Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
гарантирано от герб и калинките
Уважаеми потребители,
Информираме Ви, че на този етап електронният портал "COVID -19 Регистрация за ваксинация" преустановява записването за поставяне на ваксина срещу коронавирусната инфекция. Това се налага заради временното спиране на ваксинацията с лекарствения продукт на производителя AstraZeneca на територията на страната.
Регистрираните в портала потребители автоматично ще получат нов час за имунизация, след анализ на броя записани за ваксина лица и наличностите от другите две одобрени у нас ваксини срещу COVID-19.
Системата ще изпрати потвърждение за новия ден и час чрез SMS или имейл. След възобновяване на работата на регистъра, всеки потребител ще има възможност, при необходимост, да промени дата и часа на ваксинация и да избере друг времеви прозорец.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениеАз съм хванал връзки и засега съм се ваксинирал с пфайзер и астра зенека. Чакам да изпадне и модерна. Решил съм всичките да ползвам. Като дойдат нови - пак.
Та гледай и на теб да не ти излязат циреи....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеХАХАХА.........
Явно Инвестора се чете от родните ни здравни власти и от Голямото началство................
вижте кво пише днес в 24 часа :
Спират имунизацията с "АстраЗенека" у нас, докато се отхвърлят всички съмнения
https://www.24chasa.bg/novini/article/9603202
То, че тук има емисари, които докладват - това не подлежи на съмнение, ама - в Австрия това се случи и ТУК обсъждахме въпроса, ПРЕДИ ЦЕЛИ 5 дни!
5 дни! Да не би да сме на друга планета?
А днес един познат ми споделя как се ваксинирал с Астра Зенека...
Интересно, кое гарантира, че Астра... е спряна? Или ЩЕ бъде спряна след 5 дни? А по места не са чувалЕ!
Коментар
-
ХАХАХА.........
Явно Инвестора се чете от родните ни здравни власти и от Голямото началство................
вижте кво пише днес в 24 часа :
Спират имунизацията с "АстраЗенека" у нас, докато се отхвърлят всички съмнения
https://www.24chasa.bg/novini/article/9603202
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение8 европейски страни прекратиха временно ваксинирането с "АстраЗенека"
ЕМА разследва доклади за кръвни съсиреци след имунизиране с препарата
Дания, Италия, Норвегия днес обявиха решението си временно да спрат ваксинирането с "АстраЗенека" заради евентуални тежки странични ефекти и образуване на съсиреци. Същата мярка преди това предприеха 5 други европейски страни: Австрия, Естония, Латвия, Литва и Люксембург.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/8-evr...-s-astrazeneka
======================================
ама вие нема се плашите ..... всичко е наред...... Тиквата тъй каза ........
продължавайте да се бодете,, за да станете безсмъртни..............
Съсирването е нормално за естествено заразен със Ковид, затова и препоръчват Аспирин, след консултация със лекар.
Така че, зависи след колко дни се е образувал съсирек след обождането.
В ЮК са ваксинирали милиони досега и имат и сайт някъде за страничните явления.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Те мрът ама ги прикриватLast edited by pa4anga; 12.03.2021, 00:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКато гледам - 60К записали се за ваксини - половината са апокалиптици, другата половина - да не изпуснат мечтаното мурйенциии у малякостан, че в България било "кочина" и не отговаряло на високия им стандарт на живот с пълен багажник с лютеници и 5 евро за фрапе на плажа срещу шезлонг и чадър. А Кавръчето си я бие, щото иначе няма да го пуснат да си види щерката у Хиспания - глей кво нещо е държавната санкция, ше обърне и най-върлия антиваксър в адепт
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Тъй де ,тука един друго проповядваше при това със сигурността на специалист в темата на имунологията ... сега въпроса е ако при нас почнат да мрът от ваксини ще стане страшен цирк !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение8 европейски страни прекратиха временно ваксинирането с "АстраЗенека"
Дания, Италия, Норвегия днес обявиха решението си временно да спрат ваксинирането с "АстраЗенека" заради евентуални тежки странични ефекти и образуване на съсиреци. Същата мярка преди това предприеха 5 други европейски страни: Австрия, Естония, Латвия, Литва и Люксембург.
- 1 like
Коментар
-
8 европейски страни прекратиха временно ваксинирането с "АстраЗенека"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що, аз съм го писал милион пъти - сестра ми е във Франция, на позиция, каквато нямаше как да получи в България, и затова отиде там. На жената брат ѝ пък е в Ню Йорк, на позиция, за която 99.99% от финансово грамотните хора у нас само си мечтаят. Но това не ми пречи да наричам и двамата родоотстъпници и да им го припомням всеки път, когато се чуем. А, да, и сестра ми е вкарала повече пари в родната икономика за последните 5-6 години, отколкото средностатическия реднек у нас ще направи за целия си живот. Но темата не е за това, а за пр грипчето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Какъв позор!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар