IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Май бързо се отказваш. Има една супер книга - “Дзен или изкуството да поддържаш мотоциклет”.

Просто не си отделил достатъчно време за решаване на проблема.
    Не съм се отказал. Аз ако лесно се отказвах досега да не съм жив,щото лечението на болестите си го намирам сам,а не се доверявам на некадърните лекари.Написах ясно какво съм видял с телескопа-ярка светлина във формата на кръг.Невъзможно е да се определи за какъв обект става въпрос. В момента са на още по-голяма височина така че няма как да наблюдавам и евентуално заснема нещо по-конкретно.
    Между другото това, което публикува Матеев го виждам и аз с телескопа. Той го тълкува като планета, аз по друг начин, така че всеки е в правото си да мисли каквото ще.

Коментар

Абе изоставихме ги книгите … много социални мрежи, много светлинки и бутончета.
      Разбира се но, те няма да му помогнат на Вергилча да се научи да снима, докато книжките могат. Ефи стврно, трябва да може да чете с разбиране текстове, по-дълги от 3÷5 минути...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Дали не трябва повечко да се чете по темата , според теб? Геометрия, оптика, физика... И едва после, плоски земи, извънземни, "видени кораби от JWST които, си сменяли курса"...
        Абе изоставихме ги книгите … много социални мрежи, много светлинки и бутончета.

Коментар

Май бързо се отказваш. Има една супер книга - “Дзен или изкуството да поддържаш мотоциклет”.

Дали не трябва повечко да се чете по темата , според теб? Геометрия, оптика, физика... И едва после, плоски земи, извънземни, "видени кораби от JWST които, си сменяли курса"...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не се справих. Доволен ли си?По-щастлив ли ще е живота ти ако злорадстваш?

Коментар

• Между другото, НЕ злорадствам. Надявам се да ти дойде акъла някога и някак особено, на база куцащите ти преценки но, това вече, е твой проблем.

Коментар

Справи се. Снимките после.

Коментар

Идеята беше, да заснемеш и да публикуваш. Задни мисли не съм имал. После се ущипах, какво се е случило. Поздравления, добре се справи.

Коментар

Виж какво си написал "ТИ С ТВОЯ ТЕЛЕСКОП нищо не виждаш,приеми дара на Матеев ".Т.е аз съм писал, че имам телескоп.
                    И ти ме убеждаваше да приема телескопа от Матеев, сега ме упрекваш, че съм го взел.

Друг въпрос е,че това са наши взаимоотношения с Матеев, които по никакъв начин не те засягатз.Аз му предложих да му пратя телескопа,той отказа.Така че теб това не те засяга по никакъв начин.
                    В случая Матеев доказа, че не говори празни приказки и си изпълни обещанието.
                    Идеята беше, да заснемеш и да публикуваш. Задни мисли не съм имал. После се ущипах, какво се е случило. Поздравления, добре се справи.

Коментар

Т.е. ТИ, С ТВОЯ СИ ТЕЛЕСКОП "нищо не виждаш". Приеми дара на Матеев. НЕ те лъже.
                      Виж какво си написал "ТИ С ТВОЯ ТЕЛЕСКОП нищо не виждаш,приеми дара на Матеев ".Т.е аз съм писал, че имам телескоп.
                      И ти ме убеждаваше да приема телескопа от Матеев, сега ме упрекваш, че съм го взел.

Друг въпрос е,че това са наши взаимоотношения с Матеев, които по никакъв начин не те засягатз.Аз му предложих да му пратя телескопа,той отказа.Така че теб това не те засяга по никакъв начин.
                      В случая Матеев доказа, че не говори празни приказки и си изпълни обещанието.
                      Last edited by X_Y; 16.06.2025, 13:38.

Коментар

Аз взех решението да приема телескопа и съм го направил ЕДИНСТВЕНО, за да наблюдавам НЛО.Щото и телескоп си имам и бинокъл, така че не ми трябваше още един телескоп.
                        И наблюдавах НЛО с него и честно описах какво съм видял,без да лъжа .От видяното не мога да направя категоричен извод дали е НЛО,нито пък,че не е.
                        Не виждам какъв е проблема. Явно целта ти е да интриганстваш.
                        И имах и тогава телескоп,като казах, че с него виждам само светлини и Матеев предложи да ми подари по-мощен телескоп. Това са си отношения между нас и теб не те засягат по никакъв начин.
                        Матеев предложи да ми закупи такъв телескоп, ти ме убеждаваше да го приема, а сега лъжеш,че едва ли не аз съм го искал тоя телескоп.
                        Така или иначе ще разнищя тоя случай, каквото и да ми струва, но за съжаление НЛО се качиха високо и всяко наблюдение е безполезно.Ако слязат по-надолу ще се приближа и ще ги наблюдавам от възможно най-близо.
                        Тъй, тъй. Сега стана тъй че, те избягали, аз съм бил "интриганствал"... Абе, ТИ кога ще поемеш отговорност за СОБСТВЕНИТЕ СИ действия? Що не му каза на Матеев тогава, че имаш свой си телескоп? Можеше само с някой и друг аксесоар да ми еш и, ако би бил по-способен, зя два месеца, все нещо щеше да заснемеш. Що не снима тогава, за начало, с него? Абе много се въртиш и го усукваш
                        Last edited by X_Y; 16.06.2025, 13:37.

Коментар

Момент: Аз мо е да си пиша каквото ща, нали така? Кой взема решенията при теб и защо се подават на натиск от някакъв...как ме нарече? Къде остана силата и независимостта ти, Мачо?
                          Аз взех решението да приема телескопа и съм го направил ЕДИНСТВЕНО, за да наблюдавам НЛО.Щото и телескоп си имам и бинокъл, така че не ми трябваше още един телескоп.
                          И наблюдавах НЛО с него и честно описах какво съм видял,без да лъжа .От видяното не мога да направя категоричен извод дали е НЛО,нито пък,че не е.
                          Не виждам какъв е проблема. Явно целта ти е да интриганстваш.
                          И имах и тогава телескоп,като казах, че с него виждам само светлини и Матеев предложи да ми подари по-мощен телескоп. Това са си отношения между нас и теб не те засягат по никакъв начин.
                          Матеев предложи да ми закупи такъв телескоп, ти ме убеждаваше да го приема, а сега лъжеш,че едва ли не аз съм го искал тоя телескоп.
                          Така или иначе ще разнищя тоя случай, каквото и да ми струва, но за съжаление НЛО се качиха високо и всяко наблюдение е безполезно.Ако слязат по-надолу ще се приближа и ще ги наблюдавам от възможно най-близо.
                          Last edited by mirodes; 16.06.2025, 12:40.

Коментар

Виж се какво си написал.И после разправяш,че съм правил уловки.
                            Момент: Аз мога да си пиша каквото ща, нали така? Кой взема решенията при теб и защо се поддаваш ТИ на натиск от някакъв...как ме нарече? Къде остана силата и независимостта ти, Мачо? Не си ли твърде слаб, ако така се връзваш на всяко чуждо мнение? И още, аз ли накарах Матеев да ти го подари? ТИ - по твои думи тогава - имаше един бинокъл и май, само това.
                            Last edited by Pyramid; 16.06.2025, 12:30.

Коментар

Т.е. ТИ, С ТВОЯ СИ ТЕЛЕСКОП "нищо не виждаш". Приеми дара на Матеев. НЕ те лъже.
                              Виж се какво си написал.И после разправяш,че съм правил уловки.

Коментар

Тук стана една манипулация: Матеев, в желанието си да засрами Вергилча а също така, да се покаже колко е велик и ларж, се хвана на древен манипулаторски трик, разкрит от Ейдби Йошикава в "Тайко": САМ (КОНТРОЛУРАНО ОТ ВЕРГИЛЧО, БРАВО НА МОМЧЕТО ЗА КОЕТО) ПОЖЕЛА И МУ ДАДЕ (ЧАДТИЧКА ОР) парите си, за да покаже НА НАС, как си играе с парите си (за които, са бачкали условно 1000 души, и което бачкане не е проблем за него, т.к.продълцава и в момента). ТОВА стана. И снимки от телескопа, я видим я-не, и Матеев доволен, и Вергилчо. Тук вече имаме почти изцяло печеливша комбинация, т.к.от снимките, И полза за форумите и така може да няма, И липсата им не е проблем, И претече един ДМА от едни ръце в други, И Пчеларко се "доказа" . Игра с НЕнулева крайна сума, win-win.
                                ...И, да, Вергилчо доказа, че е сл0жен, комплексен играч. Браво.
                                Какво печеля аз,само затруднения докато се мъча да фокусирам и снимам и подигравки от комплексари като теб.За чий ми е тоя телескоп при положение, че и телескоп си имам и мощен бинокъл. Нито пък в бъдеще ще го използвам,евентуално само ако някое НЛО се приближи достатъчно, та да мога да го наблюдавам в детайли.
                                И ти самият най-много настояваше да взема телескопа.

Тоя ти начин на мислене показва ,че ти би мислил схеми,с които да измамиш някой.
                                Last edited by mirodes; 16.06.2025, 11:55.

Коментар

Working...
                                X