Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
У нас все още не смеят да предприемат грубите мерки защото само 15% е групата / доброволни и принудени/. Ще има и избори = който опита грубо от партиите на ''промяната'' ще настрои 90% от хората срещу него.
Но ваксинирането е почти неизбежно като краен резултат ...Самият факт за предложената здравна министърка от ГАВИ го показва.
Може би ще имаме още макс година свобода. До следващата есен ще имаме 60-70% ваксинирани....и тогава ще правят каквото си поискат в угода на прецаканото мнозинство / тези 60-70%/....
Дали има в други държави определяне като категория овце !?!?!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
У нас все още не смеят да предприемат грубите мерки защото само 15% е групата / доброволни и принудени/. Ще има и избори = който опита грубо от партиите на ''промяната'' ще настрои 90% от хората срещу него.
Но ваксинирането е почти неизбежно като краен резултат ...Самият факт за предложената здравна министърка от ГАВИ го показва.
Може би ще имаме още макс година свобода. До следващата есен ще имаме 60-70% ваксинирани....и тогава ще правят каквото си поискат в угода на прецаканото мнозинство / тези 60-70%/....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Много остроумноостро като гума на Белаз
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми като е лично решение защо наричаш хората които не желаят да се ваксинират чобани от средна Азия.НЕ МОЖЕ ВСЕКИ СТРАХЛИВЕЦ И КОВИД ИДИОТ ДА ОБИЖДА.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Който искаше да се ваксинира доброволно, вече го е направил и то отдавна. Оттук нататък всяка нова игла ще е насила, за да се работи/пътува/излиза от вкъщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Светът не се върти около тебе.На мен ми е през сайдера твоя страх...Предполагам че си сам щото с такива трудно се живее...Бий си факсини всеки месец и се чувствай безсмъртен твоя воля.Но не ми казвай какъв съм и какво да правя.
- 1 like
Коментар
-
Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
- 2 Харесвания
Коментар
-
До един месец ще има опашки за ваксинации, от хора които се задушават и си мислят че ваксината ще ги спаси. Следващите 2 месеца всеки, който не е ваксиниран или не е изкарал вируса ще се зарази.
Останалите над десет процента българи бяха излъгани, че ваксината ще ги предпази от боледуване и най-вече, че ще пази техните близки или колеги от заразяване при контакт или съвместна работа с тях.
Сега ни плашат със задушаване, което си е много бърза еволюция в пропагандните опорки - Гьобелс ряпа да яде. Нека си припомним как ни плашеха от екрана преди година:
Тогава все още нямаше статистика - сега я има и цифрите не лъжат, колкото и разни манимулатори да си ги тълкуват както им изнася. Да обобщя какво вече доказано се ЗНАЕ за екперименталките:
- НЕ ПАЗЯТ от заразяване на ваксинирания.
- НЕ ПАЗЯТ близките на ваксинирания от контакта им с него.
- НЕ ПАЗЯТ ваксинирания от разболяване.
- Никога не биха били одобрени по стандартната процедура ЗАЩОТО СА С МЕДИЦИНСКИ НЕИЗДЪРЖАН СЪСТАВ И СА С НЕДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ. ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА С НЕИЗСЛЕДВАНИ ИЛИ НАРОЧНО СКРИТИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ.Last edited by vgc; 19.08.2021, 12:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Моля те не обиждай така ваксините наричайки ги глупост.... За някои не са....остро като гума на Белаз
- 1 like
Коментар
-
аз не познавам някой който да се е ваксинирал принудително, а реално почти 80% от приятелите и близките ми са ваксинирани. Но явно живея в малко по интелигентна среда. В общи линии близка до средно европейската.
Но очевидно мнозинството е с манталитет и интелигентност на чобани от средна Азия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
Коментар
-
Защо не питаш и за 5 на 1000 как съм решил, и вируса е само от една година и не се знаят за страничните му ефекти.
Отричам скалъпената ваксинова статистика, която за всяко нещо , което има начин да бъде доказано е била разпердушинвана, че е лъжлива и фалшива.... еднопосочно... Така че няма как да им вярвам и за статистиките, които не могат да бъдат опровергани поради различни външни причини.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.08.2021, 11:54.
- 1 like
Коментар
-
Хахха, лайка ти е от мен...И ние сме така относно ваксинираните :-) Сами са си избрали съдбата....:информирано -)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар