If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Неприятното е, че идва от западния демократичен свят. Навремето той беше упование за хората под комунистическия ботуш, а сега демократично искат да ни го турят това нещо насила... Сбогом на илюзиите
Единият в Радомир не познавал ваксинирани, а другия познавал трима умрели от ваксина. При положение, че в цял свят при 7.8 милиарда дози няма нито един случай на доказан починал от ваксина, каквато и да е тя. Мангъропитеци, сър. Иначе не се съмнявам, че познава доста възрастни хора като Тинка от село Стоб, за която лекарите доказаха с ренгенова снимка как е умряла от Ковид, но заради пискането на кухата й сестра, учителка в Рила и съселяните й трябваше да спрем ваксинацията в България за седмица.
Процесът на осмисляне на прочетена информация не е на нужното ниво при теб или просто умишлено изопачаваш написаното от мен. Хората са починали малко след като са се ваксинирали - дали е конкретно от ваксината няма как да се узнае, но е сигурно, че близките на такива хора ще имат по-особено отношение към този въпрос.
Аз имам лична информация за трима доста възрастни хора, починали много скоро сред бодване.
Единият в Радомир не познавал ваксинирани, а другия познавал трима умрели от ваксина. При положение, че в цял свят при 7.8 милиарда дози няма нито един случай на доказан починал от ваксина, каквато и да е тя. Мангъропитеци, сър. Иначе не се съмнявам, че познава доста възрастни хора като Тинка от село Стоб, за която лекарите доказаха с ренгенова снимка как е умряла от Ковид, но заради пискането на кухата й сестра, учителка в Рила и съселяните й трябваше да спрем ваксинацията в България за седмица.
Не знам колко малоумен трябва да си, при установени за 1 седмица от стотици хиляди тестове десетина заразени, да твърдиш че децата са развъдник на ковид зараза
много интересно също, след петте положителни първата седмица, статистиката изчезна.
и що не влизат тестовете в официалната статистика? тия тестове нали са правени в български училища, а не на марс…
а тия дето пламенно пропагандират затваряне на училищата или са бавноразвиващи, или интереса им е мноого сериозен…
Не знам колко малоумен трябва да си, при установени за 1 седмица от стотици хиляди тестове десетина заразени, да твърдиш че децата са развъдник на ковид зараза
За такива като тебе - ежемесечен бустер. Да сте спокойни и щастливи, че ще оцелеете.
Сега, не искам да те обиждам, но като чета какво пишеш и как разсъждаваш, си мисля, че ковидът със сигурност не ти е най-големият проблем...
това е от типа:
Английски учЕни установиха че сред заразените има повече починали отколкото сред незаразените.
После може и да си добавяш черни, латиноси, стари, жени, деца бля бля.
Основното е първото изречение
Започнаха да връщат учениците в училище, което няма как да не подсили вълната. Училищата са като инкубатори на зараза, в това нямам никакво съмнение. Те по време на "грипния сезон, играеха същата роля", но Ковид не е грип и се разпалва много повече... а сме още края на ноември... т.е. зимата тепърва предстои.
Няма как учениците да ходят присъствено на училище при бройките които имаме.
За такива като тебе - ежемесечен бустер. Да сте спокойни и щастливи, че ще оцелеете.
Сега, не искам да те обиждам, но като чета какво пишеш и как разсъждаваш, си мисля, че ковидът със сигурност не ти е най-големият проблем...
Като рекапитулация може да се обобщи: Мерките ни разболяват, мерките ни убиват вкл. токсични дезинфектанти различни от спирт. Единствената смислена мярка(освен дистанцията) е изолацията на силно заразните, активно разпръскващи вируса. Но всички останали ограничения да се премахнат. Ваксините привличат тъмните същности и водят до раздразнителност, подтиснатост, загуба на духовността.
Виждам, че антиваксърите се развихриха с глупостите си
Добре, ще ги оставим на спокойствие докато един КОВИД ги успокои
Няма смисъл да си губиме времето с тях
Барби ти иейл ли си
Френският речник "Робер" добави в онлайн изданието местоимението "iel", отнасящо се до небинарните хора, с което предизвика разгорещен дебат в страна, където граматиката е свещена, предаде Ройтерс. То е смесица от местоименията il (той) и elle (тя). Небинарни са хората, които не се определят еднозначно като мъже или като жени.
"Робер", един от водещите речници във Франция, заяви вчера, че е добавил преди няколко седмици местоимението в списъка си с думи, след като неговите езиковеди са забелязали все по-голямата му употреба през последните месеци.
Когато реалността стане по-абсурдна и от най-дивата измислица:
Anyone wishing to be euthanized now has to first present proof of vaccination or recovery from Covid, as per the new guidelines issued by Germany's euthanasia association.
Коментар