IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Страхът винаги влиза през някоя врата ! Всички ще умрем, всички !
    Невежите ги е страх, за съжаление те са безброй, смъртта е изкуство, в някои школи процеса се учи години.. смърта е преход в свят с характеристиките са съня.. но мястото където ще попаднеш зависи до голяма степен от емоционалното състояние на умиращия.. страха е възможно най-лошия избор. Но обикновенното добиче няма разбиране за тези нещо, то дори не е мислило в тази посока, то има друг дневен ред... хубавото е, че сметка му идва винаги, че и надписана.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Проблема с вируса е че е е много заразен и мутира .От това следва че се вдига риска от висока смъртност ,без подбор ,нещо като руска рулетка .
      Подчертавам че съм от хората които нито спазваха мерки ,нито съм се крил ,нито ме е страх ,нито вярвах че изобщо има нещо опасно ,още повече пък да се стремя и да искам да се ваксинирам ,НО в момента в който родния ти баща остава без дъх в слушалката и отива в интензивното без още да се зане дали ще се върне нещата се променят.
      Дори той не вярваше и в мерките и във вируса ,още повече да се ваксинира ,нито се пазеше ,нито се крил или е спазвал мерки ,дори с насмешка се отнасяше към всички които ги спазват .
      Това са фактите .
      Страхът винаги влиза през някоя врата ! Всички ще умрем, всички !
      Last edited by pa4anga; 15.03.2021, 22:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Идея си нямаш колко е мъчително, да гледаш как близките и приятелите ти умират не по-малко мъчително, борейки се за глътка въздух.

Ти си имаш твойте впечатления от срещата с Короната, аз - моите. Оказва се, различни са.
        Наздраве!

П.П. Ако под скъсване на веригата разбираш, че от няколко месеца съм чест посетител на местните болница, църква и гробищен парк, така е.
        някакво чувство на вина ли ни докарваш .... и преди Ковида всеки е гледал близък нему човеци да си отиват ... кое е сега различното ... ти досега не беше ли виждала ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Ще може ли сега и един "симулантен" превод в вфир...
          Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
          в която тема се намърдаш, почва разводяване .... трябва да ти се разяснява бавно и отделно .....Чорбана произвежда ваксини, не е рехабилитатор, дето е чел нещо в интернет .....кога се прави ваксинацията за грипа, януари и февруари ли ..... не е и декември.......белким не спечелиш баса, та никога да не пробваш ръжено уиски, кат гледам не можеш да си купиш сам.....айде бегом в темата за Алтерко
          А сега ще може ли и превод на превода, че нищо не му разбрах на преждеговорившия мозъчен донор, освен че и той нищо не е разбрал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Ще може ли сега и един "симулантен" превод в вфир... Какво е искал да каже автора с фразата "Нарушихме основно правило в имунологията, а именно да не се прави масова ваксинация по време на пандемия. Това никога не се е случвало досега"? Кога според многоуважаемия професор трябва да се ваксинираме - преди появата на пандемията или след изчезването ѝ?
            в която тема се намърдаш, почва разводяване .... трябва да ти се разяснява бавно и отделно .....Чорбана произвежда ваксини, не е рехабилитатор, дето е чел нещо в интернет .....кога се прави ваксинацията за грипа, януари и февруари ли ..... не е и декември.......белким не спечелиш баса, та никога да не пробваш ръжено уиски, кат гледам не можеш да си купиш сам.....айде бегом в темата за Алтерко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              http://epicenter.bg/article/Prof--Ch...iya/243574/2/0
              Чорбанов пак забива нож в тиквите на тиквите ...
              Нагли, продажни, егоцентрици, параноици и тъпи тикви ни управляват.
              Изборите в Германия показаха, че на хората им писна.....Меркел трябва да изчезне от политиката...Вечерен час, дронове за наблюдение, глоби за щяло и нещяло.....Само концлагери остава да построят ( може да ползват и старите....). Е, вместо "Работата те прави свободен ", могат да напишат - "Изолацията е път към щастието".....
              Ще видим резуптатите от Недерландия....
              Дано и в Тиквундия нещата да се променят...
              Ще може ли сега и един "симулантен" превод в вфир... Какво е искал да каже автора с фразата "Нарушихме основно правило в имунологията, а именно да не се прави масова ваксинация по време на пандемия. Това никога не се е случвало досега"? Кога според многоуважаемия професор трябва да се ваксинираме - преди появата на пандемията или след изчезването ѝ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                http://epicenter.bg/article/Prof--Ch...iya/243574/2/0
                Изборите в Германия показаха, че на хората им писна.....Меркел трябва да изчезне от политиката...Вечерен час, дронове за наблюдение, глоби за щяло и нещяло.....Само концлагери остава да построят ( може да ползват и старите....). Е, вместо "Работата те прави свободен ", могат да напишат - "Изолацията е път към щастието".....
                Че тя цяла Германия е един концлагер

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Prof--Ch...iya/243574/2/0

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дано се оправи бързо човекът, но истината е, че докато няма някакво добро ниво на ваксинирани е нужно всички малко да се поограничим в контаките си. не говоря за паника, а просто да имаме едно на ум.
                    И да не се нахвърляме като диви зверове един на друг малко да поозаптим егото.Накавръчето съм го драл жестоко заради революционните му простотии и заради Ковида....Надявам се вече си е научил урока.Аз му съчуствам и желая на баща му да се оправи..Паниката е излишна и безсмислена но малко разум и дисциплина ще ни помогнат.

Коментар

Идея си нямаш колко е мъчително, да гледаш как близките и приятелите ти умират не по-малко мъчително, борейки се за глътка въздух.

Ти си имаш твойте впечатления от срещата с Короната, аз - моите. Оказва се, различни са.
                      Наздраве!

П.П. Ако под скъсване на веригата разбираш, че от няколко месеца съм чест посетител на местните болница, църква и гробищен парк, така е.

тнм, не обичам да пишам, когато децата са около мен, но заради теб правя изключние - имам си на идея, даже доста сериозна идея - дядо ми, на когото съм кръстен, почина след като започна да задържа вода в организма си. Казвал съм ти - огромен човек във всеки смисъл на думата - 120 кила чиста мускулатура на 60-65 годишна възраст, така го помня. Нямаше нищо общо с онзи човек от тогава, но аз го помня такъв, какъвто беше, а не когато беше напълнен с вода и краката му бяха тройни. Не можеше да легне, спеше, подпрян на масата, отвскяъде се пукаше кожата му и течеше някаква слуз - не сме го оставили за секунда сам, защото беше мъж във всеки смисъл на думата, баща и дядо, уникален човек. Веднъж само легна, водата стигна до важните органи и издъхна, борейки се за въздух. Помня, защото бях до него точно в този момент - тъкмо се връщах от сесия, вече бях студент, видя ме, усмихна се и почина. Това е, помня истинския човек, другото са неща от живота, през които всички минаваме. А животът - той продължава.

П.С. Баба ми почина малко преди сватбата на сестра ми - изрично беше ни забранила да се отменя сватбата заради нея - живите са си живи, мъртвите са си мъртви, така ни казваше. И още - човек се почита, докато е жив, след това няма смисъл.

Наздраве, тнм! Бог да прости починалите близки!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

tnm, не мога да те позная - ти ли си? Същото важи за всякакъв вид болни - и какво, да се откажем да живеем ли? Имам странното чувство, че някои хора теърдо и упорито се мислят или поне искат да са безсмъртни - е, не сте/сме! Странно е подобно поведение от твоя стрна, при положение че си от подобен славен и известен с непоколебимостта си и липсата на страх от смъртта род? Или греша някъде и нещо се е скъсало по веригата? С най-приятелски чувства от моя страна го казвам.

Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Странно е подобно поведение от твоя стрна, при положение че си от подобен славен и известен с непоколебимостта си и липсата на страх от смъртта род?
                          Че тя да не като теб - от клана Маклауд...

Коментар

Този или тези, които не са преживели това, което ти преживяваш в момента, не могат да те разберат.

Те дори не могат да си представят какъв кошмар е да чуваш как близките ти не могат да говорят нормално, защото се задушават.
                            tnm, не мога да те позная - ти ли си? Същото важи за всякакъв вид болни - и какво, да се откажем да живеем ли? Имам странното чувство, че някои хора теърдо и упорито се мислят или поне искат да са безсмъртни - е, не сте/сме! Странно е подобно поведение от твоя стрна, при положение че си от подобен славен и известен с непоколебимостта си и липсата на страх от смъртта род? Или греша някъде и нещо се е скъсало по веригата? С най-приятелски чувства от моя страна го казвам.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Виж сега обръщам се към теб и към всички останали .
                              Първо вируси има всякакви,нито аз ,нито баща ми сме от хората които при най леката настинка бягат при доктора .
                              9 дни човека се е мъчил в къщи ,за да стигне до болницата и да не може да диша ,едва говореше ,свидетел съм значи не е вирус като вирус или грип като грип,отделно че баща ми не е от страхливите хора и е борбен тип .
                              Нито аз нито той сме от хората които се ваксинират с противогрипни ваксини всяка година .
                              Не съм казвал какво да се затваря и какво не ,нито пропагандирам всеки да се ваксинира ,написах поста с чисти факти ......нека бъдем реалисти все пак .
                              Че Ковид не е грип се знае отдавна.
                              Че за определени групи е направо опасен се знае отдавна.
                              Че ваксинации и мерки за запазване на живота и здравето на рисковите се знае отдавна.

За мен лично не казваш нищо ново.

Но последната година доказа, че мерките не работят, локдауните убиват живота и на здравите, че съсипването на икономиката не води до повече кислород за болните, а излизането от вкъщи с СМС, забраната за спортуване и затварянето и отварянето през две седмици докарват стрес, високо кръвно и депресии на съвършено здрави хора.

Според ООН около 135 млн. души са в заплаха от гладна смърт поради липса на транспорт, снабдяване и нарушени търговски връзки заради пандемията.

Ето това е проблема - че мерките срещу Ковид имат повече пряки и косвени жертви от самия Ковид. И то спреда е сериозен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                Каврък да се оправя по бързо баща ти. И моя 2 дена е с температура - 38-39
                                Колега, преди да се е влошил вземи му купи "Хювемек" с Ивермектин. Вече го има в аптеките и е доказано с 6 месечни изследвания, че помага на Ковид-болни, като пречи на свързването на клетките с тези на Ковид-а.
                                А що се отнася до въпроса в темата, ще Ви кажа защо няма да си бия ваксина:
                                Досега съм си бил само веднъж анти-грип ваксина, Инфлувак беше, през 2000 година, за да пердапазя себе си и най-вече децата (второто се пръкна тогава). За съжаление стана точно обратното - толкова много боледуване не съм имал нито една друга година, преди и след това.
                                Познайте, дали искам да си бия нова антигрипна ваксина?

Коментар

Working...
                                X