Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Защо да я закриваме? Темата си е за всякакви загадки, включително и за НЛО, ама от малко по-сериозни източници. Аз ще продължавам да пиша, ако срещна някъде нещо подобно из интернет.
При тебе знаеш ли къде е проблемът?
Ами написа твоето мнение. Показа някакви клипове, които според тебе са доказателство. Ние не се съгласихме с тях. Дори си направихме труда заради тебе да проучим какво могат да видят телескопите и какво-не и с това въпроса трябваше да се изчерпи и да приключи. То обаче го повдигаше ежедневно пак и пак и пак да ни казваш нещо, което вече го знаехме. Ами изпроси си ги подигравките.
Помисли си и си вземи поука - защо на мене никой не ми се смя и защо на Pyramid никой не се смя, когато и двамата разказахме нашите лични срещи с НЛО-та? Ами защото ги описахме само веднъж, и повече не повторихме. Та така и със тебе - ако сега млъкнеш, никой повече няма да се занимава с тебе. Ако обаче има нещо ново - ами пиши. Старото обаче не го повтаряй, защото го научихме наизуст.
А яз повече няма нищо ново да публикувам,щото каквото и да публикувам се отхвърля с аргумента, че клипа бил фалшифициран.Без никакви доказателства за това.
Пък ти като си искаш пиши. Надали на някой ще му е интересно това, което публикуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗакриваме я темата. Простотията и невежеството победиха.Може да си горд.
При тебе знаеш ли къде е проблемът?
Ами написа твоето мнение. Показа някакви клипове, които според тебе са доказателство. Ние не се съгласихме с тях. Дори си направихме труда заради тебе да проучим какво могат да видят телескопите и какво-не и с това въпроса трябваше да се изчерпи и да приключи. То обаче го повдигаше ежедневно пак и пак и пак да ни казваш нещо, което вече го знаехме. Ами изпроси си ги подигравките.
Помисли си и си вземи поука - защо на мене никой не ми се смя и защо на Pyramid никой не се смя, когато и двамата разказахме нашите лични срещи с НЛО-та? Ами защото ги описахме само веднъж, и повече не повторихме. Та така и със тебе - ако сега млъкнеш, никой повече няма да се занимава с тебе. Ако обаче има нещо ново - ами пиши. Старото обаче не го повтаряй, защото го научихме наизуст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...ако не ми липсваше забавлението, след като развенчах МИТА за "НЛО", бих закрил темата. Тъй де, начетохме се на безсмислици, извънземните (ько и да е еъьможно дс има тук от тях), се държат, общо взето, уважително...ДИРЕКТНО с интелигентна горма на другопланетен живот, е предизвикателство да се общува. Земните недораьумения у мистификации, обаче, са слаба ракия, гола вода и кал по ушите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Аха: ОБЯВЯВАМЕ ПОБЕДА, НЛО НЯМА.
Коментар
-
...ако не ми липсваше забавлението, след като развенчах МИТА за "НЛО", бих закрил темата. Тъй де, начетохме се на безсмислици, извънземните (ько и да е еъьможно дс има тук от тях), се държат, общо взето, уважително...ДИРЕКТНО с интелигентна горма на другопланетен живот, е предизвикателство да се общува. Земните недораьумения у мистификации, обаче, са слаба ракия, гола вода и кал по ушите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАми нормално е Колумб да не е чувал за НЛО. Описва това,което вижда и това се тълкува със знанията,които имаме за НЛО.Няма как да са огньове, щото тая светлина се е движела нагоре и надолу.
Тук един"специалист"се изцепи, че щом летателни апарати имат светлини няма как да са НЛО. А почти всички случаи на забелязани НЛО през нощта са със светлини.
Ето и в момента аз виждам три обекта н небето със светещи светлини. И моите знания ми казват,че това са НЛО на извънземни. А Колумб си е нямал и понятие, че съществува подобно нещо.
...И КАКВО ПРАВИМ СЕГА?Last edited by Pyramid; 07.02.2025, 20:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами нормално е Колумб да не е чувал за НЛО. Описва това,което вижда и това се тълкува със знанията,които имаме за НЛО.Няма как да са огньове, щото тая светлина се е движела нагоре и надолу.
Тук един"специалист"се изцепи, че щом летателни апарати имат светлини няма как да са НЛО. А почти всички случаи на забелязани НЛО през нощта са със светлини.
че, освен, ако е някакво естествено нещо, дошло неизвесно откъде и невиждано от никого, в т.ч.И и от извънземни)
та,
НЛО като артефакти, НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.
АРТЕФАКТИТЕ (ИЗКУСТВЕНИТЕ ОБЕКТИ), ВСЕ НЯКОЙ ГИ Е ПРАВИЛ ОТКЪДЕТО Е ЯСНО, ЧЕ ВСЕ. НЯКОЙ ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕ ИЛИ ПОНЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО СА (т.е., те, по подразбиране, СА ИДЕНТИФИЦИРАНИ)
Извънземните, също СА личности, т.е., "някои" а. следователно, теоремата Е доказана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
В дневниците на Христофор Колумб има записки за странни светлини, но няма директни споменавания на НЛО в съвременния смисъл.
Една от най-известните записки е от 11 октомври 1492 г., малко преди екипажът да забележи сушата (Бахамските острови). Колумб споменава, че видял „светлинка в далечината“, която се появила и изчезнала няколко пъти. Той я описва като „малка светлина, която се движела нагоре-надолу“. Това било докладвано и на други членове на екипажа.
Някои изследователи смятат, че светлината може да е била сигнален огън на местни жители или оптично явление, докато други спекулират за възможна среща с НЛО. Няма обаче достатъчно доказателства, за да се направи категоричен извод.
Ето и в момента аз виждам три обекта н небето със светещи светлини. И моите знания ми казват,че това са НЛО на извънземни. А Колумб си е нямал и понятие, че съществува подобно нещо.Last edited by mirodes; 07.02.2025, 19:32.
Коментар
-
В безсилието си се чудите за какво да се заядете. Дневниците на Колумб са публикувани ,преведени са на английски език и хора, които са ги чели казват какво описва той. Това е достатъчно.
Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.
Една от най-известните записки е от 11 октомври 1492 г., малко преди екипажът да забележи сушата (Бахамските острови). Колумб споменава, че видял „светлинка в далечината“, която се появила и изчезнала няколко пъти. Той я описва като „малка светлина, която се движела нагоре-надолу“. Това било докладвано и на други членове на екипажа.
Някои изследователи смятат, че светлината може да е била сигнален огън на местни жители или оптично явление, докато други спекулират за възможна среща с НЛО. Няма обаче достатъчно доказателства, за да се направи категоричен извод.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Добре, нека да се изасним - имаме ли право да не ти вярваме и да не ни обиждаш за това наше право?
- 1 like
Коментар
-
На теб това ти е проблема-винаги сравняваш хората, еди кой си какъв бил,какъв бил в професията си и така нататък. Не съм се регистрирал във форума да се меря с тоя или оня или да доказвам ,че съм по,по,най ,а да разменям информация, знания и идеи.
И си толкова промит мозък,че не можеш да схванеш, че аз никога не се сравнявм с другихора. Не ме бърка кой какъв-ако се държи възпитано и най-големият лузър да е,пак ще уважаеми мнението му.Като обижда и подиграва,ако ще и мултимилионер да е ,за мен е нищо.
Но явно наистина има доста комплексари,чиято единствена цел е да унижат някого, така че няма смисъл повече да пиша.
- 1 like
Коментар
-
На теб това ти е проблема-винаги сравняваш хората, еди кой си какъв бил,какъв бил в професията си и така нататък. Не съм се регистрирал във форума да се меря с тоя или оня или да доказвам ,че съм по,по,най ,а да разменям информация, знания и идеи.
И си толкова промит мозък,че не можеш да схванеш, че аз никога не се сравнявм с другихора. Не ме бърка кой какъв-ако се държи възпитано и най-големият лузър да е,пак ще уважаеми мнението му.Като обижда и подиграва,ако ще и мултимилионер да е ,за мен е нищо.
Но явно наистина има доста комплексари,чиято единствена цел е да унижат някого, така че няма смисъл повече да пиша.
Виж в темата за войната - две големи групи хора и не си вярват едни на други, но някой да обижда някого?Last edited by Mateev; 07.02.2025, 18:15.
Коментар
Коментар