IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Аха, както казват, голям го вадиш, ама мек.
    Като ти си защитетен, а той не е защо не се навие?
    Защото аз не искам да си причинявам това - все едно дали ваксиниран или не. Ако той иска си е негова работа. Аз лично ако бях на лекарите просто щях да напусна тези отделения до като заплащането не стане адекватно. Не разбирам защо са нужни доброволци, след като има милиарди в бюджета. Да мрът избирателите като си избират такива управляващи които не се грижат за хората, които ги спасяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Живота си е негов, да си го живее както иска. Аз също гледам да си го живея така както искам
      Аха, както казват, голям го вадиш, ама мек.
      Като ти си защитетен, а той не е защо не се навиеш?
      Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Няма да имат 60-70% никога. аз се надявам тотално да се изложат кукловодите факсъри или за лъжите им да прогледнат повече хора. В БГ никой на никого не вярва, така че и малките съмнения ги превръщат в лъжци и ако трябва и НАПУК (като мене) няма да действат според указанията.
        Дали има в други държави определяне като категория овце !?!?!
        Мисля, че е неизбевно и стратегията е отработена по света. Има различни опити в различните държави и се знае кое колко % носи....
        Почват с медицинският персонал, после с училищният, после с родителите на децата в градините....Стъпка по стъпка. А да и никой няма да уволняват направо, а примерно ще го карат на 2-3 дни да си прави тест и да му бъркат в носа, освен разход немалък за нашата държава е време губещо, изнервящо и хората ще поддадат накрая. Много малко са хората които могат да устоят на всяка една от много ;;дребни'' ограничения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Ако някой не поставил си ваксина ти предложи ти и той да отидете да помагате в инфекциозно то, какво ще отговориш?
          Живота си е негов, да си го живее както иска. Аз също гледам да си го живея така както искам

Коментар

И пак да повторя - всеки 99 от 100 човека, който влизат в болница или умират заради ковид следващите месеци са просто глупави хора, неспособни умствено да се грижат за собствения си живот.
            Ако някой не поставил си ваксина ти предложи ти и той да отидете да помагате в инфекциозно то, какво ще отговориш?
            Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Една година не малко. Ако ваксините се окажат смътоносни (хипотетично) и си отложил ваксинацията с една година, ще живееп една година повече от другите. Аз колко ракия мога да изпия за една година.....
              Всяко отлагане помага за разбиране на дългосрочните проблеми от ваксините / дано да ги няма/. Ето до момента се разбра, че нищо от рекламата им преди 6 месеца не е вярно.
              От друга страна 2 години от старта на ваксинацията не са достатъчни. Например някои автоимунни процеси могат да тлеят по 5+ години преди клинична изява, онкологични процеси също, проблеми с бременности и т.н.. Не пиша , че има нещо от тези неща, а че трябва време за да се докаже, че няма проблем.
              Относно ракията ...Кво да ти кажа плочкаджията който ползвам за ремонти почва от сутринта...Досега не се е разболял, а има много и различни контакти с хора ....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Антитела и аз имам, а като си заминат имам клетъчен имунитет....
                Не се заблуждавай не съм си слагал ваксина та да съм уязвим няколко месеца след всяка доза....:-)
                А, значи много човеколюбиво. Ти си си осигурил имунитет, и без да те интересува дали и другите имат ги ръчкаш да си рискуват живота. Много етична гледна точка, без да си залагаш живота залагаш чужди животи.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не бъди толко самонадеян и не дърпай Господ за шлифера да не гушнеш букета.Запри простотията и смирение какво се репчиш тука
                  Кой е самонадеян. Този който казва че другите рискуват ненужно, или тези които рискуват ненужно.

Коментар

И пак да повторя - всеки 99 от 100 човека, който влизат в болница или умират заради ковид следващите месеци са просто глупави хора, неспособни умствено да се грижат за собствения си живот.
                    Не бъди толко самонадеян и не дърпай Господ за шлифера да не гушнеш букета.Запри простотията и смирение какво се репчиш тука

Коментар

Аз не ти казвам какво да правиш. Казвам как виждам антиваксърите, макар че ти беше казал, че си изкарал вируса, така че от моя гледна точка е съвсем рационално в такъв случай да не се ваксинираш. Но в България има 2 милиона човека, които не са изкарали вируса и поне още 1 милион, на които антителата от вируса вече са си заминали - и които нямат нищо против да си рискуват живота, защото ги е страх от параноични приказки пробутвани от откровено психично болни хора.
                      Антитела и аз имам, а като си заминат имам клетъчен имунитет....
                      Не се заблуждавай не съм си слагал ваксина та да съм уязвим няколко месеца след всяка доза....:-)

Коментар

Ами виждаш ли как е. С такъв капацитет как човек да вземе информирано решение ?! Информирано решение , отговора на което не е ясно дали го имат и десетина човека в света....
                        Всяко решение се взима в условия на несигурност и при непълна информация. Всяко решение е решение за бъдещето, а никой не знае бъдещето. Ако човек избягва да взима решения при непълна информация е хубаво да се види поне с психолог, защото в най-лекия случай подобно поведение говори за психично разстройство, ако не и за заболяване.

Коментар

У нас все още не смеят да предприемат грубите мерки защото само 15% е групата / доброволни и принудени/. Ще има и избори = който опита грубо от партиите на ''промяната'' ще настрои 90% от хората срещу него.
                          Но ваксинирането е почти неизбежно като краен резултат ...Самият факт за предложената здравна министърка от ГАВИ го показва.
                          Може би ще имаме още макс година свобода. До следващата есен ще имаме 60-70% ваксинирани....и тогава ще правят каквото си поискат в угода на прецаканото мнозинство / тези 60-70%/....
                          Няма да имат 60-70% никога. аз се надявам тотално да се изложат кукловодите факсъри или за лъжите им да прогледнат повече хора. В БГ никой на никого не вярва, така че и малките съмнения ги превръщат в лъжци и ако трябва и НАПУК (като мене) няма да действат според указанията.
                          Дали има в други държави определяне като категория овце !?!?!
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

У нас все още не смеят да предприемат грубите мерки защото само 15% е групата / доброволни и принудени/. Ще има и избори = който опита грубо от партиите на ''промяната'' ще настрои 90% от хората срещу него.
                            Но ваксинирането е почти неизбежно като краен резултат ...Самият факт за предложената здравна министърка от ГАВИ го показва.
                            Може би ще имаме още макс година свобода. До следващата есен ще имаме 60-70% ваксинирани....и тогава ще правят каквото си поискат в угода на прецаканото мнозинство / тези 60-70%/....
                            Една година не малко. Ако ваксините се окажат смътоносни (хипотетично) и си отложил ваксинацията с една година, ще живееп една година повече от другите. Аз колко ракия мога да изпия за една година.....

Коментар

Много остроумно остро като гума на Белаз
                              Ами виждаш ли как е. С такъв капацитет как човек да вземе информирано решение ?! Информирано решение , отговора на което не е ясно дали го имат и десетина човека в света....

Коментар

• И пак да повторя - всеки 99 от 100 човека, който влизат в болница или умират заради ковид следващите месеци са просто глупави хора, неспособни умствено да се грижат за собствения си живот.

Коментар

Working...
                                X