IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извънземните не са опасни за Човечеството

Много по-опасни са
    • феновете на всякакви конспиративни глупости
    • празноглавите фенове на рашизма и путлеризма
    • самовлюбените пауни

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
      Хаа-ха-ха..."уронване доброто име на извънземните"...ха-ха-хааааМного е забавна тая тема....
      - Нали? Само му напомних нещо относно престъпленията срещу личността. И какъв е проблемът, ако несправедливо обвиненият е извънземен? Нали моралът не започва от утре, нали законът е един за всички? Щом можеш да долетиш от другия край на Галактиката до тук, няма начин да не си личност. Или нещо, някой се има за повече от "тях"?
      - ИЗНЕНАДА! : Никой не е.

Коментар

• Хаа-ха-ха..."уронване доброто име на извънземните"...ха-ха-хааааМного е забавна тая тема....
        Last edited by Retro_696; Вчера, 16:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А може и не извънземни да са ги отвлекли, ами напълно земни престъпници. Без доказателства,.твърдейки такива неща, извършваш несправедливост във вид на наблюдаване, клевета, уронване на доброто име и т.н.
          На кои уронвам доброто име-на извънземните ли?Ходи се прегледай в Карлуково.
          И аз естествено няма как да знам кои от изчезналите хора и особено деца са отвлечени от извънземни. Но при положение ,че има няколко достоверни истории за отвлечане на хора и видеозапис как НЛО отвлича пума,подобна версия е напълно вероятна.Даже има запис как НЛО отвлича мексикански фермер .

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Разбрах защо извънземните идват всяка нощ над село Драгор.
            Научили са се да идват още от турско време
            Все се надяват, че кадъните още се къпят в Тополница

Старото име на Драгор е Меликадъново. Името е турско и произлиза от факта, че кадъните от близкия бейски сарай, който се е намирал в землището на село Сарая са идвали да се къпят в Тополница на мястото, където е възникнало село Драгор.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Съдбата им е неизвестна. Може и да ги ядат, щото основно изчезват деца, може да ги дават за храна на диви животни, може да ги ползват за експерименти, за робски труд.Варианти много. Но самият факт,че има отвлечени хора и то основно деца,е ужасяващ.
              А може и не извънземни да са ги отвлекли, ами напълно земни престъпници. Без доказателства,.твърдейки такива неща, извършваш несправедливост във вид на наблюдаване, клевета, уронване на доброто име и т.н.

Коментар

Че що да ги връщат? Я, колко яко вървят със сладко-кисел сос.
                Съдбата им е неизвестна. Може и да ги ядат, щото основно изчезват деца, може да ги дават за храна на диви животни, може да ги ползват за експерименти, за робски труд.Варианти много. Но самият факт,че има отвлечени хора и то основно деца,е ужасяващ.

Коментар

Не всички ги връщат. Даже в последните години има стотици хиляди изчезнали хора по цял свят с неизвестна съдба. Не казвам, че всички са отвлечени от извънземни, ама дори и 1 процент да са,пак става въпрос за огромен брой хора.
                  Че що да ги връщат? Я, колко яко вървят със сладко-кисел сос.

Коментар

Да, разбира се. Фактът че, до днес сме живи, поставя само въпроса докога още ще сме, ъ.к животът е краен. Иначе, помисли си за епичната страна: Поне на някои от нас ни е хрумнало че, контактът "официално", е груба намеса в развитието, кое
                    ято не е хубаво да се допуска, докато отвличането на единични бройки от милиарда цивилизация с разговори, дискусии и т.н., последвано от изтриване участъци от оаметра на индивида и връщане обратно в ошашавено състояние, когато малцина изобщо му вярват, е минимално допустим праг. Кой за кого какво е, нека той (те) решава(т). Ние НЕ СМЕ те и не знаем, какво мислят. Затуй наистина, запиши координатите дето ги наблюдаваш (докато минаваш оттам, в тяхно отсъствие) и ги предай на Бабалата, той поне е куражлия.Ама да дращиш глупотевини И от името на пришълците, е доста нагло.
                    Не всички ги връщат. Даже в последните години има стотици хиляди изчезнали хора по цял свят с неизвестна съдба. Не казвам, че всички са отвлечени от извънземни, ама дори и 1 процент да са,пак става въпрос за огромен брой хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

В щатите има разни организирани НЛО маниаци, които по сигнал ходят насам-натам оборудвани с много техника, с цел да съберат някакви доказателства. Нищо чудно и в България да има такива, но Миро не си е направил труда да ги потърси. Със сигурност в България има НЛО форуми или НЛО групи във фейсбук, но и там Миро не си е направил труда да им разкаже какво е видял и да ги потърси за помощ.

Ето една група с 34 000 членове и средно по 10 постинга на ден. Групата е закрита. Поисках присъединяване и сега чакам да ме одобрят.
                      https://www.facebook.com/groups/247272279140448
                      Помощ за какво да потърся. Аз знам, че това,което виждам е НЛО и няма нужда някой да ми доказва,че е такова. И не е само едно.Снимал съм го и с телефона и доста неща се виждат.
                      Last edited by mirodes; Вчера, 15:04.

Коментар

• Разбрах защо извънземните идват всяка нощ над село Драгор.
                        Научили са се да идват още от турско време
                        Все се надяват, че кадъните още се къпят в Тополница

Старото име на Драгор е Меликадъново. Името е турско и произлиза от факта, че кадъните от близкия бейски сарай, който се е намирал в землището на село Сарая са идвали да се къпят в Тополница на мястото, където е възникнало село Драгор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

В щатите има разни организирани НЛО маниаци, които по сигнал ходят насам-натам оборудвани с много техника, с цел да съберат някакви доказателства. Нищо чудно и в България да има такива, но Миро не си е направил труда да ги потърси. Със сигурност в България има НЛО форуми или НЛО групи във фейсбук, но и там Миро не си е направил труда да им разкаже какво е видял и да ги потърси за помощ.
                          Струва ми се, той особено държи НИЕ да му повярваме, за която цел, включва и викове и псувни и обиди. Обяснили сме му че, така не става (фактите го потвърждават) но той упорито ни доказва, колко безпомощно и безполезно може да се държи някой, ако желае. Ето, ние с теб също сме виждали НЛО в действие но, без необорими аргументи, не се пънем да декларираме произход и намерения, още повече, на неизвесна нам цивилизация. Не бихме могли, не сме говорили с тях. Той също не е говорил, гледал е само някакви спектакли, нищо веществено, никакъв протокол от измервания или нещо подобно, ама сигурен, уверен, УБЕДЕН, ДАЖЕ.

...а ние му се връзваме. На моменти ме хваща даже срам че, така яко ме манипулира болен човек и ме въвлича да му обсъждам пропуските. Абе негова воля, да живее там.
                          Last edited by Pyramid; Вчера, 14:43.

Коментар

Не знам дали е чиния, щото се виждат само светлини. А че няма да го направиш е вън от съмнение. Но който иска да се увери това НЛО стои обикновено над село Драгор или в землището зад селото. Има си точен час-появява се като се стъмни и около 20.40 ч слиза надолу и бавно поема към Родопите. Сутрин ако е още тъмно пак го виждам и не знам дали е същото или друго и кога пак се появява. Има и други, които са от другата страна на града, над околните села или над полето.
                            Но при облачно време не ги виждам. Не знам дали са там и не се виждат или изобщо ги няма, но при облачно време не ги виждам.
                            И какво значи да ми помогнеш?Да не би да изкарвам пари от този случай, та някой да ми помага?По никакъв начин не ме касае дали ще го изследваш или не.Ако действително искаш отблизо да го изследваш вземи си по-мощна камера,за да го снимаш. Но не ти препоръчвам да се доближаваш много близко.На вас майтап ви се струва, ама аз съм последния човек на света, който би повярвал в нещо без доказателства.
                            ...А ние наблюдаваме обратното: Вярваш на много неща просто, защото си видял нещо или си чул. Доста примери даде досега, (чак им изгубих бройката) колко безкритично и лековерно може да подхождаш та, запри се с хвалбите и ни убеди с (емпирични) факти където, ние ОТ НАБЛЮДЕНИЯТА СИ, А НЕ ОТ ТВОИ ТВЪРДЕНИЯ, да се убедим, че можеш и иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              mirodes, Аз съм на много години, така че не ме е страх да ме отвлекат
                              Ще идвам до България за да си подновя шофьорската книжка.

Затова реших да ти помогна.
                              Кажи ми точните координати на чинията, която наблюдаваш всяка вечер.
                              Ще дойда да видя, снимам и изследвам тази чиния.
                              Можеш да ги определиш с помощта на Google Map.

Ето една група с 34 000 членове и средно по 10 постинга на ден. Групата е закрита. Поисках присъединяване и сега чакам да ме одобрят.
                              https://www.facebook.com/groups/247272279140448
                              Last edited by Mateev; Вчера, 14:35.

Коментар

Ти си уникален наивник. Ако наистина извънземните уважаваха хората и техните постижения щяха официално да установят контакти с хората, да си разменят знания и технологии. Но нищо подобно не се случва, а те наблюдават хората като някакви животни и при възможност отвличат хора.За тях сме нищо.
                                А дали са войнстващи или не,няма как да знаем. Факта, че не са унищожили хората досега,не означава, че в бъдеще няма да го направят.
                                Да, разбира се. Фактът че, до днес сме живи, поставя само въпроса докога още ще сме, ъ.к животът е краен. Иначе, помисли си за епичната страна: Поне на някои от нас ни е хрумнало че, контактът "официално", е груба намеса в развитието, кое
                                ято не е хубаво да се допуска, докато отвличането на единични бройки от милиарда цивилизация с разговори, дискусии и т.н., последвано от изтриване участъци от оаметра на индивида и връщане обратно в ошашавено състояние, когато малцина изобщо му вярват, е минимално допустим праг. Кой за кого какво е, нека той (те) решава(т). Ние НЕ СМЕ те и не знаем, какво мислят. Затуй наистина, запиши координатите дето ги наблюдаваш (докато минаваш оттам, в тяхно отсъствие) и ги предай на Бабалата, той поне е куражлия.Ама да дращиш глупотевини И от името на пришълците, е доста нагло.

Коментар

Working...
                                X