IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми като е лично решение защо наричаш хората които не желаят да се ваксинират чобани от средна Азия.НЕ МОЖЕ ВСЕКИ СТРАХЛИВЕЦ И КОВИД ИДИОТ ДА ОБИЖДА.
    Бай пеше виждаш как действат факсините. Поредния плямпащ фикус
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Който искаше да се ваксинира доброволно, вече го е направил и то отдавна. Оттук нататък всяка нова игла ще е насила, за да се работи/пътува/излиза от вкъщи.
      У нас все още не смеят да предприемат грубите мерки защото само 15% е групата / доброволни и принудени/. Ще има и избори = който опита грубо от партиите на ''промяната'' ще настрои 90% от хората срещу него.
      Но ваксинирането е почти неизбежно като краен резултат ...Самият факт за предложената здравна министърка от ГАВИ го показва.
      Може би ще имаме още макс година свобода. До следващата есен ще имаме 60-70% ваксинирани....и тогава ще правят каквото си поискат в угода на прецаканото мнозинство / тези 60-70%/....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Светът не се върти около тебе.На мен ми е през сайдера твоя страх...Предполагам че си сам щото с такива трудно се живее...Бий си факсини всеки месец и се чувствай безсмъртен твоя воля.Но не ми казвай какъв съм и какво да правя.
        Аз не ти казвам какво да правиш. Казвам как виждам антиваксърите, макар че ти беше казал, че си изкарал вируса, така че от моя гледна точка е съвсем рационално в такъв случай да не се ваксинираш. Но в България има 2 милиона човека, които не са изкарали вируса и поне още 1 милион, на които антителата от вируса вече са си заминали - и които нямат нищо против да си рискуват живота, защото ги е страх от параноични приказки пробутвани от откровено психично болни хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
          Ми като е лично решение защо наричаш хората които не желаят да се ваксинират чобани от средна Азия.НЕ МОЖЕ ВСЕКИ СТРАХЛИВЕЦ И КОВИД ИДИОТ ДА ОБИЖДА.

Коментар

До един месец ще има опашки за ваксинации, от хора които се задушават и си мислят че ваксината ще ги спаси. Следващите 2 месеца всеки, който не е ваксиниран или не е изкарал вируса ще се зарази.
            Така, поправям си процента на сектата експериментал-ваксъри - за щастие по нашите ширини те нямат даже и пет процента представеност !!!
            Останалите над десет процента българи бяха излъгани, че ваксината ще ги предпази от боледуване и най-вече, че ще пази техните близки или колеги от заразяване при контакт или съвместна работа с тях.

Сега ни плашат със задушаване, което си е много бърза еволюция в пропагандните опорки - Гьобелс ряпа да яде. Нека си припомним как ни плашеха от екрана преди година:

Тогава все още нямаше статистика - сега я има и цифрите не лъжат, колкото и разни манимулатори да си ги тълкуват както им изнася. Да обобщя какво вече доказано се ЗНАЕ за екперименталките:
            - НЕ ПАЗЯТ от заразяване на ваксинирания.
            - НЕ ПАЗЯТ близките на ваксинирания от контакта им с него.
            - НЕ ПАЗЯТ ваксинирания от разболяване.
            - Никога не биха били одобрени по стандартната процедура ЗАЩОТО СА С МЕДИЦИНСКИ НЕИЗДЪРЖАН СЪСТАВ И СА С НЕДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ. ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА С НЕИЗСЛЕДВАНИ ИЛИ НАРОЧНО СКРИТИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ.
            Last edited by vgc; 19.08.2021, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Моля те не обиждай така ваксините наричайки ги глупост.... За някои не са....
              Много остроумно остро като гума на Белаз

Коментар

аз не познавам някой който да се е ваксинирал принудително, а реално почти 80% от приятелите и близките ми са ваксинирани. Но явно живея в малко по интелигентна среда. В общи линии близка до средно европейската.

Но очевидно мнозинството е с манталитет и интелигентност на чобани от средна Азия.
                Светът не се върти около тебе.На мен ми е през сайдера твоя страх...Предполагам че си сам щото с такива трудно се живее...Бий си факсини всеки месец и се чувствай безсмъртен твоя воля.Но не ми казвай какъв съм и какво да правя.

Коментар

Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
                  Моля те не обиждай така ваксините наричайки ги глупост.... За някои не са....

Коментар

Защо не питаш и за 5 на 1000 как съм решил, и вируса е само от една година и не се знаят за страничните му ефекти.
                    Никога не съм отричал вируса. Възможно е с годините и новите щамове и 5 на 100 да станат жертвите.
                    Отричам скалъпената ваксинова статистика, която за всяко нещо , което има начин да бъде доказано е била разпердушинвана, че е лъжлива и фалшива.... еднопосочно... Така че няма как да им вярвам и за статистиките, които не могат да бъдат опровергани поради различни външни причини.
                    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.08.2021, 12:54.

Коментар

Хахха, лайка ти е от мен...И ние сме така относно ваксинираните :-) Сами са си избрали съдбата....:информирано -)
                      те и наркоманите сами се бодат. И те постигат нирвана
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

В някаква степен съм съгласен този път. Ще има много повече ''желаещи''. защото не се взимат мерки за ограничаване на разпространението...НИКАКВИ. = провокира се разпространението.... Така че неизбежно е да се напълнят болниците и някои хора ''доброволно'' ще се боднат от страх....т.е. стадото се бута в кошарата/иглата/...
                        Ще има останали за още 1 вълна пролетта...

Коментар

Ми всъщност не ми дреме, чакам един мейл и убивам времето като се заяждам в темата
                          Хахха, лайка ти е от мен...И ние сме така относно ваксинираните :-) Сами са си избрали съдбата....:информирано -)

Коментар

Всъщност точно това очаквам.

До един месец ще има опашки за ваксинации, от хора които се задушават и си мислят че ваксината ще ги спаси. Следващите 2 месеца всеки, който не е ваксиниран или не е изкарал вируса ще се зарази. Доста и от тези, които са го изкарали или са ваксинирани ще се заразят, но голяма част от тях ще го карат леко. При предишните щамове имаше шанс да се мине между капките при този почти няма такава вероятност.
                            В някаква степен съм съгласен този път. Ще има много повече ''желаещи''. защото не се взимат мерки за ограничаване на разпространението...НИКАКВИ. = провокира се разпространението.... Така че неизбежно е да се напълнят болниците и някои хора ''доброволно'' ще се боднат от страх....т.е. стадото се бута в кошарата/иглата/...
                            Ще има останали за още 1 вълна пролетта...

Коментар

Кво ти дреме нали си защитен ? Има и контролна група да покаже правотата ти. Има и група , която да обира опасните щамове докато ти боцнат следващата доза....
                              На твое място бих си редвал, че живота е песен и да му мислят тези 95%. и да си чупят главата.. Не можеш да ги ''спасиш'' всичките освен ако не плащат на бройка ''спасен''...О да май верно на бройка плащаха....:-) от моите данъци....
                              Ми всъщност не ми дреме, чакам един мейл и убивам времето като се заяждам в темата

Коментар

Дори в тази тема има няколко човека, които са си клинично луди. Ако отидат на психиатър и си разправят идеиите които споделят тук, директно ще им лепнат параноя, а на някой от тях и шизофрения. Но постовете им събирар лайкове
                                Кво ти дреме нали си защитен ? Има и контролна група да покаже правотата ти. Има и група , която да обира опасните щамове докато ти боцнат следващата доза....
                                На твое място бих си редвал, че живота е песен и да му мислят тези 95%. и да си чупят главата.. Не можеш да ги ''спасиш'' всичките освен ако не плащат на бройка ''спасен''...О да май верно на бройка плащаха....:-) от моите данъци....

Коментар

Working...
                                X