IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Представи си, Вергилчо че, някъде, има подвижни пясъци. Или тресавище. Дълбоко е, може цял танк да.погълне но, за сметка на това, площта е малка, само 10÷15 кв.м. Децата тичат, гонят се, едното стъпва и почва пясукът илк трвсавощето да го засмуква. Почва да вика за помощ. Другото отива, и той поглъща и него. Хората обикалят наоколо после но, НЕ виждат следи, и НЕ стъпват върху това място.

Аха, ясно: ИЗВЪНЗЕМНИТЕ са го отвлекли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Т.е., някак не е никак сигурно, че именно ТОВА се е случило. СЪДЯ ОТ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ.
      Естествено, че е само предположение.Но при други случаи на изчезнали деца ги откриха. Едно се беше удавило в язовир, другото Сашко от Перник се беше скитало в гората и му бях оставяли кроасани, които беше изяждал. Т.е са били наясно, че движи в района. А при последните два случая нищо подобно няма. Никакви следи.
      Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
        Това,че не си чул,не означава, че не се е случило. Последните две изчезвания на деца в безлюдни местности са доста съмнителни, че именно това се е случило .
        Т.е., някак не е никак сигурно, че именно ТОВА се е случило. СЪДЯ ОТ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Не се притеснявай...Поради незнайно какви причини,не съм чул да са отвлекли някой българин...Най-вече отвличат американци,също поради незнайно какви причини...
          Това,че не си чул,не означава, че не се е случило. Последните две изчезвания на деца в безлюдни местности са доста съмнителни, че именно това се е случило .Знам как се работи по такива случаи и роднини и съседи се разпитват най-задълбочено,включително с детектор на лъжата и ако някой е замесен в отвличане(евентуално убийство)ще го усетят. А ако и имало нещастен случай и са убити от диви животни или кучета, или са паднали някъде щеше да има следи. Всичко в района е претърсено и следи няма.Остава някой човек случайно да е минал оттам и да ги е отвлякъл или да са отвлечени от извънземни. Първата версия е слабо вероятна,щото малко хора ще се осмелят да го направят.
          А при положение, че видях наскоро на видео как НЛО отвлича пума и евентуално мексикански фермер,то версията за отвличане от извънземни е вероятна
          Last edited by mirodes; 03.02.2025, 14:10.

Коментар

Фактът - гарантирано истинен (освен, ако не ни заблуждаваш) е, че ТИ ЛИЧНО, не знаеш нито какви са, нито чии са летящите обекти.Аз обаче, съм УБЕДЕН че, който и да ги е създал, дори и да е земен човек, знае и какви са, и къде са правени, и какво е целял, когато ги е правил и задействал. Можеш ли ТОВА да оспориш?
            На база ТОВА , с изключение природни обекти, които на нищо не приличат и никой не знае как са се оказали там, UFO doesn't exists(НЛО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ), доколкото все някой нещо зане за тях повече от вманиачената публика, което, прави летящите обекти ИДЕНТИФИЦИРАНИ ССЕ ОТ НЯКОГО.

АМИ СЕГА !?!
            Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 14:07.

Коментар

Нищо.Отбелязвам го като факт. Мислех по-отблизо да наблюдавам НЛО-о ама се отказах, щото има случаи на отвлечени хора,които са се доближили до НЛО.
              Не се притеснявай...Поради незнайно какви причини,не съм чул да са отвлекли някой българин...Най-вече отвличат американци,също поради незнайно какви причини...

Коментар

Т.е., че ЗА ТЕБ, това са НЛО? Да приемем, да. А, от тук насетне?
                Нищо.Отбелязвам го като факт. Мислех по-отблизо да наблюдавам НЛО-о ама се отказах, щото има случаи на отвлечени хора,които са се доближили до НЛО.

Коментар

• Фактът - гарантирано истинен (освен, ако не ни заблуждаваш) е, че ТИ ЛИЧНО, не знаеш нито какви са, нито чии са летящите обекти.Аз обаче, съм УБЕДЕН че, който и да ги е създал, дори и да е земен човек, знае и какви са, и къде са правени, и какво е целял, когато ги е правил и задействал. Можеш ли ТОВА да оспориш?

Коментар

Тия НЛО, които гледам на видео и ЛИЧНО наблюдавам са летателни апарати на извънземни. Това е ясно.
                    Т.е., че ЗА ТЕБ, това са НЛО? Да приемем, да. А, от тук насетне?

Коментар

Имам Въпрос: Кое ТОЧНО "Е ЯСНО ЗА НЛО"?
                      Тия НЛО, които гледам на видео и ЛИЧНО наблюдавам са летателни апарати на извънземни. Това е ясно.

Коментар

Има и мистификации, но те са свързани основно с появата на извънземни.За НЛО нещата са ясни в повечето случаи.
                        Но наистина толкова много неща видях относно появата на извънземни, че дори и аз се затруднявам да определя понякога дали става въпрос за фалшификация. Но със сигурност видеото от Бразилия, на което се виждат извънземни е автентично.Публикувах го няколко пъти
                        Имам Въпрос: Кое ТОЧНО "Е ЯСНО ЗА НЛО"?

Коментар

Разбира се. Има и мистификации и просто НЕРАЗБИРАНЕ на нещата но, гледам, това не те тревожи.
                          Има и мистификации, но те са свързани основно с появата на извънземни.За НЛО нещата са ясни в повечето случаи.
                          Но наистина толкова много неща видях относно появата на извънземни, че дори и аз се затруднявам да определя понякога дали става въпрос за фалшификация. Но със сигурност видеото от Бразилия, на което се виждат извънземни е автентично.Публикувах го няколко пъти.
                          Сутринта гледах едно видео как извънземни отвличат някакъв фермер в Мексико. И ако е автентично си е направо страшно.Значи един фермер и внучката му са в къщата си,когато чуват кравите силно да мучат и чуват някакви шумове.Тоя взема пушка и излиза навън,а внучката снима с телефона. И той вижда някакво същество и почва да стреля по него и в следващият момент нещо го вдига във въздуха и видеото свършва.Не гарантирам, че е 100 процента автентично,но ако е,то е направо ужасяващо.
                          Last edited by mirodes; 03.02.2025, 13:02.

Коментар

Естествено това е неофициална информация. Но в наши дни вече има изтичане на информация.
                            Разбира се. Има и мистификации и просто НЕРАЗБИРАНЕ на нещата но, гледам, това не те тревожи.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Може ли детайли?
                              Естествено това е неофициална информация. Но в наши дни вече има изтичане на информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                Може ли детайли?
                                ...или резервни части поне?

Коментар

Working...
                                X