Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеМайка ми има бивша съученичка, която живее във Франция от десетилетия.
Преди време ми разказа една история с местния полицейски шеф там където живее в близост до Френските Алпи, с който са комшии и една вечер не помня по какъв повод са били на маса в заведение и тя след няколко питиета решила да го разпитва каквото ѝ падне. И от тема в тема започнала да го разпитва разни по-изчанчени неща. Накрая се стигнало до темата за извънземни, и той ѝ е споделил, че ги знаят къде са и живеят в гората в планината, но имат заповед да ги пазят ли, наблюдават ли, тази част не се сещам. Едва ли става дума за всички в полицията, а вероятно само за висшите им кадри, които получават инструкции и информация, до които редовия полицай няма. Това е жена, която няма да тръгне да си измисля, а според ЦРУ алкохолът е наркотика на истината.
Коментар
-
Майка ми има бивша съученичка, която живее във Франция от десетилетия.
Преди време ми разказа една история с местния полицейски шеф там където живее в близост до Френските Алпи, с който са комшии и една вечер не помня по какъв повод са били на маса в заведение и тя след няколко питиета решила да го разпитва каквото ѝ падне. И от тема в тема започнала да го разпитва разни по-изчанчени неща. Накрая се стигнало до темата за извънземни, и той ѝ е споделил, че ги знаят къде са и живеят в гората в планината, но имат заповед да ги пазят ли, наблюдават ли, тази част не се сещам. Едва ли става дума за всички в полицията, а вероятно само за висшите им кадри, които получават инструкции и информация, до които редовия полицай няма. Това е жена, която няма да тръгне да си измисля, а според ЦРУ алкохолът е наркотика на истината.Last edited by Kris_; Днес, 19:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Стискам палци.
Сериозен човек излезе. Като каже нещо го върши.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗначи, предложението е отправено, при това - доколкото виждам - напълно осъзнато: Вергилчо да получи от Матеев телескопа, да снима и да покаже. Ами, ако наистина там има нещо интересно? Иначе, тук изказахме доста скептични версии и колко му е, някоя от тях, да се окаже вярна.
...Разбира се, бих приветствал и друг някой да иде и да документира. Ако има какво
Коментар
-
Значи, предложението е отправено, при това - доколкото виждам - напълно осъзнато: Вергилчо да получи от Матеев телескопа, да снима и да покаже. Ами, ако наистина там има нещо интересно? Иначе, тук изказахме доста скептични версии и колко му е, някоя от тях, да се окаже вярна.
...Разбира се, бих приветствал и друг някой да иде и да документира. Ако има какво
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Двете неща нямат нищо общо. В предишната ми работа се изискваха сериозни доказателства. В случая няма такива.Ама не водя разследване, а пиша във форум,т.е никого и с нищо не ангажирам.
Който както иска да го възприема. Аз казвам какво виждам без лъжи или преувеличение. Ако ги видиш наживо веднага ще ти стане ясно какво имам предвид.Last edited by Pyramid; 02.05.2025, 14:48.
Коментар
-
Ето земен летателен апарат, който нощем може да изкара акъла на някого, особенно ако добре е окичен с мигащи лампички:
https://www.youtube.com/shorts/Zwt2uhacqGY
ПП: Нищо не им пречеше на моделистите да направят апарата с произволна форма, за да е още по-плашещ.
Коментар
-
Добре де, ала той НЕ Е виждал нищо повече от светлини а, "светлина" и 'ОБЕКТ", НЕ Е ЕДНО И СЪЩО. Което идва да ни докаже че, човекът математически и юридически, НЕ Е ДОБРЕ ПОДГОТВЕН и съответно, ми е трудно да си го представя като следовател. Там, трябва поне с елементарните неща,.човек да е наясно И ДА.НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА, пробутвайки желано и въображаемо за действително. Предполагам, още не е решил са ми изпратиш, каквото му обеща, лъжовно е момчето.
Който както иска да го възприема. Аз казвам какво виждам без лъжи или преувеличение. Ако ги видиш наживо веднага ще ти стане ясно какво имам предвид.
Коментар
-
Да се върнем към казаното: "Обекти ВЪВ ВЪЗДУХА" и "ЛЕТЯЩИ обекти", НЕ Е едно и също. Ти, досега, ако правилно съм разбрал, НЕ СИ ВИДЯЛ корпуси, балони и т.н. ЛЕТЯТ, обекти по-ТЕЖКИ от въздуха (самолети, хеликоптери, жироплани) които, с двигател и движение на крила (техен еквивалент) създават подемна сила. Балоните ПЛАВАТ във въздуха, т.к.тяхната МАСА е уравновесени от масата на изместени въздух. Ако ли, обаче, имаме светещ обем въздух (начини това да се постигне има) то, де факто, ти няма как да видиш нещо другоносвен светлината на мястото, от което, тя се излъчва. И така, имаме висящи във въздуха светлини...СЪС ЗЕМЕН произход.
Т.е., ти настояваш да се потвърждава ТВОЕТО МНЕНИЕ за наблюдаваното явление, ВМЕСТО ДА УЗНАЕШ ИСТИНАТА. Намирам го за тъжно.
Ти нали си бил военен-пращат се разузнавачи ,които наблюдават определен обект.И си минават хора,които преминават покрай поста,заинтересовани в своите работи. Естествено нищо няма да им направиш.Но идва някой,който започва да те снима или гледа с бинокъл.Такъв може да застраши мисията ти и ако имаш възможност ще го ликвидираш ако няма последици.Last edited by mirodes; 02.05.2025, 13:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Почакай малко де, оборудването не може да се телепортира. Ако всичко се развие по план А, мисля че в сряда ще имаме хубава снимка. Ама нали знаеш че в живота обикновено се изпълняват планове B,C,D, така че може да почакаме и малко повече.
- 1 like
Коментар
-
Добре де, ала той НЕ Е виждал нищо повече от светлини а, "светлина" и 'ОБЕКТ", НЕ Е ЕДНО И СЪЩО. Което идва да ни докаже че, човекът математически и юридически, НЕ Е ДОБРЕ ПОДГОТВЕН и съответно, ми е трудно да си го представя като следовател. Там, трябва поне с елементарните неща,.човек да е наясно И ДА.НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА, пробутвайки желано и въображаемо за действително. Предполагам, още не е решил да му изпратиш, каквото му обеща, лъжовно е момчето.Last edited by Mateev; 02.05.2025, 13:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Дори и един единствен обект във въздуха ще има пълно наблюдение. Ако това е целта (наблюдението), няма нужда от повече обекти.
Коментар
Коментар