IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Няма и да ги разкопаят. Просто няма да има разкопки, щото главният археолог на Египет е против.
    ...Така че, кой каквото ще да казва:
    [QUOима- Па знам ли. Гюро си по Великден капа купува, па може и да е имал глава.[/QUOTE]
    - А може и да е нямал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Няма лошо. Нали това, дето го има, са артефакти, а не проблеми. Пък и никой още не ги е разкопал. Може да е поредната мистификация.
      Няма и да ги разкопаят. Просто няма да има разкопки, щото главният археолог на Египет е против.

Коментар

Има необясними изчезвания на хора, така че не изключвам в някои от тези случаи да са отвлечени от извънземни. Това е станало нарицателно за измислица, но и допреди няколко дни никой не можеше и са си представи, че под пирамидите има структури на поне 700 метра надолу в почвата, ама се оказа факт.
        Няма лошо. Нали това, дето го има, са артефакти, а не проблеми. Пък и никой още не ги е разкопал. Може да е поредната мистификация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не се пали толкова много. Загадка си е, но не първата, а една от 1000-дата други, над които учените отдавна си блъскат главата. А че сега отново се повдига въпроса и се шуми по него - ами нали тези учени трябва да си оправдаят бюджета и похарчените милиони. Скоро ще се забрави и ще влесе в списъка на неизяснените загадки, който между другото е доста дълъг.
          Когато в древността възникват такива структури без никаква връзка с предишни и да има надграждане е ясно,че не става въпрос за човешки дейности. Напълно изключвам вероятността за развита човешка цивилизация, която е изчезнала. Или ако е била развита в определени области, то е заради помощта от извънземни .

Коментар

Напротив-имаше пресконференция на учените, които са открили тия структури и там ясно бяха показани 8 цилиндрични стълба с височина 648 метра надолу в почвата, а под тях фундамент.Изключено е хората преди хиляди години да построят подобно нещо.
            Наистина са обработени рисунките с ИИ ама то няма и как да е друго като става въпрос за вкопани в почвата и невидими за окото структури.
            Не се пали толкова много. Загадка си е, но не първата, а една от 1000-дата други, над които учените отдавна си блъскат главата. А че сега отново се повдига въпроса и се шуми по него - ами нали тези учени трябва да си оправдаят бюджета и похарчените милиони. Скоро ще се забрави и ще влесе в списъка на неизяснените загадки, който между другото е доста дълъг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

За тази структура се знае поне от 3-4 години.
              Най старата статия, която аз видях, е от 2021 г., но може да има и по-стари.

Просто сега се появи някаква ИИ рисунка, която не отговаря на истинските данни от радара. После се появи друга, трета и към момента в публичното пространство циркулират поне 10-15 вида различни ИИ рисунки, нито една от които не отговаря на това, което е видял радара.
              Напротив-имаше пресконференция на учените, които са открили тия структури и там ясно бяха показани 8 цилиндрични стълба с височина 648 метра надолу в почвата, а под тях фундамент.Изключено е хората преди хиляди години да построят подобно нещо.
              Наистина са обработени рисунките с ИИ ама то няма и как да е друго като става въпрос за вкопани в почвата и невидими за окото структури.
              Last edited by mirodes; 27.03.2025, 12:35.

Коментар

Има необясними изчезвания на хора, така че не изключвам в някои от тези случаи да са отвлечени от извънземни. Това е станало нарицателно за измислица, но и допреди няколко дни никой не можеше и са си представи, че под пирамидите има структури на поне 700 метра надолу в почвата, ама се оказа факт.
                За тази структура се знае поне от 3-4 години.
                Най-старата статия, която аз видях, е от 2021 г., но може да има и по-стари.
                Гео радари има от много години и не си мисли, че вчера за първи път са се сетили да погледнат под пирамидите.

Просто сега се появи някаква ИИ рисунка, която не отговаря на истинските данни от радара. После се появи друга, трета и към момента в публичното пространство циркулират поне 10-15 вида различни ИИ рисунки, нито една от които не отговаря на това, което е видял радара.
                Last edited by Mateev; 27.03.2025, 12:34.

Коментар

Веднъж изчезнаха и аз. Пред входа на факултета, пред очите на 20 души: Вървя си и стъпвам с левия крак на капака на една шахта. Кръгъл капак, с 4 езика през 90°, ама двата по единия диаметър -счупени, чугунът поддал. И аз хлътвам изведнъж и оставам отгоре все пак, т.к.се сви десния ми крак в коляното, а той - извън шахтата. Никой не пострада, ама много се смяхме.

Коментар

Проучил съм няколко случая, в който се твърди, че е имало отвличане от извънземни и във всички случаи се е случило в обезлюдена местност и хората сами са се приближили до НЛО.Което говори, че не търсят нарочно да отвлекат някого, но ако имат възможност го правят.
                    Въпреки, че съм гледал и клипове, в които хора изчезват както си вървят.Дали са достоверни не мога да кажа.
                    Веднъж изчезнах и аз. Пред входа на факултета, пред очите на 20 души: Вървя си и стъпвам с левия крак на капака на една шахта. Кръгъл капак, с 4 езика през 90°, ама двата по единия диаметър -счупени, чугунът поддал. И аз хлътвам изведнъж и оставам отгоре все пак, т.к.се сви десния ми крак в коляното, а той - извън шахтата. Никой не пострада, ама много се смяхме.
                    Last edited by Pyramid; 27.03.2025, 13:19.

Коментар

Може би означава че, не съм им бил интересен? А имаше с мен още 3 мацки.
                      Проучил съм няколко случая, в който се твърди, че е имало отвличане от извънземни и във всички случаи се е случило в обезлюдена местност и хората сами са се приближили до НЛО.Което говори, че не търсят нарочно да отвлекат някого, но ако имат възможност го правят.
                      Въпреки, че съм гледал и клипове, в които хора изчезват както си вървят.Дали са достоверни не мога да кажа.

Коментар

Това,че теб не са те отвлекли, не означава, че няма отвлечени хора и животни.
                        Може би означава че, не съм им бил интересен? А имаше с мен още 3 мацки.

Коментар

Това, което наблюдавахме в Русия през 1991-ва, не изключвам, и същото да е било. Беше абсолютно тъмно та, никакви форми не се виждаха но, ако светлините биха били разположени по сферичната повърхност навън и, когато се издигна нагоре, да се бе завъртяло около напречната си ос, за едното чудо, и съвсем същото би могло да бъде. Ама НИКАКЪВ звук, НИКАКЪВ полъх, НИКАКВИ човечета и др.твари нямаше. Никого немотвлякоха, едно "здрасти" не казаха. Гадове невъзпитани. Да.
                          Това,че теб не са те отвлекли, не означава, че няма отвлечени хора и животни.

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
                            Да разкажа и аз моята история.

Преди около 15 години, посред лято, пътуваме с колата аз, сина ми и съпругата ми. Жена ми кара, сина ми седи до нея, а аз с гипсиран крак полулежа на задната седалка. Около 19 часа, слънцето е на запад над хоризонта, ясен ден без нито едно облаче, а ние се движим в посока от юг на север в равнинна местност. Все още е много светло. Изведнъж сина ми възкликна " Гледайте, какво е това?"
                            Право пред нас, но вероятно много далече в небето стоеше неподвижно някаква сфера. Повърхността и беше с метален блясък като стомана или никел. Видими размери около 4-5 пъти по-малка от лунния диск - тоест трябва да погледнеш точно на там за да я видиш. По никакъв начин не мога да определя разстоянието до нея, но имах усещането че е поне на няколко километра от нас.
                            Сферата стоя неподвижно още около 20-30 секунди, а ние безмълвно я наблюдаваме. След това изведнъж започна да се смалява ( отдалечава) и след още 2 секунди изчезна. Отдалечаваше се от нас под известен ъгъл, така че докато се смаляваше се премести на около 10-15 градуса на запад и на горе.
                            Моментално ускорение и невероятна скорост, ако това въобще беше материален обект.
                            Едва ли други хора са видели това, но ние тримата в колата точно не сънувахме.
                            Доста време мина от тогава, но всичко помня до най-малкиата подробност,сякаш беше вчера.
                            Това е.
                            Това, което наблюдавахме в Русия през 1991-ва, не изключвам, и същото да е било. Беше абсолютно тъмно та, никакви форми не се виждаха но, ако светлините биха били разположени по сферичната повърхност навън и, когато се издигна нагоре, да се бе завъртяло около напречната си ос, за едното чудо, и съвсем същото би могло да бъде. Ама НИКАКЪВ звук, НИКАКЪВ полъх, НИКАКВИ човечета и др.твари нямаше. Никого немотвлякоха, едно "здрасти" не казаха. Гадове невъзпитани. Да.
                            Last edited by Pyramid; 27.03.2025, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
                              Да разкажа и аз моята история.

Преди около 15 години, посред лято, пътуваме с колата аз, сина ми и съпругата ми. Жена ми кара, сина ми седи до нея, а аз с гипсиран крак полулежа на задната седалка. Около 19 часа, слънцето е на запад над хоризонта, ясен ден без нито едно облаче, а ние се движим в посока от юг на север в равнинна местност. Все още е много светло. Изведнъж сина ми възкликна " Гледайте, какво е това?"
                              Право пред нас, но вероятно много далече в небето стоеше неподвижно някаква сфера. Повърхността и беше с метален блясък като стомана или никел. Видими размери около 4-5 пъти по-малка от лунния диск - тоест трябва да погледнеш точно на там за да я видиш. По никакъв начин не мога да определя разстоянието до нея, но имах усещането че е поне на няколко километра от нас.
                              Сферата стоя неподвижно още около 20-30 секунди, а ние безмълвно я наблюдаваме. След това изведнъж започна да се смалява ( отдалечава) и след още 2 секунди изчезна. Отдалечаваше се от нас под известен ъгъл, така че докато се смаляваше се премести на около 10-15 градуса на запад и на горе.
                              Моментално ускорение и невероятна скорост, ако това въобще беше материален обект.
                              Доста време мина от тогава, но всичко помня до най-малкиата подробност,сякаш беше вчера.
                              Това е.
                              По съм склонен да вярвам на такива истории отколкото на някой съвременен клип. И на мене ми се е случвало, на Pyramid - също. Затова и вярвам в такива истории.

Сега обаче към днешна дата на какво да вярвам, след като сульо или пульо може да си направи майтап с ИИ клип?

Коментар

• Да разкажа и аз моята история.

Това е.

Коментар

Working...
                                X