IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И защо ще прави някой инсценировка?Каква полза ще има от това?И то с пума-много опасен хищник.Как се инсценира отвличане на пума във въздуха?Ти хептен не мислиш.
    Аз не знам, защо е решил някой да го прави но, ако го е решил? Какво правим тогава? И как се инсценира, също не знам. Знам само че, светът познава много инсценировки, като например сблъсъка на самолет (минимум, на втория) в международния търговски център в Ню Йорк, на 11.09.2001-ва, след което, започна "войната с тероризма" (т.е. САЩ - в Афганистан, уж срещу Ал Каида), също провикацията на немците на полската граница през 1939-та и т.н. Допускам също, за забавление или за демо страция на някаква своя нова технология, или за отвлича е на вниманието, докато се обира банка наблизо.
    Да ти кажа и нещо за ел.мобиллте, които (уж безпричинно), се самозапалват, например: Напълно възможно е, наблизо, (под земята, да речем) да пре инава силов ел.кабел и да се прави комутация на линията от диспечера, или да възниква късо съединение или нещо от вида. В такъв момент, РЯЗКАТА ПРОМЯНА в тока и магнитното поле около кабела, пресичайки навитите на бобина електроди на клетките, от които, поне единият е замасен, напр.катодът), предизвиква импулсно пренапрежение ежду него и другия, става елвктрически пробив, и започва късо съединение, по подразбиране, водещо до пожар. А, отвън, наблюдателят с просто око, не вижда това и му се струва, че е "безпричинно". А причина си имат всички събития без квантовите, като при тях, причина е простото съществуване на вероятност, която, в един момент, също се реализира (като например, разпадът на атомното ядро).
    Та, да обобщим: НЕ Е НУЖНО ное да.знаем причините на нещо, за да.се.реализира то. Познанието на нещата БИ МОГЛО да помага обаче, ако целим да снижим тази вероятност, напр. вземайки мерки за защита. Какви - това е отделен въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Когато на везните е животът на някой свръхновата, едночасов полет с хеликоптер се плаща на мига. Освен това, може децата да са били подмамени да идат там, а.може имс автомобил, и дори на магаре са са били отведени.
      Ами не,не ми се иска да са извънземни, щото това означава, че никой не е в безопасност. Особено децата.
      И едното дете е циганче. То така лесно ще влезе някой чужд човек в циганска махала и да го подмами. Ако не си наясно циганите не си стоят по къщите през деня, а са постоянно на улицата. Непознат човек веднага ще направи впечатление, още по-малко ще има възможност да подмами дете.

Коментар

Ти, думата "инсценировка", не я ли знаеш?
        И защо ще прави някой инсценировка?Каква полза ще има от това?И то с пума-много опасен хищник.Как се инсценира отвличане на пума във въздуха?Ти хептен не мислиш.
        Last edited by mirodes; 03.02.2025, 16:13.

Коментар

• А аз пък съм обнадежден от възможността да се появят извънземни. Това би ни дало възможност да се освободим от примитивното съперничество между кланове, племена, нации, корпорации, олигархии... и представата за това съперничество като игра с нулева сума. Сиреч дърпането на килимчета, отнемането на чуждото като начин за печалба, кютека като висша форма на комерсиално взаимодействие и т.н. ... ще станат ненужни при възможността да разширим производствата и износа към други светове. Нема да е нужно да се крадем помежду си, като ще има извънземни. И много други ползи и блага. Обнадежден съм. Донякъде.

Коментар

Шоу на куков ден Случайно е видян и заснет от зрителите на детски футболен мач.
            Ти, думата "инсценировка", не я ли знаеш?

Коментар

Това е безсмислица. Нали ще го видят тоя хеликоптер и ще съобщят на властите. Кой ще рискува така?И откъде ще знае,че точно тогава ще има сами деца в тоя район. А полет с хеликоптер струва скъпо.
              Когато на везните е животът на някой свръхбогат, едночасов полет с хеликоптер се плаща на мига. Освен това, може децата да са били подмамени да идат там, а.може имс автомобил, и дори на магаре са са били отведени.
              А, така ни се щеше да са виновни извънземните.
              Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 16:53.

Коментар

...И пох хилядите "ах!" и "ох!" на Публиката. Шоу.
                Шоу на куков ден Случайно е видян и заснет от зрителите на детски футболен мач.

Коментар

...И, като споменах орел...а как ти се струва "уловени с мрежа и издигнати с хеликоптер" за същите цели? Много обнагляха тези търговци на органи.
                  Това е безсмислица. Нали ще го видят тоя хеликоптер и ще съобщят на властите. Кой ще рискува така?И откъде ще знае,че точно тогава ще има сами деца в тоя район. А полет с хеликоптер струва скъпо.
                  Last edited by mirodes; 03.02.2025, 15:23.

Коментар

Орелът вдига козела и го пуска, да се пребие.И после го яде на земята, а не го носи в гнездото си.Има сила да го носи само няколко секунди.Щеще до има останки от трупа. И естествено е възможно да са отвлечени за органи, но това предполага тези деца да са следени и да са отвлечени докато се движат по ежедневния си маршрут.А и в двата случая тия деца са отишли сами извън града в безлюдни местност.Естествено и там може да са отвлечени от случайно преминаващи хора, но е малко вероятно да се е случило.
                    А това с пумата е 100 процента автентично.Тя се носи във въздуха под НЛО,което като вид многократно е заснето, включително има клип как изтребител преследва подобно НЛО.
                    ...И пох хилядите "ах!" и "ох!" на Публиката. Шоу.

Коментар

Това, с "пумата" (и всякаквите светлинки около нея за цвят и привкус), е чиста проба мистификация но, разбира се, воля твоя, вярвай си там.
                      Иначе, за орела...аз пък съм гледал по National Geographic, как такава птица вдига и отнася цял голям планински козел, поне едни 55÷70 кг. Затова, ми се струва кратно по-вероятно, почти колкото версията да потънат, или да са отвлечени за разфасоване за органи, бедните деца.
                      Орелът вдига козела и го пуска, да се пребие.И после го яде на земята, а не го носи в гнездото си.Има сила да го носи само няколко секунди.Щеще до има останки от трупа. И естествено е възможно да са отвлечени за органи, но това предполага тези деца да са следени и да са отвлечени докато се движат по ежедневния си маршрут.А и в двата случая тия деца са отишли сами извън града в безлюдни местност.Естествено и там може да са отвлечени от случайно преминаващи хора, но е малко вероятно да се е случило.
                      А това с пумата е 100 процента автентично.Тя се носи във въздуха под НЛО,което като вид многократно е заснето, включително има клип как изтребител преследва подобно НЛО.
                      Last edited by mirodes; 03.02.2025, 15:07.

Коментар

• ...И, като споменах орел...а как ти се струва "уловени с мрежа и издигнати с хеликоптер" за същите цели? Много обнагляха тези търговци на органи.

Коментар

Няма как да са вдигнати от орел,щото изчезналото момиче беше ученичка в гимназия,а момчето на 13-14 години и едро.Или са отвлечени от хора, или от извънземни. Няма как да твърдя на 100 процента, че е второто, но е възможна версия.Звучи невероятно ,но след клипа ,в който видях НЛО да отвлича пума,вече не ми се струва невероятно. Да,малка е вероятността това да се е случило, но все пак съществува.
                          Това, с "пумата" (и всякаквите светлинки около нея за цвят и привкус), е чиста проба мистификация но, разбира се, воля твоя, вярвай си там.
                          Иначе, за орела...аз пък съм гледал по National Geographic, как такава птица вдига и отнася цял голям планински козел, поне едни 55÷70 кг. Затова, ми се струва кратно по-вероятно, почти колкото версията да потънат, или да са отвлечени за разфасоване за органи, бедните деца.
                          Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 14:51.

Коментар

Искаш да кажеш че, освен извънземните, други причини няма? А аз ти казвам че, ако и да съществува дори само теоретично подобна вероятност, тя е възможно най-малката. Съществува и такава, да са били вдигнати от орел и отнесени някъде, да му нахранят пилетата. Вярваш или не, на ТОВА място, дори кучетата ще се объркат, т.к.следата се губи във въздуха.
                            Няма как да са вдигнати от орел,щото изчезналото момиче беше ученичка в гимназия,а момчето на 13-14 години и едро.Или са отвлечени от хора, или от извънземни. Няма как да твърдя на 100 процента, че е второто, но е възможна версия.Звучи невероятно ,но след клипа ,в който видях НЛО да отвлича пума,вече не ми се струва невероятно. Да,малка е вероятността това да се е случило, но все пак съществува.
                            Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:40.

Коментар

И те разследващите са балъци и няма да се сетят да проверят тия пясъци или тресавище. Чакат старшинката от Горна да им каже тая версия.Не само може да е потънало,но и да е убито и трупът хвърлен в такива тресавища.Затова всички такива места се проверяват обстойно.
                              И става въпрос за два отделни случая,нямащи връзка помежду си.
                              Искаш да кажеш че, освен извънземните, други причини няма? А аз ти казвам че, ако и да съществува дори само теоретично подобна вероятност, тя е възможно най-малката. Съществува и такава, да са били вдигнати от орел и отнесени някъде, да му нахранят пилетата. Вярваш или не, на ТОВА място, дори кучетата ще се объркат, т.к.следата се губи във въздуха.
                              АМИ СЕГА ?!?

Коментар

Представи си, Вергилчо че, някъде, има подвижни пясъци. Или тресавище. Дълбоко е, може цял танк да.погълне но, за сметка на това, площта е малка, само 10÷15 кв.м. Децата тичат, гонят се, едното стъпва и почва пясукът илк трвсавощето да го засмуква. Почва да вика за помощ. Другото отива, и той поглъща и него. Хората обикалят наоколо после но, НЕ виждат следи, и НЕ стъпват върху това място.
                                И те разследващите са балъци и няма да се сетят да проверят тия пясъци или тресавище. Чакат старшинката от Горна да им каже тая версия.Не само може да е потънало,но и да е убито и трупът хвърлен в такива тресавища.Затова всички такива места се проверяват обстойно.
                                И става въпрос за два отделни случая,нямащи връзка помежду си.
                                Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:22.

Коментар

Working...
                                X