IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• продължавай, но като не се регистрира в РЗИ и ходеше напред назад по магазините болен... дали не си ръсил бацили. После се сърдиш на някакви простаци, които те били заразили... и ти какво направи... изкара болестта без да преминеш през карантината. Сега няма сертификат и вой по форумите денонощно. Не ми обяснявай как е трябвало да си на крак. Имаш деца не малки при това. Просто така ти беше ок. После не се сърди, че някой ходил на работа и те заразил.

Last edited by X_Y; 28.10.2021, 09:48.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Защо не ми признават имунитета от боледуване? Защо искат да "ваксинират" преболедували, които вече е доказано че имат по-добър имунитет от "ваксинираните"? Защо има сертификати за "ваксинирани", след като те са точно толкова рискови като преносители, колкото непреболедувалите? Защо в пика на "вълната" натискат лекарите и медицинския персонал да се бодат, рискувайки да прогонят част от тях? Когато са най-необходими? След като две години работиха и се справяха без "ваксини"?

Слепи ли сте?
      не сме слепи - просто антителата общия тест се оказва силно неточен. тук и да направят нещо ще е локално и до време.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        Кацаров да си каже - нареждането от гейропа е да бъдем ваксинирани. Стига лъжи и усуквания. С лъжи я почнаха "пандемията" и продължават да лъжат.
        Eдни пари са се задали викат къде 50 милиарда и ръчичките им треперят.Затова е това бързане и тая пропаганда....Изсипа се всичко.Неваксинираните сме тъпи необразовани прости.Живеем по селата а те умните и интелигентните били свободни...Ние сме разпространявали заразата те не....Е до 6 месеца ще лъсне цялата несъстоятелност на опорките им....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

уви, когато цифрите говорят се чудят откъде да си изсмучат доводи.
          за съжаление понеже Българите си мислим, че сме най-големите тарикати и всички други са балъци ще се докараме до национална катастрофа, а после ще им ходим бачкери, шофьори, чистачки, болногледачки на 'овцете' от запада.
          Защо не ми признават имунитета от боледуване? Защо искат да "ваксинират" преболедували, които вече е доказано че имат по-добър имунитет от "ваксинираните"? Защо има сертификати за "ваксинирани", след като те са точно толкова рискови като преносители, колкото непреболедувалите? Защо в пика на "вълната" натискат лекарите и медицинския персонал да се бодат, рискувайки да прогонят част от тях? Когато са най-необходими? След като две години работиха и се справяха без "ваксини"?

Слепи ли сте?

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio
            Забавно е да се чете тук, но в същото време е и леко шокиращо колко много привърженици на конспирациите може да има в един инвестиционен форум
            Докато в нормалните страни вече отдавна забравиха за вируса при премахнати всякакви ограничения и мерки, дори по темата не се и говори, пример тук в Скандинавия, то в България има нереално огромно увеличение в общата смъртност спрямо предходните 5 години и абсолютно блокиране на здравната система поради препълнените болници.
            и не, това не е заради пътеки и точене на каси, имам приятели и лекари, и такива лежали в Ковид отделение. Не искате да знаете за какво става въпрос там…
            Та поради блокирането на здравната система заради кухи глави, също така има и огромно намаление при диагностиката на онкологични, сърдечно-съдови и всякакви други заболявания. Дори се спират планови операции. Та една куха кратуна не може да проумее какво означава това…
            Ами ефектите ще се точат с години, продължителността на животът ще става още по-ниска у нас, а в същото време самочувствието ще е на макс, даже мнозинството ще смятат, че сме най-умни в цял Свят…
            щеше да е смешно ако не беше толкова тъжно…
            Знаеш ли каква е разликата между конспирацията и ИСТИНАТА.
            6 месеца
            Първо бяха маски, ваксини, после зелени сертификати.
            Имаме всички шансове да РАЗОБЛИЧИМ без да искаме с антитела тестовете и признаването им мераците на сатаната.
            Как факсинираните доказват че са УЖ защитени? Или НИКАК или с антитела. А като имаш антитела НЯМА сертификат.
            От какъв зор с факсина която дава само антитела и НИКАКВА защита ти дават сертификат
            Last edited by bota156; 28.10.2021, 09:17.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Dear coolio,

освен мейнстрийма, има и други данни.
              Ако някога си изучавал технологиите на измамите и извличането на парични ползи чрез въвеждане в заблуда (налагало ми се е в работата, за да идентифицирам навреме и да предупреждавам клиенти), щеше да знаеш, че една от големите червени лампи за потенциално въвеждане в заблуда и принуждаване за покупка или разпореждане с активи, е краткото време за вземане на решение.
              С две думи, трябва да се действа тук и сега, или се губи потенциалната "печалба" за шарана, дето го зарибяват.
              Айде кажи ми, кое от описаното не се случва сега?
              А тук наблюдаваме, като капак на всичко, и ГРУБО принуждаване, на практика без право на избор.
              Last edited by X_Y; 28.10.2021, 09:46.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio
                Забавно е да се чете тук, но в същото време е и леко шокиращо колко много привърженици на конспирациите може да има в един инвестиционен форум
                В настоящия момент още не си способен да видиш че има неоспорима и очевидна конспирация?

Коментар

• Кацаров да си каже - нареждането от гейропа е да бъдем ваксинирани. Стига лъжи и усуквания. С лъжи я почнаха "пандемията" и продължават да лъжат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                    Добро утро ваксинатори и техни верни фенове
                    Имам един простичък въпрос:

Щом като ваксините са толкова ефективни, оставете тези, които не желаят да са опитни зайчета, да се излагат на опасностите, след като подпишат пред медицинско лице ИНФОРМИРАН ОТКАЗ от ваксинация и достъп до интензивни отделения при констатирано заразяване с ковид.
                    Вие сте защитени (имате ваксина), значи няма да ви пука от нищо.
                    Те няма да заемат болнични легла, ако и когато се заразят с вируса.

Живял съм в късния социализъм. Смея да твърдя, че не съм виждал такава масирана принуда да се направи нещо, в случая - ваксиниране.
                    Хората са изправени пред избора дали да се ваксинират и да работят, или да не се ваксинират и да поемат риска да лишат себе си и семействата си от препитание, както и да не могат да пътуват, да посещават културни и занимателни мероприятия, и т.н. Това е съдбоносен избор.

Мисля да прочета по диагонал 24-те тома събрани съчинения на Ленин (не съм ги чел, но съм ги виждал някога по библиотеките), за да се уверя, че комунизмът най-накрая е победил, както ни учеха в чавдарските, пионерските и комсомолските организации. До партията не съм имал желание да стигна, но членството в изброените организации беше задължително, и съм държал политически изпит при кандидатстването за първото си висше образование. В общи линии, по спомени от задължителната комунистическа литература, дето съм чел, май комунизмът е победил, без значение как се казва настоящият обществен строй, в който живеем.
                    Ха ха ха на един приятел се беше паднала тема Писмото на др.Тодор Живков до ЦК на ДКМС....Моя човек написал чужди писма не чет акато си е мислел че ще му махнат една еденица от бала ама се оказа че му анулираха изпита и трябваше на следващата година пак да кандидатства.И да се научи да чете чужди писма му се наложи

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Ми щом здравето и животът не са ти ценни а ските ваксинирай се не е необходимо да ни агитираш.
                      Никой не агитирам, изборът си е личен, мен ми е забавно да гледам антиваксърите как се мятат като риба на сухо след всяко ново ограничение. Еми така ще е, нещо друго ли сте очаквали?

Забавно ми е като чета - такива като теб явно си мислят, че щом се ваксинираш и край - едва ли не умираш на 5-тата минута! Още по-забавно ми е като гледам и източниците, дето цитирате все едно са библията - някакви блогове "от извора", "пътеводна светлина", прочее.. Еле пък кумирите ви - някакви льохмани, пуснали по 2 педи брада, белким изглеждат като библейски мъдреци, които с лека усмивка и многозначително намигване ви разясняват божия план и промисъл, сякаш лично са им го пратили на мейла... с една дума веселба. Все едно са пуснали нета на 4-ти км.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Хората които налагат ваксините не напразно желаят 100 процента ваксинации ,така и да лъсне истината всеки ще си вика ,абе я да си мълча по добре да излязе че вярвам в медицината отколкото да излезе че съм един лапнишаран и така никой да не иска да търси отговорност на организаторите.
                        А организаторите , да не се лъжем са много умни хора и плюс много богати.
                        Та затова успяват там дето и комунистите не успяха.
                        Организаторите на комунистическият преврат в Русия през 1917-та също са били богати и умни хора - кайзер Вилхелм I (дал пари на Ленин и осигурил му безпрепятствен транспорт с военен брониран влак до Санкт Петербург) и висши представители на американския капитал, дали пари на Троцки и осигурили безпрепятственото му пътуване от Америка до Русия (бил е задържан в Канада със значителен брой пачки долари, но след американска намеса е бил пуснат).
                        Last edited by Kildirim_Bei; 28.10.2021, 08:45.
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Хората които налагат ваксините не напразно желаят 100 процента ваксинации ,така и да лъсне истината всеки ще си вика ,абе я да си мълча по добре да излязе че вярвам в медицината отколкото да излезе че съм един лапнишаран и така никой да не иска да търси отговорност на организаторите.
                          Сега имаме нова опорка.Е вярно че ваксините не предпазват от заразата и разпрострнението и ама я гледайте при съшия брои заразени жертвите на Запад две пет седем а тука по 150.Много скоро до месец най много два ще лъсне несъстоятелността и на тази опорка.Тая сутрин самият Ивайло Пенчев се включи в пропагандата...Предполагам след десетата игла следващата опорка ще е тая ваксина не помага ама не е вредна не се безпокойте измислихме новата.А през това вемезаразата ще си върлува и ще си взима жертвите...Тия хора не искат да проумеят че рано или късно брой хора ще се ваксинират и умрелите ще са само ваксинирани...Момента наближава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                            А, да бе - те по комунизма щяха да те питат дали искаш или не!
                            Лично бай Тошо щеше да дойде и пита:
                            - Искаш ли моето момче така и така да се боцнеш! Айде, моля те...
                            - - -
                            Сега поне има някаква /макар и ограничена/ възможност за избор и със сигурност немалко хора ще минат през пандемията неваксинирани. Просто ще трябва да изтърпят ограниченията докато нещата отшумят. Който бърза с пътуванията навън - мисля, че няма особено голям избор. На мен ми се карат ски в Алпите, ама австрийци, швейцарци, италианци и французи се съмнявам да пуснат неваксинирани по пистите си!
                            Ми щом здравето и животът не са ти ценни а ските ваксинирай се не е необходимо да ни агитираш.

Коментар

Добро утро ваксинатори и техни верни фенове Живял съм в късния социализъм. Смея да твърдя, че не съм виждал такава масирана принуда да се направи нещо, в случая - ваксиниране.
                              А, да бе - те по комунизма щяха да те питат дали искаш или не!
                              Лично бай Тошо щеше да дойде и пита:
                              - Искаш ли моето момче така и така да се боцнеш! Айде, моля те...
                              - - -
                              Сега поне има някаква /макар и ограничена/ възможност за избор и със сигурност немалко хора ще минат през пандемията неваксинирани. Просто ще трябва да изтърпят ограниченията докато нещата отшумят. Който бърза с пътуванията навън - мисля, че няма особено голям избор. На мен ми се карат ски в Алпите, ама австрийци, швейцарци, италианци и французи се съмнявам да пуснат неваксинирани по пистите си!

Коментар

Добро утро ваксинатори и техни верни фенове
                                Имам един простичък въпрос:

Щом като ваксините са толкова ефективни, оставете тези, които не желаят да са опитни зайчета, да се излагат на опасностите, след като подпишат пред медицинско лице ИНФОРМИРАН ОТКАЗ от ваксинация и достъп до интензивни отделения при констатирано заразяване с ковид.
                                Вие сте защитени (имате ваксина), значи няма да ви пука от нищо.
                                Те няма да заемат болнични легла, ако и когато се заразят с вируса.

Живял съм в късния социализъм. Смея да твърдя, че не съм виждал такава масирана принуда да се направи нещо, в случая - ваксиниране.
                                Хората са изправени пред избора дали да се ваксинират и да работят, или да не се ваксинират и да поемат риска да лишат себе си и семействата си от препитание, както и да не могат да пътуват, да посещават културни и занимателни мероприятия, и т.н. Това е съдбоносен избор.

Мисля да прочета по диагонал 24-те тома събрани съчинения на Ленин (не съм ги чел, но съм ги виждал някога по библиотеките), за да се уверя, че комунизмът най-накрая е победил, както ни учеха в чавдарските, пионерските и комсомолските организации. До партията не съм имал желание за стигна, но членството в изброените организации беше задължително, и съм държал политически изпит при кандидатстването за първото ми висше образование. В общи линии, по спомени от задължителната комунистическа литература, дето съм чел, май комунизмът е победил, без значение как се казва настоящият обществен строй, в който живеем.
                                Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

Working...
                                X