Първоначално изпратено от fon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнениеИ защо си мислиш, че учениците са болни и са задължителен преносител на зараза?
Защото и аз съм ходил на училище... а и съм паметлив... т.е. за разлика от някои хора си спомням тези ми години. Тогава не съм си давал сметка, какво точно ми се случва, защото млад здрав, лесно съм ги изкарвал, а и ми се струваше нормално. Освен това по соца са ни слагали всякакви ваксини и вероятно това ни е пазело от други по-тежки болести. Но е съвсем друго човек със сегашния опит да погледне назад. Училището е абсолютен инкубатор на зарази (особено зимата с простудните заболявания), но и на други зарази. Мисля че за Ковид точно там е идеалната среда.
Причината е елементарна, 25 - 27 човека в затворено пространство, часове наред.... част от тях заразени и/или болни.... какво се очаква да се случи?!
Децата обикновено трудно преценяват сами в какво състояние са.... родителите на повечето нехаят... При обикновен грип, не е чак толкова страшно, но Ковид не е грип. Връщането на учениците ще го разпали и ще имаме трети пик на вълната, вместо да тръгнем надолу.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеТая хубавина коментирахте ли я -Рисковите биомаркери за acute-coronary-syndrome се увеличават значително след ваксина
Добре бе що скрива линка, тоя вонящ долнопробен сайт ИНВЕСТОР? https://www.thecardiologyadvisor.com...vid19-vaccine/ Що препраща автоматично на заглавната страница на сайта, тая воня?
Явно антиваксърите са обсебили и American Heart Association
Last edited by analog; 25.11.2021, 00:34.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Западът никога не е бил демократичен. Просто беше срещу актуалната инкарнация на Руската империя. Неслучайно днес, когато Русия се облегна на вярата и отечеството, Западът възприе интернационалния комунизъм. Т.нар. "комунистически ботуш" е златният век на Третата българска държава и ще си остане такъв до нейния край. Това особено важи в сферата на здрамеопазването.Last edited by fon; 24.11.2021, 23:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНеприятното е, че идва от западния демократичен свят. Навремето той беше упование за хората под комунистическия ботуш, а сега демократично искат да ни го турят това нещо насила... Сбогом на илюзиите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Единият в Радомир не познавал ваксинирани, а другия познавал трима умрели от ваксина. При положение, че в цял свят при 7.8 милиарда дози няма нито един случай на доказан починал от ваксина, каквато и да е тя. Мангъропитеци, сър. Иначе не се съмнявам, че познава доста възрастни хора като Тинка от село Стоб, за която лекарите доказаха с ренгенова снимка как е умряла от Ковид, но заради пискането на кухата й сестра, учителка в Рила и съселяните й трябваше да спрем ваксинацията в България за седмица.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеАз имам лична информация за трима доста възрастни хора, починали много скоро сред бодване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не знам колко малоумен трябва да си, при установени за 1 седмица от стотици хиляди тестове десетина заразени, да твърдиш че децата са развъдник на ковид зараза
и що не влизат тестовете в официалната статистика? тия тестове нали са правени в български училища, а не на марс…
а тия дето пламенно пропагандират затваряне на училищата или са бавноразвиващи, или интереса им е мноого сериозен…
- 7 Харесвания
Коментар
-
Тоя сигурно и ракията вече не го хваща. Чудно как е оцелял след 23 ваксини.
https://www.novamakedonija.com.mk/ko...акцина/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тая хубавина коментирахте ли я -Рисковите биомаркери за acute-coronary-syndrome се увеличават значително след ваксина
Добре бе що скрива линка, тоя вонящ долнопробен сайт ИНВЕСТОР? https://www.thecardiologyadvisor.com...vid19-vaccine/ Що препраща автоматично на заглавната страница на сайта, тая воня?Last edited by cyclop; 24.11.2021, 23:43. Причина: Защото скапания долнопробен форум на Инвестор прави автоматично някакви жалки номера с линковете
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не знам колко малоумен трябва да си, при установени за 1 седмица от стотици хиляди тестове десетина заразени, да твърдиш че децата са развъдник на ковид зараза
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
За такива като тебе - ежемесечен бустер. Да сте спокойни и щастливи, че ще оцелеете.
Сега, не искам да те обиждам, но като чета какво пишеш и как разсъждаваш, си мисля, че ковидът със сигурност не ти е най-големият проблем...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Английски учЕни установиха че сред заразените има повече починали отколкото сред незаразените.
После може и да си добавяш черни, латиноси, стари, жени, деца бля бля.
Основното е първото изречениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар