IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    кво ви става бе, не е истина. Не се филмирайте, пийте по едно уиски, искайте прошка от близките и продължете живота си, докато ни е уречено да живеем. Наздраве!
    Шубето е голЕм страх, знаеш предполагам . Ако знаят тия които се страхуват колко народ измира, от какво ли не, от грипчета също ! Приятелче, борец,на 25 г кара грип, това преди 7 ,8 години и след това получава аритмия, отива на доктор и какво се оказва, от грипчето ....
    Та вирус ,уж имало ,казват не бил изолиран, къде е истината надали ще разберем.
    ПП При свинския грип познат пулмолог казва. Дойде едно момиче младо с лека двустранна пневмония,вечерта с чувал я изкарахме.Много млад народ тогава е измрял. Та, кой какво и откъде ни сипва,облъчва и прочие. Не е ясно ,затова бъдете по добри Човеци и живейте смислен живот .

Коментар

• Сестра ми от края на ноември на три пъти беше диагностицирана с Ковид. Първия път с ПСР тест втория и третия с бърз. Първата карантина изтече на 22.12, около 20.01 беше втория път, а третия около 20.02.
      Слава Богу го/каквото и да беше/кара сравнително леко. Миналата седмица в четвъртък и излезе отрицателен бърз.
      Пожелавам на всички болни да карат тая гад леко, а на останалите въобще да не се срещат с вируса.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        Здравейте на всички,

Доста мислих дали изобщо да напиша този пост .
        Все пак за благото на нацията ,така да се каже реших да го напиша.
        Преди 1 година в темата за имотите ,на датата 13 март 2020 година ,която беше сложена за дата на кризата затвориха и България и света заради Ковид 19.
        Мина 1 година от тогава .
        За тази 1 година нито съм се пазил нито съм вярвал в така наречените мерки,още пповече в сериозността и смъртността на вируса.
        Преди около 12 дни се чух с баща ми който също като мен яростно отричаше и вируса и ваксините,мерките ,всичко...спомена че има лека температура която според него упорито не се махала .
        По принцип се чуваме не толкова често но поне на 1 седмица имаме комуникация ,той живее в провинцията .
        След това имах рожден ден и както никога до сега, той не ми се обади,чух се с всички ,приятели,брат ,майка,колеги,близки ,но той просто не се обади ...
        Реших че може би точно този ден е имал някакви ангажименти ..но нещо ме човъркаше ,след 2 дни му се обадих .....съобщи ми че е в болница след около 9 дни самолечение в къщи..с Ковид 19 ...никога през целия ми живот не съм го чувал толкова уплашен...говореше на пресекулки защото не можеше да диша.....лежа около няколко дни в болницата в провинцията .
        Преди 2 дни се чухме и звучеше добре ....успокоих се ...въпреки че дишаше през маска с кислород ...но можеше да става и да ходи ...
        В Събота сутринта телефона ми прозвъня и баща ми ми съобщи че спешно го местят в най тежкото отделение КАРИТ ,в болницата Свети Георги по спешност.....каза ми къде е оставииил колата си ....къде бил оставил пари ...разговора продължи около минуута и половина защото не можеше дда говори,задъхваше се и беше уплашен ,завърши с думите ..".не знам дали ще се върна ."......
        От Събота сутринта до сега комуниикацията ни приключи ,защото в интензивното отделение няма телефони ,,,от тогава до сега непрекъснато говорим лекари ,тежко е и те са натоварени ,снощи ни казаха че се влошава ,днес че се е стабилизирал с уговорката че все пак е в интензивно отделение и всичко е възможно .....не интубиран/да не стига до там/,диша с маска и не може да става от леглото си ....
        Снощи говорих с лекар от Пирогов ,който е в Ковид отделение ,ваксинирал се е с Пфайзер ,за него това била най-добрата ваксина ....
        1 година след като Ковид удари България ,колкото и да не ми се вярваше и във вируса и в цялата ситуация с мерките ,когато родния ти баща не може да диша в слушалката на телефона ,каквото и да си мислиш,в един миг всичко ,което си подминавал до вчера с лека ръка ,вече не е същото и започваш да мислиш за реалността и за това че вируса е сред нас и сее смърт ...
        Нека всеки си направи сам изводите ,за справка ще ви кажа че от фамилията ни в момента са боллни и млади и стари ,цялото семейство ,от братовчедите ми ,за период от няколко дни .
        Днес се разхождах до Витоша и сред хората чух поне 3 разговора за Ковид ,за болни ,за хора в карантина и т.н.

Пазете се и бъдете здрави ...

Когато се изправиш пред урната или гроба на някой от близките си разбираш, че за много неща вече няма връщане назад и е добре понякога човек да е по-смирен в изказа си.
        Успех на баща ти с преборването на вируса!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Дано болните Ви оцелеят. Искрено се надявам.

НО, има едно едно голямо НО и мен много ме дразни.
          Супер масово е това - "не вярвах в ковид, майка ми/татко ми/ леля ми се разболя - има го". Как разбрахте, че е ковид. С ПСР тест ли? Който е отделил малко време е разбрал, че ПСР е пълен боклук и тотална глупост. Да, болни има - факт. От какво са болни - това вече е друга тема.
          Така, че полека с доказателствата, че има точно ковид, който се предава по начина, по който ви казват от телевизора. ПСР не доказва абсолютно нищо.

И след като тук сте толков аумни глави, например като г-н Матеев, я моля обяснете ми защо Беларус, Туркменистан, Швеция, Танзания и други държави не измряха като мухи наесен при положение, че игнорираха или в голяма или в огромна степен тази страшна болест. Моля да го обясните

Коментар

• кво ви става бе, не е истина. Не се филмирайте, пийте по едно уиски, искайте прошка от близките и продължете живота си, докато ни е уречено да живеем. Наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Накавръче желая на баща ти да оздравее а на теб да се промениш.Защото си поредния случай който доказва че учим само в беда.Аз например от 9-10 дена имам крачки вдигам температура 37,2.Пия една пия шепа лекарства сутрин обед и вечер.От антибиотика ми се промени вкуса.Ядох едно кисело мляко отврат.Усещаш солено и кисело отврат.Докога ще е така един Бог знае.Нямам някакви тежки признаци дори не усещам температурата нямам задух.Бог да е на помощ
              Леле, Пеше! Не чакай да стигнеш до задух и не си играй със самолечение. Отивай при личния лекар.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Накавръче желая на баща ти да оздравее а на теб да се промениш.Защото си поредния случай който доказва че учим само в беда.Аз например от 9-10 дена имам крачки вдигам температура 37,2.Пия една пия шепа лекарства сутрин обед и вечер.От антибиотика ми се промени вкуса.Ядох едно кисело мляко отврат.Усещаш солено и кисело отврат.Докога ще е така един Бог знае.Нямам някакви тежки признаци дори не усещам температурата нямам задух.Бог да е на помощ
                И при него беше така ,не чакай ,иди на лекар и си направи тест ,явно е чакал,чакал докато вече вируса го удари в дробовете и се е усложнил ,не казвам че при теб е Ковид ,но не чакай и се изследвай ..

Коментар

Здравейте на всички,

Преди 1 година в темата за имотите ,на датата 13 март 2020 година ,която беше сложена за дата на кризата затвориха и България и света заради Ковид 19.
                  За тази 1 година нито съм се пазил нито съм вярвал в така наречените мерки,още пповече в сериозността и смъртността на вируса.
                  Преди около 12 дни се чух с баща ми който също като мен яростно отричаше и вируса и ваксините,мерките ,всичко...спомена че има лека температура която според него упорито не се махала .
                  По принцип се чуваме не толкова често но поне на 1 седмица имаме комуникация ,той живее в провинцията .
                  След това имах рожден ден и както никога до сега, той не ми се обади,чух се с всички ,приятели,брат ,майка,колеги,близки ,но той просто не се обади ...
                  Реших че може би точно този ден е имал някакви ангажименти ..но нещо ме човъркаше ,след 2 дни му се обадих .....съобщи ми че е в болница след около 9 дни самолечение в къщи..с Ковид 19 ...никога през целия ми живот не съм го чувал толкова уплашен...говореше на пресекулки защото не можеше да диша.....лежа около няколко дни в болницата в провинцията .
                  Преди 2 дни се чухме и звучеше добре ....успокоих се ...въпреки че дишаше през маска с кислород ...но можеше да става и да ходи ...
                  В Събота сутринта телефона ми прозвъня и баща ми ми съобщи че спешно го местят в най тежкото отделение КАРИТ ,в болницата Свети Георги по спешност.....каза ми къде е оставииил колата си ....къде бил оставил пари ...разговора продължи около минуута и половина защото не можеше дда говори,задъхваше се и беше уплашен ,завърши с думите ..".не знам дали ще се върна ."......
                  От Събота сутринта до сега комуниикацията ни приключи ,защото в интензивното отделение няма телефони ,,,от тогава до сега непрекъснато говорим лекари ,тежко е и те са натоварени ,снощи ни казаха че се влошава ,днес че се е стабилизирал с уговорката че все пак е в интензивно отделение и всичко е възможно .....не интубиран/да не стига до там/,диша с маска и не може да става от леглото си ....
                  Снощи говорих с лекар от Пирогов ,който е в Ковид отделение ,ваксинирал се е с Пфайзер ,за него това била най-добрата ваксина ....
                  1 година след като Ковид удари България ,колкото и да не ми се вярваше и във вируса и в цялата ситуация с мерките ,когато родния ти баща не може да диша в слушалката на телефона ,каквото и да си мислиш,в един миг всичко ,което си подминавал до вчера с лека ръка ,вече не е същото и започваш да мислиш за реалността и за това че вируса е сред нас и сее смърт ...
                  Нека всеки си направи сам изводите ,за справка ще ви кажа че от фамилията ни в момента са боллни и млади и стари ,цялото семейство ,от братовчедите ми ,за период от няколко дни .
                  Днес се разхождах до Витоша и сред хората чух поне 3 разговора за Ковид ,за болни ,за хора в карантина и т.н.

Коментар

Здравейте на всички,

Пожелавам ти баща ти да оцелее и да се излекува, защото това не можа да се случи на няколко мои приятели, загубили един или двама от родителите си. Тъжно, но това е голата истина.

Има примери и в двете посоки - както много лоши, така и много и добри. Например сестра ми го изкара, но много много тежко, като и до ден днешен не е успяла да се възстанови. В същото време мъжа и въобще не го засегна. Даже тя се майтапи, че той вади термометъра от нейната уста и го слага в неговата, и въпреки това не е успял да се разболее.

Та такъв е живота ......
                    Аз все още не съм се разболял, но отдавна съм приготвил запечатан плик с всички мои пароли и кодове, с които сина ми да получи достъп до скътаните тук-там койни, трейдинг акаунти, банкови сметки или живи кеш пари.

Коментар

• Здравейте на всички,

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Човек трябва да е много изпростял, за да повярва на простотиите в този клип. Това с влакната е висша степен на простотия - били живи - ха-ха. Мърдат, но не защото са живи, а защото има статично електричество.

Колкото до наночиповете - да, съвременната електроника може да произведе такива дребни чипове, но те не могат да работят без енергиен източник, например акумулатор, който е 1000 пъти по-голям и по-тежък от тях.

А това че чиповете имали GPS и освен това можели да се свързват с интернет - това пък е върха на простотията, незнанието, невежеството и дори олигофренията. За който не знае - за да се излъчват и приемат някакви честоти има нужда от антена със строго определени размери. Тези размери зависят от честотата (дължината на вълната) и в никакъв случай не могат да се направят по-малки.

За да може да се случат всички простотии, описани в клипа, трябва да се направи миниатюрен чип (това го можем), но от този чип трябва да стърчи антена, например с размерите на карфичка, и до него трябва да има акумулатор с размерите поне на бобено зърно. Но дори тази конфигурация ще работи само 24 часа и после някой трябва да зареди акумулатора .....

Та това са възможностите на съвременната електроника, така че недейте да вярвате на глупостии, написани в интернет от разни малоумници с едноцифрена интелигентност.

Наистина съществуват RFID чипове с размер например дължина 10-15мм и диаметър 2-3мм, и наистина тези чипове могат да се вкарват подкожно с конска игла, но те са пасивни и нямат собствен енергиен източник. Информацията в тях се чете и записва със специални RFID четци, но само от разстояние 4-5 сантиметра. Повече не може, както и съврзване с интернет не може.
                        Матеев,ти ,като един технически грамотен човек се съсредоточаваш върху това,дали е техничиски възможно да се направи подобно устройство....Аз пък поглеждам от друга гледна точка....За мен не е важно, дали е възможно,или не е...Аз се съсредоточавм върху средностатистическия идиот ,дето си внушил,че някой(рептилите,тайните общества и тн.) непрекъснато се опитва да го чипира....
                        Без да се налага да му слагам какъвто и да е микрочип на средностатистическия идиот, страдащ от мании за чипирания и прочее мога да ти разкажа ,как му преминава един ден ...
                        Става сутрин,пие кафе,минава през нужника и заминава на работа...Бачка 8-9-10 часа,тайничко псува шефа си,че върши толкова много работа,а му се плаща толкова малко....Свършва работа,минава през супермаркета ,да напазарува разни работи,част от които му са рекламирани предишната вечер по телевизора....Прибира се в къщи ,сипва си ракийка ,салатка,скара се с жена си,гледа по телевизора простотии,псува политиците и т.н.,облъчват го с реклами ,на които се връзва,че като купи дадения продукт,ще заживее щастливо,като семейството от рекламата....
                        И това се повтаря всеки ден....Може и да иде един път на ресторант в месеца,за да се почувства,като "бял човек"....Може и да иде на море за десетина дни...Ама може и да не иде....И всичко това се повтаря с години...
                        И тоя екземпляр,си е внушил,че е толкова значим,и върши такива тайни неща,че да има някой нужда да го чипира.....
                        Ако някой реши мен да ме чипира,аз ще се почувствам много горд,че представлявам такъв интерес и съм толкова значим за някой,че чак да има нужда ме чипира....

Коментар

• Човек трябва да е много изпростял, за да повярва на простотиите в този клип. Това с влакната е висша степен на простотия - били живи - ха-ха. Мърдат, но не защото са живи, а защото има статично електричество.

Колкото до наночиповете - да, съвременната електроника може да произведе такива дребни чипове, но те не могат да работят без енергиен източник, например акумулатор, който е 1000 пъти по-голям и по-тежък от тях.

А това че чиповете имали GPS и освен това можели да се свързват с интернет - това пък е върха на простотията, незнанието, невежеството и дори олигофренията. За който не знае - за да се излъчват и приемат някакви честоти има нужда от антена със строго определени размери. Тези размери зависят от честотата (дължината на вълната) и в никакъв случай не могат да се направят по-малки.

За да може да се случат всички простотии, описани в клипа, трябва да се направи миниатюрен чип (това го можем), но от този чип трябва да стърчи антена, например с размерите на карфичка, и до него трябва да има акумулатор с размерите поне на бобено зърно. Но дори и тази конфигурация ще работи само 24 часа и после някой трябва да зареди акумулатора .....

Та това са възможностите на съвременната електроника, така че недейте да вярвате на глупостии, написани в интернет от разни малоумници с едноцифрена интелигентност.

Наистина съществуват RFID чипове с размер например дължина 10-15мм и диаметър 2-3мм, и наистина тези чипове могат да се вкарват подкожно с конска игла, но те са пасивни и нямат собствен енергиен източник. Информацията в тях се чете и записва със специални RFID четци, но само от разстояние 4-5 сантиметра. Повече не може, както и свързване с интернет не може.
                          Last edited by Mateev; 14.03.2021, 18:08.

Коментар

• Не е само ваксината.. Планът е коварен и всичко е свързано..
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Явно и ваксините ще разделят света на касти.
                              Модерните и скъпите /РНК/ за богатите държави и хора,
                              а евтините, векторни /британски, китайски, руски и т. н./ - за беднотията.
                              Както при всички стоки и тук цената отразява най-вече качеството.

Коментар

• чакаме ли сръбски Спутник ... ще бъде забавно ако от тях почнем да купуваме

Коментар

Working...
                                X