IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В тая тема повече няма да публикувам,щото дебилизма е на извънредно високи нива. Публикувам клипове ,на които се виждат НЛО и пак някои "капацитети "викат "Такова животно нема"както е казал шопа,когато е видял жираф. Щом имало светлини значи не било НЛО,а човешки апарат.
    Аз се отказвам да се боря с човешката глупост.Още много интересни клипове можех да публикувам ,но няма смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха-това с червените букви е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, която съм чал. Почти ВСИЧКИ НЛО нощно време имат светлини. И това е откакто хората виждат НЛО и има документирани такива случаи. Дори и Колумб е писал в дневника си,че вижда странни светлини в небето малко преди да стигне Америка.В наши дни също има заснети ХИЛЯДИ СВЕТЕЩИ НЛО. Включително НЛО,които аз наблюдавам имат светлини.
      Ти можеш много неща да наблюдаваш. И всички те са истински, извънземни, made in China.

Коментар

Хахаха-това с червените букви е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, която съм чал. Почти ВСИЧКИ НЛО нощно време имат светлини. И това е откакто хората виждат НЛО и има документирани такива случаи. Дори и Колумб е писал в дневника си,че вижда странни светлини в небето малко преди да стигне Америка.В наши дни също има заснети ХИЛЯДИ СВЕТЕЩИ НЛО. Включително НЛО,които аз наблюдавам имат светлини.
        Паднах под масата. Ти създаде правила номер 1, 2 и 3 на бъдещите космически изследвания от земни звездолети:

1. При навлизане в друга звездна система не забравяйте да включите дългите светлини
        2. При навлизане в атмосферата на друга планета не забравяйте допълнително да включите и цветомузиката.
        3. Ако въпреки това туземците не ви забележат, пуснете на пълна мощност по говорителите хитове на Веселин Маринов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И къде видя пума в това замазано изображение? Има 1000 вида животни с 4 крака. Освен всичко друго "пумата" са я окичили с мигащи лампички. Големи майтапчии са тези извънземни.

Аз пък ще ти кажа нещо друго - много пъти съм виждал животни да се преместват с хеликоптери. А това с лампичките - ами нарочно ги слагат, за да не се блъсне в тях някой самолет и да се предизвикат човешки жертви. Това важи и за всички други твои НЛО-та, които приличат на дискотека.

Щом светят, щом мигат, то това е доказателство, че са земни летателни обекти. Точно извънземните са тези, които няма да се съобразяват с изискванията за светлинни индикации, за да не се блъсне някой в тях.
          Last edited by mirodes; 04.02.2025, 03:31.

Коментар

И къде видя пума в това замазано изображение? Има 1000 вида животни с 4 крака. Освен всичко друго "пумата" са я окичили с мигащи лампички. Големи майтапчии са тези извънземни.

Аз пък ще ти кажа нещо друго - много пъти съм виждал животни да се преместват с хеликоптери. А това с лампичките - ами нарочно ги слагат, за да не се блъсне в тях някой самолет и да се предизвикат човешки жертви. Това важи и за всички други твои НЛО-та, които приличат на дискотека.

Щом светят, щом мигат, то това е доказателство, че са земни летателни обекти. Точно извънземните са тези, които няма да се съобразяват с изискванията за светлинни индикации, за да не се блъсне някой в тях.
            Котка, снимана отблизо, и на ЗАДЕН фон - някакви. ЕСТЕСТВЕНО, БУТАФОРИЯ ПЪЛНА.
            ...Прочее, това е един от похватите при снимките на STAR WARS: "Корабите"-макети ок.1,5÷2метра, снимани отблизо, а "космосът" - на фон, ок.10-15 м...Ама поне качеството КРАТНО ПО-ВИСОКО, фокусът им-фокус, озвучаването - озвучаване... Изобщо, Холивуд е Фирма, а това - АМАТЬОРИ.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeoh11K6/
              Каква анимация,клипа е сниман с телефон от зрители на футболен мач.То бива да си фатмак, ама твоето минава всякакви граници.

Last edited by Mateev; 03.02.2025, 22:31.

Коментар

• Да повторя, че някой ме изтрил: Мистер Сенко си махаше главата. И не на запис, ами на живо. Ама онова беше илюзия. Пумата я "отвлякоха" на запис, осветена отдалече, с размити краища и ред мигащи светлини (точно като в цирка)...но "беше Наистина". Аха. Аз по-искрено вярващ от Вергилчо не съм виждал. И летящите слонове в коридора- също.
                Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 22:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Не плачи, синко. С пръст не съм те докоснал.
                  Доста ме разсмя. Наистина е така.Навремето с една съседка празнувахме заедно Нова година и имаше новогодишна програма. И в тая програма около 23 часа отвориха шампанско и тя вика "При тия дойде Новата година ".Оттогава не съм се смял така на човешката простотия.
                  Last edited by mirodes; 03.02.2025, 21:43.

Коментар

• .. И, като почнахме, се сетих:
                    Бях мнохо малък, около 3÷4 годишен и дядо ми, светла му памет, криеше зад един леген една малка кратунка, около 8÷10 см. И казваше да клекна и, там кратунката "изникваше", когато се надиганех, все едно, съм я "снесъл/измътил". Така точно и не му улових трика но, Голям смях падаше. Кой да ти каже, колко жесток присмехулник ще излезе от мен, тогава.

Коментар

• Значи трикът е такъв (тук спекулурам):
                      Отива фокусникът Х при управата на стадион У и се разбират да поделят приходите от реклама, срещу което,
                      1.Фокусникър ползва терена за експеримента си и , АЛО успее,
                      2.Публикува клипа в Интернет а там, СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО И В МНОГО ПОВЕЧЕ МИЛИОНА ЕМИСИИ, ГО РАЗНАСЯТ РАЗНИНПОЛЕЗНИИДИОТИ КАТО В., НАПРИМЕР.

От големия форумен резонанс се вижда че, Х.е успял.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами ето, Илюзията в действие.
                        ...и после някои се питат, как да станали толкова добри илюзионистите: С УПРАЖНЕНИЯ. РАБОТА МУ Е МАЙКАТА. Ама не в зяпанр на долнопробни клипове, ами в изучаването на физика, оптика, психология и много, МНОГО МАНИПУЛАЦИИ.
                        Каква илюзия бе?Има десетки клипове точно с такова НЛО
                        .https://vm.tiktok.com/ZNeohmSDa/
                        Ето тук го преследва изтребител.
                        Last edited by mirodes; 03.02.2025, 21:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

По това, че си изтърваш нервите разбирам, че съм прав. Благодаря за което.
                          Как няма да се ядосвам при положение че ти се показва клип, при който НЛО отвлича пума ш то достатъчно ясен и ти продължаваш да пишеш глупости.

Коментар

Ами, щото имам разум, затова реших, че е НЛО.А очевидидци на събитието казват в клипа, че това е планински лъв-популярното название на пумата в САЩ.Все пак го гледат отблизо и могат да разпознаят, че това е пума.А и се вижда, че става въпрос за голяма котка,която прилича или на лъвица или на пума. Логично е да се предположи, че е пума,щото в САЩ на свобода лъвове няма.
                            Ами ето, Илюзията в действие.
                            ...и после някои се питат, как да станали толкова добри илюзионистите: С УПРАЖНЕНИЯ. РАБОТА МУ Е МАЙКАТА. Ама не в зяпанр на долнопробни клипове, ами в изучаването на физика, оптика, психология и много, МНОГО МАНИПУЛАЦИИ.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeoh11K6/
                              Каква анимация,клипа е сниман с телефон от зрители на футболен мач.То бива да си фатмак, ама твоето минава всякакви граници.
                              По това, че си изтърваш нервите разбирам, че съм прав. Благодаря за което.

Коментар

Как реши на този замазан клип, че пумата е пума и НЛО-то е НЛО? И какво общо има това с извънземните?
                                Ами, щото имам разум, затова реших, че е НЛО.А очевидидци на събитието казват в клипа, че това е планински лъв-популярното название на пумата в САЩ.Все пак го гледат отблизо и могат да разпознаят, че това е пума.А и се вижда, че става въпрос за голяма котка,която прилича или на лъвица или на пума. Логично е да се предположи, че е пума,щото в САЩ на свобода лъвове няма.
                                Last edited by mirodes; 03.02.2025, 21:07.

Коментар

Working...
                                X