IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Защо да я закриваме? Темата си е за всякакви загадки, включително и за НЛО, ама от малко по-сериозни източници. Аз ще продължавам да пиша, ако срещна някъде нещо подобно из интернет.

При тебе знаеш ли къде е проблемът?
    Ами написа твоето мнение. Показа някакви клипове, които според тебе са доказателство. Ние не се съгласихме с тях. Дори си направихме труда заради тебе да проучим какво могат да видят телескопите и какво-не и с това въпроса трябваше да се изчерпи и да приключи. То обаче го повдигаше ежедневно пак и пак и пак да ни казваш нещо, което вече го знаехме. Ами изпроси си ги подигравките.

Помисли си и си вземи поука - защо на мене никой не ми се смя и защо на Pyramid никой не се смя, когато и двамата разказахме нашите лични срещи с НЛО-та? Ами защото ги описахме само веднъж, и повече не повторихме. Та така и със тебе - ако сега млъкнеш, никой повече няма да се занимава с тебе. Ако обаче има нещо ново - ами пиши. Старото обаче не го повтаряй, защото го научихме наизуст.
    Аз си дадох сметка обаче, за едно нещо: Единствено, ако остава полетата на загадъчност, по темата, може да се пишат всякакви глупотевини. ЗАТОВА ИМЕННО, са и Карпатите като качество "снимки', за да НЕ личат критичните моменти, които - при надле да щото внимание от страна на изследователя, разкриват Манипулации. Да, ама болезнено нуждаещите се от мозъчни мъгли, в лицето на един момък тук, се натопорчиха, взеха да обиждат (и да се сърдят, че уж тях били "обидили") и др. Аз съм УБЕДЕН, че и другаде има живот. Ама търсенето му, не е нужно да прави хората на идиоти, нито пък трябва те сами да се правят. Видяхме, че има доста объркани и ограбени от Създателя. Стигат ни.

Коментар

Защо да я закриваме? Темата си е за всякакви загадки, включително и за НЛО, ама от малко по-сериозни източници. Аз ще продължавам да пиша, ако срещна някъде нещо подобно из интернет.

Ами написа твоето мнение. Показа някакви клипове, които според тебе са доказателство. Ние не се съгласихме с тях. Дори си направихме труда заради тебе да проучим какво могат да видят телескопите и какво-не и с това въпроса трябваше да се изчерпи и да приключи. То обаче го повдигаше ежедневно пак и пак и пак да ни казваш нещо, което вече го знаехме. Ами изпроси си ги подигравките.

Помисли си и си вземи поука - защо на мене никой не ми се смя и защо на Pyramid никой не се смя, когато и двамата разказахме нашите лични срещи с НЛО-та? Ами защото ги описахме само веднъж, и повече не повторихме. Та така и със тебе - ако сега млъкнеш, никой повече няма да се занимава с тебе. Ако обаче има нещо ново - ами пиши. Старото обаче не го повтаряй, защото го научихме наизуст.
      Само глупак може да се смее на описанато от мен.И по отношение на клиповете, и по отношение на нещата, които е забелязал телескопа Джеймс Уеб и по отношение на НЛО-а ,които виждам всяка вечер. И ако за първите две неща може да има някакви съмнения,третото много лесно може да се провери.Идваш до Пазарджик, вземаш най-мощната камера (ти си паралилия, можеш да си позволиш много мощна камера)или дрон,заснемаш обекта,който ти покажа и след това ме разобличиш като лъжец или глупак, който вярва,че това е НЛО. Ама естествено никога няма да го направиш,щото много добре знаеш,че съм прав и това е НЛО на извънземни.
      А яз повече няма нищо ново да публикувам,щото каквото и да публикувам се отхвърля с аргумента, че клипа бил фалшифициран.Без никакви доказателства за това.
      Пък ти като си искаш пиши. Надали на някой ще му е интересно това, което публикуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
        Закриваме я темата. Простотията и невежеството победиха.Може да си горд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          ...ако не ми липсваше забавлението, след като развенчах МИТА за "НЛО", бих закрил темата. Тъй де, начетохме се на безсмислици, извънземните (ько и да е еъьможно дс има тук от тях), се държат, общо взето, уважително...ДИРЕКТНО с интелигентна горма на другопланетен живот, е предизвикателство да се общува. Земните недораьумения у мистификации, обаче, са слаба ракия, гола вода и кал по ушите.
          Закриваме я темата. Простотията и невежеството победиха.Може да си горд.

Коментар

• How to Create Drone Light Show With Thousands of Drones. Amazing Aerial Drone Show Technology

Това трябва да се види от всеки - тържество на земните технологии. Извънземните ряпа да ядат ... ;

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              ...Аха: ОБЯВЯВАМЕ ПОБЕДА, НЛО НЯМА.
              ...А, какво вижда този, онзи или трети - въпрос отделен. ЗА НЕГО, може и да е неидентифициран но - който го е правил, знае какво е. Точка.

Коментар

• ...Аха: ОБЯВЯВАМЕ ПОБЕДА, НЛО НЯМА.

Коментар

• ...ако не ми липсваше забавлението, след като развенчах МИТА за "НЛО", бих закрил темата. Тъй де, начетохме се на безсмислици, извънземните (ько и да е еъьможно дс има тук от тях), се държат, общо взето, уважително...ДИРЕКТНО с интелигентна горма на другопланетен живот, е предизвикателство да се общува. Земните недораьумения у мистификации, обаче, са слаба ракия, гола вода и кал по ушите.

Коментар

Ами нормално е Колумб да не е чувал за НЛО. Описва това,което вижда и това се тълкува със знанията,които имаме за НЛО.Няма как да са огньове, щото тая светлина се е движела нагоре и надолу.
                    Тук един"специалист"се изцепи, че щом летателни апарати имат светлини няма как да са НЛО. А почти всички случаи на забелязани НЛО през нощта са със светлини.
                    Ето и в момента аз виждам три обекта н небето със светещи светлини. И моите знания ми казват,че това са НЛО на извънземни. А Колумб си е нямал и понятие, че съществува подобно нещо.
                    В океана, плуват и редица РИБИ И МЕШЕСТИ (СЕПИИ, КАЛМАРИ, ОКТОПОДИ И ДР.) които биофотолуминесцират и,.по тъмно, могат да излитат над повърхността на водата а после, естествено, пак падат обратно. ОТ КОРАБИ/САЛОВЕ, ЛОДКИ И ДР., ТОВА ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО, СЪЩО БЕЗ ДА Е НЛО.

...И КАКВО ПРАВИМ СЕГА?
                    Last edited by Pyramid; 07.02.2025, 20:06.

Коментар

Ами нормално е Колумб да не е чувал за НЛО. Описва това,което вижда и това се тълкува със знанията,които имаме за НЛО.Няма как да са огньове, щото тая светлина се е движела нагоре и надолу.
                      Тук един"специалист"се изцепи, че щом летателни апарати имат светлини няма как да са НЛО. А почти всички случаи на забелязани НЛО през нощта са със светлини.
                      Има как. Обаче, аз вече ви доказахТЕОРЕМАТА
                      че, освен, ако е някакво естествено нещо, дошло неизвесно откъде и невиждано от никого, в т.ч.И и от извънземни)
                      та,
                      НЛО като артефакти, НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.
                      Помня, специално се ослушах и огледах но, Вергилчо, тогава, подмина доказателството както бърз влак малка спирка. А доказателството е следното:
                      АРТЕФАКТИТЕ (ИЗКУСТВЕНИТЕ ОБЕКТИ), ВСЕ НЯКОЙ ГИ Е ПРАВИЛ ОТКЪДЕТО Е ЯСНО, ЧЕ ВСЕ. НЯКОЙ ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕ ИЛИ ПОНЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО СА (т.е., те, по подразбиране, СА ИДЕНТИФИЦИРАНИ)
                      , докато понятието "Неидентифициран летящ обект" НЕ УТОЧНЯВА, ОТ КОГО, В Т.Ч., ДОРИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ, о ектът не е идентифициран.
                      Извънземните, също СА личности, т.е., "някои" а. следователно, теоремата Е доказана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

В дневниците на Христофор Колумб има записки за странни светлини, но няма директни споменавания на НЛО в съвременния смисъл.

Една от най-известните записки е от 11 октомври 1492 г., малко преди екипажът да забележи сушата (Бахамските острови). Колумб споменава, че видял „светлинка в далечината“, която се появила и изчезнала няколко пъти. Той я описва като „малка светлина, която се движела нагоре-надолу“. Това било докладвано и на други членове на екипажа.

Някои изследователи смятат, че светлината може да е била сигнален огън на местни жители или оптично явление, докато други спекулират за възможна среща с НЛО. Няма обаче достатъчно доказателства, за да се направи категоричен извод.
                        Ето и в момента аз виждам три обекта н небето със светещи светлини. И моите знания ми казват,че това са НЛО на извънземни. А Колумб си е нямал и понятие, че съществува подобно нещо.
                        Last edited by mirodes; 07.02.2025, 19:32.

Коментар

В безсилието си се чудите за какво да се заядете. Дневниците на Колумб са публикувани ,преведени са на английски език и хора, които са ги чели казват какво описва той. Това е достатъчно.
                          Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.
                          В дневниците на Христофор Колумб има записки за странни светлини, но няма директни споменавания на НЛО в съвременния смисъл.

Една от най-известните записки е от 11 октомври 1492 г., малко преди екипажът да забележи сушата (Бахамските острови). Колумб споменава, че видял „светлинка в далечината“, която се появила и изчезнала няколко пъти. Той я описва като „малка светлина, която се движела нагоре-надолу“. Това било докладвано и на други членове на екипажа.

Някои изследователи смятат, че светлината може да е била сигнален огън на местни жители или оптично явление, докато други спекулират за възможна среща с НЛО. Няма обаче достатъчно доказателства, за да се направи категоричен извод.

Коментар

Добре, нека да се изасним - имаме ли право да не ти вярваме и да не ни обиждаш за това наше право?
                            Смее ли да признае?

Коментар

На теб това ти е проблема-винаги сравняваш хората, еди кой си какъв бил,какъв бил в професията си и така нататък. Не съм се регистрирал във форума да се меря с тоя или оня или да доказвам ,че съм по,по,най ,а да разменям информация, знания и идеи.
                              И си толкова промит мозък,че не можеш да схванеш, че аз никога не се сравнявм с другихора. Не ме бърка кой какъв-ако се държи възпитано и най-големият лузър да е,пак ще уважаеми мнението му.Като обижда и подиграва,ако ще и мултимилионер да е ,за мен е нищо.
                              Но явно наистина има доста комплексари,чиято единствена цел е да унижат някого, така че няма смисъл повече да пиша.
                              Ей го, пак: Сърце юнашко не трае а възпитанието позволява да обиждаш. На ТОЗИ фон, от какъв зор ми е да се "сравнявам" с теб? Да ставам за посмешище? Айде скрий се. Препоръка е.

Коментар

На теб това ти е проблема-винаги сравняваш хората, еди кой си какъв бил,какъв бил в професията си и така нататък. Не съм се регистрирал във форума да се меря с тоя или оня или да доказвам ,че съм по,по,най ,а да разменям информация, знания и идеи.
                                И си толкова промит мозък,че не можеш да схванеш, че аз никога не се сравнявм с другихора. Не ме бърка кой какъв-ако се държи възпитано и най-големият лузър да е,пак ще уважаеми мнението му.Като обижда и подиграва,ако ще и мултимилионер да е ,за мен е нищо.
                                Но явно наистина има доста комплексари,чиято единствена цел е да унижат някого, така че няма смисъл повече да пиша.
                                Добре, нека да се изясним - имаме ли право да не ти вярваме и да не ни обиждаш за това наше право?

Виж в темата за войната - две големи групи хора и не си вярват едни на други, но някой да обижда някого?
                                Last edited by Mateev; 07.02.2025, 18:15.

Коментар

Working...
                                X