IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

аз не познавам някой който да се е ваксинирал принудително, а реално почти 80% от приятелите и близките ми са ваксинирани. Но явно живея в малко по интелигентна среда. В общи линии близка до средно европейската.

Но очевидно мнозинството е с манталитет и интелигентност на чобани от средна Азия.
    Ma разбира се бе Равновестко всеки който не е съгасен с теб е чобанин от средна Азия...

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Има 5%..., не съм казал че няма нито 1...При такъв маркетинг никой да не се излъже би било трагедия за бюджетите на агенциите и изпълнителите...
      Нали не се заблуждаваш , че всеки нов ваксиниран от тук нататък ще го направи ''доброволно'' ?
      Който искаше да се ваксинира доброволно, вече го е направил и то отдавна. Оттук нататък всяка нова игла ще е насила, за да се работи/пътува/излиза от вкъщи.

Коментар

Как реши, че от ваксините риска е 8 на милион ? От 10 години ли ги тестват ?
        Защо не питаш и за 5 на 1000 как съм решил, и вируса е само от една година и не се знаят за страничните му ефекти.

Коментар

Има 5%..., не съм казал че няма нито 1...При такъв маркетинг никой да не се излъже би било трагедия за бюджетите на агенциите и изпълнителите...
          Нали не се заблуждаваш , че всеки нов ваксиниран от тук нататък ще го направи ''доброволно'' ?
          Всъщност точно това очаквам.

До един месец ще има опашки за ваксинации, от хора които се задушават и си мислят че ваксината ще ги спаси. Следващите 2 месеца всеки, който не е ваксиниран или не е изкарал вируса ще се зарази. Доста и от тези, които са го изкарали или са ваксинирани ще се заразят, но голяма част от тях ще го карат леко. При предишните щамове имаше шанс да се мине между капките при този почти няма такава вероятност.

Коментар

Показва само балканска глупост и простотия. Не е за хвалба че някой избягва риск от 8 на 1 000 000, за да приеме риск от 5 на 1000. Това е еманация на пълна неспособност за рационално мислене - дори ако залога е собствения му живот.
            Как реши, че от ваксините риска е 8 на милион ? От 10 години ли ги тестват ?

Коментар

Показва само балканска глупост и простотия. Не е за хвалба че някой избягва риск от 8 на 1 000 000, за да приеме риск от 5 на 1000. Това е еманация на пълна неспособност за рационално мислене - дори ако залога е собствения му живот.
              Да ти е хрумвало, че 8 / 1 000 000 е риска сега и то според правителствените данни?

Какво правим, ако минат 5 години и ваксините се окажат Талидомид 2?
              Какво правим, ако се окаже, че това бързане и прескачане на признатите времеви рамки за наблюдение на една ваксина са изиграли лоша шега?
              Какво правим, ако се окаже, че цвета на западната цивилизация се е боцкал, за да може да ходи на кино и в мола с нещо недоизпипано, докато заразяването му с Ковид е щяло да мине или леко, или изцяло безсимптомно?

Въобще даваш ли си сметка, че Ковид е твърде лек вирус за млади хора в добро здраве, за да се оправдае ваксинирането им?

Да се насочи ваксинационната кампания към възрастните и рисковите.

Но какво ли разбирам аз, с моето ниско IQ и сложени всички ваксини и съотвените реимунизации (без за Ковид). Пиши ме направо антиваксър ...

Коментар

• Дори в тази тема има няколко човека, които са си клинично луди. Ако отидат на психиатър и си разправят идеиите които споделят тук, директно ще им лепнат параноя, а на някой от тях и шизофрения. Но постовете им събирар лайкове

Коментар

аз не познавам някой който да се е ваксинирал принудително, а реално почти 80% от приятелите и близките ми са ваксинирани. Но явно живея в малко по интелигентна среда. В общи линии близка до средно европейската.

Но очевидно мнозинството е с манталитет и интелигентност на чобани от средна Азия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Впрочем, това 15/85 съотношение и показва здравия балкански нюх тип "Ако съм кокошка и ми обясняват колко топло и уютно е във фурната, сигурно има някакъв проблем".

...

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

А уж франсетата били антиваксъри... Е никой не мое да ни бие.
                      Направо се изненадвам в каква страхотна и относително СВОБОДНА страна живеем. Представяш ли си каква мъка е живота ако 70-80% от хората се ваксинират ''доброволно'' с експериментални препарати щото иначе нема папо образно казано.... Човек не може да пръдне без разрешение от държавата на тези места...
                      Знам че я губим тази свобода малко по малко, но все още сме в космоса спрямо ''развитият'' свят...
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.08.2021, 12:33.

Коментар

"Отличното" образование от социализма си казва думата. 15% могат да мислят, 85% зубрят параноя, конспирации и пропаганда. Митът за интелигентния български народ си е откровен сарказъм. С 85% идиоти очевидно България никога няма да тръгне добре.

Глупакът е човек, чиито действия водят до загуби за някой друг и при това не носят ползи на действащия – даже могат да се обърнат срещу него
                        https://www.manager.bg/%D1%81%D0%B2%...82%D1%82%D0%B0
                        Независимо дали ваксините работят или не (и след колко дози ще сработят), светът вече не е същият.

Ако щеш си извади 11 сертификата "Покорен гражданин" - разделителните линии в обществото, насаждането на страх, новата епидемиология и локдауните без заразени са факт и са факт за всички ни.

Пък и освен това така или иначе накрая всички ще бъдем ваксинирани - в момента само печелим малко време - евентуално да се прояви и изясни някой страничен ефект а-ла АстраТромбозите или ФайзерМиокардитите.

Впрочем, това 15/85 съотношение и показва здравия балкански нюх тип "Ако съм кокошка и ми обясняват колко топло и уютно е във фурната, сигурно има някакъв проблем".

Между другото тръгнат ли климатичните бежанци от СубСахара, Ковид ще ни се стори лек обществен трус.

Абе китайското проклятие е само началото на древното китайско проклятие ...

Коментар

Опитай с 95% защото над 2/3 от сега ваксинираните са го направили принудително - да запазят работят си, да пътуват, да отидат на почивка и т.н.
                          Има 5% малоумници , които са го направили доброволно :-)

Коментар

"Отличното" образование от социализма си казва думата. 15% могат да мислят, 85% зубрят параноя, конспирации и пропаганда. Митът за интелигентния български народ си е откровен сарказъм. С 85% идиоти очевидно България никога няма да тръгне добре.

Глупакът е човек, чиито действия водят до загуби за някой друг и при това не носят ползи на действащия – даже могат да се обърнат срещу него
                            Опитай с 95% защото над 2/3 от сега ваксинираните са го направили принудително - да запазят работят си, да пътуват, да отидат на почивка и т.н. Не е с цел здраве и да не се разболеят.... Опа лапсус те ваксинираните се разболяват добре :-)
                            Има 5% малоумници , които са го направили доброволно :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

Гледайки въпросният пост явно 15-те процента сектанти са едновременно с това и българофоби !!!
                              българофоб, означава да се страхуваш от българите.

Тъй като предполагам че си от 85% ако искаш да кажеш че някой мрази българите, трябва да използваш българомизи или мизобългари

Коментар

ама пийте ги тези хапчета
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X