IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Фокусирал съм максимално добре. Снимането е проблемно,но ще пробвам днес пак.
    И какво значи слушаш думи-казвам това, което виждам без преувеличаване. Вижда се с телескопа очертан кръг с ярка светлина и това е. И да го снимам не е снимка,от която могат да се направят категорични изводи като на някои от клиповете, които съм постнал.Само по снимка не може да се направи категоричен извод,че е НЛО,а правя извод по цялостното му поведение.
    Остави ни сами да преценим какви изводи могат да се направят. Не ми се сърди, но на твоите изводи не вярваме.

НЛО ще приемем че виждаме, когато наистина видим НЛО. Всичко останало са само светлини в небето, каквито може да има 1000 вида от най-различни източници..
    Last edited by Mateev; Днес, 07:59.

Коментар

Пробвай снимка през деня. Колко пъти трябва да те моля?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Постарай се да фокусираш добре и ги снимай.
        И какво значи слушаш думи-казвам това, което виждам без преувеличаване. Вижда се с телескопа очертан кръг с ярка светлина и това е. И да го снимам не е снимка,от която могат да се направят категорични изводи като на някои от клиповете, които съм постнал.Само по снимка не може да се направи категоричен извод,че е НЛО,а правя извод по цялостното му поведение.
        Last edited by mirodes; Днес, 07:50.

Коментар

Никаква планета не е,щото съм го виждал да слиза ниско и да прави обиколка близо до града,след което се насочва към Родопите.
          100 процента е НЛО,но за съжаление не се вижда ясно дори и с телескопа, щото е нощно време и виждам очертания с бяла светлина.
          Постарай се да фокусираш добре и ги снимай.

Човек, разбери - думи от тебе слушаме вече 2-3 месеца. Няма нужда от повече думи. Сега искаме снимки. Толкова много ли искаме? Аз ако бях, още първата вечер след получаването на телескопа щях да нащракам поне 100 снимки.
          Last edited by Mateev; Днес, 07:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ако е планета, тя ще се движи в телескопа, защото земята се върти ...
            Ако планетата има пръстени (като Сатурн например), то в телескопа тя ще изглежда не кръгла, а елипсовидна)....
            Ако е НЛО или дрон, ще е заковано в една точка....

Очакваме не само снимки, но и клип, за да видим движението.
            Никаква планета не е,щото съм го виждал да слиза ниско и да прави обиколка близо до града,след което се насочва към Родопите.
            100 процента е НЛО,но за съжаление не се вижда ясно дори и с телескопа, щото е нощно време и виждам очертания с бяла светлина.
            Най-добре ще се види ако се снима с дрон отблизо, но лично аз не се наемам да рискувам подобно нещо.
            Last edited by mirodes; Днес, 07:42.

Коментар

Сега наблюдавах НЛО с телескопа.Вижда се един бял диск отстрани с някакви тъмни петна с продълговата форма ,най-вероятно нещо като прозорци или отвори. Но заради силната светлина не се вижда ясно. Но определено не стои на едно място и се мести и няма как да е Венера. До него имаше и други подобни НЛО,но тях не можах да ги разгледам. То си е цяло приключение да се фиксират в тъмното небе.Това го фиксирах, щото беше над едни дървета в началото .
              Със сигурност не е статичен обект ,нито дрон.За мен си е НЛО с форма на летяща чиния.Но се виждат само очертанията с бяла светлина и подробности не мога да кажа.
              Снимки не успях да направя. Утре ще пробвам пак.
              А, кога за последно си ходил на очен преглед? Ами ако имаш, пази, Боже, вече увреждания? Случва се, ходят по хората, и им се привиждат всякакви чудесии. Ако отдавна не си ходил - иди. Грижата за здравето е важна.

Коментар

Сега наблюдавах НЛО с телескопа.Вижда се един бял диск отстрани с някакви тъмни петна с продълговата форма ,най-вероятно нещо като прозорци или отвори. Но заради силната светлина не се вижда ясно. Но определено не стои на едно място и се мести и няма как да е Венера. До него имаше и други подобни НЛО,но тях не можах да ги разгледам. То си е цяло приключение да се фиксират в тъмното небе.Това го фиксирах, щото беше над едни дървета в началото .
                Със сигурност не е статичен обект ,нито дрон.За мен си е НЛО с форма на летяща чиния.Но се виждат само очертанията с бяла светлина и подробности не мога да кажа.
                Ако е планета, тя ще се движи в телескопа, защото земята се върти ...
                Ако планетата има пръстени (като Сатурн например), то в телескопа тя ще изглежда не кръгла, а елипсовидна)....
                Ако е НЛО или дрон, ще е заковано в една точка....

Очакваме не само снимки, но и клип, за да видим движението.

Коментар

• Сега наблюдавах НЛО с телескопа.Вижда се един бял диск отстрани с някакви тъмни петна с продълговата форма ,най-вероятно нещо като прозорци или отвори. Но заради силната светлина не се вижда ясно. Но определено не стои на едно място и се мести и няма как да е Венера. До него имаше и други подобни НЛО,но тях не можах да ги разгледам. То си е цяло приключение да се фиксират в тъмното небе.Това го фиксирах, щото беше над едни дървета в началото .
                  Last edited by mirodes; Вчера, 22:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
                    НЛО се е блъснало в американски изтребител F-16 над Аризона?

20.05.2025 | 19:45 ч. Обновена: 20.05.2025 | 21:05 ч. 39
                    Нели Христова

Нови доклади разкриват, че НЛО се е ударило в американски изтребител над Аризона, пуквайки кабината, защитаваща пилота, и принуждавайки самолета на стойност 63 милиона долара да кацне аварийно.
                    ...Представи си, окаже се някакъв дрон.

Коментар

• НЛО се е блъснало в американски изтребител F-16 над Аризона?

20.05.2025 | 19:45 ч. Обновена: 20.05.2025 | 21:05 ч. 39
                      Нели Христова

Нови доклади разкриват, че НЛО се е ударило в американски изтребител над Аризона, пуквайки кабината, защитаваща пилота, и принуждавайки самолета на стойност 63 милиона долара да кацне аварийно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Леле…
                        ...Да, аз вече залягам.

Коментар

Сглобен е.
                          Леле…

Коментар

Сглобен е.
                            ...Ей СЕГА вече, жална им майка на енелойците.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоя, матейко, как хитро те сготви
                              прати ти телескоп
                              и повече няма да споменаваш за нло
                              докато не го сглобиш
                              Сглобен е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоя, матейко, как хитро те сготви
                                прати ти телескоп
                                и повече няма да споменаваш за нло
                                докато не го сглобиш
                                Твърдо вярвам в непогрешимостта на хранителната пирамида. С малки изключения на натрупвания от предишни поколения, тя е точен индикатор.

Всеки е точно там, където заслужава да бъде.

Коментар

Working...
                                X