Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЗдравейте на всички,
Доста мислих дали изобщо да напиша този пост .
Все пак за благото на нацията ,така да се каже реших да го напиша.
Преди 1 година в темата за имотите ,на датата 13 март 2020 година ,която беше сложена за дата на кризата затвориха и България и света заради Ковид 19.
Мина 1 година от тогава .
За тази 1 година нито съм се пазил нито съм вярвал в така наречените мерки,още пповече в сериозността и смъртността на вируса.
Преди около 12 дни се чух с баща ми който също като мен яростно отричаше и вируса и ваксините,мерките ,всичко...спомена че има лека температура която според него упорито не се махала .
По принцип се чуваме не толкова често но поне на 1 седмица имаме комуникация ,той живее в провинцията .
След това имах рожден ден и както никога до сега, той не ми се обади,чух се с всички ,приятели,брат ,майка,колеги,близки ,но той просто не се обади ...
Реших че може би точно този ден е имал някакви ангажименти ..но нещо ме човъркаше ,след 2 дни му се обадих .....съобщи ми че е в болница след около 9 дни самолечение в къщи..с Ковид 19 ...никога през целия ми живот не съм го чувал толкова уплашен...говореше на пресекулки защото не можеше да диша.....лежа около няколко дни в болницата в провинцията .
Преди 2 дни се чухме и звучеше добре ....успокоих се ...въпреки че дишаше през маска с кислород ...но можеше да става и да ходи ...
В Събота сутринта телефона ми прозвъня и баща ми ми съобщи че спешно го местят в най тежкото отделение КАРИТ ,в болницата Свети Георги по спешност.....каза ми къде е оставииил колата си ....къде бил оставил пари ...разговора продължи около минуута и половина защото не можеше дда говори,задъхваше се и беше уплашен ,завърши с думите ..".не знам дали ще се върна ."......
От Събота сутринта до сега комуниикацията ни приключи ,защото в интензивното отделение няма телефони ,,,от тогава до сега непрекъснато говорим лекари ,тежко е и те са натоварени ,снощи ни казаха че се влошава ,днес че се е стабилизирал с уговорката че все пак е в интензивно отделение и всичко е възможно .....не интубиран/да не стига до там/,диша с маска и не може да става от леглото си ....
Снощи говорих с лекар от Пирогов ,който е в Ковид отделение ,ваксинирал се е с Пфайзер ,за него това била най-добрата ваксина ....
1 година след като Ковид удари България ,колкото и да не ми се вярваше и във вируса и в цялата ситуация с мерките ,когато родния ти баща не може да диша в слушалката на телефона ,каквото и да си мислиш,в един миг всичко ,което си подминавал до вчера с лека ръка ,вече не е същото и започваш да мислиш за реалността и за това че вируса е сред нас и сее смърт ...
Нека всеки си направи сам изводите ,за справка ще ви кажа че от фамилията ни в момента са боллни и млади и стари ,цялото семейство ,от братовчедите ми ,за период от няколко дни .
Днес се разхождах до Витоша и сред хората чух поне 3 разговора за Ковид ,за болни ,за хора в карантина и т.н.
Пазете се и бъдете здрави ...
Има примери и в двете посоки - както много лоши, така и много и добри. Например сестра ми го изкара, но много много тежко, като и до ден днешен не е успяла да се възстанови. В същото време мъжа и въобще не го засегна. Даже тя се майтапи, че той вади термометъра от нейната уста и го слага в неговата, и въпреки това не е успял да се разболее.
Та такъв е живота ......
Аз все още не съм се разболял, но отдавна съм приготвил запечатан плик с всички мои пароли и кодове, с които сина ми да получи достъп до скътаните тук-там койни, трейдинг акаунти, банкови сметки или живи кеш пари.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Здравейте на всички,
Доста мислих дали изобщо да напиша този пост .
Все пак за благото на нацията ,така да се каже реших да го напиша.
Преди 1 година в темата за имотите ,на датата 13 март 2020 година ,която беше сложена за дата на кризата затвориха и България и света заради Ковид 19.
Мина 1 година от тогава .
За тази 1 година нито съм се пазил нито съм вярвал в така наречените мерки,още пповече в сериозността и смъртността на вируса.
Преди около 12 дни се чух с баща ми който също като мен яростно отричаше и вируса и ваксините,мерките ,всичко...спомена че има лека температура която според него упорито не се махала .
По принцип се чуваме не толкова често но поне на 1 седмица имаме комуникация ,той живее в провинцията .
След това имах рожден ден и както никога до сега, той не ми се обади,чух се с всички ,приятели,брат ,майка,колеги,близки ,но той просто не се обади ...
Реших че може би точно този ден е имал някакви ангажименти ..но нещо ме човъркаше ,след 2 дни му се обадих .....съобщи ми че е в болница след около 9 дни самолечение в къщи..с Ковид 19 ...никога през целия ми живот не съм го чувал толкова уплашен...говореше на пресекулки защото не можеше да диша.....лежа около няколко дни в болницата в провинцията .
Преди 2 дни се чухме и звучеше добре ....успокоих се ...въпреки че дишаше през маска с кислород ...но можеше да става и да ходи ...
В Събота сутринта телефона ми прозвъня и баща ми ми съобщи че спешно го местят в най тежкото отделение КАРИТ ,в болницата Свети Георги по спешност.....каза ми къде е оставииил колата си ....къде бил оставил пари ...разговора продължи около минуута и половина защото не можеше дда говори,задъхваше се и беше уплашен ,завърши с думите ..".не знам дали ще се върна ."......
От Събота сутринта до сега комуниикацията ни приключи ,защото в интензивното отделение няма телефони ,,,от тогава до сега непрекъснато говорим лекари ,тежко е и те са натоварени ,снощи ни казаха че се влошава ,днес че се е стабилизирал с уговорката че все пак е в интензивно отделение и всичко е възможно .....не интубиран/да не стига до там/,диша с маска и не може да става от леглото си ....
Снощи говорих с лекар от Пирогов ,който е в Ковид отделение ,ваксинирал се е с Пфайзер ,за него това била най-добрата ваксина ....
1 година след като Ковид удари България ,колкото и да не ми се вярваше и във вируса и в цялата ситуация с мерките ,когато родния ти баща не може да диша в слушалката на телефона ,каквото и да си мислиш,в един миг всичко ,което си подминавал до вчера с лека ръка ,вече не е същото и започваш да мислиш за реалността и за това че вируса е сред нас и сее смърт ...
Нека всеки си направи сам изводите ,за справка ще ви кажа че от фамилията ни в момента са боллни и млади и стари ,цялото семейство ,от братовчедите ми ,за период от няколко дни .
Днес се разхождах до Витоша и сред хората чух поне 3 разговора за Ковид ,за болни ,за хора в карантина и т.н.
Пазете се и бъдете здрави ...
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Човек трябва да е много изпростял, за да повярва на простотиите в този клип. Това с влакната е висша степен на простотия - били живи - ха-ха. Мърдат, но не защото са живи, а защото има статично електричество.
Колкото до наночиповете - да, съвременната електроника може да произведе такива дребни чипове, но те не могат да работят без енергиен източник, например акумулатор, който е 1000 пъти по-голям и по-тежък от тях.
А това че чиповете имали GPS и освен това можели да се свързват с интернет - това пък е върха на простотията, незнанието, невежеството и дори олигофренията. За който не знае - за да се излъчват и приемат някакви честоти има нужда от антена със строго определени размери. Тези размери зависят от честотата (дължината на вълната) и в никакъв случай не могат да се направят по-малки.
За да може да се случат всички простотии, описани в клипа, трябва да се направи миниатюрен чип (това го можем), но от този чип трябва да стърчи антена, например с размерите на карфичка, и до него трябва да има акумулатор с размерите поне на бобено зърно. Но дори тази конфигурация ще работи само 24 часа и после някой трябва да зареди акумулатора .....
Та това са възможностите на съвременната електроника, така че недейте да вярвате на глупостии, написани в интернет от разни малоумници с едноцифрена интелигентност.
Наистина съществуват RFID чипове с размер например дължина 10-15мм и диаметър 2-3мм, и наистина тези чипове могат да се вкарват подкожно с конска игла, но те са пасивни и нямат собствен енергиен източник. Информацията в тях се чете и записва със специални RFID четци, но само от разстояние 4-5 сантиметра. Повече не може, както и съврзване с интернет не може.
Без да се налага да му слагам какъвто и да е микрочип на средностатистическия идиот, страдащ от мании за чипирания и прочее мога да ти разкажа ,как му преминава един ден ...
Става сутрин,пие кафе,минава през нужника и заминава на работа...Бачка 8-9-10 часа,тайничко псува шефа си,че върши толкова много работа,а му се плаща толкова малко....Свършва работа,минава през супермаркета ,да напазарува разни работи,част от които му са рекламирани предишната вечер по телевизора....Прибира се в къщи ,сипва си ракийка ,салатка,скара се с жена си,гледа по телевизора простотии,псува политиците и т.н.,облъчват го с реклами ,на които се връзва,че като купи дадения продукт,ще заживее щастливо,като семейството от рекламата....
И това се повтаря всеки ден....Може и да иде един път на ресторант в месеца,за да се почувства,като "бял човек"....Може и да иде на море за десетина дни...Ама може и да не иде....И всичко това се повтаря с години...
И тоя екземпляр,си е внушил,че е толкова значим,и върши такива тайни неща,че да има някой нужда да го чипира.....
Ако някой реши мен да ме чипира,аз ще се почувствам много горд,че представлявам такъв интерес и съм толкова значим за някой,че чак да има нужда ме чипира....
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Човек трябва да е много изпростял, за да повярва на простотиите в този клип. Това с влакната е висша степен на простотия - били живи - ха-ха. Мърдат, но не защото са живи, а защото има статично електричество.
Колкото до наночиповете - да, съвременната електроника може да произведе такива дребни чипове, но те не могат да работят без енергиен източник, например акумулатор, който е 1000 пъти по-голям и по-тежък от тях.
А това че чиповете имали GPS и освен това можели да се свързват с интернет - това пък е върха на простотията, незнанието, невежеството и дори олигофренията. За който не знае - за да се излъчват и приемат някакви честоти има нужда от антена със строго определени размери. Тези размери зависят от честотата (дължината на вълната) и в никакъв случай не могат да се направят по-малки.
За да може да се случат всички простотии, описани в клипа, трябва да се направи миниатюрен чип (това го можем), но от този чип трябва да стърчи антена, например с размерите на карфичка, и до него трябва да има акумулатор с размерите поне на бобено зърно. Но дори и тази конфигурация ще работи само 24 часа и после някой трябва да зареди акумулатора .....
Та това са възможностите на съвременната електроника, така че недейте да вярвате на глупостии, написани в интернет от разни малоумници с едноцифрена интелигентност.
Наистина съществуват RFID чипове с размер например дължина 10-15мм и диаметър 2-3мм, и наистина тези чипове могат да се вкарват подкожно с конска игла, но те са пасивни и нямат собствен енергиен източник. Информацията в тях се чете и записва със специални RFID четци, но само от разстояние 4-5 сантиметра. Повече не може, както и свързване с интернет не може.Last edited by Mateev; 14.03.2021, 18:08.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениегарантирано от герб и калинкитеПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
� -
гарантирано от герб и калинките
Уважаеми потребители,
Информираме Ви, че на този етап електронният портал "COVID -19 Регистрация за ваксинация" преустановява записването за поставяне на ваксина срещу коронавирусната инфекция. Това се налага заради временното спиране на ваксинацията с лекарствения продукт на производителя AstraZeneca на територията на страната.
Регистрираните в портала потребители автоматично ще получат нов час за имунизация, след анализ на броя записани за ваксина лица и наличностите от другите две одобрени у нас ваксини срещу COVID-19.
Системата ще изпрати потвърждение за новия ден и час чрез SMS или имейл. След възобновяване на работата на регистъра, всеки потребител ще има възможност, при необходимост, да промени дата и часа на ваксинация и да избере друг времеви прозорец.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениеАз съм хванал връзки и засега съм се ваксинирал с пфайзер и астра зенека. Чакам да изпадне и модерна. Решил съм всичките да ползвам. Като дойдат нови - пак.Все пак се чувствам длъжен да те предупредя....Преди окло две-три седмици гледах някакво предаване ,в което гост беше някакъв журналист.....и водещата го пита,дали ще се ваксинира....А той и отговори ,че бил резервиран към ваксините....И на мен веднага ми стана интересно,защо е резервиран?!Ами щото,човеко бил обиколил земното кълбе неколко пъти, с всичките му екзотични дестинации и му се наложило да се ваксинира за всичко ,дето се сетиш,че и от някои ваксините по неколко пъти....И в крайна сметка му излезли циреи!!!И като спрял да обикаля ,като гламав земното кълбе, и реципрочно спрял да се ваксинира повече,циреите му изчезнали ...И затова бил резервиран!!!
Амо то и мед,дето е супер полезен, да кльопаш по половин буркан на ядене,пак ще ти излезе нещо
, и ще станеш резервиран и към меда...
Та гледай и на теб да не ти излязат циреи....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеХАХАХА.........
Явно Инвестора се чете от родните ни здравни власти и от Голямото началство................
вижте кво пише днес в 24 часа :
Спират имунизацията с "АстраЗенека" у нас, докато се отхвърлят всички съмнения
https://www.24chasa.bg/novini/article/9603202
То, че тук има емисари, които докладват - това не подлежи на съмнение, ама - в Австрия това се случи и ТУК обсъждахме въпроса, ПРЕДИ ЦЕЛИ 5 дни!
5 дни! Да не би да сме на друга планета?
А днес един познат ми споделя как се ваксинирал с Астра Зенека...
Интересно, кое гарантира, че Астра... е спряна? Или ЩЕ бъде спряна след 5 дни? А по места не са чувалЕ!
Коментар
� -
ХАХАХА.........
Явно Инвестора се чете от родните ни здравни власти и от Голямото началство................
вижте кво пише днес в 24 часа :
Спират имунизацията с "АстраЗенека" у нас, докато се отхвърлят всички съмнения
https://www.24chasa.bg/novini/article/9603202
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение8 европейски страни прекратиха временно ваксинирането с "АстраЗенека"
ЕМА разследва доклади за кръвни съсиреци след имунизиране с препарата
Дания, Италия, Норвегия днес обявиха решението си временно да спрат ваксинирането с "АстраЗенека" заради евентуални тежки странични ефекти и образуване на съсиреци. Същата мярка преди това предприеха 5 други европейски страни: Австрия, Естония, Латвия, Литва и Люксембург.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/8-evr...-s-astrazeneka
======================================
ама вие нема се плашите ..... всичко е наред...... Тиквата тъй каза ........
продължавайте да се бодете,, за да станете безсмъртни..............
Съсирването е нормално за естествено заразен със Ковид, затова и препоръчват Аспирин, след консултация със лекар.
Така че, зависи след колко дни се е образувал съсирек след обождането.
В ЮК са ваксинирали милиони досега и имат и сайт някъде за страничните явления.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Те мрът ама ги прикриватLast edited by pa4anga; 12.03.2021, 00:55.
- 1 like
Коментар
�
Коментар