IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Има там замазани петна, груба първолашка анимация, ама "Експерт Вергилчо " видял, разбрал, проверил... Сигурно е, казвам ти. Като 2+2=3.
    https://vm.tiktok.com/ZNeoh11K6/
    Каква анимация,клипа е сниман с телефон от зрители на футболен мач.То бива да си фатмак, ама твоето минава всякакви граници.
    Last edited by mirodes; 03.02.2025, 20:59.

Коментар

• Има там замазани петна, груба първолашка анимация, ама "Експерт Вергилчо " видял, разбрал, проверил... Сигурно е, казвам ти. Като 2+2=3.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Как реши на този замазан клип, че пумата е пума и НЛО-то е НЛО? И какво общо има това с извънземните?
        "Решил" той. Казали му, и нашият вярва, та се къса. Питах го за ТВ образа, пак бушува.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Как ще направиш постановка с НЛО,което влачи пума под себе си във въздуха?Това е НЕВЪЗМОЖНО да се направи и няма никаква логика някой да го прави.
          Как реши на този замазан клип, че пумата е пума и НЛО-то е НЛО? И какво общо има това с извънземните?

Коментар

Е да, де! Имаш очи и видишь...ТОВА, КОЕТО СЕ ИСКА И Е ЗАЛОЖЕНО В ИЛЮЗИЯТА ОЩЕ ПРИ ПРОЕКТИРАНЕТО НА ФОКУСА.
            Ходи се лекувай. Ти си психично болен човек.Няколко човека са заснели с телефони от стадион как НЛО влачи пума, ти ми пишеш небивалици.

Коментар

• "PICSELL"= "PICTURE + CELL". Събираш, подреждаш, модулирани (всеки идивидуално и съвместени във времето) едни цввтни точици /чертички/ и, от мястото, от което гледаш, "виждаш" някакъв образ, подвижен или не, и някакви "действия", като ФАКТЪТ Е ЧЕ, МОЗЪКЪТ ТИ ДОИЗГРАЖДА ВСИЧКО ТОВА от единични части до обща картина. Нея, разбира се, ТАМ я няма,.тя се формира в главата ти.
              ...И ти твърдиш че, си видял. Няма лошо. Признавам.
              Ама всичко е сдъвкано и обработено преди това.

Коментар

• Честно казано, И НА ТВ ЕКРАН НЯМА ДРУГО, освен правилно редуващи се светещи пиксели от само 3 (ТРИ!) цвята.

...или и това ще оспориш?

Коментар

• Целта НЕ Е да те обиди човек. Просто, няма НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕФЕКТНО ВИДЕО.

Коментар

Каква илюзия-нали имам очи и видения. Ти на балото черно викаш и настояваш ,че си прав.
                    Е да, де! Имаш очи и видишь...ТОВА, КОЕТО СЕ ИСКА И Е ЗАЛОЖЕНО В ИЛЮЗИЯТА ОЩЕ ПРИ ПРОЕКТИРАНЕТО НА ФОКУСА.

Коментар

Вместо да твърдиш, че било "физически невъзможно", защо не опиташ да се запиташ И, принозвестна подготовка, илюзията може и да се получи. Разбираш ли, какво се казва ИЛЮЗИОНИЗЪМ?
                      Това е (странна но, ефектна) смес от наука, изкуство, сръчности и апаратура, съчетани с много подготовка, тренировка и декори която, НИ КАРА ДА МИСЛИМ, че наблюдаваме конкретно, планирано и подготвенонот визуалния артист, явление, действие и т.н. Съчетана с драмаична обстановка и подгряване на публиката, ИЛЮЗИЯТА може да бъде изключително въздействащи и...нямаща НИЩО ОБЩО с фактите.Нима мислиш че, илюзионистите НАИСТИНА си отрязват главите или си разполояват асистентките?

ПОРАСНИ, МОЙТО МОМЧЕ.
                      Каква илюзия-нали имам очи и виждам. Ти на бялото черно викаш и настояваш ,че си прав.

Коментар

Физически е невъзможно това да стане. Евентуално би могло хеликоптер да я вдигне във въздуха ,но видимо НЛО на клипа не е хеликоптер. Същото по вид НЛО МНОГОКРАТНО е заснето на клипове. Включително как го преследва изтребител.
                        Вместо да твърдиш, че било "физически невъзможно", защо не опиташ да се запиташ
                        А как би могло да се направи тъй, ЩОТО ПУБЛИКАТА ДА ВИДИ това, което искаме?
                        И, принозвестна подготовка, илюзията може и да се получи. Разбираш ли, какво се казва ИЛЮЗИОНИЗЪМ?
                        Това е (странна но, ефектна) смес от наука, изкуство, сръчности и апаратура, съчетани с много подготовка, тренировка и декори която, НИ КАРА ДА МИСЛИМ, че наблюдаваме конкретно, планирано и подготвенонот визуалния артист, явление, действие и т.н. Съчетана с драмаична обстановка и подгряване на публиката, ИЛЮЗИЯТА може да бъде изключително въздействащи и...нямаща НИЩО ОБЩО с фактите.Нима мислиш че, илюзионистите НАИСТИНА си отрязват главите или си разполояват асистентките?

ПОРАСНИ, МОЙТО МОМЧЕ.

Коментар

Абе човек, Холивуд какви ли не чудеса е правил на екрана и какво, всички те ли са факт? Ами ако някой млад спец по ефектите се е упражнявал? "Няма никаква логика." е само заклинание. Правдивото твърдение би било И аз без да се шегувам, бих ти повярвал. И НА МЕН не ми е известна. Ала хората на планетата сме много и колкото хора, толкова логически схеми съществуват, възведени в още неизвестно колко висока степен. Ако не си чувал, Природата има по-силно въображение от всички нас, взето заедно.
                          Физически е невъзможно това да стане. Евентуално би могло хеликоптер да я вдигне във въздуха ,но видимо НЛО на клипа не е хеликоптер. Същото по вид НЛО МНОГОКРАТНО е заснето на клипове. Включително как го преследва изтребител.

Коментар

Как ще направиш постановка с НЛО,което влачи пума под себе си във въздуха?Това е НЕВЪЗМОЖНО да се направи и няма никаква логика някой да го прави.
                            Абе човек, Холивуд какви ли не чудеса е правил на екрана и какво, всички те ли са факт? Ами ако някой млад спец по ефектите се е упражнявал? "Няма никаква логика." е само заклинание. Правдивото твърдение би било
                            - На МЕН не ми е известна логиката.
                            И аз без да се шегувам, бих ти повярвал. И НА МЕН не ми е известна. Ала хората на планетата сме много и колкото хора, толкова логически схеми съществуват, възведени в още неизвестно колко висока степен. Ако не си чувал, Природата има по-силно въображение от всички нас, взето заедно.

Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 17:32.

Коментар

Аз не знам, защо е решил някой да го прави но, ако го е решил? Какво правим тогава? И как се инсценира, също не знам. Знам само че, светът познава много инсценировки, като например сблъсъка на самолет (минимум, на втория) в международния търговски център в Ню Йорк, на 11.09.2001-ва, след което, започна "войната с тероризма" (т.е. САЩ - в Афганистан, уж срещу Ал Каида), също провикацията на немците на полската граница през 1939-та и т.н. Допускам също, за забавление или за демо страция на някаква своя нова технология, или за отвлича е на вниманието, докато се обира банка наблизо.
                              Да ти кажа и нещо за ел.мобиллте, които (уж безпричинно), се самозапалват, например: Напълно възможно е, наблизо, (под земята, да речем) да пре инава силов ел.кабел и да се прави комутация на линията от диспечера, или да възниква късо съединение или нещо от вида. В такъв момент, РЯЗКАТА ПРОМЯНА в тока и магнитното поле около кабела, пресичайки навитите на бобина електроди на клетките, от които, поне единият е замасен, напр.катодът), предизвиква импулсно пренапрежение ежду него и другия, става елвктрически пробив, и започва късо съединение, по подразбиране, водещо до пожар. А, отвън, наблюдателят с просто око, не вижда това и му се струва, че е "безпричинно". А причина си имат всички събития без квантовите, като при тях, причина е простото съществуване на вероятност, която, в един момент, също се реализира (като например, разпадът на атомното ядро).
                              Та, да обобщим: НЕ Е НУЖНО ное да.знаем причините на нещо, за да.се.реализира то. Познанието на нещата БИ МОГЛО да помага обаче, ако целим да снижим тази вероятност, напр. вземайки мерки за защита. Какви - това е отделен въпрос.

Коментар

Ами не,не ми се иска да са извънземни, щото това означава, че никой не е в безопасност. Особено децата.
                                И едното дете е циганче. То така лесно ще влезе някой чужд човек в циганска махала и да го подмами. Ако не си наясно циганите не си стоят по къщите през деня, а са постоянно на улицата. Непознат човек веднага ще направи впечатление, още по-малко ще има възможност да подмами дете.
                                Много от днешните деца имат мобилни телефони и е достатъчно да им звъннеш и да им рече нещо, след което, те да се придвижат сами натам, където са ги повикали. Циганите също са хора и също са податливи на влияние. Затова, забравИ това, кой било нямало са може да подмами някого. Ей нА, някои още хвърлят пачки от тетерасите, вече колко години поред.
                                Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 17:22.

Коментар

Working...
                                X