Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не са 100,около 200 са ,отделно ще има и още в пликове ,я сметни за един ден на час за какви пари става на въпрос ,за иглата не съм се решил ,ще изчакам в момента има само Астра Зенека ,с нея не искам да се ваксинирамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не са 100,около 200 са ,отделно ще има и още в пликове ,я сметни за един ден на час за какви пари става на въпрос ,за иглата не съм се решил ,ще изчакам в момента има само Астра Зенека ,с нея не искам да се ваксинирам
От настоящите ваксини ако реша да се ваксинирам то ще е с АЗ.... другите са дълбоки води.... ного ефективни.... Толкова много, че чак ме плашат :-) Аз не мога с един комп да се опрая, та некой друг да остая да ми хаква клетките аре по-добре не :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.03.2021, 14:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ех кавръче, революции бла бла, накрая се продаде за една игла и 100лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Мосля че Кавръкът експериментира с ирония.
- 4 Харесвания
Коментар
-
ако не беше партия ГЕРБ ни ваксини ,щеше да е потоп добре че са те та да оправят държавата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ех кавръче, революции бла бла, накрая се продаде за една игла и 100лв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОсвен вдигнатите възнаграждения ,имаме и бонус достъп до ваксините за това че сме на първа линияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
Поняуга и жигулата е по добре от пеша .....пиши се член (на сик)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ъхъ, с лека форма на шизофрения и наченки на маниния за величие( многознание...)
Та различното...когато стадните знания доминират те са закон. Може да се надлъгвате в хоремага, и като ви хване някой натясно сте сила неземна, нямате критерий за оценка. Невежеството е само по себе си летва, я да се опита някой да я прескочи.
Чичи, ключът е в самокритичността, самоконтрола и самоиронията. Опитай...и пак ми сложи диагноза. Специално от теб приемам. И не се сърдя. Даже ми е супер кеф.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev
Наврък , кво стана бре ГЕПАДЖИТЕ да не са ти обещали некое общинско жилище за покупка на една трета от пазарната цена , та така се извърте.
Ако и чичо Пей накрая стопли и ми се извини ще му купя апарта на Ромската на перфектна за него цена. А той ще се ваксинира последен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекаква ваксина, като се омазаха тотално глупаците от ГЕРБ
пускат зелени коридори при положение, че има хронично болни в риск, които не са ваксинирани... малоумници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеСамо от тетката по теуевизора не разбрах, колко и на кой трябва да бутна под масата, за луксозна ваксина (не "жигула" по бочковски)?
Приемам оферти
- 1 like
Коментар
Коментар