IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

...сто пъти ти предложих като не вярваш в НЛО да дойдеш до Пазаржик с дрон,мощна камера, мощен телескоп и като ти покажа НЛО да ме изобличиш като докажеш, че това не е извънземен летящ апарат, а дрон,кула или каквото и да е там. Ти не го правиш, а продължаваш да философстваш.
    Освен това тая скорост ти си я измисли.Няма как но око да определиш скоростта .И става въпрос за непозната на човечеството технология. Не се наемам да твърдя каква е,само отчитам факта, че НЛО ускоряват с невероятна скорост.
    https://vm.tiktok.com/ZNd84KBkJ/
    Ето кадри как НЛО ускорява като го наближи изтребител. Сигурно и тоя клип е подправен.
    Симпатиите ми към Матеев отдавна умряха. Нещо друго обаче, има нередно: На всеки несъгласен с дивотиите ти, в рамките на ден, намираш да "обясниш" че, Е "малоумник", "нямал интелект" и т.н.
    Та, да ти обясня, откъде си "измислят скоростите" такива като Матейко и мен: НАБЛЮДАВАМЕ ДВИЖЕНИЕТО, ЗНАЕМ МАШАБА И РАЗМЕРИТЕ И, КАТО СЕ ЗАСЕЧЕ ВРЕМЕТО, СКОРОСТТА САМА (КАКТО И ГАБАРИТИТЕ НА ОБЕКТА) СЕ ПОЛУЧАВА.
    Предлагам да вземеш калкулатор, линийка и хронометър и да посмяташ.
    Last edited by RUBLA; 31.03.2025, 19:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Разбира се, че е менте. Луната е напечатана на картон, сложен на масата, а кравайчето го движат с конец, който после е изтрит от кадрите. Сбъркали са обаче с двете лампи - една отгоре и една отстрани, а сега разбирам че е имало и трета - сенките на напечатания на масата макет.

И ся ква стана тя?
      Аз и ти сме по-голями следователи от нашия приятел ...
      Хахаха-наистина си голям смешник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да де,ама ние имаме огромен недостатък: Замисляме се, задаваме си въпроси, УМЕЕМ ДА ВНИМАВАМЕ В КАРТИНКАТА...
        Нищо не се замисляте ,а сте две заядливи старчета.

Коментар

Ускоряване на милиони тонове маса за 2-3 секунди до 50 km/s - мозъка ти въобще осъзнава ли в какво вярва? И двете сенки все едно имаме 2 слънца - това осъзнаваш ли го?

Ще ти кажа как се получават две сенки - като снимаш това клипче у вас на масата. Едната сянка е от лампата на тавана, а втората от лампа, сложена странично на макета на луната. Не можа ли да се досетиш сам г-н следовател?
          ...сто пъти ти предложих като не вярваш в НЛО да дойдеш до Пазаржик с дрон,мощна камера, мощен телескоп и като ти покажа НЛО да ме изобличиш като докажеш, че това не е извънземен летящ апарат, а дрон,кула или каквото и да е там. Ти не го правиш, а продължаваш да философстваш.
          Освен това тая скорост ти си я измисли.Няма как но око да определиш скоростта .И става въпрос за непозната на човечеството технология. Не се наемам да твърдя каква е,само отчитам факта, че НЛО ускоряват с невероятна скорост.
          https://vm.tiktok.com/ZNd84KBkJ/
          Ето кадри как НЛО ускорява като го наближи изтребител. Сигурно и тоя клип е подправен.
          Last edited by RUBLA; 31.03.2025, 19:27. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Разбира се, че е менте. Луната е напечатана на картон, сложен на масата, а кравайчето го движат с конец, който после е изтрит от кадрите. Сбъркали са обаче с двете лампи - една отгоре и една отстрани, а сега разбирам че е имало и трета - сенките на напечатания на масата макет.

И ся ква стана тя?
            Да де,ама ние имаме огромен недостатък: Замисляме се, задаваме си въпроси, УМЕЕМ ДА ВНИМАВАМЕ В КАРТИНКАТА...

Коментар

...Сег се загледахнпо-внимателнонв "излитането от кратера НЛО". И... познайте:
              СЕНКИТЕ ОТ НЕГО И ОТ КАМЪНИТЕ НАОКОЛО,
              ПАДАТ ПОД МНОГО РАЗЛИЧНИ ЕДНА ОТ ДРУГА, ЪГЛИ.
              Значи? Значи, е менте. МЕН-ТЕ Е !

И ся ква стана тя?

Коментар

• Направих си труда да помоля ИИ да ми изчисли количеството енергия, необходима това бяло кравайче (200 милиона тона) да се ускори от нула до 50 km/s. Отговорът е впечатляващ:

- Количеството енергия е равно приблизително на 150 000 атомни бомби като тази над Хирошима ...
                или
                - колкото за излитането на 1.7 милиарда ракети на Мъск Falcon 9 ...
                или
                - (дръжте се за масата) - колкото 5 метеорита като този, унищожил динозаврите.

Тоест пичагите извънземни от Луната за да ни впечатлят с 10 секунди разходка на кораба си харчат толкова енергия, колкото да унищожат 5 пъти живота на Земята. Големи пичове са ...

Коментар

• ...Сег се загледахнпо-внимателнонв "излитането от кратера НЛО". И... познайте:
                  СЕНКИТЕ ОТ НЕГО И ОТ КАМЪНИТЕ НАОКОЛО,
                  ПАДАТ ПОД МНОГО РАЗЛИЧНИ ЕДНА ОТ ДРУГА, ЪГЛИ.
                  Значи? Значи, е менте. МЕН-ТЕ Е !

Коментар

Ускоряване на милиони тонове маса за 2-3 секунди до 50 km/s - мозъка ти въобще осъзнава ли в какво вярва? И двете сенки все едно имаме 2 слънца - това осъзнаваш ли го?

Ще ти кажа как се получават две сенки - като снимаш това клипче у вас на масата. Едната сянка е от лампата на тавана, а втората от лампа, сложена странично на макета на луната. Не можа ли да се досетиш сам г-н следовател?
                    ...От друга страна, лесно се фалшифицира това: Полупрозрачниногледало и един да мести по екрана "зайчето" на една светлинна показалка. И имаме "истинско НЛО".

Коментар

Изобщо си нямаме понятие какви технологии използват и как влияе натоварването както на НЛО,така и на намиращите се в тях.Сърдитите старчета разсъждавате от гледна точка на човешките технологии и знания.А явно хората още не са достатъчно напреднали ,за да имат тия знания и технологии.

Коментар

Изобщо си нямаме понятие какви технологии използват и как влияе натоварването както на НЛО,така и на намиращите се в тях.Сърдитите старчета разсъждавате от гледна точка на човешките технологии и знания.А явно хората още не са достатъчно напреднали ,за да имат тия знания и технологии.
                        Абе има ли значение кой си и.откъде си, когато ти се стоварят претоварвания от по 100 [G] ?

Коментар

Дй сега нещо друго, че не се усещаш: За странични движения с такива скорости, ускоренията са уникални и могат да потрошат всички кости на човек и извънземно (и те си имат ограничения по претоварване). Наистина си скапан с физика, математика и ред природни науки. Знам, ще ти се да е еди-какво-си но, удостовери ли си се, че няма манипулации на видеозаписа? Как го установи? Експертиза проведена ли е? От кого, къде, можем ли да видим заключенията на експертите или разбира се, трябва всички да приемем, че А? Дай по-сериозно де.

Коментар

Хахаха-НЛО се придвижват по съвършено различен начин, а не с реактивна тяга ,така че изобщо не може да става и дума за сравнение с човешки летателни апарати.
                            Ти продължаваш да приписваш на извънземните човешки технологии, интелект и логика, а те са съвършено различни.
                            Дай сега нещо друго, че не се усещаш: За странични движения с такива скорости, ускоренията са уникални и могат да потрошат всички кости на човек и извънземно (и те си имат ограничения по претоварване). Наистина си скапан с физика, математика и ред природни науки. Знам, ще ти се да е еди-какво-си но, удостовери ли си се, че няма манипулации на видеозаписа? Как го установи? Експертиза проведена ли е? От кого, къде, можем ли да видим заключенията на експертите или разбира се, трябва всички да приемем, че
                            Това е както казвам, защото така ми харесва.
                            А? Дай по-сериозно де.
                            Last edited by Pyramid; 31.03.2025, 16:24.

Коментар

Наистина ли не осъзнаваш, че между бялата чертичка, видяна от очите ти, и обект с изкуствен произход, стои твоя мозък, който си въобразява разни неща?

За размерите също е ясно - вземи линийка и премери колко милиметра е чертичката. След това по простото тройно правило сам ще изчислиш, че ако луната е 3500 километра, то съгласно пропорциите твоя обект явно е с размери 30 километра дължина и 1-2 километра ширина. Това прави 150 милиона кубика или около 200 милиона тона.

Скоростта, с която се движи, е поне 50 километра в секунда. Осъзнаваш ли колко колосална е тази скорост и колко енергия е необходима, за да задвишиш 200 милиона тона маса с такава скорост?

И върха на всичко - "обекта" ти е кравайче. ....
                              Кой изкуствен обект тип космически кораб ще го построят като кравайче, а не като прав цилиндър?

Това кравайче не се движи по дължина, а странично.
                              Кой космически кораб с форма на кравайче ще му сложат двигателите не отзад, а някъде в страни на цилиндъра?

Освен всичко друго твоя "обект" има две сенки - една почти под него и една продълговата, движеща се по терена. Аз не знам нашата слънчева система да има две слънца ...

Ако всичко това не го осъзнаваш, значи ти куца логиката, което съм го забелязвал не един път.

ПП: Между другото ИИ ми даде четири много интересни източника на информация, от които предполагам ще се заинтересоваш:

1. Сериозни/научни канали:
                              • Anton Petrov (YouTube) – обяснява научно феномени, включително такива видеа.
                              • Scott Manley – астрономия и космически анализи.
                              2. Конспиративни/развлекателни:
                              • Secureteam10 – сензационен, но добре направен канал.
                              • Thirdphaseofmoon – също с интересни кадри, макар да не са винаги достоверни.
                              Хахаха-НЛО се придвижват по съвършено различен начин, а не с реактивна тяга ,така че изобщо не може да става и дума за сравнение с човешки летателни апарати.
                              Ти продължаваш да приписваш на извънземните човешки технологии, интелект и логика, а те са съвършено различни.

Коментар

В"Мъпет шоу"имаше две заядливи старчета и някои хора от форума приличате точно на тях.
                                Няма смисъл изобщо да публикувам каквото и да е било в тая тема,щото всичко се отрича с довода:"Е такова животно нема",както е казал шопа като е видял жираф.
                                Наистина ли не осъзнаваш, че между бялата чертичка, видяна от очите ти, и обект с изкуствен произход, стои твоя мозък, който си въобразява разни неща?

За размерите също е ясно - вземи линийка и премери колко милиметра е чертичката. След това по простото тройно правило сам ще изчислиш, че ако луната е 3500 километра, то съгласно пропорциите твоя обект явно е с размери 30 километра дължина и 1-2 километра ширина. Това прави 150 милиона кубика или около 200 милиона тона.

Скоростта, с която се движи, е поне 50 километра в секунда. Осъзнаваш ли колко колосална е тази скорост и колко енергия е необходима, за да задвижиш 200 милиона тона маса с такава скорост? Преди това обаче трябва да я ускориш от 0 до 50 километра в секунда само за 2-3 секунди, както е видно от клипа.

И върха на всичко - "обекта" ти е кравайче. ....
                                Кой изкуствен обект тип космически кораб ще го построят като кравайче, а не като прав цилиндър?

Това кравайче не се движи по дължина, а странично.
                                Кой космически кораб с форма на кравайче ще му сложат двигателите не отзад, а някъде в страни на цилиндъра?

Освен всичко друго твоя "обект" има две сенки - една почти под него и една продълговата, движеща се по терена. Аз не знам нашата слънчева система да има две слънца ...

Ако всичко това не го осъзнаваш, значи ти куца логиката, което съм го забелязвал не един път.

ПП: Между другото ИИ ми даде четири много интересни източника на информация, от които предполагам ще се заинтересоваш:

1. Сериозни/научни канали:
                                • Anton Petrov (YouTube) – обяснява научно феномени, включително такива видеа.
                                • Scott Manley – астрономия и космически анализи.
                                2. Конспиративни/развлекателни:
                                • Secureteam10 – сензационен, но добре направен канал.
                                • Thirdphaseofmoon – също с интересни кадри, макар да не са винаги достоверни.
                                Last edited by Mateev; 31.03.2025, 16:17.

Коментар

Working...
                                X