IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти и там сигурно си приказвал за пумите и са ти намекнали че, ако сам не напуснеш, ще осмърдиш някоя канавка. И сега, де юре, имаш документ, че са си напуснал и искаш бас за 50000 лв...Ама добре е, че си си тръгнал, иначе кой знае, колко още дела си щял да провали със своята "ерудиция".
    Връщам си думите назад-ти също проявяваш женско поведение. Постоянно се заяждаш на основа професионалната ми дейност при условие, че нито разбираш от право, нито от разследване, нито имаш наблюдения върху професионалната ми дейност.
    Нямам нито едно провалено дело по моя вина,нито едно наказание за 20 години служба.Ама ти като типичен женчо обиждаш на лична основа за неща, които нямат никаква връзка с темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Е как ще ти стане ясно като си самовлюбен паун и не четеш това,което ти пиша.При едно разследване трябва да има неоспорими доказателства, които са събрани с процесуално-следствени действия. Което не всеки път е възможно, затова и Ал Капоне е бил осъден за неплатени данъци, а не за убийства,изнудвания, отвличания и така нататък. Това не означава, че не ги е извършил и има информация за това.Същото е и с НЛО и извънземните-има информация, която позволява да се направят достатъчно изводи,но няма разследване, което да ги потвърждава по несъмнен начин.
      И лъжеш,че обиждам всеки, който е на противно мнение. Обиждам само тия,които са ме обидили преди това.Ето в случая пишеш,че съм нямал логика като за човек с нормален мозък. Т.е обиждаш ,но като някоя жена не го казваш направо, а завоалирано.Което показва, че ти си ненормалният-един истински мъж директно ще каже какво мисли, а не завоалирано.Това е характерно за жените. Също характерни са крясъците, а писането с големи червени букви е точно истерично поведение, което се среща при жените .
      Същевременно вярваш и в прераждане, което също е характерно за жените-те вярват в всякакви мистични неща като прераждане, зодии, магии.
      Така че твоят мозък е ненормален,не моят.Съчетаваш мъжки и женски черти,също като Барбарона. Пирамидалния може да има много негативи ,но никога не е проявявал женско поведение, а при вас с Барбарела е често срещано.
      Пропуснал си че, и аз намирам прераждането за твърде вероятно. Не внимаваш.
      (Сега вече, и аз станах "лелка". )

Коментар

Престани с твоите глупости за работата ми като следовател и това,което пиша за извънземните.В един наказателен процес обвинението трябва да бъде доказано по несъмнен начин. Което не означава, че ако не е доказано по несъмнен начин не се знае,че някой е извършил престъпление. Ал Капоне е осъден за неплатени данъци.Това не означава, че не е извършил много по-тежки престъпления.И аз съм имал подобни случаи.
        В случая обаче не водим разследване в наказателен процес,а по-скоро дейност сходна с тая на разузнавачите-събира се информация, която не е нужно да се доказва с процесуално-следствени действия, но е достатъчна,за да се направят дадени изводи.
        Ти и там сигурно си приказвал за пумите и са ти намекнали че, ако сам не напуснеш, ще осмърдиш някоя канавка. И сега, де юре, имаш документ, че са си напуснал и искаш бас за 50000 лв...Ама добре е, че си си тръгнал, иначе кой знае, колко още дела си щял да провали със своята "ерудиция".

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Опитах, но явно няма да се получи. Сам си ги просиш подигравките.
          Ти имаш сериозни комплекси,които избиваш във форума. В 100 процента от разговорите ни аз се придържам към темата и по никакъв начин не те обиждам или се заяждам.И ти след един-два коментара,в които нямаш аргументи започваш да ме обиждаш.Естествено,че и аз ти отговорям, но само когато съм предизвикан. Ти го правиш,без да си предизвикан по никакъв начин.

Коментар

Е как ще ти стане ясно като си самовлюбен паун и не четеш това,което ти пиша.При едно разследване трябва да има неоспорими доказателства, които са събрани с процесуално-следствени действия. Което не всеки път е възможно, затова и Ал Капоне е бил осъден за неплатени данъци, а не за убийства,изнудвания, отвличания и така нататък. Това не означава, че не ги е извършил и има информация за това.Същото е и с НЛО и извънземните-има информация, която позволява да се направят достатъчно изводи,но няма разследване, което да ги потвърждава по несъмнен начин.
            И лъжеш,че обиждам всеки, който е на противно мнение. Обиждам само тия,които са ме обидили преди това.Ето в случая пишеш,че съм нямал логика като за човек с нормален мозък. Т.е обиждаш ,но като някоя жена не го казваш направо, а завоалирано.Което показва, че ти си ненормалният-един истински мъж директно ще каже какво мисли, а не завоалирано.Това е характерно за жените. Също характерни са крясъците, а писането с големи червени букви е точно истерично поведение, което се среща при жените .
            Същевременно вярваш и в прераждане, което също е характерно за жените-те вярват в всякакви мистични неща като прераждане, зодии, магии.
            Така че твоят мозък е ненормален,не моят.Съчетаваш мъжки и женски черти,също като Барбарона. Пирамидалния може да има много негативи ,но никога не е проявявал женско поведение, а при вас с Барбарела е често срещано.
            Опитах, но явно няма да се получи. Сам си ги просиш подигравките.

Коментар

За какви разследвания ми говориш не ми стана ясно. ЛОГИКАТА е НАУКА, част от математиката. Има си определени видове логически действия, по които се определя крайният резултат дали е истина (True) или лъжа (False). Логическото мислене е част от всеки един нормален мозък. Повтарям - нормален мозък.

Ако човек няма способност за логическо мислене, с него се получава точно това, което е при тебе - невъзможност да определи кога едно твърдение е истина и кога - лъжа. При тебе се сблъскваме точно с това - липса на всякаква логика в разсъжденията. От там идват и всички твои конфликти с всеки един човек от форума, който реши да комуникира с тебе.

Колкото и да ти е тъжно, ти си уникален. Всички останали хора от форума си имат нормална логика в разсъжденията, и затова се разбират един друг в коминикациите помежду си. Само при тебе не се получава. При тебе има само едно, при това силно нелогично разсъждение - щом някой ме критикува, или мисли различно от мене, значи ме обижда. Следователно и аз трябва да му отвърна с обида (второ нелогично разсъждение).
              Last edited by mirodes; 23.03.2025, 06:57.

Коментар

Тра-ла-ла ..... Нищо не познаваш. Даже в списъка ти си пропуснал ракети, дирижабли, спътници, куршуми, снаряди, и какво ли не още. Като форма на обекта - тя може да бъде всякаква. Като начин на летене - също. Като скорост на летене - също. Като височина - всякаква.

И какъв е този начин?

Клипове с извънземни има хиляди, и всичките са фалшиви от първия до последния. Ако дори и за момент приемем, че има един единствен истински клип, то той щеше да го има на 1000 сайта, щеше да се обсъжда години наред, с него щяха да се занимават правителствени служби, разузнавания и т.н. Щяха да се пишат статии, да се правят научно-популярни филми и т.н и т.н.
                Матейка-дирижабъл е управляем балон.Снарядите и куршумите не са летателни апарати. Ракети и спътници не съм ги споменал, но надали има човек, който би объркал ракета с НЛО,а спътниците са на голяма височина и не се виждат с просто око.
                Колкото до извънземните -ти откъде знаеш, че не се занимават правителствени служби с тях. Тия неща се правят в голяма секретност.Покрай тия НЛО,които наблюдавам ,няколко пъти мина хеликоптер. Който най-вероятно ги е заснел.И нищо не се е чуло по въпроса.
                Ти си живееш в някакъв измислен свят, в който си мислиш,че за всичко има публичност, няма манипулации,и истината се знае винаги. Да,ама не.В случаят с НЛО манипулация няма,просто не се говори за тях и не се споделя публично всичко известно.Нали Тръмп щеше да разкрие всичко, което се знае за НЛО и извънземните?Разкрил е дръжки.А решителност не му липсва.

Коментар

Престани с твоите глупости за работата ми като следовател и това,което пиша за извънземните.В един наказателен процес обвинението трябва да бъде доказано по несъмнен начин. Което не означава, че ако не е доказано по несъмнен начин не се знае,че някой е извършил престъпление. Ал Капоне е осъден за неплатени данъци.Това не означава, че не е извършил много по-тежки престъпления.И аз съм имал подобни случаи.
                  В случая обаче не водим разследване в наказателен процес,а по-скоро дейност сходна с тая на разузнавачите-събира се информация, която не е нужно да се доказва с процесуално-следствени действия, но е достатъчна,за да се направят дадени изводи.
                  За какви разследвания ми говориш не ми стана ясно. ЛОГИКАТА е НАУКА, част от математиката. Има си определени видове логически действия, по които се определя крайният резултат дали е истина (True) или лъжа (False). Логическото мислене е част от всеки един нормален мозък. Повтарям - нормален мозък.

Ако човек няма способност за логическо мислене, с него се получава точно това, което е при тебе - невъзможност да определи кога едно твърдение е истина и кога - лъжа. При тебе се сблъскваме точно с това - липса на всякаква логика в разсъжденията. От там идват и всички твои конфликти с всеки един човек от форума, който реши да комуникира с тебе.

Колкото и да ти е тъжно, ти си уникален. Всички останали хора от форума си имат нормална логика в разсъжденията, и затова се разбират един друг в коминикациите помежду си. Само при тебе не се получава. При тебе има само едно, при това силно нелогично разсъждение - щом някой ме критикува, или мисли различно от мене, значи ме обижда. Следователно и аз трябва да му отвърна с обида (второ нелогично разсъждение).
                  Last edited by Mateev; 23.03.2025, 05:19.

Коментар

Точно така-познавам ВСИЧКИ човешки летателни апарати и знам как се движат. А те са самолети,хеликоптери,балони, дронове.
                    Тра-ла-ла ..... Нищо не познаваш. Даже в списъка ти си пропуснал ракети, дирижабли, спътници, куршуми, снаряди, и какво ли не още. Като форма на обекта - тя може да бъде всякаква. Като начин на летене - също. Като скорост на летене - също. Като височина - всякаква.

Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                    .На много от клиповете се виждат летателни апарати, които се движат по начин,който е невъзможен за изброените..
                    И какъв е този начин?

Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                    Има клипове със заснети извънземни. И някои от тях съм публикувал,това че ти отказваш да приемеш очевидното си е твой проблем.
                    Клипове с извънземни има хиляди, и всичките са фалшиви от първия до последния. Ако дори и за момент приемем, че има един единствен истински клип, то той щеше да го има на 1000 сайта, щеше да се обсъжда години наред, с него щяха да се занимават правителствени служби, разузнавания и т.н. Щяха да се пишат статии, да се правят научно-популярни филми и т.н и т.н.
                    Last edited by Mateev; 23.03.2025, 05:21.

Коментар

Пиша го този постинг за Миро:
                      Не знам какъв следовател е бил и как цял живот не е разбрал, че всички логически умозаключения за ВСИЧКО или за НИЩО са тотално ГРЕШНИ !!!

Има ли в изречението ВСЕКИ, ВСИЧКО, НАВСЯКЪДЕ, ВИНАГИ - то това е грешно умозаключение !!!
                      Има ли в изречението НИЩО, НИКОЙ, НИКЪДЕ, НИКОГА, НЯМА, НЕ СЪЩЕСТВУВА - то това също е грешно умозаключение !!!

Причината и за двете е една и съща - за да правиш такова глобално твърдение, трябва да си изследвал всеки един елемент на множеството, което разбира се е мисия невъзможна.

Примери за грешни твърдения:
                      - Всички лебеди са бели.
                      - Няма черни лебеди.
                      - Има черни лебеди.
                      - Винаги казвам истината.
                      - Никога не съм лъгал.
                      - Всеки мисли като мене.
                      - Мигащите светлини в небето са доказателство за .....

Коментар

Логическа грешка:
                        За да разбереш, че даден апарат не е дело на човека, трябва да познаваш 100% всички апарати, които са дело на човека. Една такава логическа грешка разрушава цялото твърдение, и го прави НЕВЯРНО.

Това са партенки.
                        Как е възможно въобще зрял човек с всичкия си да повярва на такива фалшиви клипчета?

Логическа грешка:
                        Отново - за да разбереш, че даден апарат не е дело на човека, трябва да познаваш 100% всички апарати, които са дело на човека. Една такава логическа грешка разрушава цялото твърдение, и го прави НЕВЯРНО.

Списък от няколко невярни твърдения НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, че има извънземни!!!
                        Точно така-познавам ВСИЧКИ човешки летателни апарати и знам как се движат.А те са самолети,хеликоптери,балони, дронове.На много от клиповете се виждат летателни апарати, които се движат по начин,който е невъзможен за изброените.
                        Има клипове със заснети извънземни. И някои от тях съм публикувал,това че ти отказваш да приемеш очевидното си е твой проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Зачетох се за този Тунгуски взив... много странно наистина...

Събитието случило се над река Тунгуска има всички характеристики на ядрен взрив ! И то през 1908-ма година, когато човечеството си е нямало понятие от ядрена енергия...

1.Очевидци съобщават, че обектът е имал форма на някаква тръба и е светел с блясък по-силен от този на Слънцето(Светлинно лъчение)
                          2.Хората намиращи се в епицентъра на взрива са били блъснати и съборени на земята, а колибите им пометени(Ударна вълна)
                          3.Дрехите им пламнали(Топлинно лъчение)
                          4.Около седмица след взрива небето в цяла Европа било толкова светло, че можело да се чете вестник без осветление(вероятно йонизация на атмосферата, електромагнитен импулс)
                          5. Обгорената и повалена гора в епицентъра на взрива е имала точно същия патерн, както при съвременните ядрени опити...

.........

Учените и до сега нямат обяснение какво точно се е случило, има най-различни теории - според някои е взрив на метеорит, според други взрив на комета, според трети антиматерия или миниатюрна черна дупка са се взривили,

всички тези теории обаче не могат да обяснят проявените необичайните съпътстващи ефетки характерни за ядрена експлозия...
                          Взрива е бил с мощност около 10-15 мегатона и има всички поразяващи фактори на един ядрен взрив, с изключение на радиацията и радиоактивното замърсяване. Следователно със сигурност не е било атомна бомба. Най-вероятната причина е избухването на комета на принципа на който избухва бойлер с прегряла пара. Това обяснява и защо никъде не са намерени никакви следи или парчета от метеорита, дори и най-дребните - ами защото водата и парата са се изпарили.

Коментар

Ето един списък от 30 различни загадки, разглеждани с подробности в сериала Ancient Aliens. Списъкът е непълен - само 30, а в действителност сериите са над 300 ... [*]Загадката на Тунгуския взрив: Теории, че експлозията е резултат от извънземна дейност.​
                            Зачетох се за този Тунгуски взив... много странно наистина...

Събитието случило се над река Тунгуска има всички характеристики на ядрен взрив ! И то през 1908-ма година, когато човечеството си е нямало понятие от ядрена енергия...

1.Очевидци съобщават, че обектът е имал форма на някаква тръба и е светел с блясък по-силен от този на Слънцето(Светлинно лъчение)
                            2.Хората намиращи се в епицентъра на взрива са били блъснати и съборени на земята, а колибите им пометени(Ударна вълна)
                            3.Дрехите им пламнали(Топлинно лъчение)
                            4.Около седмица след взрива небето в цяла Европа било толкова светло, че можело да се чете вестник без осветление(вероятно йонизация на атмосферата, електромагнитен импулс)
                            5. Обгорената и повалена гора в епицентъра на взрива е имала точно същия патерн, както при съвременните ядрени опити...

.........

Учените и до сега нямат обяснение какво точно се е случило, има най-различни теории - според някои е взрив на метеорит, според други взрив на комета, според трети антиматерия или миниатюрна черна дупка са се взривили,

всички тези теории обаче не могат да обяснят проявените необичайните съпътстващи ефетки характерни за ядрена експлозия...
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аха. Ти не си я видел, значи, било нямало.
                              Пиша го този постинг за Миро:
                              Не знам какъв следовател е бил и как цял живот не е разбрал, че всички логически умозаключения за ВСИЧКО или за НИЩО са тотално ГРЕШНИ !!!

Има ли в изречението ВСЕКИ, ВСИЧКО, НАВСЯКЪДЕ, ВИНАГИ - то това е грешно умозаключение !!!
                              Има ли в изречението НИЩО, НИКОЙ, НИКЪДЕ, НИКОГА, НЯМА, НЕ СЪЩЕСТВУВА - то това също е грешно умозаключение !!!

Причината и за двете е една и съща - за да правиш такова глобално твърдение, трябва да си изследвал всеки един елемент на множеството, което разбира се е мисия невъзможна.

Примери за грешни твърдения:
                              - Всички лебеди са бели.
                              - Няма черни лебеди.
                              - Има черни лебеди.
                              - Винаги казвам истината.
                              - Никога не съм лъгал.
                              - Всеки мисли като мене.
                              - Мигащите светлини в небето са доказателство за .....

Коментар

• Вергилчо,.в компютрите, има ОС. Човешкият мозък, е нещо още по-съвърше о но, явно, и той има ОС.
                                ТОВА Е ДУШАТА:ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА ЛИЧНОСТТА. Изтриваш настройките но, ОС симостава и, по някое време, се вгражда в друго тяло (хардуер). И започва да мислимпо същия начин, да показва същите интереси и т.н. Личността е друга (определя се от паметта) но, ако не се изтрие идвално старото съдържимо...
                                Last edited by Pyramid; 22.03.2025, 21:15.

Коментар

Working...
                                X