Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Орелът вдига козела и го пуска, да се пребие.И после го яде на земята, а не го носи в гнездото си.Има сила да го носи само няколко секунди.Щеще до има останки от трупа. И естествено е възможно да са отвлечени за органи, но това предполага тези деца да са следени и да са отвлечени докато се движат по ежедневния си маршрут.А и в двата случая тия деца са отишли сами извън града в безлюдни местност.Естествено и там може да са отвлечени от случайно преминаващи хора, но е малко вероятно да се е случило.
А това с пумата е 100 процента автентично.Тя се носи във въздуха под НЛО,което като вид многократно е заснето, включително има клип как изтребител преследва подобно НЛО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това, с "пумата" (и всякаквите светлинки около нея за цвят и привкус), е чиста проба мистификация но, разбира се, воля твоя, вярвай си там.
Иначе, за орела...аз пък съм гледал по National Geographic, как такава птица вдига и отнася цял голям планински козел, поне едни 55÷70 кг. Затова, ми се струва кратно по-вероятно, почти колкото версията да потънат, или да са отвлечени за разфасоване за органи, бедните деца.
А това с пумата е 100 процента автентично.Тя се носи във въздуха под НЛО,което като вид многократно е заснето, включително има клип как изтребител преследва подобно НЛО.Last edited by mirodes; 03.02.2025, 15:07.
Коментар
-
Няма как да са вдигнати от орел,щото изчезналото момиче беше ученичка в гимназия,а момчето на 13-14 години и едро.Или са отвлечени от хора, или от извънземни. Няма как да твърдя на 100 процента, че е второто, но е възможна версия.Звучи невероятно ,но след клипа ,в който видях НЛО да отвлича пума,вече не ми се струва невероятно. Да,малка е вероятността това да се е случило, но все пак съществува.
Иначе, за орела...аз пък съм гледал по National Geographic, как такава птица вдига и отнася цял голям планински козел, поне едни 55÷70 кг. Затова, ми се струва кратно по-вероятно, почти колкото версията да потънат, или да са отвлечени за разфасоване за органи, бедните деца.Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 14:51.
Коментар
-
Искаш да кажеш че, освен извънземните, други причини няма? А аз ти казвам че, ако и да съществува дори само теоретично подобна вероятност, тя е възможно най-малката. Съществува и такава, да са били вдигнати от орел и отнесени някъде, да му нахранят пилетата. Вярваш или не, на ТОВА място, дори кучетата ще се объркат, т.к.следата се губи във въздуха.Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:40.
Коментар
-
И те разследващите са балъци и няма да се сетят да проверят тия пясъци или тресавище. Чакат старшинката от Горна да им каже тая версия.Не само може да е потънало,но и да е убито и трупът хвърлен в такива тресавища.Затова всички такива места се проверяват обстойно.
И става въпрос за два отделни случая,нямащи връзка помежду си.АМИ СЕГА ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПредстави си, Вергилчо че, някъде, има подвижни пясъци. Или тресавище. Дълбоко е, може цял танк да.погълне но, за сметка на това, площта е малка, само 10÷15 кв.м. Децата тичат, гонят се, едното стъпва и почва пясукът илк трвсавощето да го засмуква. Почва да вика за помощ. Другото отива, и той поглъща и него. Хората обикалят наоколо после но, НЕ виждат следи, и НЕ стъпват върху това място.
И става въпрос за два отделни случая,нямащи връзка помежду си.Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:22.
Коментар
-
Представи си, Вергилчо че, някъде, има подвижни пясъци. Или тресавище. Дълбоко е, може цял танк да.погълне но, за сметка на това, площта е малка, само 10÷15 кв.м. Децата тичат, гонят се, едното стъпва и почва пясукът илк трвсавощето да го засмуква. Почва да вика за помощ. Другото отива, и той поглъща и него. Хората обикалят наоколо после но, НЕ виждат следи, и НЕ стъпват върху това място.
Аха, ясно: ИЗВЪНЗЕМНИТЕ са го отвлекли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТ.е., някак не е никак сигурно, че именно ТОВА се е случило. СЪДЯ ОТ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ.Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТова,че не си чул,не означава, че не се е случило. Последните две изчезвания на деца в безлюдни местности са доста съмнителни, че именно това се е случило .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Не се притеснявай...Поради незнайно какви причини,не съм чул да са отвлекли някой българин...Най-вече отвличат американци,също поради незнайно какви причини...
А при положение, че видях наскоро на видео как НЛО отвлича пума и евентуално мексикански фермер,то версията за отвличане от извънземни е вероятнаLast edited by mirodes; 03.02.2025, 14:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеФактът - гарантирано истинен (освен, ако не ни заблуждаваш) е, че ТИ ЛИЧНО, не знаеш нито какви са, нито чии са летящите обекти.Аз обаче, съм УБЕДЕН че, който и да ги е създал, дори и да е земен човек, знае и какви са, и къде са правени, и какво е целял, когато ги е правил и задействал. Можеш ли ТОВА да оспориш?
АМИ СЕГА !?!Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 14:07.
Коментар
-
Нищо.Отбелязвам го като факт. Мислех по-отблизо да наблюдавам НЛО-о ама се отказах, щото има случаи на отвлечени хора,които са се доближили до НЛО.
- 1 like
Коментар
-
Т.е., че ЗА ТЕБ, това са НЛО? Да приемем, да. А, от тук насетне?
Коментар
Коментар