IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фактът - гарантирано истинен (освен, ако не ни заблуждаваш) е, че ТИ ЛИЧНО, не знаеш нито какви са, нито чии са летящите обекти.Аз обаче, съм УБЕДЕН че, който и да ги е създал, дори и да е земен човек, знае и какви са, и къде са правени, и какво е целял, когато ги е правил и задействал. Можеш ли ТОВА да оспориш?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Тия НЛО, които гледам на видео и ЛИЧНО наблюдавам са летателни апарати на извънземни. Това е ясно.
      Т.е., че ЗА ТЕБ, това са НЛО? Да приемем, да. А, от тук насетне?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Имам Въпрос: Кое ТОЧНО "Е ЯСНО ЗА НЛО"?
        Тия НЛО, които гледам на видео и ЛИЧНО наблюдавам са летателни апарати на извънземни. Това е ясно.

Коментар

Има и мистификации, но те са свързани основно с появата на извънземни.За НЛО нещата са ясни в повечето случаи.
          Но наистина толкова много неща видях относно появата на извънземни, че дори и аз се затруднявам да определя понякога дали става въпрос за фалшификация. Но със сигурност видеото от Бразилия, на което се виждат извънземни е автентично.Публикувах го няколко пъти
          Имам Въпрос: Кое ТОЧНО "Е ЯСНО ЗА НЛО"?

Коментар

Разбира се. Има и мистификации и просто НЕРАЗБИРАНЕ на нещата но, гледам, това не те тревожи.
            Има и мистификации, но те са свързани основно с появата на извънземни.За НЛО нещата са ясни в повечето случаи.
            Но наистина толкова много неща видях относно появата на извънземни, че дори и аз се затруднявам да определя понякога дали става въпрос за фалшификация. Но със сигурност видеото от Бразилия, на което се виждат извънземни е автентично.Публикувах го няколко пъти.
            Сутринта гледах едно видео как извънземни отвличат някакъв фермер в Мексико. И ако е автентично си е направо страшно.Значи един фермер и внучката му са в къщата си,когато чуват кравите силно да мучат и чуват някакви шумове.Тоя взема пушка и излиза навън,а внучката снима с телефона. И той вижда някакво същество и почва да стреля по него и в следващият момент нещо го вдига във въздуха и видеото свършва.Не гарантирам, че е 100 процента автентично,но ако е,то е направо ужасяващо.
            Last edited by mirodes; 03.02.2025, 13:02.

Коментар

Естествено това е неофициална информация. Но в наши дни вече има изтичане на информация.
              Разбира се. Има и мистификации и просто НЕРАЗБИРАНЕ на нещата но, гледам, това не те тревожи.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Може ли детайли?
                Естествено това е неофициална информация. Но в наши дни вече има изтичане на информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  Може ли детайли?
                  ...или резервни части поне?

Коментар

• https://www.facebook.com/share/p/1Epwn35ENZ/

Коментар

... знаят къде са им част от базите.... има и в Адриатическо море край Черна гора, ...
                      Може ли детайли?

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/18hFi1pVzd/

Коментар

Нима? И кое не ти допада?
                          Сегашният свят ми допада. Въпреки че естествено има идиоти като Путин. Но той все пак е човек,а извънземните са ни чужди.Не ми допада, че постоянно ни наблюдават и отвличат хора.Ако зависи от мен бих ги прогонил от Земята, я ако не искат да си тръгнат бих ги избил

Коментар

Ако така са разсъждавали нашите предци сега нямаше да има хора.Защото са избивали всички, които са представлявали заплаха-хищници, неандерталци, други племена.
                            Нима? И кое не ти допада?

Коментар

Ето, още от същото. Нямам думи.
                              Ако така са разсъждавали нашите предци сега нямаше да има хора.Защото са избивали всички, които са представлявали заплаха-хищници, неандерталци, други племена.

Коментар

И от какво да ни предпазват?От астероид и сами може да се предпазим .От супервулкан няма как да ни предпазят, нито от голямо земетресение. И ако видя извънземни със сигурност ще ги разпозная.А със сигурност САЩ знаят къде са им част от базите.Едната е близо до остров Гваделупа, има и в Адриатическо море край Черна гора, в Антарктида също имат база. Със сигурност имат и на други места.
                                И ако трябва да избирам между моите и дори твоите деца и най-развитият разум на света, бих винаги избрал децата. И ако тоя разум е заплаха за тях,ще го убия без никакви угризения.
                                Ето, още от същото. Нямам думи.

Коментар

Working...
                                X