Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
На 200 метра над Земята ли е Старлинк?И движи ли се близо до Земята?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
На 200 метра над Земята ли е Старлинк?И движи ли се близо до Земята?
- Тате, кое е по-далече от земята? Луната или Куенка (забутано градче от калибъра на Каспичан)?
-Абе, сине, ти си абдал! Луната виждаш ли я? Ей я там свети, а Куенка дали я виждаш? Естествено, че Куенка е по-далече!Last edited by Selena2024; 16.05.2025, 20:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Адски ми е интересно как определяш разстоянието до Земята без дори да знаеш размерите.
Коментар
-
На 200 метра над Земята ли е Старлинк?И движи ли се близо до Земята?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Starlink.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
1. Регистрирашш си акаунт в YouTube.
2. Качваш клипа
3. Публикуваш линка тука на форума
https://support.google.com/youtube/a...form%3DDesktop
Пратих ти го на Месинджър, качи го ти.Last edited by mirodes; 16.05.2025, 17:06.
Коментар
-
Пратих на Матеев клип с НЛО-о ако може да го публикува,щото на мен няма опция да качвам клипове.
2. Качваш клипа
3. Публикуваш линка тука на форума
https://support.google.com/youtube/a...form%3DDesktop
Last edited by Mateev; 16.05.2025, 17:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
Също така ще е добре да добави и един IPhone последен модел за да станат хубави снимките.
Коментар
-
Пак е облачно, така че няма и тая нощ да се появят.Интересно ми е защо ги няма при облачно време?Уж имат толкова напреднали технологии, а ги няма, когато има облаци.Също интересно е защо хем се крият като се появяват основно през нощта и в покрайнините на града, а не над самия него,а същевременно светят,така че да са видими от далечно разстояние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това, дето ти синснималмили друг?Last edited by mirodes; 16.05.2025, 15:26.
Коментар
-
Пратих на Матеев клип с НЛО-о ако може да го публикува,щото на мен няма опция да качвам клипове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
На въпросите ти, разумното обяснение е че, си пристрастен и имаш предвзето отношение. Т.е., ти твърдиш че, "те имат"...преди да си доказал необходимо със свои данни (не с цитати и препращане на чужди, верояттно манипулирани клипове и линкове към медиите, ами със СВОИ ОБЕКТИВНИ НАБЛЮДЕНИЯ, ЗАПИСИ И Т.Н.). Та, за са не те огорчаваммповече, аз ще изчакам СНИМКИ и после, ако успееш да ме.преубедош, ще гадая. Относно - както правилно си отбелязал - ВРЕМЕТО ще напомня че, "КЛИМАТ" Е ИНТЕГРАЛНО ПОНЯТИЕ, МНОГО РАЗЛИЧНО ОТ "МЕТЕОРОЛОГИЧНО ВРЕМЕ" и, съответно, трябват още много дълготрайни наблюдения, т.к.затопляне и охлаждане (ГЛОБАЛНИ) имат отношение към климата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Добре де, снимай нещо през деня, за да видим как увеличава това чудо.
Пратих ти снимка от кашона на Месинджър.И сниман клип с НЛО-о.Last edited by mirodes; 16.05.2025, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
някоя булка в пазарджик
как се надига на пръсти да стигне простора
та чак дупето ѝ почти се показва
Коментар
Коментар