Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Който искаше да се ваксинира доброволно, вече го е направил и то отдавна. Оттук нататък всяка нова игла ще е насила, за да се работи/пътува/излиза от вкъщи.
Но ваксинирането е почти неизбежно като краен резултат ...Самият факт за предложената здравна министърка от ГАВИ го показва.
Може би ще имаме още макс година свобода. До следващата есен ще имаме 60-70% ваксинирани....и тогава ще правят каквото си поискат в угода на прецаканото мнозинство / тези 60-70%/....
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Светът не се върти около тебе.На мен ми е през сайдера твоя страх...Предполагам че си сам щото с такива трудно се живее...Бий си факсини всеки месец и се чувствай безсмъртен твоя воля.Но не ми казвай какъв съм и какво да правя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
- 2 Харесвания
Коментар
-
До един месец ще има опашки за ваксинации, от хора които се задушават и си мислят че ваксината ще ги спаси. Следващите 2 месеца всеки, който не е ваксиниран или не е изкарал вируса ще се зарази.
Останалите над десет процента българи бяха излъгани, че ваксината ще ги предпази от боледуване и най-вече, че ще пази техните близки или колеги от заразяване при контакт или съвместна работа с тях.
Сега ни плашат със задушаване, което си е много бърза еволюция в пропагандните опорки - Гьобелс ряпа да яде. Нека си припомним как ни плашеха от екрана преди година:
Тогава все още нямаше статистика - сега я има и цифрите не лъжат, колкото и разни манимулатори да си ги тълкуват както им изнася. Да обобщя какво вече доказано се ЗНАЕ за екперименталките:
- НЕ ПАЗЯТ от заразяване на ваксинирания.
- НЕ ПАЗЯТ близките на ваксинирания от контакта им с него.
- НЕ ПАЗЯТ ваксинирания от разболяване.
- Никога не биха били одобрени по стандартната процедура ЗАЩОТО СА С МЕДИЦИНСКИ НЕИЗДЪРЖАН СЪСТАВ И СА С НЕДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ. ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА С НЕИЗСЛЕДВАНИ ИЛИ НАРОЧНО СКРИТИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ.Last edited by vgc; 19.08.2021, 13:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Моля те не обиждай така ваксините наричайки ги глупост.... За някои не са....остро като гума на Белаз
- 1 like
Коментар
-
аз не познавам някой който да се е ваксинирал принудително, а реално почти 80% от приятелите и близките ми са ваксинирани. Но явно живея в малко по интелигентна среда. В общи линии близка до средно европейската.
Но очевидно мнозинството е с манталитет и интелигентност на чобани от средна Азия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
Коментар
-
Защо не питаш и за 5 на 1000 как съм решил, и вируса е само от една година и не се знаят за страничните му ефекти.
Отричам скалъпената ваксинова статистика, която за всяко нещо , което има начин да бъде доказано е била разпердушинвана, че е лъжлива и фалшива.... еднопосочно... Така че няма как да им вярвам и за статистиките, които не могат да бъдат опровергани поради различни външни причини.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.08.2021, 12:54.
- 1 like
Коментар
-
Хахха, лайка ти е от мен...И ние сме така относно ваксинираните :-) Сами са си избрали съдбата....:информирано -)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
В някаква степен съм съгласен този път. Ще има много повече ''желаещи''. защото не се взимат мерки за ограничаване на разпространението...НИКАКВИ. = провокира се разпространението.... Така че неизбежно е да се напълнят болниците и някои хора ''доброволно'' ще се боднат от страх....т.е. стадото се бута в кошарата/иглата/...
Ще има останали за още 1 вълна пролетта...
- 1 like
Коментар
-
Ми всъщност не ми дреме, чакам един мейл и убивам времето като се заяждам в темата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всъщност точно това очаквам.
До един месец ще има опашки за ваксинации, от хора които се задушават и си мислят че ваксината ще ги спаси. Следващите 2 месеца всеки, който не е ваксиниран или не е изкарал вируса ще се зарази. Доста и от тези, които са го изкарали или са ваксинирани ще се заразят, но голяма част от тях ще го карат леко. При предишните щамове имаше шанс да се мине между капките при този почти няма такава вероятност.
Ще има останали за още 1 вълна пролетта...
- 1 like
Коментар
-
Кво ти дреме нали си защитен ? Има и контролна група да покаже правотата ти. Има и група , която да обира опасните щамове докато ти боцнат следващата доза....
На твое място бих си редвал, че живота е песен и да му мислят тези 95%. и да си чупят главата.. Не можеш да ги ''спасиш'' всичките освен ако не плащат на бройка ''спасен''...О да май верно на бройка плащаха....:-) от моите данъци....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДори в тази тема има няколко човека, които са си клинично луди. Ако отидат на психиатър и си разправят идеиите които споделят тук, директно ще им лепнат параноя, а на някой от тях и шизофрения. Но постовете им събирар лайкове
На твое място бих си редвал, че живота е песен и да му мислят тези 95%. и да си чупят главата.. Не можеш да ги ''спасиш'' всичките освен ако не плащат на бройка ''спасен''...О да май верно на бройка плащаха....:-) от моите данъци....
Коментар
Коментар