проба мистификация но, разбира се, воля твоя, вярвай си там.
        Иначе, за орела...аз пък съм гледал по National Geographic, как такава птица вдига и отнася цял голям планински козел, поне едни 55÷70 кг. Затова, ми се струва кратно по-вероятно, почти колкото версията да потънат, или да са отвлечени за разфасоване за органи, бедните деца.
        Орелът вдига козела и го пуска, да се пребие.И после го яде на земята, а не го носи в гнездото си.Има сила да го носи само няколко секунди.Щеще до има останки от трупа. И естествено е възможно да са отвлечени за органи, но това предполага тези деца да са следени и да са отвлечени докато се движат по ежедневния си маршрут.А и в двата случая тия деца са отишли сами извън града в безлюдни местност.Естествено и там може да са отвлечени от случайно преминаващи хора, но е малко вероятно да се е случило.
        А това с пумата е 100 процента автентично.Тя се носи във въздуха под НЛО,което като вид многократно е заснето, включително има клип как изтребител преследва подобно НЛО.
        Last edited by mirodes; 03.02.2025, 15:07.

Коментар

• ...И, като споменах орел...а как ти се струва "уловени с мрежа и издигнати с хеликоптер" за същите цели? Много обнагляха тези търговци на органи.

Коментар

Няма как да са вдигнати от орел,щото изчезналото момиче беше ученичка в гимназия,а момчето на 13-14 години и едро.Или са отвлечени от хора, или от извънземни. Няма как да твърдя на 100 процента, че е второто, но е възможна версия.Звучи невероятно ,но след клипа ,в който видях НЛО да отвлича пума,вече не ми се струва невероятно. Да,малка е вероятността това да се е случило, но все пак съществува.
            Това, с "пумата" (и всякаквите светлинки около нея за цвят и привкус), е чиста проба мистификация но, разбира се, воля твоя, вярвай си там.
            Иначе, за орела...аз пък съм гледал по National Geographic, как такава птица вдига и отнася цял голям планински козел, поне едни 55÷70 кг. Затова, ми се струва кратно по-вероятно, почти колкото версията да потънат, или да са отвлечени за разфасоване за органи, бедните деца.
            Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 14:51.

Коментар

Искаш да кажеш че, освен извънземните, други причини няма? А аз ти казвам че, ако и да съществува дори само теоретично подобна вероятност, тя е възможно най-малката. Съществува и такава, да са били вдигнати от орел и отнесени някъде, да му нахранят пилетата. Вярваш или не, на ТОВА място, дори кучетата ще се объркат, т.к.следата се губи във въздуха.
              Няма как да са вдигнати от орел,щото изчезналото момиче беше ученичка в гимназия,а момчето на 13-14 години и едро.Или са отвлечени от хора, или от извънземни. Няма как да твърдя на 100 процента, че е второто, но е възможна версия.Звучи невероятно ,но след клипа ,в който видях НЛО да отвлича пума,вече не ми се струва невероятно. Да,малка е вероятността това да се е случило, но все пак съществува.
              Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:40.

Коментар

И те разследващите са балъци и няма да се сетят да проверят тия пясъци или тресавище. Чакат старшинката от Горна да им каже тая версия.Не само може да е потънало,но и да е убито и трупът хвърлен в такива тресавища.Затова всички такива места се проверяват обстойно.
                И става въпрос за два отделни случая,нямащи връзка помежду си.
                Искаш да кажеш че, освен извънземните, други причини няма? А аз ти казвам че, ако и да съществува дори само теоретично подобна вероятност, тя е възможно най-малката. Съществува и такава, да са били вдигнати от орел и отнесени някъде, да му нахранят пилетата. Вярваш или не, на ТОВА място, дори кучетата ще се объркат, т.к.следата се губи във въздуха.
                АМИ СЕГА ?!?

Коментар

Представи си, Вергилчо че, някъде, има подвижни пясъци. Или тресавище. Дълбоко е, може цял танк да.погълне но, за сметка на това, площта е малка, само 10÷15 кв.м. Децата тичат, гонят се, едното стъпва и почва пясукът илк трвсавощето да го засмуква. Почва да вика за помощ. Другото отива, и той поглъща и него. Хората обикалят наоколо после но, НЕ виждат следи, и НЕ стъпват върху това място.
                  И те разследващите са балъци и няма да се сетят да проверят тия пясъци или тресавище. Чакат старшинката от Горна да им каже тая версия.Не само може да е потънало,но и да е убито и трупът хвърлен в такива тресавища.Затова всички такива места се проверяват обстойно.
                  И става въпрос за два отделни случая,нямащи връзка помежду си.
                  Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:22.

Коментар

• Представи си, Вергилчо че, някъде, има подвижни пясъци. Или тресавище. Дълбоко е, може цял танк да.погълне но, за сметка на това, площта е малка, само 10÷15 кв.м. Децата тичат, гонят се, едното стъпва и почва пясукът илк трвсавощето да го засмуква. Почва да вика за помощ. Другото отива, и той поглъща и него. Хората обикалят наоколо после но, НЕ виждат следи, и НЕ стъпват върху това място.

Аха, ясно: ИЗВЪНЗЕМНИТЕ са го отвлекли.

Коментар

Т.е., някак не е никак сигурно, че именно ТОВА се е случило. СЪДЯ ОТ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ.
                      Естествено, че е само предположение.Но при други случаи на изчезнали деца ги откриха. Едно се беше удавило в язовир, другото Сашко от Перник се беше скитало в гората и му бях оставяли кроасани, които беше изяждал. Т.е са били наясно, че движи в района. А при последните два случая нищо подобно няма. Никакви следи.
                      Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:15.

Коментар

Това,че не си чул,не означава, че не се е случило. Последните две изчезвания на деца в безлюдни местности са доста съмнителни, че именно това се е случило .
                        Т.е., някак не е никак сигурно, че именно ТОВА се е случило. СЪДЯ ОТ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Не се притеснявай...Поради незнайно какви причини,не съм чул да са отвлекли някой българин...Най-вече отвличат американци,също поради незнайно какви причини...
                          Това,че не си чул,не означава, че не се е случило. Последните две изчезвания на деца в безлюдни местности са доста съмнителни, че именно това се е случило .Знам как се работи по такива случаи и роднини и съседи се разпитват най-задълбочено,включително с детектор на лъжата и ако някой е замесен в отвличане(евентуално убийство)ще го усетят. А ако и имало нещастен случай и са убити от диви животни или кучета, или са паднали някъде щеше да има следи. Всичко в района е претърсено и следи няма.Остава някой човек случайно да е минал оттам и да ги е отвлякъл или да са отвлечени от извънземни. Първата версия е слабо вероятна,щото малко хора ще се осмелят да го направят.
                          А при положение, че видях наскоро на видео как НЛО отвлича пума и евентуално мексикански фермер,то версията за отвличане от извънземни е вероятна
                          Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:10.

Коментар

Фактът - гарантирано истинен (освен, ако не ни заблуждаваш) е, че ТИ ЛИЧНО, не знаеш нито какви са, нито чии са летящите обекти.Аз обаче, съм УБЕДЕН че, който и да ги е създал, дори и да е земен човек, знае и какви са, и къде са правени, и какво е целял, когато ги е правил и задействал. Можеш ли ТОВА да оспориш?
                            На база ТОВА , с изключение природни обекти, които на нищо не приличат и никой не знае как са се оказали там, UFO doesn't exists(НЛО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ), доколкото все някой нещо зане за тях повече от вманиачената публика, което, прави летящите обекти ИДЕНТИФИЦИРАНИ ССЕ ОТ НЯКОГО.

АМИ СЕГА !?!
                            Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 14:07.

Коментар

Нищо.Отбелязвам го като факт. Мислех по-отблизо да наблюдавам НЛО-о ама се отказах, щото има случаи на отвлечени хора,които са се доближили до НЛО.
                              Не се притеснявай...Поради незнайно какви причини,не съм чул да са отвлекли някой българин...Най-вече отвличат американци,също поради незнайно какви причини...

Коментар

Т.е., че ЗА ТЕБ, това са НЛО? Да приемем, да. А, от тук насетне?
                                Нищо.Отбелязвам го като факт. Мислех по-отблизо да наблюдавам НЛО-о ама се отказах, щото има случаи на отвлечени хора,които са се доближили до НЛО.

Коментар

Working...
                                X