Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Сега остава да убедиш мацките наоколо, че антителата се предават по полов път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАма това левчо от темата за имотиту ли е- хей гаста как си, харабелите добре ли са
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕ, щом и кавръчето обърна плочата, а и е член на сик от герП, значи краят е близо и ледът се пропуква, г-да съдебни заседатели Казах ли, че имам антитела - 40, при норма 0.8 с тест на Рош в Кандиларов. Ми грип си е и толкова, пр грип
Сега остава да убедиш мацките наоколо, че антителата се предават по полов път.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКато гледам - 60К записали се за ваксини - половината са апокалиптици, другата половина - да не изпуснат мечтаното мурйенциии у малякостан, че в България било "кочина" и не отговаряло на високия им стандарт на живот с пълен багажник с лютеници и 5 евро за фрапе на плажа срещу шезлонг и чадър. А Кавръчето си я бие, щото иначе няма да го пуснат да си види щерката у Хиспания - глей кво нещо е държавната санкция, ше обърне и най-върлия антиваксър в адепт
Е, миналата година - като не ходихме в Гърция (и другаде) - лошо ли ни е било? Нека и гърците малко усетят нашето отсъствие и на фрапето, ако му запазят цената, поне на бирата да я смъкнат...
Ще си се ориентираме към нашето Черноморие и ще оцеляваме в познати условия (малко позабравени..., а и мазутът не вярвам навсякъде да е повече от "допустимото" ). Догодина, живот и здраве - пак ще го мислим...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като гледам - 60К записали се за ваксини - половината са апокалиптици, другата половина - да не изпуснат мечтаното мурйенциии у малякостан, че в България било "кочина" и не отговаряло на високия им стандарт на живот с пълен багажник с лютеници и 5 евро за фрапе на плажа срещу шезлонг и чадър. А Кавръчето си я бие, щото иначе няма да го пуснат да си види щерката у Хиспания - глей кво нещо е държавната санкция, ше обърне и най-върлия антиваксър в адептNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеАз ше си набия астразенека деава боклука, и да ме пишат вече с паспорттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
познати го изкараха леко, но и познати стигнаха до блница та според зависи.. не е точно грип..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Епа фукам се, кво, забранено ли е От самото начало твърдя, че е грип и получих незнам си колко благословии да съм го изкарал, да ми дойдело до главата, да... - е, изкарал съм го - грип!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всички разбрахме за твоите антителаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕ, щом и кавръчето обърна плочата, а и е член на сик от герП, значи краят е близо и ледът се пропуква, г-да съдебни заседатели Казах ли, че имам антитела - 40, при норма 0.8 с тест на Рош в Кандиларов. Ми грип си е и толкова, пр гриптова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Е, щом и кавръчето обърна плочата, а и е член на сик от герП, значи краят е близо и ледът се пропуква, г-да съдебни заседатели Казах ли, че имам антитела - 40, при норма 0.8 с тест на Рош в Кандиларов. Ми грип си е и толкова, пр грипNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИ аз обмислям да се ваксинирам ,промених си виждането за Ковида .
Понече съм член на СИК към ГЕРБ и ни дават предимство ,но не съм сигурен коя ваксина е добра .В момента с коя ваксинират ?
- 1 like
Коментар
Коментар