Pyramid, има много средства за противодронова защита, които частни лица - фирми са си накупили. Например има радари които засичат дори птици и лазерен лъч се позиционира и осветява птицата в небето. Човек с далекогледство вижда това нещо без бинокъл или други средства. Той вижда някакви такива неща сигурно, което е възможно защото на мен също ми направи впечатление. Китайците произвеждат и продават при това забелязах вече много евтино. Например киловатова мощност глушилка с много голям честотен диапазон е няколко стотин долара, а бяха 100 хиляди. Да му мислят мобилните оператори като се напълни с такива неща и ще трява да ударят кепенците. Някакви такива глупости се появяват съвсем нормално е. Сигурно и тези радари ще ги пуснат по два за лев и един бакшиш и тогава оборота на дроновете ще се сгромоляса естественно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Няма, щото не го ползва по предназначениеLast edited by Pyramid; 12.06.2025, 06:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти темата остави. Снимките къде са?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедойде и мибова....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедойде мирко и темата живна
но загадката още не е разбулена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Никъде не съм се покрил, а не бях добре здравословно. То и сега не съм, но съм по-добре в сравнение с това, което беше.
Последните нощи са облачни и ги няма. Преди това два пъти ги виждах, но не на местата,където бяха преди.Единият път бяха само две и то много нависоко ,втория път бяха повече като две бяха на същата височина като преди,но на поне 10 км встрани.
Коментар
-
М/у другото,.докато се беше покрил, те идвали ли са пак?
Последните нощи са облачни и ги няма. Преди това два пъти ги виждах, но не на местата,където бяха преди.Единият път бяха само две и то много нависоко ,втория път бяха повече като две бяха на същата височина като преди,но на поне 10 км встрани.
- 1 like
Коментар
-
Е да де: За какво ти подари Матеев телескопа? При това, беше коректен: Обеща, изпълни, точка. Сега чакаме теб. А.колко ни е интелекта, е сложно точно ти да прецениш: Не е боб, не се измерва в килограми, че да го претеглиш на везните.
Ти си последният човек пък,на който ще давам обяснения.
Коментар
-
Остава и да ми кажеш по какви физични закони Венера слиза ниско долу и започва да се движи като няколко пъти променя курса си.
Коментар
-
Качвал съм многократно клипове както на НЛО,така и на извънземни. Това,че нямаш достатъчно интелект да ги осмислиш си е твой проблем.
С телескопа видях ярка светлина, не искам да спекулирам, че задължително е НЛО-от това,което видях няма как да направя извод,че е НЛО,нито да правя извод, че е нещо друго.
Явно единственият вариант е да се приближа максимално и тогава да го гледам с телескоп или с бинокъл и да снимам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Трудно ще ти е да се доближиш до Венера или до някоя друга планета.
Коментар
-
Качвал съм многократно клипове както на НЛО,така и на извънземни. Това,че нямаш достатъчно интелект да ги осмислиш си е твой проблем.
С телескопа видях ярка светлина, не искам да спекулирам, че задължително е НЛО-от това,което видях няма как да направя извод,че е НЛО,нито да правя извод, че е нещо друго.
Явно единственият вариант е да се приближа максимално и тогава да го гледам с телескоп или с бинокъл и да снимам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Означава, че нямаме доказателства. Може и да ги има НЛО-тата и извънземните, ама след всичката тази умишлена параноя как да разберем, че нещо истинско се е появило? Това като приказката за лъжливото овчарче.Сега и да ни кажат, че има, няма да повярваме. И да ни кажат, че няма, пак няма да повярваме.
Иначе едно време е нямало умни дронове с ИИ, и затова се е налагало Пентагона много да се потруди, щото да ни покаже някое НЛО в небето. Сега обаче с милионите дронове по света вече няма нужда Пентагона да се напъва. Вече мита се самоподдържа от хилядите майтапчии по света. Конспиративните теории също се самоподдържат от хилядите вярващи по света.
Тоест духа е изпуснат от бутилката и сега няма връщане назад.
- 1 like
Коментар
Коментар