IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти си уникален наивник. Ако наистина извънземните уважаваха хората и техните постижения щяха официално да установят контакти с хората, да си разменят знания и технологии. Но нищо подобно не се случва, а те наблюдават хората като някакви животни и при възможност отвличат хора.За тях сме нищо.
    А дали са войнстващи или не,няма как да знаем. Факта, че не са унищожили хората досега,не означава, че в бъдеще няма да го направят.
    Да, разбира се. Фактът че, до днес сме живи, поставя само въпроса докога още ще сме, ъ.к животът е краен. Иначе, помисли си за епичната страна: Поне на някои от нас ни е хрумнало че, контактът "официално", е груба намеса в развитието, кое
    ято не е хубаво да се допуска, докато отвличането на единични бройки от милиарда цивилизация с разговори, дискусии и т.н., последвано от изтриване участъци от оаметра на индивида и връщане обратно в ошашавено състояние, когато малцина изобщо му вярват, е минимално допустим праг. Кой за кого какво е, нека той (те) решава(т). Ние НЕ СМЕ те и не знаем, какво мислят. Затуй наистина, запиши координатите дето ги наблюдаваш (докато минаваш оттам, в тяхно отсъствие) и ги предай на Бабалата, той поне е куражлия.Ама да дращиш глупотевини И от името на пришълците, е доста нагло.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      mirodes, Аз съм на много години, така че не ме е страх да ме отвлекат
      Ще идвам до България за да си подновя шофьорската книжка.

Затова реших да ти помогна.
      Кажи ми точните координати на чинията, която наблюдаваш всяка вечер.
      Ще дойда да видя, снимам и изследвам тази чиния.
      Можеш да ги определиш с помощта на Google Map.
      Не знам дали е чиния, щото се виждат само светлини. А че няма да го направиш е вън от съмнение. Но който иска да се увери това НЛО стои обикновено над село Драгор или в землището зад селото. Има си точен час-появява се като се стъмни и около 20.40 ч слиза надолу и бавно поема към Родопите. Сутрин ако е още тъмно пак го виждам и не знам дали е същото или друго и кога пак се появява. Има и други, които са от другата страна на града, над околните села или над полето.
      Но при облачно време не ги виждам. Не знам дали са там и не се виждат или изобщо ги няма, но при облачно време не ги виждам.
      И какво значи да ми помогнеш?Да не би да изкарвам пари от този случай, та някой да ми помага?По никакъв начин не ме касае дали ще го изследваш или не.Ако действително искаш отблизо да го изследваш вземи си по-мощна камера,за да го снимаш. Но не ти препоръчвам да се доближаваш много близко.На вас майтап ви се струва, ама аз съм последния човек на света, който би повярвал в нещо без доказателства.
      Last edited by mirodes; 04.02.2025, 14:08.

Коментар

Ти си уникален наивник. Ако наистина извънземните уважаваха хората и техните постижения щяха официално да установят контакти с хората, да си разменят знания и технологии. Но нищо подобно не се случва, а те наблюдават хората като някакви животни и при възможност отвличат хора.За тях сме нищо.
        А дали са войнстващи или не,няма как да знаем. Факта, че не са унищожили хората досега,не означава, че в бъдеще няма да го направят.
        mirodes, Аз съм на много години, така че не ме е страх да ме отвлекат
        Ще идвам до България за да си подновя шофьорската книжка.

Затова реших да ти помогна.
        Кажи ми точните координати на чинията, която наблюдаваш всяка вечер.
        Ще дойда да видя, снимам и изследвам тази чиния.
        Можеш да ги определиш с помощта на Google Map.

Коментар

при възможност отвличат хора.

Aко не дай боже ти се случи, ще стискам палци да не те настанят заедно с пантерата че е голяма теснотия в летящите чинии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А аз си мисля че - колкото и да ти е странно - извънземните (във форма и вид, способни да дойдат до тук И СТОРИЛИ ГО), СЪС СИГУРНОСТ, аа развили И висока КУЛТУРА, което им дава възможност ност ДА ОЦЕНЯТ ПО ДОСТОЙНСТВО земните достижения. Аз вярвам че, ако са идвали к са тук от достатъчно време, те са успели да се запознаят и с живота, и с литературата, и с изкуството на нашата цивилизация и, съответно - представи си - са впечатлени от успехите ни. Съвсем накратко : АКО БИХА ИСКАЛИ, досега, да са ни светили маслото. Да, ама не. Те знаят, какъв ВЕЛИК ФИЛТЪР ги чака самите тях, и далеч не са войнстващите идиоти, за които ни ги представяш. ТИ-ТЯХ. НИЗШИЯТ - ВИСОКОРАЗВИТИТЕ. Не знам,освен да ти се присмивам, още, ме е И срам за такива индивиди.

Коментар

• mirodes, противодронови системи, радара с под милиметрова честота засича обекта, лазер го осветява и ако има съмнение че е дрон - един точен изстрел и дрона бива свален. Продават се за много пари и се разпространяват. Води се война в която се използват дронове.
              D.Y.F-091066

Коментар

Ами по това се различават разумните хора от глупаците-първите могат да различат кога става въпрос за летящи обекти дело на човека и кога не и да различат клип,който е направен с ИИ и такъв, който е заснел истинско събитие.
                А на извънземните най-малко им пука какво ще си помислят хората, щото ни смятат за по-нисши от тях.Те си имат свои си цели и се съобразяват с хората дотолкова, че да не станат тяхна жертва и нищо повече.
                А аз си мисля че - колкото и да ти е странно - извънземните (във форма и вид, способни да дойдат до тук И СТОРИЛИ ГО), СЪС СИГУРНОСТ, аа развили И висока КУЛТУРА, което им дава възможност ност ДА ОЦЕНЯТ ПО ДОСТОЙНСТВО земните достижения. Аз вярвам че, ако са идвали к са тук от достатъчно време, те са успели да се запознаят и с живота, и с литературата, и с изкуството на нашата цивилизация и, съответно - представи си - са впечатлени от успехите ни. Съвсем накратко : АКО БИХА ИСКАЛИ, досега, да са ни светили маслото. Да, ама не. Те знаят, какъв ВЕЛИК ФИЛТЪР ги чака самите тях, и далеч не са войнстващите идиоти, за които ни ги представяш. ТИ-ТЯХ. НИЗШИЯТ - ВИСОКОРАЗВИТИТЕ. Не знам,освен да ти се присмивам, още, ме е И срам за такива индивиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Точно всеки с разум, по голям от на амеба, е наясно, че съвременното човечество е в състояние да създаде произволни по форма летящи и плаващи обекти, включително и със светещи или мигащи лампички. Да продължавам ли? Човечеството е в състояние да създаде в небето цветни лазерни холограми. Също така е в състояние да вдигне в небето синхронно движещи се десетки хиляди дронове, щото с техните светлини да се нарисува някаква цветна картинка на каквото си поискаш.

И последно - човечеството е в състояние да създаде произволен фотореалистичен клип или цял филм с всичко, което можеш и което не можеш да си го представиш. Нещо повече - посредством ИИ това вече може да бъде направено не от цял колектив, а от единични хора.

И такаааааа,
                  Пред потенциалните извънземни има поставена задача с ранг на МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА - какво да направя в небето, щото да впечатля хората, при положение че те са в състояние да направят абсолютно всичко. Ето ти си извънземно - как ще ме впечатлиш, за да ти повярвам?
                  Ами по това се различават разумните хора от глупаците-първите могат да различат кога става въпрос за летящи обекти дело на човека и кога не и да различат клип,който е направен с ИИ и такъв, който е заснел истинско събитие.
                  А на извънземните най-малко им пука какво ще си помислят хората, щото ни смятат за по-нисши от тях.Те си имат свои си цели и се съобразяват с хората дотолкова, че да не станат тяхна жертва и нищо повече.
                  Last edited by mirodes; 04.02.2025, 11:07.

Коментар

Всеки с разум по-голям от този на амеба може да различи предмет от обект,който явно е създаден от разумни същества.Когато видя в небето ято от птици веднага се досещам ,че са птици, но когато видя нощем в небето светещи обекти, които видимо се различават от човешките, аз като разумен човек правя извода,че са НЛО на извънземни.
                    Точно всеки с разум, по голям от на амеба, е наясно, че съвременното човечество е в състояние да създаде произволни по форма летящи и плаващи обекти, включително и със светещи или мигащи лампички. Да продължавам ли? Човечеството е в състояние да създаде в небето цветни лазерни холограми. Също така е в състояние да вдигне в небето синхронно движещи се десетки хиляди дронове, щото с техните светлини да се нарисува някаква цветна картинка на каквото си поискаш.

И последно - човечеството е в състояние да създаде произволен фотореалистичен клип или цял филм с всичко, което можеш и което не можеш да си го представиш. Нещо повече - посредством ИИ това вече може да бъде направено не от цял колектив, а от единични хора.

И такаааааа,
                    Пред потенциалните извънземни има поставена задача с ранг на МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА - какво да направя в небето, щото да впечатля хората, при положение че те са в състояние да направят абсолютно всичко. Ето ти си извънземно - как ще ме впечатлиш, за да ти повярвам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Само да ти припомня, че жителите край морето ежедневно виждат неидентифицирани плаващи обекти. Ами нещо там плава, но не го знаят какво е, защото формите на обекта са хиляди, включително и плаващи банани. Та защо тези неидентифицирани обекти не се свързват със извънземни? Ами ако те имат подводни бази на дъното на моретата и океаните?
                      Всеки с разум по-голям от този на амеба може да различи предмет от обект,който явно е създаден от разумни същества.Когато видя в небето ято от птици веднага се досещам ,че са птици, но когато видя нощем в небето светещи обекти, които видимо се различават от човешките, аз като разумен човек правя извода,че са НЛО на извънземни.

Коментар

В тая тема повече няма да публикувам,щото дебилизма е на извънредно високи нива. Публикувам клипове ,на които се виждат НЛО и пак някои "капацитети "викат "Такова животно нема"както е казал шопа,когато е видял жираф. Щом имало светлини значи не било НЛО,а човешки апарат.
                        Аз се отказвам да се боря с човешката глупост.Още много интересни клипове можех да публикувам ,но няма смисъл.
                        Само да ти припомня, че жителите край морето ежедневно виждат неидентифицирани плаващи обекти. Ами нещо там плава, но не го знаят какво е, защото формите на обекта са хиляди, включително и плаващи банани. Та защо тези неидентифицирани обекти не се свързват със извънземни? Ами ако те имат подводни бази на дъното на моретата и океаните?

Коментар

Истината е, че ТИ И ПОДОБНИ СЕКТАНТИ, "виждате" и неща, дето ги няма, както и генериране и усилвате информационен шум, предназначен да разсейва вниманието на хората от действителните, сериозни Проблеми, с които ни сблъсква живота. Ето защо, подобно поведение не е точно полезно за вида Хомо и ще ни направите услуга да се кратните. Има засушаване, предизвикана от перките в Европа, има климатични промени, има пренасочени там и демографска катастрофа тук - давайте да изнамираме решения, а не да си губим времето с глупотевини. Разбира се, И по темата за живот извън Земята, АКО ИМА НАУЧНИ трудове, хипотези и ваши достижения (и снимки може, само без папагалщини) - ще се радваме да научим нещо смислено. Ама да броим загубилите се пияндета, ми идва в повече. Да не са шморцали до загуба на разсъдък.
                          Ай Кю-о ти е под 50.Аз съм бил разсейвал хората от "климатичните промени ".Аз пиша във форум, който я се чете от 20 човека, я не,а ни облъчват 24 часа в денонощието медиите за"климатичните промени ".И кое има по-голямо въздействие върху хората?Това че има хора с разум и не се връзват на лъжите, а ти си се вързал си е твой проблем. И тия перки са сложени точно от тия, които се борят с "климатичните промени ".А ти хем си против едното и подкрепяш другото.Това е шизофренично поведение.
                          И как да има научни трудове по темата за НЛО и извънземни като всичко се пази в голяма секретност от правителствотата. В наши дни, когато всеки има камера но телефона излизат все повече и повече заснемания на НЛО и извънземни. И това, че някой няма достатъчно интелект, за да разбере за какво става въпрос, си е негов проблем.

Коментар

O,sancta simplicitas
                            - И аз тъй казвам, жал ми е за теб.

Коментар

В тая тема повече няма да публикувам,щото дебилизма е на извънредно високи нива. Публикувам клипове ,на които се виждат НЛО и пак някои "капацитети "викат "Такова животно нема"както е казал шопа,когато е видял жираф. Щом имало светлини значи не било НЛО,а човешки апарат.
                              Аз се отказвам да се боря с човешката глупост.Още много интересни клипове можех да публикувам ,но няма смисъл.
                              Истината е, че ТИ И ПОДОБНИ СЕКТАНТИ, "виждате" и неща, дето ги няма, както и генериране и усилвате информационен шум, предназначен да разсейва вниманието на хората от действителните, сериозни Проблеми, с които ни сблъсква живота. Ето защо, подобно поведение не е точно полезно за вида Хомо и ще ни направите услуга да се кратните. Има засушаване, предизвикана от перките в Европа, има климатични промени, има пренасочени там и демографска катастрофа тук - давайте да изнамираме решения, а не да си губим времето с глупотевини. Разбира се, И по темата за живот извън Земята, АКО ИМА НАУЧНИ трудове, хипотези и ваши достижения (и снимки може, само без папагалщини) - ще се радваме да научим нещо смислено. Ама да броим загубилите се пияндета, ми идва в повече. Да не са шморцали до загуба на разсъдък.

Коментар

Ти можеш много неща да наблюдаваш. И всички те са истински, извънземни, made in China.
                                O,sancta simplicitas

Коментар

Working...
                                X