Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
май си забравила че първо ти го изгони от форума. Че и точно АЗ го защитавах с тезата "как може да се даваш на една жена"
Ама имайте мярка с бъзиците, че той наистина се ядосва и пак ще го свие стомаха.
Сега виждам - аз мислех, че не работи тука пощата - писал ми е на 22ри, че е зле. Ако е така - нека се оправи бързо.Last edited by Selena2024; 25.05.2025, 19:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеХаймани! Разболяхте го Мирето. Сега с кого ще си играете?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеХаймани! Разболяхте го Мирето. Сега с кого ще си играете?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кардиолог ли? Работата е за психиатър!! Още повече, че иде реч за служител на МВР. Тоест, трябва да е бил психически устойчив през годините!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Според мене проблемът е психически срив, който почти винаги води и до физически проявления. Когато цял живот вярваш, че светещите лампички около Пазарджик са НЛО-та, които събират разузнавателна информация за бъдеща агресия, и изведнъж разбереш, че това са планети, ами няма как да не се сринеш психически. Когато месеци наред се караш с хората от форума и ги обиждаш, защото не ти вярват, и изведнъж се окаже, че те са били прави, това също е основание за психически срив.
Когнитивния му дисонанс въобще не допуска, че той може и да не е прав. Да, ама сега доказателствата направо го смазаха. Все пак да е доволен, че не е получиш инфаркт. Трябва обаче за всеки случай да отиде на преглед на кардиолог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Според мене проблемът е психически срив, който почти винаги води и до физически проявления. Когато цял живот вярваш, че светещите лампички около Пазарджик са НЛО-та, които събират разузнавателна информация за бъдеща агресия, и изведнъж разбереш, че това са планети, ами няма как да не се сринеш психически. Когато месеци наред се караш с хората от форума и ги обиждаш, защото не ти вярват, и изведнъж се окаже, че те са били прави, това също е основание за психически срив.
Когнитивния му дисонанс въобще не допуска, че той може и да не е прав. Да, ама сега доказателствата направо го смазаха. Все пак да е доволен, че не е получиш инфаркт. Трябва обаче за всеки случай да отиде на преглед на кардиолог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз имам едно усещане че, оправи ли си ФОРУМНИТЕ изяви, здравето може да му се оправи само. Кой го е карал да се товари с толкова омраза? Ако не знаят някои, тя отравя живота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеОправи си здравето и майната им на летящите неидентифицирани и на форума..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Зле съм със здравето. Не ми е нито до форуми,нито до НЛО.
Написах какво съм видял,без да лъжа.Last edited by Pyramid; 25.05.2025, 12:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Зле съм със здравето. Не ми е нито до форуми,нито до НЛО.
Написах какво съм видял,без да лъжа.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Отвлекли, на шиш опекли и изяли. Вай-вай-язък!.
П.П.
Модератор, ня'а са плашиш. По-скоро, момчето не знае как да си признае, че НЕ Е видяло "извънземни", ами някакви земни дела, така или иначе. Вероятността е 99,99(%), (+/-)някоя грешка или муха върху обектива.
Написах какво съм видял,без да лъжа.
Коментар
-
Коментар
Коментар