If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Май само не се сещаш да си зададеш въпроса какво е метър и какво секунда. Има ли други единици за измерване на разстояние и време? А на позиция? Колко са били релевантни по времето на пирамидите и колко днес? Кварталната нумероложка питай вместо ИИ. И тя ще се сети.
А какво да кажим за мерните единици за ъгъл, защо преди хиляди години на някой би му хрумнало да ползва градуси? Но всичко това няма значение за конспираторите и Илия Мариева, всеки факт доказва всяко едно от техните твърдения.
...и така, снимките показват разни земни по произход неща, който (произход) обаче, е някак трудно да се признае и сега, юнакът от Пазарджик, геройски се крие и чака да забравим.
Нали каза, че има здравословни проблеми. Отделно като му писне, спира да пише.
...и така, снимките показват разни земни по произход неща, който (произход) обаче, е някак трудно да се признае и сега, юнакът от Пазарджик, геройски се крие и чака да забравим.
Напоследък се чудя, какво е това да мисли човек позитивно. Той говори за смъртта, аз чеша ряпата за Смисъла... Щото онова "42" е повече алегорично, докато тук се пита за Истинския Смисъл. Освен това, трябва ли - особено, ако наистина предстои да срещаш Създателя, човек да те щади и да ти пуска прах в очите с лъжи от куртоазия?
То всичко е Божа работа.
В последно време той се беше закрепил. Но все се притеснява. Млад е и трябва да се пребори с болестта.
Не трябваше да се занимаваш с тежки тренировки във фитнеса, предвид че на младини не си тренирал много. То не е за всеки и билдърите си съсипват здравето с химия.
Напоследък се чудя, какво е това да мисли човек позитивно. Той говори за смъртта, аз чеша ряпата за Смисъла... Щото онова "42" е повече алегорично, докато тук се пита за Истинския Смисъл. Освен това, трябва ли - особено, ако наистина предстои да срещаш Създателя, човек да те щади и да ти пуска прах в очите с лъжи от куртоазия?
Няколко пъти бях близо до смъртта, но тоя път явно ще си ме вземе.Не очаквах толкова злобни и подигравателни коментари, но в такива моменти човек разкрива истинската си същност.
Такъв ми бил късмета и на децата ми.
Мисли позитивно.
Медицината е напреднала и ще оздравееш.
Не трябваше да се занимаваш с тежки тренировки във фитнеса, предвид че на младини не си тренирал много. То не е за всеки и билдърите си съсипват здравето с химия.
Ето ги предефинициите: https://alphapedia.ru/w/2019_redefin..._SI_base_units
Скорость света в свободном пространстве (вакууме) – скорость распространения любых электромагнитных волн, в том числе и световых
Среда Скорость света, км/с
Вакуум 299792,5
Воздух 299704
Лед 228782
Вода 225341
Молоко 222000
Бензин 214300
Стекло 200000
Кедровое масло 197174
Кварц 194613
Соль 194300
Сахар 192300