Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не се справих. Доволен ли си?По-щастлив ли ще е живота ти ако злорадстваш?
Просто не си отделил достатъчно време за решаване на проблема.
- 1 like
Коментар
-
Не се справих. Доволен ли си?По-щастлив ли ще е живота ти ако злорадстваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Идеята беше, да заснемеш и да публикуваш. Задни мисли не съм имал. После се ущипах, какво се е случило. Поздравления, добре се справи.
Коментар
-
Виж какво си написал "ТИ С ТВОЯ ТЕЛЕСКОП нищо не виждаш,приеми дара на Матеев ".Т.е аз съм писал, че имам телескоп.
И ти ме убеждаваше да приема телескопа от Матеев, сега ме упрекваш, че съм го взел.
Друг въпрос е,че това са наши взаимоотношения с Матеев, които по никакъв начин не те засягатз.Аз му предложих да му пратя телескопа,той отказа.Така че теб това не те засяга по никакъв начин.
В случая Матеев доказа, че не говори празни приказки и си изпълни обещанието.
Коментар
-
Т.е. ТИ, С ТВОЯ СИ ТЕЛЕСКОП "нищо не виждаш". Приеми дара на Матеев. НЕ те лъже.
И ти ме убеждаваше да приема телескопа от Матеев, сега ме упрекваш, че съм го взел.
Друг въпрос е,че това са наши взаимоотношения с Матеев, които по никакъв начин не те засягатз.Аз му предложих да му пратя телескопа,той отказа.Така че теб това не те засяга по никакъв начин.
В случая Матеев доказа, че не говори празни приказки и си изпълни обещанието.Last edited by X_Y; 16.06.2025, 13:38.
Коментар
-
Аз взех решението да приема телескопа и съм го направил ЕДИНСТВЕНО, за да наблюдавам НЛО.Щото и телескоп си имам и бинокъл, така че не ми трябваше още един телескоп.
И наблюдавах НЛО с него и честно описах какво съм видял,без да лъжа .От видяното не мога да направя категоричен извод дали е НЛО,нито пък,че не е.
Не виждам какъв е проблема. Явно целта ти е да интриганстваш.
И имах и тогава телескоп,като казах, че с него виждам само светлини и Матеев предложи да ми подари по-мощен телескоп. Това са си отношения между нас и теб не те засягат по никакъв начин.
Матеев предложи да ми закупи такъв телескоп, ти ме убеждаваше да го приема, а сега лъжеш,че едва ли не аз съм го искал тоя телескоп.
Така или иначе ще разнищя тоя случай, каквото и да ми струва, но за съжаление НЛО се качиха високо и всяко наблюдение е безполезно.Ако слязат по-надолу ще се приближа и ще ги наблюдавам от възможно най-близо.Last edited by X_Y; 16.06.2025, 13:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМомент: Аз мо е да си пиша каквото ща, нали така? Кой взема решенията при теб и защо се подават на натиск от някакъв...как ме нарече? Къде остана силата и независимостта ти, Мачо?
И наблюдавах НЛО с него и честно описах какво съм видял,без да лъжа .От видяното не мога да направя категоричен извод дали е НЛО,нито пък,че не е.
Не виждам какъв е проблема. Явно целта ти е да интриганстваш.
И имах и тогава телескоп,като казах, че с него виждам само светлини и Матеев предложи да ми подари по-мощен телескоп. Това са си отношения между нас и теб не те засягат по никакъв начин.
Матеев предложи да ми закупи такъв телескоп, ти ме убеждаваше да го приема, а сега лъжеш,че едва ли не аз съм го искал тоя телескоп.
Така или иначе ще разнищя тоя случай, каквото и да ми струва, но за съжаление НЛО се качиха високо и всяко наблюдение е безполезно.Ако слязат по-надолу ще се приближа и ще ги наблюдавам от възможно най-близо.Last edited by mirodes; 16.06.2025, 12:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВиж се какво си написал.И после разправяш,че съм правил уловки.Last edited by Pyramid; 16.06.2025, 12:30.
Коментар
-
Т.е. ТИ, С ТВОЯ СИ ТЕЛЕСКОП "нищо не виждаш". Приеми дара на Матеев. НЕ те лъже.
Коментар
-
Тук стана една манипулация: Матеев, в желанието си да засрами Вергилча а също така, да се покаже колко е велик и ларж, се хвана на древен манипулаторски трик, разкрит от Ейдби Йошикава в "Тайко": САМ (КОНТРОЛУРАНО ОТ ВЕРГИЛЧО, БРАВО НА МОМЧЕТО ЗА КОЕТО) ПОЖЕЛА И МУ ДАДЕ (ЧАДТИЧКА ОР) парите си, за да покаже НА НАС, как си играе с парите си (за които, са бачкали условно 1000 души, и което бачкане не е проблем за него, т.к.продълцава и в момента). ТОВА стана. И снимки от телескопа, я видим я-не, и Матеев доволен, и Вергилчо. Тук вече имаме почти изцяло печеливша комбинация, т.к.от снимките, И полза за форумите и така може да няма, И липсата им не е проблем, И претече един ДМА от едни ръце в други, И Пчеларко се "доказа" . Игра с НЕнулева крайна сума, win-win.
...И, да, Вергилчо доказа, че е сл0жен, комплексен играч. Браво.
И ти самият най-много настояваше да взема телескопа.
Тоя ти начин на мислене показва ,че ти би мислил схеми,с които да измамиш някой.Last edited by mirodes; 16.06.2025, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
той поне някоя пазарджишка от маалата да снима да оплакнем очото.
...И, да, Вергилчо доказа, че е сл0жен, комплексен играч. Браво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеСнимки ит телескопа искаме обаче.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеСнимки ит телескопа искаме обаче.
Коментар
Коментар