IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
    Епидемичната обстановка е удължена до март 2022. Сега разбрах. Ами логично - заразените пак не спадат и пак започват да растат...

Започнаха да връщат учениците в училище, което няма как да не подсили вълната. Училищата са като инкубатори на зараза, в това нямам никакво съмнение. Те по време на "грипния сезон, играеха същата роля", но Ковид не е грип и се разпалва много повече... а сме още края на ноември... т.е. зимата тепърва предстои.

Няма как учениците да ходят присъствено на училище при бройките които имаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
      Да не мислиш, че имат емпатия към когото и да е - дори и да е имало някога, тя е потушена от злобата и арогантното усещане за превъзходство, с което си мислят, че разполагат. Дори и накрая все пак да се появи информация, която да ги убеди, че бодването е било грешка или безполезно, тогава пак имат лесен изход - ще си измият ръцете с "ама всички експерти така казваха" и съвестта им ще остане ненакърнена.

Аз имам лична информация за трима доста възрастни хора, починали много скоро сред бодване. Децата им, на по 40-50 години, няма как никой да ги накара да се прободат, освен със заплахи за работата. Естествено, не може да се докаже, че конкретно бодването е причината - това да не ви е положителният тест (обективно изобщо ненадежден източник на информация), който се приема за божествена и безусловна гаранция, че човекът е точно и само от това починал, а не от възрастта, от други здравословни проблеми или от рани от катастрофа например. Ако човек е боднат и скоро след това почине - 1000% не е от ваксината, но ако е дал положителен тест и почине - 1000% е от кобида. Ако ли пък човекът е набоден, но все пак даде положителен тест и почине - е, ясно е, че тогава причина са придружаващите заболявания.
      Това е то "равният" стандарт - не съм сигурен какво всъщност трябва да види един лекар за да може да впише в смъртния акт ваксината като причина - май изобщо няма протоколи и система, за да се докаже подобно нещо и защо да има като то си е спуснат от небето факт и целият свят знае, че ваксината няма абсолютно никакъв начин да причини сериозна вреда на когото и да е, ами дори уголемявала женския бюст според някои статии.

Аз си мисля, че точно за възрастните хора ваксината е по-безопасна, няма да излагам доводи и причини, но това е моето мнение.

А тези които са починали скоро след ваксинацията е възможно да са били вече заразени с Ковид, което мисля е най-опасната комбинация. То затова ваксинацията трябваше да се прави лятото, а не в момента по време на вълната. Човек не може да действа спрямо Ковид "на импулс" трябва предварително всичко да си подготвиш. Трябва да се пазиш и ваксинираш преди да се заразиш, а не след... след като се заразиш, всичко е безполезно и опираме до талисмани и баячки. Лекарите общо взето са безпомощни, аз изобщо не бих и ходил в болница, ако ми се случи, не мисля че там шансовете ми са по-големи.

Ковид е изпитание за всеки един от нас, за неговият, ум, предвидливост, вяра (моята вяра е в науката, пояснявам някой нещо да не си помисли), морал и тн.

Основната задача на ваксините според мен, е да ни предпазят от тежко протичане на Ковид, нас за сега ни пазят и от леко, но ние не разчитаме само на тях. Имаме цяла поредица от мерки, които спазваме, не знам дали някога ще мога да съм сигурен дали това ни пази или просто, че вярваме на собствените си мерки, но все пак нещо ни пази... като се има предвид, че почти всички братовчедки на жена ми минаха през болница, нея или "Господ я пази" (не вярвам в Господ) или можеби всичко което спазваме не е напразно. Аз персонално не съм толкова изложен на вируса, защото работя от вкъщи и се срещам с други хора по изключение и винаги с маска.

Между другото не ме интересува колко дълго ще продължи пандемията, ние ще спазваме мерките, ще си носим маските и ще се ваксинираме (ще си сложим буустерни дози, но не в момента във върха на вълната).
      Аз лично не познавам нито един ваксиниран починал от Ковид, но познавам много антиваксъри и хора на които просто "не им пука", които минаха през болница и/или починаха.

Всъщност всеки да си мисли каквото си иска, но повечето хора съжаляват, че не са направили всичко възможно, след като стигнат до болница.

Освен това мерките срещу Ковид, кой знае и от какви други болести ни предпазиха. Със сигурност ни пазят от грип и други простудни заболявания, откакто е Ковид, нямаме проблеми с тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Няма никакво значение страницата. И най-отдолу ти показва коя версия можеш да заредиш ....
        Що не зарежда всички данни? глупаво направена база - сякаш някой ще се възкреси или ще ги ПРОМЕНЯТ ?
        Има значение, щото линка на неон е за стара версия. Иначе горе си пише, че са стари данни, ама кой да чете - друго си е да види 250, и да каже "корумпетааа, изтрихте 250 човека", нали?

@драйнлайн - 650 за 50 дена не е като 650 за последните 5 дена. Много сложна ще ти дойде сметката с френското Кено, ама и тук е такава математиката.

п.п. шано линкове не отварям. Още повече, когато са с фейсклюк id след тях....

едит: яяяя - Разкриха схема за фалшиви "зелени сертификати" и в Габрово - Последни Новини от DNES.BG

Коментар

• Епидемичната обстановка е удължена до март 2022. Сега разбрах. Ами логично - заразените пак не спадат и пак започват да растат...

Коментар

Я дай едно генетично изледване за предразположеност към ковид смъртност или ковид защита?
            https://www.kff.org/racial-equity-an...ges-over-time/

Коментар

Я дай едно генетично изледване за предразположеност към ковид смъртност или ковид защита?
              Шът не я буди нека поспи още

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Къде ви е емпатията и човеколюбието, с което ни проглушавате ушите, че притежавате в излишък, към тези хора, доверили здравето и живота си на такива като вас, излъгани че са си поставили ваксини за предпазване от заразяване, хоспитализация, тежко протичане и смърт от Ковид, когато нито едно от гореизложеното не е вярно.
                Да не мислиш, че имат емпатия към когото и да е - дори и да е имало някога, тя е потушена от злобата и арогантното усещане за превъзходство, с което си мислят, че разполагат. Дори и накрая все пак да се появи информация, която да ги убеди, че бодването е било грешка или безполезно, тогава пак имат лесен изход - ще си измият ръцете с "ама всички експерти така казваха" и съвестта им ще остане ненакърнена.

Аз имам лична информация за трима доста възрастни хора, починали много скоро сред бодване. Децата им, на по 40-50 години, няма как никой да ги накара да се прободат, освен със заплахи за работата. Естествено, не може да се докаже, че конкретно бодването е причината - това да не ви е положителният тест (обективно изобщо ненадежден източник на информация), който се приема за божествена и безусловна гаранция, че човекът е точно и само от това починал, а не от възрастта, от други здравословни проблеми или от рани от катастрофа например. Ако човек е боднат и скоро след това почине - 1000% не е от ваксината, но ако е дал положителен тест и почине - 1000% е от кобида. Ако ли пък човекът е набоден, но все пак даде положителен тест и почине - е, ясно е, че тогава причина са придружаващите заболявания.
                Това е то "равният" стандарт - не съм сигурен какво всъщност трябва да види един лекар за да може да впише в смъртния акт ваксината като причина - май изобщо няма протоколи и система, за да се докаже подобно нещо и защо да има като то си е спуснат от небето факт и целият свят знае, че ваксината няма абсолютно никакъв начин да причини сериозна вреда на когото и да е, ами дори уголемявала женския бюст според някои статии.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

установено е, че заради генетични особености, някои южноевропейски народи, сред които италианците, са по-податливи на тежко изкарване на ковид и съответно смърт.
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Лудите и днес са неуморни, очаквайки COVID-19
                    Байдъроне, ти очаквай онази с косата, идва за теб. И спри да спамиш с фейк графики, които сам си качил в уърлдометъра. И без това никой не ги гледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

не вменявам вина на никой. Който се е почувствал виновен вероятно е защото наистина е такъв. Не веднъж се каза, че пациенти с хронични заболявания, особено сърдечни, поради невъзможността да ходят на редовни прегледи така са се влошили, че вече не могат да бъдат спасени. Толкова отделения са модифицирани за лекуване на ковид болни, ти къде мислиш че настаняват коронясалите? Да си видяла да строят пристройки към болниците специално за тях?
                      Отделения не се "модифицират" в ковид такива, има си достатъчно място. Редовни прегледи се правят, друг е въпроса кой иска да прави прегледи, и кой използва ситуацията за да не го прави. Снощи жена ми беше на абсолютно редовен преглед, "по каса" Всичко казано от екрана го взимаш за чиста монета

Коментар

• И що така при 26% ваксинирани само 6% от умрелите са ваксинирани.[/QUOTE]

Защото не са еднакви критериите. За починалите с положителен тест се посочва като причина ковид. Не е ли редно в такъв случай, при починалите със сертификат за ваксинация да се посочва като причина ваксината?
                        Last edited by 4o4ko; 24.11.2021, 16:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Mисля, че ви трябва по един бан за седмица-две, за дезинформация
                          На линка е показана версия 53, като последната е 87. Айде сега да отидете долу на "Страница 1", а не 9, и да изберете версия 87.....
                          Изненадаа - 662 записа, а не 0 или 283 или колкото там пишете....
                          Няма никакво значение страницата. И най-отдолу ти показва коя версия можеш да заредиш ....
                          Що не зарежда всички данни? глупаво направена база - сякаш някой ще се възкреси или ще ги ПРОМЕНЯТ ?
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                            Като сравняваме смъртните случаи в България с Италия, Франция и т.н. просто делим на 10 заради по-голямото население. Но би трябвало да делим на 20 и 30 защото:
                            1.Те са много по-гъсто населени и вируса там се предава в пъти по-лесно
                            2.Средната им продължителност на живота е с 5-10 години по-висока
                            3. Имат много по-малка скрита смъртност, а тя не идва с извънземни от Марс, идва от Ковида.
                            установено е, че заради генетични особености, някои южноевропейски народи, сред които италианците, са по-податливи на тежко изкарване на ковид и съответно смърт.
                            Last edited by IvelinaJensen; 24.11.2021, 16:22.

Коментар

• Лудите и днес са неуморни, очаквайки COVID-19

Коментар

• https://www.davidmartin.world/wp-con...WYMiNji-Zr6AtI

Ето го цялото досие на генезиса на Коби и създателя му Тони Фаучи с любезното съдействие на Kill Gates. Посвещавам го на господин Тъпото парче.

Коментар

Working...
                                X