Първоначално изпратено от Пешко К.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОбучение на лекари във Франция:- 9 години за "личен лекар" ("джипи")
- 10 до 12 години за специалист (хирург, педиатър, ...)
След получените идиотски отговори потърсих сам и се ужасих
България, образование за лекар: 5 до 6 години !!!
"За да се превърнете в специалист, както всеки друг лекар, трябва да получите висше образование. Получава се след завършване на петгодишен курс по една програма в лечебно-профилактичното отделение или в педиатричното отделение, ако човек иска да бъде педиатричен хирург. Шестата година на обучение вече се състои от програма, която се фокусира върху специфичното обучение на всяка специализация на хирурзи."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Обучение на лекари във Франция:- 9 години за "личен лекар" ("джипи")
- 10 до 12 години за специалист (хирург, педиатър, ...)
След получените идиотски отговори потърсих сам и се ужасих
България, образование за лекар: 5 до 6 години !!!
"За да се превърнете в специалист, както всеки друг лекар, трябва да получите висше образование. Получава се след завършване на петгодишен курс по една програма в лечебно-профилактичното отделение или в педиатричното отделение, ако човек иска да бъде педиатричен хирург. Шестата година на обучение вече се състои от програма, която се фокусира върху специфичното обучение на всяка специализация на хирурзи."
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАууууу, колко страшно, Франция се опитва да отнеме 1вото място на България по умрели антиваксъри
Нане Вуте, не се безпокой за Барбароните - във Франция има Държава, Учени и Лекари
Те правят навреме каквото и когато трябва
А пък Барбароните пазаруват 1 път на 1 или 2 седмици
В хипермаркетите - даже не ти искат сертификата, 1 човек на 10 м2 , няма опашки
Проблема е, че се чудиш какво да избереш - по 10 -15 марки за всеки вид стока
Децата си ходят на училище, синчето работи от къщи и 1 ден седмично отива да се види с колеги
И не гледай озверелите в Австрия, това не са австрийци
Това е бившата номенклатура на бай ви Тошо, червената сган и децата им, които се скатаха в Австрия с червените куфарчета след преврата 10/11/1989 г.
Че там 50% от населението са от колониите на предвоенна Франция. Искаш ли да ти ги изброя френските колонии преди ВСВ, да ти стане ясно що има толкова чернокожи и жълтокожи французи, а?
А да не почвам, че Волтер беше белокож, и няма как кръвните му потомци, ако бяха французи, да сменят цвета на кожата.
Бягай за консерви, да не стоят Барбароница и барбарончетата на празна маса по Коледа.Last edited by Kildirim_Bei; 25.11.2021, 11:35.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе вярвам, Барбарона да е без здравна застраховка ,че затова да дойде в БГ да си прави зъбитеНаписала съм ви защо идват и българи и чужденци да си правят зъбите в България. За хората без или с ниска здравна застраховка е ясно защо идват.
За съжаление вече 45 години съм женен
Правих си, тотални фиксирани импланти, 25 000 евроОт моя джоб - 8 000
Гаранция 50 години - стига ми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още съм в потрес, че комунягите са мъчили хората с ацетил салицилова киселина, а са пазили аспирина само за висшата номенклатура. Забавно е в този форум. Напомня ми на едно пропагандно филмче на "Америка за България", в което се обясняваше, че престъпността по време на соц-а е била много по-висока от сегашната.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
В къщи често имахме Bayer - купуван на Запад. Като свършеше правехме сравнения с местната имитатиция. Не бяха приятни.
и дали го е сравнявал с турския внос?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ем, то и Москвича се води кола, и Мерцедес също, ама...
Ако не си пил онази гадост, няма как да знаеш какво се има предвид.
Делко и бендикс какво са?
Инстантното кафе нескафе ли е?
Фадромата челен товарач ли е?
Фибрана XPS ли е?
И като споменахме Байер - какво е хероина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Че аспирина какво е според теб?
В къщи често имахме Bayer - купуван на Запад. Като свършеше правехме сравнения с местната имитатиция. Не бяха приятни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Не знам как е, но познавам, лично, хора които се прибират от UK в България за да си оправят зъбите и понякога да отидат на лекар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Че той и барабата ще дойде за зъбите, ти какво мислиш. Там прав ще го дерат!Написала съм ви защо идват и българи и чужденци да си правят зъбите в България. За хората без или с ниска здравна застраховка е ясно защо идват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
През 70-те съм лежал три пъти в болница - Пирогов и Инфекциозна. Спомням си единствено неописуема, дикенсова мизерия и бедност. И смрад, която и до днес помня.
Че то по аптеките нямаше дори аспирин, а само ацетил салицилова киселина дето освен киселини в стомаха друго почти не правеше.
Да не говорим за по-сериозни заболявания, за които изобщо нямаше лекарства освен по второ направление и през правителствена болница. Без връзки просто умираш.
Здравеопазването ни беше добро единствено в сравнение с СССР.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Не знам как е, но познавам, лично, хора които се прибират от UK в България за да си оправят зъбите и понякога да отидат на лекар.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Че аспирина какво е според теб?
а. ацетил-салицилова киселина
б. запазена марка на Байер
в. търговско наименование на ацетил-салициловата киселина
г. и трите
Ако не си пил онази гадост, няма как да знаеш какво се има предвид.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[/LIST]А в България как е ?
Коментар
Коментар