Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Имат всичко необходимо, за да унищожат хората. Явно имат някакъв вид гравитационно поле около НЛО, щото има няколко клипа ,в които НЛО са обстрелвани с ракети и снаряди и нулев резултат. Т.е нашите оръжия са безпомощни срещу техните НЛО.А предполагам ,че имат и оръжия, с които да нападат.Въпросът е защо биха направили подобно нещо. Единият отговор е,че искат Земята за себе си,другият е че се страхуват от прогреса на хората като евентуална заплаха за тях и третият вариант е да се е случило или ще се случи някакво събитие,за което си нямаме понятие и заради него да решат да ни унищожат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАбе ти понятие си нямаш какво сила е необходима, за да счупиш клон с подобни размери.Виждал съм единствено слон да го прави. Ама слонът тежи 5 тона и е с огромна сила.
- 1 like
Коментар
-
Абе ти понятие си нямаш какво сила е необходима, за да счупиш клон с подобни размери.Виждал съм единствено слон да го прави. Ама слонът тежи 5 тона и е с огромна сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеОстави хората-кажи ти какво постигна като инженер, щом имаш големи претенции?
Нещо повече - самото общуване с толкова много интелигентни хора в института създава съвсем друга култура на разговор, изказване и писане по социалните мрежи.Last edited by X_Y; 03.02.2025, 11:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да обясним нещо: РАЗЛИЧНИ неща са конструирането на нещо, неговото изпробване и неговото производство. Продажби и милиони ще има, след продажби, а до тях, се минава през производство, което пък иска определени капитали. Така Е и с корабите на извънземните: Преди само да дойдат до тук, и на техните икономики, им трябват и време, и ресурси, и пак МНОГО време за път а, през това много време, е възможно дори да им загинат цивилизациите, както и сама, и нашата да загине. Е, пита се, дали ще имат изобщо този шанс да ни нападат, унищожават и т.н.предвид нуждата - АКО ще го правят, да запазят планетата за себе си? Че тя, една война, ако не можеш да се възползваш от изхода и, няма смисъл.
Коментар
-
Точно пък "огромната сила" е спорна в даденото видео. Работата е там че, клоните са дълги и тънки, сиреч, с висока площ за въздействие от вятъра и дължина (което, поражда прилична сила и огъващ момент) и нисък съпротивителен момент, който, позволява лесно отчупване. Ще рече, когато не си наясно с обикновени физически зависимости, всичко ти се вижда магия или извънземни,.по избор.
Коментар
-
Пич ти трябва да си милионер с толкова много изобретения и предмети, които си конструирал.
Коментар
-
Едно е вятър да вдигне някакъв предмет, друго да се чупят клони на дърво като на клипа.Изисква се огромна сила,а е видно, че в случая времето не е ветровито,нито пък става въпрос за изгнили клони,щото е видно как целенасочено се чупят клоните.Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 10:36.
- 1 like
Коментар
-
За начало, надминах един куп компании, които се мъчат с батериите. Само ТОВА, колко коли може да произведе и продаде, фантазията ти е бедна. После, конструиран цял ред енергоспестяващи устройства за бита (тук да уточним, НИКЪДЕ не съм твърдял, че там има "откритоя" а просто, конструирам придукти). После, обосновах метода за мултиплексирано сондиране И ДОКАЗАХ поне 75% технологична готовност НА ВИДА ХОМО САПИЕНС да го осъществи. После, направих проверка за осъществимо за извличане и доставка на приемливи цени на огромни количества енергия, усвояване от "отпадната" към момента, в ТЕЦ И АЕЦ та, какво да съм постигнал като инценер? Сам виждаш, "нищо и никакво".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеОстави хората-кажи ти какво постигна като инженер, щом имаш големи претенции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И аз си мисля, че клипа с дърветата нищо не показва, така че можеш да си развинтиш въображението колкото си искаш и за каквото си искаш.
Иначе най-разумното обяснение е силен вятър. И аз съм присъствал лично на такъв ефект. Беше лято, през деня, слънчево и без грам вятър. Дори листенце не помръдваше. Седнал навън под навеса и пуша цигара. Гледах към строежа на новата къща. Там пред нея имаше камара от хаотично нахвърляни метални платна за бетонни плочи. Едно платно вероятно тежи 10-15 кг. И изведнъж от нищото над платната се завъртя вихрушка няколко метра в диаметър и височина 15-20 метра. Добре се видя нейната форма (фуния), защото завлече от земята пясък, пепел, листа и прочее боклуци. Вдигна обаче и 2-3 платна, едното от които го вдигна може би на 7-8 метра височина (чак до нивото на 3-тия етаж), и започна да ги върти в кръг. След 2-3 секунди и вихрушката се разпадна и платната се сгромолясаха на земята с гръм и трясък. Това го видяха поне 10-15 човека строители и жена ми, която беше седнала до мене.
Подобно явление се случи точно на сватбата на сина ми. Пак тихо, пак няма вятър, и изведнъж се изви много силен вятър, но този път прозрачен и не видях формата на вихрушката. Видях обаче ефекта - всичко се разхвърча, включително и букети с цветя и чашите с вода или вино (не знам какво беше). А арката над главата на младоженците се изскубна и направо падна на земята (арка от огънати клони, обвита с много много цветя). Явлението пак трая само няколко секунди и пак изчезна в небитието. Този път обаче явлението беше документирано от снимащите сватбата 2 камери на наетите фотографи, и от още няколко GSM-a на гледащите сватбата гости на младоженците. Дори присъства във филма за сватбата, който ни го направиха фотографите.
Та сега какво - за извънземни ли да започна да си мисля, за Господ ли, или за някакво неизвестно на мене локално метеорологично явление, което обаче аз не го знам как възниква и защо възниква.
Коментар
-
И кой ги чупи тия клони?Защо не се вижда на видеото, освен това се чува и шумът от счупването.
Иначе най-разумното обяснение е силен вятър. И аз съм присъствал лично на такъв ефект. Беше лято, през деня, слънчево и без грам вятър. Дори листенце не помръдваше. Седнал навън под навеса и пуша цигара. Гледах към строежа на новата къща. Там пред нея имаше камара от хаотично нахвърляни метални платна за бетонни плочи. Едно платно вероятно тежи 10-15 кг. И изведнъж от нищото над платната се завъртя вихрушка няколко метра в диаметър и височина 15-20 метра. Добре се видя нейната форма (фуния), защото завлече от земята пясък, пепел, листа и прочее боклуци. Вдигна обаче и 2-3 платна, едното от които го вдигна може би на 7-8 метра височина (чак до нивото на 3-тия етаж), и започна да ги върти в кръг. След 2-3 секунди и вихрушката се разпадна и платната се сгромолясаха на земята с гръм и трясък. Това го видяха поне 10-15 човека строители и жена ми, която беше седнала до мене.
Подобно явление се случи точно на сватбата на сина ми. Пак тихо, пак няма вятър, и изведнъж се изви много силен вятър, но този път прозрачен и не видях формата на вихрушката. Видях обаче ефекта - всичко се разхвърча, включително и букети с цветя и чашите с вода или вино (не знам какво беше). А арката над главата на младоженците се изскубна и направо падна на земята (арка от огънати клони, обвита с много много цветя). Явлението пак трая само няколко секунди и пак изчезна в небитието. Този път обаче явлението беше документирано от снимащите сватбата 2 камери на наетите фотографи, и от още няколко GSM-a на гледащите сватбата гости на младоженците. Дори присъства във филма за сватбата, който ни го направиха фотографите.
Та сега какво - за извънземни ли да започна да си мисля, за Господ ли, или за някакво неизвестно на мене локално метеорологично явление, което обаче аз не го знам как възниква и защо възниква.
Last edited by Mateev; 03.02.2025, 09:44.
Коментар
-
Даже може би, не е титла, ами квалификационна степен, според вида познания, които си абсорбирал и защитил след (поне при мен бяха толкова) 55 изпита, 20 зачота и 5÷6 диференциални зачота (тогава и такова измислиха: зачот с оценка).
Аз съм виждал обаче и познавам хора, дето с едно средно, са - или поне бяха, който остана жив - многонпо-сериозно подготвени от редица инженери както и такива, дето само взеха дипломи, да им отварят врати. Така става, понякога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИнженер е титла, и тя си е твоя докато си жив, независимо къде и какво работиш. Поддръжка е длъжност в текущата месторабота.
Аз съм виждал обаче и познавам хора, дето с едно средно, са - или поне бяха, който остана жив - многонпо-сериозно подготвени от редица инженери както и такива, дето само взеха дипломи, да им отварят врати. Така става, понякога.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар