IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Ха-ха. Спомням си как висши комунисти ходеха да се лекуват по Швейцария, Германия и САЩ, а на нас ни обясняваха, че живеем в златния век на здравеопазването. 91-ва като отидох на запад, ми обясниха, че много лесно ни познават - като си отворим устите и ни видят половината зъби с метални недодялани пломби и разбираха веднага, че сме от Източна Европа. В "златния век" на здравеопазването животът ни бе с по 15-20 години по-кратък. То доскоро в Русия мъжете живееха средно по 60 години. То на запад медицината си е още добра, но тук се навъдиха мангъропитеци, които тази медицина не може да излекува, но по други причини.
    52 беше средния живот на мъжете в русия. Сега е около 60.

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
      И защо си мислиш, че учениците са болни и са задължителен преносител на зараза?

Защото и аз съм ходил на училище... а и съм паметлив... т.е. за разлика от някои хора си спомням тези ми години. Тогава не съм си давал сметка, какво точно ми се случва, защото млад здрав, лесно съм ги изкарвал, а и ми се струваше нормално. Освен това по соца са ни слагали всякакви ваксини и вероятно това ни е пазело от други по-тежки болести. Но е съвсем друго човек със сегашния опит да погледне назад. Училището е абсолютен инкубатор на зарази (особено зимата с простудните заболявания), но и на други зарази. Мисля че за Ковид точно там е идеалната среда.

Причината е елементарна, 25 - 27 човека в затворено пространство, часове наред.... част от тях заразени и/или болни.... какво се очаква да се случи?!
      Децата обикновено трудно преценяват сами в какво състояние са.... родителите на повечето нехаят... При обикновен грип, не е чак толкова страшно, но Ковид не е грип. Връщането на учениците ще го разпали и ще имаме трети пик на вълната, вместо да тръгнем надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
        Тая хубавина коментирахте ли я -Рисковите биомаркери за acute-coronary-syndrome се увеличават значително след ваксина

Добре бе що скрива линка, тоя вонящ долнопробен сайт ИНВЕСТОР? https://www.thecardiologyadvisor.com...vid19-vaccine/ Що препраща автоматично на заглавната страница на сайта, тая воня?
        Защото ползваш дефектните url тагове на форума. Виж като ги разкарах в цитата отгоре как сега работи.

Явно антиваксърите са обсебили и American Heart Association
        Last edited by analog; 25.11.2021, 00:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Западът никога не е бил демократичен. Просто беше срещу актуалната инкарнация на Руската империя. Неслучайно днес, когато Русия се облегна на вярата и отечеството, Западът възприе интернационалния комунизъм. Т.нар. "комунистически ботуш" е златният век на Третата българска държава и ще си остане такъв до нейния край. Това особено важи в сферата на здрамеопазването.
          Ха-ха. Спомням си как висши комунисти ходеха да се лекуват по Швейцария, Германия и САЩ, а на нас ни обясняваха, че живеем в златния век на здравеопазването. 91-ва като отидох на запад, ми обясниха, че много лесно ни познават - като си отворим устите и ни видят половината зъби с метални недодялани пломби и разбираха веднага, че сме от Източна Европа. В "златния век" на здравеопазването животът ни бе с по 15-20 години по-кратък. То доскоро в Русия мъжете живееха средно по 60 години. То на запад медицината си е още добра, но тук се навъдиха мангъропитеци, които тази медицина не може да излекува, но по други причини.
          Last edited by fon; 24.11.2021, 23:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
            Неприятното е, че идва от западния демократичен свят. Навремето той беше упование за хората под комунистическия ботуш, а сега демократично искат да ни го турят това нещо насила... Сбогом на илюзиите
            Западът никога не е бил демократичен. Просто беше срещу актуалната инкарнация на Руската империя. Неслучайно днес, когато Русия се облегна на вярата и отечеството, Западът възприе интернационалния комунизъм. Т.нар. "комунистически ботуш" е златният век на Третата българска държава и ще си остане такъв до нейния край. Това особено важи в сферата на здрамеопазването.

Коментар

• Неприятното е, че идва от западния демократичен свят. Навремето той беше упование за хората под комунистическия ботуш, а сега демократично искат да ни го турят това нещо насила... Сбогом на илюзиите

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Единият в Радомир не познавал ваксинирани, а другия познавал трима умрели от ваксина. При положение, че в цял свят при 7.8 милиарда дози няма нито един случай на доказан починал от ваксина, каквато и да е тя. Мангъропитеци, сър. Иначе не се съмнявам, че познава доста възрастни хора като Тинка от село Стоб, за която лекарите доказаха с ренгенова снимка как е умряла от Ковид, но заради пискането на кухата й сестра, учителка в Рила и съселяните й трябваше да спрем ваксинацията в България за седмица.
                Процесът на осмисляне на прочетена информация не е на нужното ниво при теб или просто умишлено изопачаваш написаното от мен. Хората са починали малко след като са се ваксинирали - дали е конкретно от ваксината няма как да се узнае, но е сигурно, че близките на такива хора ще имат по-особено отношение към този въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
                  Аз имам лична информация за трима доста възрастни хора, починали много скоро сред бодване.
                  Единият в Радомир не познавал ваксинирани, а другия познавал трима умрели от ваксина. При положение, че в цял свят при 7.8 милиарда дози няма нито един случай на доказан починал от ваксина, каквато и да е тя. Мангъропитеци, сър. Иначе не се съмнявам, че познава доста възрастни хора като Тинка от село Стоб, за която лекарите доказаха с ренгенова снимка как е умряла от Ковид, но заради пискането на кухата й сестра, учителка в Рила и съселяните й трябваше да спрем ваксинацията в България за седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не знам колко малоумен трябва да си, при установени за 1 седмица от стотици хиляди тестове десетина заразени, да твърдиш че децата са развъдник на ковид зараза
                    много интересно също, след петте положителни първата седмица, статистиката изчезна.
                    и що не влизат тестовете в официалната статистика? тия тестове нали са правени в български училища, а не на марс…

а тия дето пламенно пропагандират затваряне на училищата или са бавноразвиващи, или интереса им е мноого сериозен…

Коментар

• Тоя сигурно и ракията вече не го хваща. Чудно как е оцелял след 23 ваксини.

https://www.novamakedonija.com.mk/ko...акцина/

Коментар

• Тая хубавина коментирахте ли я -Рисковите биомаркери за acute-coronary-syndrome се увеличават значително след ваксина

Добре бе що скрива линка, тоя вонящ долнопробен сайт ИНВЕСТОР? https://www.thecardiologyadvisor.com...vid19-vaccine/ Що препраща автоматично на заглавната страница на сайта, тая воня?
                        Last edited by cyclop; 24.11.2021, 23:43. Причина: Защото скапания долнопробен форум на Инвестор прави автоматично някакви жалки номера с линковете

Коментар

• Както ги пишат "с Кромид", може ли да ги пишат "с пърхот" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не знам колко малоумен трябва да си, при установени за 1 седмица от стотици хиляди тестове десетина заразени, да твърдиш че децата са развъдник на ковид зараза
                            При тоз Ковид реалността изобщо няма значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

За такива като тебе - ежемесечен бустер. Да сте спокойни и щастливи, че ще оцелеете.

Сега, не искам да те обиждам, но като чета какво пишеш и как разсъждаваш, си мисля, че ковидът със сигурност не ти е най-големият проблем...
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                                това е от типа:
                                Английски учЕни установиха че сред заразените има повече починали отколкото сред незаразените.
                                После може и да си добавяш черни, латиноси, стари, жени, деца бля бля.
                                Основното е първото изречение
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X